Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ensimmäisenä ammatillisen akupunktion ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM) ohjelmia tarjoavana kouluna Albertassa Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine -yrityksen johtajuutta alalla ei ole koskaan muutettu. Olemme toistuvasti osoittaneet johtajuutemme koulutuksessa, tutkimuksessa ja innovaatioissa, ja ohjelmamme tunnustetaan Kanadassa, Yhdysvalloissa (NCCAOM) ja Kiinassa.

Tavoitteenamme ei ole vain opettaa akupunktiota ja TCM: ää; Sen sijaan tehtävämme on tarjota tarvittavat välineet tullakseen ammattitaitoiseksi ammattilaiseksi, jota rajoitukset eivät estä.

Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine on henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen paikka koulutuksen ja ikäisesi kautta. Alberta College Of Acupuncture And Traditional Chinese Medicine opiskelijaryhmä on täynnä monenlaisia kulttuureja ja taustoja, mikä antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa arvokkaita suhteita ja kasvattaa ennakkoluulottomuutta. Henkilökuntamme on intohimoinen, ymmärtäväinen ja arvot rakentava suhde opiskelijoihin.

Sijainnit

Calgary

Osoite
20 Avenue Northwest,1910
T2M 1H5 Calgary, Alberta, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: