Lue virallinen kuvaus

113607_rsz_adobestock_125022316.jpg

AUT-yleiskatsaus

AUT on ensimmäinen yksityinen yliopisto, joka sijaitsee Jordanian eteläosassa ja jossa on kunnianhimoinen visio erottuvaksi yliopistoksi, joka vangitsee opiskelijoiden silmät ja suosikkivalinnan Jordanian ja alueen opiskelijoille. Yliopisto sijaitsee noin viisitoista kilometriä Aqaban kaupungin eteläpuolella kukkuloilla, ja siitä on näkymät Akabanlahdelle valtavalla viidensataa Km2: n maalla.

Yliopisto sai ensimmäisen opiskelijaryhmän vuoden 2015 lukuvuoden ensimmäisen lukukauden aikana hallinto- ja rahoitustieteiden tiedekunnassa sekä tietotekniikan tiedekunnassa. Yliopisto työskentelee jatkuvasti sen hallintoneuvoston johdolla, jota johtaa Abd al-Salam AlMajali, jonka tehtävänä on kehittää uusia erikoisuuksia, jotka täyttävät Jordanian ja alueen opiskelijoiden silmätilaisuuksia alueella.

Näkemyksemme

Olla johtava kansainvälinen yliopisto, joka erottuu akateemisista ja teknologisista ohjelmista sekä tieteellisen tutkimuksen suorituksesta.

Tehtävämme

AUT on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoilleen korkealaatuisia koulutus- ja oppimiskokemuksia toimittamalla erilaisia akateemisia ja ammatillisia ohjelmia, joilla edistetään opiskelijoiden henkilökohtaista, sosiaalista, akateemista ja ammatillista kehitystä kulttuurisen, sosiaalisen ja sosiaalisen kehityksen lisäksi. ja yhteisön taloudellinen kehitys tavalla, joka täyttää Aqaba-alueen ja sen lähialueiden kehityssuunnitelmien vaatimukset.

Tavoitteet

 • Tarjota Jordanian ja alueellisten työmarkkinoiden edellyttämiä muita kuin perinteisiä erikoisaloja koskevia koulutus- ja oppimisohjelmia.
 • Valmistella tutkinnon suorittaneita, jotka pystyvät kilpailemaan kansainvälisten työmarkkinoiden standardien ja vaatimusten mukaisesti.
 • Edistää erikoistunutta tieteellistä tutkimusta liiketoiminta-alueillaan.
 • Palvella yhteisöä tarjoamalla erikoistuneita tieteellisiä ja teknisiä neuvoja ja pitämällä tutkimuksia.
 • Tehdä sopimuksia ja kumppanuuksia erikoistuneiden tutkimusyliopistojen ja -keskusten kanssa.
 • Toteutetaan yliopiston alan sosiaalisia ongelmia ja kysymyksiä.
 • Valmistellaan valmistuneita ja päteviä johtajia valistuneeseen demokraattiseen ajatteluun, joka tukee yhteiskunnan instituutioita.

Meidän arvomme

 • Luovuuden ja peruskorjauksen tukeminen.
 • Kaikkien kohtelu kunnioittavasti ja oikeudenmukaisesti.
 • Pysyvä sitoutuminen laadun parantamiseen.
 • Resurssien ja infrastruktuurin järkevä hallinta.
 • Sitoutuminen, sosiaalinen vastuu ja puhdas ympäristö.
 • Moninaisuuden kunnioittaminen.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Aqaba University Of Technology

Apteekkikoulun perustaminen Aqaba University Of Technology saanut apteekki- ja soveltavan opintosuunnitelman kandidaatin tutkinnon, on erikoistuneiden kurssien valinta ko ... [+]

Johdatus farmasian tiedekuntaan

Apteekkikoulun perustaminen Aqaba University Of Technology saanut apteekki- ja soveltavan opintosuunnitelman kandidaatin tutkinnon, on erikoistuneiden kurssien valinta koulutuksen farmaseuttisten standardien erityismäärärahojen täyttämiseksi ja antaa tutkinnon suorittaneille tarvittavat tiedot ammatin harjoittamiseksi tieteellinen ja moraalinen. Sen lisäksi, että tarjotaan Aqaba-alueen ja sen lähialueiden farmaseuttisten tutkintojen jatko-opetuksen foorumi. Apteekkikoulutuksen kokopäivätoimisten opiskelijoiden perustutkinto-ohjelman on läpäistävä 162 opintopistettä viiden vuoden aikana saadakseen teoreettista ja käytännön tietoa työmarkkinoiden kilpailusta.... [-]

Jordania Aqaba
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi