Lue virallinen kuvaus

YLIOPISTO

University of Verona on omistettu innovaatioille ja opetuksen ja tutkimuksen korkean laadun ylläpitämiselle. Laitoksella on 22 689 opiskelijaa ja 1 500 opetus- ja opetushenkilöstöä, jotka ovat omistautuneet jatkuvaan kasvuprosessiin ja inhimillisten, rakenteellisten ja taloudellisten resurssien kehittämiseen. Yliopistolla on vahvat yhteydet paikallisyhteisöön, ja se odottaa tulevaisuutta lujittamalla jatkuvasti tarjoamien kurssien ja työelämän välistä yhteyttä. Lähitulevaisuudessa yksi yliopiston tärkeimmistä tavoitteista on jatkaa rakentamisohjelmaa parantuneen ja viihtyisän ympäristön luomiseksi.

KANSAINVÄLINEN

University of Verona rohkaisee kansainvälistä liikkuvuutta integroidun palvelujärjestelmän kautta, jota tarjotaan professoreille, tutkijoille, post-docs, tohtoreille ja opiskelijoille ulkomailta.

Valitse profiili ja löydä kaikki sinulle omistetut tiedot ja palvelut.

Hakutoimisto

Ulkomailla asuville EU: n ulkopuolisille opiskelijoille International Student Desk voi auttaa yliopiston ennakkorekisteröinnissä lähetystöjen, rekisteröintien, ilmoittautumisten ja mahdollisten ohjelmien muutosten kautta.

Ennen ennakkoilmoittautumista Italian suurlähetystöön tai konsulaattiin ulkomailla asuville EU: n ulkopuolisille opiskelijoille tulisi tarkistaa käytettävissä olevat paikat niissä ohjelmissa, joihin he ovat kiinnostuneita. Katso Manifesto Degli Studi sivuillamme.

Kansainvälisen opiskelijapankin kautta kaikille opiskelijoille (muille kuin EU: n, EU: n ja Italian kansalaisille), joilla on Italian ulkopuolella hankittu pätevyys , tiedot toimittavat sähköpostitse ja henkilökohtaisesti (tapauksesta riippuen) ja hallinnoivat pätevyysekvivalenttihakemuksia tarkistamalla toimitetut asiakirjat tutkintotodistukset, jotka on kääntänyt ja laillistanut Italian suurlähetystön todistuksen myöntäneessä maassa).

Kansainvälinen opiskelijapalvelu hyväksyy ja hallinnoi myös ulkomaisten tutkintojen ("equipollenza") vahvistamista koskevia pyyntöjä vuoden aikana tammikuusta huhtikuuhun.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

University of Verona

Lääketieteellisen bioinformatiikan maisterin tutkinnon ensisijaisena tavoitteena on antaa tutkinnon suorittaneille taidot, joita he tarvitsevat johtamis- ja valvontatehtä ... [+]

YLEISKATSAUSLääketieteellisen bioinformatiikan maisteri valmistelee tutkinnon suorittaneita uran johtoon ja valvontaan lääketieteen, biologian ja terveydenhuoltojärjestelmien tietojärjestelmien suunnittelussa, kehittämisessä, ylläpidossa ja hallinnassa.Erityisesti tämä ohjelma valmistaa tutkinnon suorittaneille erityisosaamista seuraavilla aloilla: monimutkaiset biolääketieteelliset ohjelmistot tieteellisen ja teknologisen innovoinnin alalla diagnostisiin ja terapeuttisiin tarkoituksiin; monimutkaiset tietojärjestelmät kliinisten ja bioinformatiikan tietokantojen hallintaan; ohjelmistot lääketieteellisten ja biologisten tietojen käsittelyyn kliinisissä päätöksenteon tukijärjestelmissä; terveystietojärjestelmät, joissa on heterogeeniset ja monimutkaiset arkkitehtuurit; bioinformatiikan visuaaliset rajapinnat.Täysin englanniksi opetettu ohjelma tarjoaa teoreettisen perustan ja metodologiset ja teknologiset moni- ja monialaiset tiedot lääketieteen tietotekniikan ja monimutkaisten bioinformatiikan älykkäiden järjestelmien suunnitteluun, analysointiin ja kehittämiseen liittyviin kysymyksiin.OHJELMAN TIEDOTTyyppi: Jatko- ja maisteriohjelmatKesto: 2 vuottaKategoria: LM-18 - Classe delle lauree magistrali in InformaticaValvontaelin: Collegio Didattico di InformaticaTiedotus: Amministrazione Collegi del Dipartimento di InformaticaSivusto: VERONAViiteosasto: TietojenkäsittelytiedeMakroalue: Tiede ja tekniikka... [-]
Italia Verona
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Keywords of your Future

Osoite
Verona University, Via dell'Artigliere 8
37129 Verona, Veneto, Italia