Lue virallinen kuvaus

SOVELLUS UniTossa ay 2019-2020 on avoinna 14.4.2019 asti . Hae osoitteesta https://apply.unito.it

University of Turin on yksi vanhimmista ja arvokkaimmista italialaisista yliopistoista .

Hosting noin 70,000 opiskelijoita, 4,000 akateeminen, hallinnollisen ja teknisen henkilöstön, 1800 jatko-ja tohtorintutkinnon ja 120 rakennusten eri alueilla Turin ja keskeisillä paikoilla Piemontessa, The University of Turin voidaan pitää ”city-within- a-city ", edistää kulttuuria ja tuottaa tutkimusta, innovointia, koulutusta ja työllisyyttä.

University of Turin on tänään yksi suurimmista italialaisista yliopistoista, joka on avoin kansainväliselle tutkimukselle ja koulutukselle. Se suorittaa tieteellistä tutkimusta ja järjestää kursseja kaikilla tieteenaloilla, paitsi Engineering ja Architecture. Se on olennainen osa yhteisöä, joka toimii kaupunki- ja esikaupunkialueiden elvyttämisessä, kulttuurisen vuorovaikutuksen, sosiaalisen integraation ja kehityksen edistämisessä, rohkaisee vuoropuhelua ja näkemystä nykyisistä todellisuuksista.

Apurahat kansainvälisille opiskelijoille

Tietoa: en.unito.it/international-scholarships

Kurssit

University of Turin kattaa lähes kaikki osaamisalueen; sen lääketieteellisen diagnostiikan, biosensoriikan ja nanoteknologian tutkimuskeskukset ovat parhaita Italiassa.

Osa tarjolla olevista tutkinnoista on ainutlaatuisia Italiassa, kuten sotilastrategiassa, biotekniikassa, urheilutapahtumissa, restauroinnissa ja säilyttämisessä (Venaria).

University of Turin on merkittävä tutkimusperinne perinteisissä aiheissa, kuten historiassa, filosofiassa, laissa, taloustieteessä ja lääketieteessä, mutta se on tällä hetkellä hajautumassa tärkeisiin nykyaikaisiin aloihin, kuten elintarviketieteeseen, sosiaalipolitiikkaan, tietotekniikkaan, esittävän taiteen ja viestinnän tieteisiin .

Rahoitusohjelma

(Jatko-opiskelijat)

Pääsy Italian ensimmäisen asteen tutkintoon edellyttää yleensä vähintään 12 vuoden lukiota.

Perusopiskelijoille, jotka ovat saaneet keskiasteen tutkintotodistuksen yli 12 vuoden jälkeen, voivat liittyä säätiöohjelmaan: yhden vuoden verkkokurssi, joka tarjoaa 60 opintopistettä, joka koostuu pääasiassa italialaisesta kielestä ja kulttuurista sekä muista kiinnostuneista aiheista. Kansainväliset opiskelijat voivat osallistua koko ohjelmaan verkossa omissa maissaan paitsi University of Turin järjestettävään lopputestiin.

Säätiöohjelma on avoinna enintään 30 opintopisteenä italialaisella kielellä ja kulttuurilla opiskelijoille, joiden lukuvuosi päättyy kuusi kuukautta ennen italialaista kouluvuotta ja joiden ei edellytetä hankkivan yliopistollisia opintopisteitä.

Tiedot osoitteessa https://foundationprogramme.unito.it/

Kirjastot ja museot

Yli 70 yliopistokirjastoa on noin kaksi miljoonaa kirjoja: 100 000 on antiikkimäärät. Kasvitieteellinen puutarha ja useita yliopistomuseoita, kuten "Cesare Lombroso" - rikostutkimusmuseo ja "Luigi Rolando" - ihmisen anatomian museo ovat hyvin tunnettuja.

Yliopisto kiinnostaa paikallisten museoiden verkostoa Egyptin ja nykytaiteen välillä, ja se hoitaa omia media-, radio-, televisio- ja elokuvatuotantoyksiköitä.

Vahva sitoutuminen

Yliopisto osallistuu aktiivisesti useisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, kuten ympäristöön, huumeisiin, yhtäläisiin mahdollisuuksiin ja erityistarpeiden ihmisten oikeuksiin. Se toimii myös kansainvälisellä tasolla Intian, Kiinan, Aasian, Latinalaisen Amerikan, Itä-Euroopan, Välimeren alueen kehitysmaiden ja useiden kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Piemonten alueellisen oppilaitoksen oikeusministeriö (EDISU) - opiskelijoille suunnattu apuraha - myöntää apurahoja korkeakouluopiskelijoille ansioiden ja tarpeiden perusteella: apurahojen määrä riippuu opiskelijan taloudellisesta tilanteesta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

University of Turin

Lääketieteen ja kirurgian yliopiston elämä tapahtuu kampusympäristössä, jossa tuki, koulutus ja tutkimus yhdistyvät voimakkaasti. Laaja rakenneverkosto (johon kuuluu ylio ... [+]

SOVELLUS UniTossa ay 2019-2020 on avoinna 14.4.2019 asti . Hae osoitteesta https://apply.unito.it

Lääketieteen ja kirurgian yliopiston elämä tapahtuu kampusympäristössä, jossa tuki, koulutus ja tutkimus yhdistyvät voimakkaasti. Laaja rakenneverkosto (johon kuuluu yliopistokehyksiä, sairaaloita, hätäosastoja, ASL-alueita, yleislääkäreitä ja vähäisemmässä määrin lastenlääkäreitä) tekee kirkkohallituksesta erittäin tärkeän ja opettavaisen osan opetussuunnitelmasta. Lähes kuudesosa ECTS: stä, joka on omistettu virkailijoille, on hankittava alueen ammattitoiminnan avulla; Ensimmäisen vuoden opiskelijoille on tarkoitus järjestää ammattiliitto.

Koulutus- ja sairaalapalvelujen läheisyys yksinkertaistaa opiskelijoiden ja opetushenkilöstön välisiä yhteyksiä, integroitujen kurssien toteuttamista ja potilas-lääkäriyhteyden varhaista kehittymistä ammattikorkeakoulujen välityksellä ensimmäisen vuoden aikana. Tässä kirkolliskokouksessa kolmannen vuoden hoitotyön opiskelijat tukevat lääketieteellisiä opiskelijoita, jotka edistävät ammatillisen yhteistyön ja ryhmätyön kehittämistä. Osa kliinisistä ECTS-luokista odotetaan ensimmäisinä vuosina, kun taas osaa esikliinisistä ECTS-opinnoista siirrytään III-IV-V-vuoteen. "Dorsale Clinica" on joukko oppitunteja, joiden tarkoituksena on keskustella kliinisistä tapauksista kurssikoordinaattoreiden kanssa; joka vuosi II-V sisältää "Dorsale Clinica", joka keskittyy tietyn vuoden kurssien aiheisiin. Eri pätevien tutkimusryhmien läsnäolo ja saatavuus mahdollistavat korkean integraation didaktiikan ja tutkimuksen välillä. Opiskelijoiden palvelut, joihin kuuluvat Erasmus-ohjelma, Erasmus-harjoitteluohjelma ja työnsiirto, laajentavat keskustelujen mahdollisuuksia, uusien taitojen ja menetelmien hankkimista sekä suoran yhteydenpitoa työmarkkinoille.... [-]

Italia Turin
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Via Giuseppe Verdi 8
10124 Turin, Piedmont, Italia
Verkkosivusto
Puhelin
+39 011 6706111