University of Turin

Esittely

Lue virallinen kuvaus

HAKEMUS UniTossa vuosille 2020-2021 on avoinna 30. huhtikuuta 2020 asti . Hakeminen osoitteessa https://apply.unito.it

University of Turin on yksi vanhimmista ja arvokkaimmista italialaisista yliopistoista .

Hosting noin 70,000 opiskelijoita, 4,000 akateeminen, hallinnollisen ja teknisen henkilöstön, 1800 jatko-ja tohtorintutkinnon ja 120 rakennusten eri alueilla Turin ja keskeisillä paikoilla Piemontessa, The University of Turin voidaan pitää ”city-within- a-city ", edistää kulttuuria ja tuottaa tutkimusta, innovointia, koulutusta ja työllisyyttä.

University of Turin on tänään yksi suurimmista italialaisista yliopistoista, joka on avoin kansainväliselle tutkimukselle ja koulutukselle. Se suorittaa tieteellistä tutkimusta ja järjestää kursseja kaikilla tieteenaloilla, paitsi Engineering ja Architecture. Se on olennainen osa yhteisöä, joka toimii kaupunki- ja esikaupunkialueiden elvyttämisessä, kulttuurisen vuorovaikutuksen, sosiaalisen integraation ja kehityksen edistämisessä, rohkaisee vuoropuhelua ja näkemystä nykyisistä todellisuuksista.

Apurahat kansainvälisille opiskelijoille

Tietoa: en.unito.it/international-scholarships

Kurssit

University of Turin kattaa lähes kaikki osaamisalueen; sen lääketieteellisen diagnostiikan, biosensoriikan ja nanoteknologian tutkimuskeskukset ovat parhaita Italiassa.

Osa tarjolla olevista tutkinnoista on ainutlaatuisia Italiassa, kuten sotilastrategiassa, biotekniikassa, urheilutapahtumissa, restauroinnissa ja säilyttämisessä (Venaria).

University of Turin on merkittävä tutkimusperinne perinteisissä aiheissa, kuten historiassa, filosofiassa, laissa, taloustieteessä ja lääketieteessä, mutta se on tällä hetkellä hajautumassa tärkeisiin nykyaikaisiin aloihin, kuten elintarviketieteeseen, sosiaalipolitiikkaan, tietotekniikkaan, esittävän taiteen ja viestinnän tieteisiin .

Rahoitusohjelma

(Jatko-opiskelijat)

Pääsy Italian ensimmäisen asteen tutkintoon edellyttää yleensä vähintään 12 vuoden lukiota.

Perusopiskelijoille, jotka ovat saaneet keskiasteen tutkintotodistuksen yli 12 vuoden jälkeen, voivat liittyä säätiöohjelmaan: yhden vuoden verkkokurssi, joka tarjoaa 60 opintopistettä, joka koostuu pääasiassa italialaisesta kielestä ja kulttuurista sekä muista kiinnostuneista aiheista. Kansainväliset opiskelijat voivat osallistua koko ohjelmaan verkossa omissa maissaan paitsi University of Turin järjestettävään lopputestiin.

Säätiöohjelma on avoinna enintään 30 opintopisteenä italialaisella kielellä ja kulttuurilla opiskelijoille, joiden lukuvuosi päättyy kuusi kuukautta ennen italialaista kouluvuotta ja joiden ei edellytetä hankkivan yliopistollisia opintopisteitä.

Tiedot osoitteessa https://foundationprogramme.unito.it/

Kirjastot ja museot

Yli 70 yliopistokirjastoa on noin kaksi miljoonaa kirjoja: 100 000 on antiikkimäärät. Kasvitieteellinen puutarha ja useita yliopistomuseoita, kuten "Cesare Lombroso" - rikostutkimusmuseo ja "Luigi Rolando" - ihmisen anatomian museo ovat hyvin tunnettuja.

Yliopisto kiinnostaa paikallisten museoiden verkostoa Egyptin ja nykytaiteen välillä, ja se hoitaa omia media-, radio-, televisio- ja elokuvatuotantoyksiköitä.

Vahva sitoutuminen

Yliopisto osallistuu aktiivisesti useisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, kuten ympäristöön, huumeisiin, yhtäläisiin mahdollisuuksiin ja erityistarpeiden ihmisten oikeuksiin. Se toimii myös kansainvälisellä tasolla Intian, Kiinan, Aasian, Latinalaisen Amerikan, Itä-Euroopan, Välimeren alueen kehitysmaiden ja useiden kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Piemonten alueellisen oppilaitoksen oikeusministeriö (EDISU) - opiskelijoille suunnattu apuraha - myöntää apurahoja korkeakouluopiskelijoille ansioiden ja tarpeiden perusteella: apurahojen määrä riippuu opiskelijan taloudellisesta tilanteesta.

Sijainnit

Torino

Osoite
Via Giuseppe Verdi 8
10124 Torino, Piemonte, Italia
Puhelin
+39 011 6706111