University of Pavia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Pavia . Tietämyksen edistäminen vuodesta 1361 alkaen University of Pavia on yksi maailman vanhimmista akateemisista laitoksista, joka perustettiin vuonna 131. Pavia on ollut kaupungin kampus sen perustamisesta lähtien, ja nykyään se tarjoaa 24 000 opiskelijalle ainutlaatuisen kokemuksen Italiassa ja harvinaisen Euroopassa: opiskelee 20 yliopiston korkeakoulut, jotka ovat suurelta osin riippumattomia yliopiston hallinnollisesta rakenteesta. University of Pavia kattaa kaikki aihealueet ja se koostuu 18 osastosta, jotka tarjoavat kaikilla tasoilla opinto-ohjelmia, kandidaatin tutkinnoista tohtoriohjelmiin. Pavia on pieni kaupunki Pohjois-Italiassa, jossa on 70 000 asukasta ja yli 24 000 opiskelijaa. Sijaitsee vain 30 km Milanosta etelään, alueelliset ja esikaupunkijunat 10 minuutin välein. Pavia on myös helpon matkan päässä Sveitsin rajalta, Comolta ja järviltä sekä Genovasta ja Ligurian rannikolta. Rooman aikoina perustettu se oli Lombardin kuningaskunnan pääkaupunki yli kahden vuosisadan ajan ja tämä kiehtova kapea katujen, antiikin kirkkojen, tyylikkäiden rakennusten perintö säilyy ehjänä ja elävänä päivällä ja yöllä. Pavian kulttuurielämä on voimakasta 19 museon ja kokoelman kanssa (14 yliopistossa), 2 kulttuurikeskusta, 4 julkista kirjastoa ja 18 yliopiston kirjastoa, 4 elokuvateatteria ja teatteria, 10 sosiaalikulttuurista kokoushuonetta, musiikkikorkeakoulu ja 2 kansalaiskoulua musiikki ja taide. Elämä Paviassa on sekä miellyttävää että kohtuuhintaista, erityisesti verrattuna paljon korkeampiin asunto- ja elinkustannuksiin Milanossa ja muissa Lombardian kaupunkikeskuksissa. Pavian kampus tarjoaa ainutlaatuisen yliopistokokemuksen opiskelijoille, jotka voivat nauttia lukemattomia tapahtumia, festivaaleja, näyttelyitä, konsertteja ja urheilutoimintoja kaikilla tasoilla . College-järjestelmä: ainutlaatuinen Italiassa Pavia, kuten Oxford ja Cambridge Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on ainutlaatuinen College-järjestelmä Italia , peräisin 1500-luvulta. Jokaisella Pavian 20 korkeakoululla, joilla on yhteensä noin 2 000 opiskelijaa, on oma erityinen historia ja tarjoamiskyky, mukaan lukien pääsy moniin ulkomaille suuntautuviin ohjelmiin ja urheilutoimintaan. Tutkimuslaitos (IUSS) tarjoaa ylimääräisiä kursseja oppilaitoksillemme parhaiten menestyneille opiskelijoille. Nämä korkean tason oppilaiden korkeatasoiset ohjelmat järjestetään teemoittain neljään eri akateemiseen alueeseen: Human Sciences, Social Sciences, Science

 • Olympia- ja MM-tason soutu
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisan soutukilpailu
 • Yliopiston mestaruuskilpailut joukkueen pääurheilussa
 • Intercollege-turnaukset
 • Urheiluohjelmat, jotka on suunniteltu erityisesti vammaisille opiskelijoille
 • Kaikki opiskelijoiden fyysistä hyvinvointia varten suunnitellut palvelut, integroitu yliopistokoulutukseen.

Pavia, terveys-, teknologia- ja tutkimuskaupunki Yliopisto tarjoaa 17 kansainvälistä tohtorintutkinto-ohjelmaa, jotka on järjestetty viiteen makroalueeseen: • Tiede ja tekniikka • Tiedetekniikka • Biotieteet • Humanistiset tieteet • Yhteiskuntatieteet University of Pavia on todellakin huipputason perinne tutkimukset ja kolme Nobel-palkinnon saajaa koko professorinsa (Camillo Golgi, Giulio Natta ja Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Gerolamo Cardano ja Ugo Foscolo ovat myös opettaneet täällä. Yliopisto on aktiivinen tutkimuksen edistäjä yhteistyössä maailman arvostetuimpien akateemisten oppilaitosten kanssa, jotka tekevät Pavia am odern -teknologiakeskuksesta seismisen riskin (EUCENTRE), syöpähoidon (CNAO), ydinenergian (LENA) vähentämiseksi. Paviaan on sijoitettu seitsemän tutkimuskeskusta, ja lisäksi 21 sijaitsee eri paikoissa yhteistyössä muiden laitosten kanssa 42: n yksiköiden välisen tutkimuskeskuksen lisäksi, jotka suorittavat jatkuvaa ja monialaista perus- ja soveltavaa tutkimusta. Se tukee myös aloittavia ja spin-off-aloitteita: 25 tuotetaan vain viime vuonna. Tutkimustoiminta on johtanut 7 kansainväliseen patenttiin vuonna 2013. Yliopisto on juuri aloittanut uuden lippulaivahankkeiden valintaprosessin, ja se on hiljattain käynnistänyt Universitiamon: ensimmäisen italialaisen yhteisrahoitusyliopiston projektialustan. University of Pavia yhdistää myös tutkimuksen ja hoidon kolmeen johtavaan yliopistosairaalaan, joissa työskentelee noin 12 000 ammattilaista. Vuonna 1987 yliopisto perusti kansainvälisen yhteistyön ja kehityksen keskuksen (CICOPS ) . Tarjoamalla apurahoja ja tukemalla yhteisiä tutkimuksia ja kansainvälisiä tutkimushankkeita CICOPS pyrkii luomaan jatkuvasti kasvavan kansainvälisten yhteyksien verkoston, johon kuuluvat ulkomaiset yliopistot, hallitukset ja kansainväliset kansalaisjärjestöt. Vuodesta 1998 lähtien 55 eri maan tutkijoille on myönnetty yli 200 apurahaa tutkimukseen Paviassa. Kansainvälinen ulottuvuus University of Pavia on sitoutunut valmistelemaan oppilaitaan elinikäiseen oppimiseen ja haasteisiin, joita he kohtaavat yhä monimutkaisemmassa ja monipuolisemmassa maailmassa. Jotta opiskelijat ja henkilökunta voisivat tutustua kansainvälisten suhteiden maailmanlaajuiseen ulottuvuuteen, yli 200 vaihto-ohjelmaa on saatavilla eri puolilla maailmaa. Erasmus opintoihin ja harjoitteluun, yhteistyö- ja osaamisrahasto sekä monet muut EU: n ja EU: n ulkopuoliset kansainväliset ohjelmat tarjoavat apurahoja sekä lähteville että saapuville, paikallisille ja kansainvälisille opiskelijoille. Joka vuosi monet satoja osallistujia hyötyvät näistä mahdollisuuksista ja heillä on mahdollisuus lisätä arvokasta kansainvälistä ulottuvuutta opetussuunnitelmaan. University of Pavia kansainvälisessä strategiassa on kolme selkeää tavoitetta, joilla pyritään säilyttämään ja vahvistamaan asemaansa maailman johtavissa tutkimusintensiivisissä yliopistoissa:

 • Kansainvälistymisen sisällyttäminen opetus- ja tutkimustoimintaan
 • Korkealaatuisten kansainvälisten opiskelijoiden kestävän rekrytoinnin luominen
 • Laaditaan ja ylläpidetään laadukkaita strategisia kumppanuuksia sekä yhteisiä ohjelmia kumppaneiden kanssa kaikkialla maailmassa

Kurssit University of Pavia perustettiin alun perin lain ja humanististen oppilaitosten ympärille, jota seurasi pian lääke. Tarjottujen kurssien valikoima on vuosisatojen ajan laajentunut luonnontieteisiin, puhtaisiin tieteenaloihin, tekniikkaan, poliittisiin tieteenaloihin ja farmakologiaan sekä viime aikoina psykologian, viestinnän ja urheilutieteen aloihin. University of Pavia tarjoaa 83 kurssia (sekä kandidaatin että maisterin ):

 • Tekniikka ja arkkitehtuuri
 • Matematiikka, fysiikka ja luonnontieteet
 • taloustiede
 • Laki
 • lääketiede
 • Kirjallisuus, kielet ja filosofia
 • Farmakologia Terveysalan ammatit
 • Poliittiset tieteet
 • Psykologia
 • Viestintätutkimukset
 • Urheilutieteet
 • Musiikkitiede
 • matkailu

Kymmenen kansainvälistä englanninkielistä maisteriohjelmaa, jotka opettavat akateeminen henkilökunta ja vierailevat professorit, kansainvälistävät yliopistoa sisäpuolelta ja merkitsevät huomattavaa ulkomaisten opiskelijoiden määrän kasvua. 1 Yhden syklin maisteri (6 vuotta): Lääketiede ja kirurgia 9 maisterikurssia:

University of Pavia erottuu suuresta määrästä jatko-opintojaan, tutkimusperusteisista ohjelmista kursseille, joilla pyritään pääsemään tiettyihin ammatteihin:

 • 29 jatko-opintoja, jotka vaihtelevat lääketieteen, terveydenhuollon ja lääketieteen alalta tieteenalaan. Näiden yhteinen piirre on uraauurtavia teemoja, joita on tutkittu erittäin erikoistuneilla aloilla sekä monialaista lähestymistapaa.
 • 17 kansainvälistä tohtoriohjelmaa, jotka on järjestetty 5 makroalueeksi (Tiede
 • 51 Lääketieteen erikoiskoulut
 • 1 Oikeustieteen ammattikorkeakoulu

Maisterikursseja, jatkokoulutuskursseja ja tohtoriohjelmia tarjoavat myös Pavia-instituutti (IUSS).

Sijainnit

Pavia

Università di Pavia Facoltà di Farmacia

Osoite
Corso Strada Nuova, 65
27100 Pavia, Lombardia, Italia
Puhelin
+39 0382 987370

Milano

Osoite
Milano, Lombardia, Italia