Lue virallinen kuvaus

University of Bergamo sijaitsee Lombardian alueella Pohjois-Italiassa yli 10 miljoonaa asukasta ja yksi alueiden korkein BKT asukasta Euroopassa. Joilla on ollut vanhempi kuin perusta Rooman Bergamon kasvoi keskeinen kaupunki keskiajasta ja on nyt siltana Länsi- ja Itä-Eurooppa: sen lentokenttä on Etelä-Euroopan keskus Ryanairin ja muiden halpalentoyhtiöiden, kääntämällä yli 9 miljoonaa matkustajaa vuonna 2012.

University of Bergamo on State University, jossa noin 16000 opiskelijaa (opiskelijaa ja tutkinnon), ja yli 300 jatko-opiskelijaa. Opiskelijoiden määrä on kasvanut joka vuosi, ja 7% kasvu vuodessa vuosina 2001 ja 2011. Henkilöstö 656 jäsentä (331 professorit ja tutkijat, 95 avustaa akateeminen henkilöstö, 230 hallinnollinen ja tekninen henkilöstö) tarjoaa dynaamisen tieteellinen ja opetusympäristö avoin innovaatioille.

7 Laitokset ja tutkimuskeskukset yliopiston Bergamo tiukasti kietoutuvat kaupungin elämää. Ne on ryhmitelty kolmella kampuksella sijaitsevat kolmessa eri alueilla:

Kampus Economics and Law

kaupungin alueella Bergamo kävelymatkan päässä rautatieasemalta

Campus Humanistinen keskiaikaisessa Ylä kaupunki Kampuksella Insinööri

Dalmine, teollisuuden laitamilla Bergamo sisällä tiedepuisto "Kilometro Rosso"

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

University Of Bergamo

Tavoitteena on kouluttaa insinöörejä, jotka työskentelevät hoitohenkilökunta tarjota potilaille tehokkaampia hoitoja, jotka perustuvat käyttöön innovatiivisia tekniikoita ... [+]

TAVOITTEET

Tavoitteena on kouluttaa insinöörejä, jotka työskentelevät hoitohenkilökunta tarjota potilaille tehokkaampia hoitoja, jotka perustuvat käyttöön innovatiivisia tekniikoita. Tämä ammattimainen pystyy myös järjestää ja hyödyntää tehokkaasti teknisiä välineitä potilaiden hoitoa ja apua. Koulutuksen perus tieteiden ja tekniikan on integroitu kursseja lääketieteellisen tekniikan, patofysiologia ja psykologia sekä kursseja sosiaalisia kysymyksiä, jotka liittyvät uuden teknologian käyttöä lääketieteessä. Loppuvaiheessa kurssin työharjoitteluun suoritetaan sairaaloissa ja tutkimuslaitoksissa, Bergamon alueella, jotka ovat jo yhteistyössä yliopiston kanssa Bergamon ja jotka osallistuvat hallinnan koulutustavoitteet kurssin.... [-]

Italia Bergamo
Lokakuu 2019
Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

University of Bergamo, the town's cultural backbone

Università degli Studi di Bergamo
Osoite
Università degli studi di Bergamo via Salvecchio 19
24129 Bergamo, Lombardy, Italia
Verkkosivusto
Puhelin
international.students@unibg.i