Lue virallinen kuvaus

Meistä

Humanistinen yliopisto

Rooman Campus Bio-Medico -yliopisto perustettiin vuonna 1993 kulttuurillisena tavoitteena palauttaa biolääketieteen ihmishenkien arvo ja ihminen sen keskipisteeksi. Nuorille tarjotaan kulttuurinen, ammatillinen ja ihmislähtöinen akateemisen muodon ohjelma, joka perustuu eri tieteenalojen yhtenäisyyteen yliopiston ja opiskelijoiden ja opettajien yhteisön käsitteen mukaisesti. Hankkeen erottamaton osa on Campus Bio-Medico -yliopistollinen sairaala, jossa inhimillisen palvelun ulottuvuus on täynnä, erityisesti sairauden ja sairauden kokemuksessa. Rooman biolääketieteellinen kampusyliopisto on laillisesti tunnustettu yksityinen yliopisto (31. lokakuuta 1991 annettu ministeriön asetus).

Aluksi yliopisto tarjosi lääketieteen ja kirurgian tutkintoa ja hoitotieteen tutkintotodistusta (myöhemmin nimetty hoitotyön tutkinto). Tarjoamme tällä hetkellä kahdeksan astetta.

Trigoria-kampuksella on nyt ”Trapezio” -kasvatuskompleksi, yliopistollinen sairaala, biolääketieteen ja biotekniikan kehittynyt tutkimuskompleksi (PRABB) ja vanhusten terveyskeskus (CESA).

Yhteisenä tavoitteena on muodostaa nuoria intohimoa todellisuuteen, maailmaan ja ympäristöönsä, jossa he elävät, ammatille, jota he valmistautuvat tulemaan sisään ja asettamaan heille käsityksen työstä kokemuksena henkilökohtaisesta kasvusta ja täyttymisestä ja väline, jolla palvella muita .

Missio ja tausta

Human Sciences

Rooman Campus Bio-Medico -yliopisto edistää integroituja opetus-, tutkimus- ja terveydenhoitorakenteita, jotka pyrkivät kaikkien toimintojensa päätavoitteeksi ihmisen hyväksi. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille muotoilukokemuksen, jonka tarkoituksena on edistää heidän kulttuurista, ammatillista ja inhimillistä kasvua ja ehdottaa taitojen hankkimista palveluhengessä. Se edistää tietämystä, tieteiden monitieteisyyttä ja tutkimusta kaikilla aloilla, jotka edistävät ihmisen yleistä hyvää. Potilaita hoidetaan aineellisten ja henkisten tarpeidensa yhtenäisyydestä transsendenssin käsitteelle avoimen elämänkatsomuksen mukaisesti.

Yliopistoa säätelevät perussäännöt, jotka ovat sopusoinnussa toimielimen tavoitteiden ja perusperiaatteiden kanssa, kuten sen tavoitteissa ja eettisissä säännöissä esitetään. 23. heinäkuuta 2015 toimeenpaneva komitea hyväksyi yleiset määräykset ja yliopiston akateemiset yleissäännöt.

116127_people-woman-coffee-meeting.jpg

Rooman Campus Bio-Medico -yliopiston historia

1988 - Piispa Álvaro del Portillo, Opus Dei: n prelaatti, ehdotti useille ammattilaisille ja luennoitsijoille perustaa yliopistoklinikan Roomaan, joka voisi tarjota konkreettisia ratkaisuja kivun ja sairauden ongelmaan, jota ohjaa kristillinen palvelumielisyys. Perustettiin ensimmäinen työryhmä, nimeltään "Pensatoio" (kirjaimellisesti: "Think-tank"), joka antoi konkreettisen vastauksen piispa Álvaron ehdotukseen suunnittelemalla todellisen huippuosaamisen laitosta, joka pysyisi ajan testinä. Ryhmä tutki yksityisen yliopiston perustamisen toteutettavuutta ja perustaa lääketieteen ja kirurgian tiedekunnan, jonka sairaalaan on liitetty ja jota se hallinnoi suoraan.

 • 1990 - perustettiin Campus Bio-Medico -yhdistys, joka on yliopiston edistävä elin.
 • 1993 - Libero Istituto Universitario Campus Biomedico (CBM) aloitti lääketieteen ja kirurgian tutkinnon sekä hoitotieteen tutkinnon (nykyisin hoitotyön tutkinto). Yliopiston tukitoimiston Rooman Onusin Campus Bio-Medico -yliopiston ystävät syntyivät.
 • 1994 - Yliopistollinen sairaala vihittiin käyttöön alun perin Via Longonissa Roomassa.
 • 1999 - Teknillinen tiedekunta perustettiin tarjoamalla biolääketieteen tekniikan kandidaatin ja maisterin tutkintoja. Dietetiikan koulutuskurssi käynnistettiin. Tämän toisen tiedekunnan perustamisen jälkeen laitos hyväksyi nykyisen nimensä: "Università Campus Bio-Medico di Roma" (Campus Bio-Medico University of Rome).
 • 2000 - Vanhusten terveydenhuollon keskus (CESA) vihittiin käyttöön, perustettiin Alberto Sordin tukemana Trigorian yliopiston kampukselle (Rooman eteläpuolelle).
 • 2001 - Lääketieteen ja kirurgian tiedekunnan erikoistumisopetukset aloitti toimintansa. Jatkokoulutuskoulu perustettiin järjestämään ja koordinoimaan jatko-opetusta ja jatkokoulutusta (CME). Terveysministeriö on nyt akkreditoitu yliopiston jatko-opiskelupalveluksi CME-palveluntarjoajana.
 • 2003 - Valtion presidentti Carlo Azeglio Ciampi sai Campus Bio-Medico Rooman yliopiston henkilökunnan jäsenet Quirinaleen yliopiston säätiön 10. vuosipäivänä.
 • 2007 - Elintarviketeollisuuden ja ihmisen ravitsemuksen uusi kandidaatintutkinto käynnistettiin, jota seurasi kolme vuotta myöhemmin vastaava maisterikurssi.
 • 2008 - 14. maaliskuuta avattiin uusi yliopistokampus Trigoriassa. Uusi yliopistollinen sairaala ja biolääketieteen ja biotekniikan kehittynyt tutkimuskompleksi (PRABB), joka sijaitsee jo olemassa olevan vanhusten terveydenhuollon keskuksen (CESA) rinnalla, avattiin virallisesti. Onkologiakeskus otti Via Longonissa sijaitsevan yliopiston päämajan entiset tilat Roomassa. Uusi lääketieteellisen radiologian kuvantamistekniikan ja sädehoidon koulutuskurssi.
 • 2010 - Teknillinen tiedekunta kääntyi 10-vuotiaaksi ja uudisti akateemisen opetussuunnitelmansa. Vuoden 2010/2011 akateemisen vuoden aikana aloitettiin teollisuustekniikan koulutuskurssi, joka on valmistava kurssi biolääketieteen tekniikan maisteriksi ja kestävän kehityksen kemian tekniikan maisteriksi. Kolme vuotta sen ensimmäisen käynnistyksen jälkeen ensimmäinen erä opiskelijoista valmistui elintarviketeollisuuden ja ihmisen ravitsemuksen tutkintoon.
 • 2013 - Yliopisto juhli ensimmäisenä 20-vuotispäivänä uuden opetuskompleksin avajaisissa. Erikoisen muodonsa vuoksi rakennusta kutsuttiin nimellä "Trapezio" (kirjaimellisesti: "Trapezium"). Myös vuonna 2013 yliopisto avasi ensimmäisen Rooman ulkopuolella sijaitsevan laitoksen eli lapsen, nuoren ja aikuisen psykiatrian poliklinikan, joka sijaitsee Mafalda Lucen keskustassa Milanossa.
 • 2014 - Yliopistollinen sairaala saa Joint Commission Internationalin (JCI) akkreditoinnin yli 300 laadukkaan ja turvallisen terveydenhuollon alalla tunnustetun standardin ansiosta.
 • 2017 - Yliopistollinen sairaala lopettaa uuden sairaalan lämmitys- ja ilmastointilaitoksen rakentamisen ja sähkön tarve (62%) yliopiston rakennuksista. Laitos vähentää myös 70% ympäristön hiilidioksidipäästöistä. Se vahvistettiin myös JCI-akkreditoinnista vielä kolme vuotta.
 • 2018 - 25 ° vuosipäivä yliopiston perustamisesta lähtien; uuden yliopistokampuksen rakentamisen aloittaminen; Fysioterapian tutkinnon aktivointi.

116128_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

UCBM Università Campus Bio-Medico Di Roma

Tämä uusi lääketieteen ja kirurgian maisteriohjelma, jota opetetaan englanniksi, käyttää monitieteistä lähestymistapaa kouluttaakseen oppilaita tulemaan lääkäreiksi, jotk ... [+]

Lääketieteen ja kirurgian maisteriohjelma - yleiskatsaus

Tämä uusi lääketieteen ja kirurgian maisteriohjelma, jota opetetaan englanniksi, käyttää monitieteistä lähestymistapaa kouluttaakseen oppilaita tulemaan lääkäreiksi, jotka harjoittavat monipuolista biolääketieteellistä sosiaalista ympäristöä, jossa on monialaisia ja kulttuurienvälisiä ammatillisia taitoja. Rooman Campus Bio-Medico -yliopiston johtavien periaatteiden mukaisesti opetus on täysin potilaskeskeistä ja yhteisökeskeistä.

Syvällistä tietämystä eettisistä kysymyksistä sovelletaan kehittyneen lääketieteellisen teknologian käyttöön terveydenhuollon edistämiseksi humanistisella lähestymistavalla. Koulutuksessa, jossa on vahva kansainvälinen kulttuurikomponentti, ohjelmassa otetaan huomioon tämän päivän monietnisen yhteiskunnan piirteet, joilla on valtava maahanmuuttajaväestö, kiinnittäen erityistä huomiota monimuotoisuuteen ja uskontojen välisen vuoropuhelun arvoon, jotta voidaan luoda perusta kulttuurikysymysten ymmärtämiselle. vaikuttavat terveydenhuollon ammattilaisiin.... [-]

Italia Rooma
Request Info
Englanti
Full-time
6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Let's talk about UCBM!

Osoite
21 Via Álvaro del Portillo
00128 Rooma, Lazio, Italia