Sapienza University of Rome

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sapienza Rooman yliopisto, joka perustettiin vuonna 1303 by Bonifatius VIII, on yksi vanhimmista yliopistoista maailmassa ja korkea esiintyjä joukossa suurimmista yliopistoista kansainvälisissä vertailuissa.

Perustamisestaan ​​lähtien yli 700 vuotta sitten, Sapienza on ollut tärkeä rooli Italian historiaa ja on ollut suoraan mukana keskeiset muutokset ja yhteiskunnan kehityksestä, talouden ja politiikan. Se on osaltaan kehittämiseen Italian ja Euroopan tieteen ja kulttuurin kaikilla aloilla tietämyksen.

Tulevaisuus Sapienza alkaa tänään ansiosta rikas menneisyys ja osuus koko yliopistoyhteisön, jonka päätavoitteina ovat tutkimus, opetus ja koulutus. Tiedekunnan, opiskelijoiden, teknistä ja hallinnollista henkilöstöä ovat osa tätä yhteisöä ja kiitos omiin taitoihinsa ja vastuut, ne kaikki osaltaan sen maineen ja kasvua.

Pääkampuksesta suunnittelema Marcello Piacentinin avattiin vuonna 1935. Se sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, ja on suurin Euroopassa - todellinen kaupunki kaupungissa, jossa opetustoimintaa on integroitu kirjastojen, museoiden sekä kattavat opiskelijapalveluista. Tiedekunnat ja laitokset harjoittavat myös toimintaansa hajautetun paikkakunnalla eri puolilla kaupunkia. On olemassa kaksi muuta yliopistojen kampuksilla muualla Lazio.

Sapienza tarjoaa laajan valikoiman kursseja myös koulutusohjelmien, PhD kursseja, yksi-kaksivuosi ammatillisia kursseja ja Erikoistuminen Koulut monilla tieteenaloilla, hoitaa 63 Osastot ja 11 Tiedekunnat. Kun 2011-2012 lukuvuoden yliopiston vihittiin School for Advanced Studies ja arvioi ehdokkaat pohjalta koulutus- ansioiden, joka tarjoaa opiskelijoille kursseja ja toimia, joilla pyritään kannustamaan ja kehittämään kykyjään kautta tieteen, kulttuurin ja tieteidenvälistä rikastamiseen.

Se on kaikin pitävät tutkimusta ja opetusta yliopisto: Sapienza harjoittaa maksamatta tieteellistä tutkimusta useimmilla tieteenaloilla, saavuttaa merkittäviä tuloksia sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Sapienza myös lisää tutkimusta tarjoamalla mahdollisuuksia korkeakoulujen maailmanlaajuisesti. Kiitos erityisen ohjelman vierailevat professorit, monet ulkomaiset tutkijat ja luennoitsijat ajoittain käydä yliopiston ja edistää huomattavasti koulutuksen laatua ja tutkimusohjelmia.

Jotkut 8000 ulkomaisia ​​opiskelijoita säännöllisesti kirjoilla Sapienza. Tämän lisäksi, Sapienza edistää kansainvälistä vaihtoa: on yli 1100 saapuvien ja lähtevien vaihto-opiskelijaa vuodessa, kiitos useiden liikkuvuutta ohjelmia.

Missio ja arvot

Sapienza University of Rome on yhteisö, jonka päätavoitteita ovat tutkimuksen, opetuksen ja koulutuksen. Tiedekunnan, opiskelijoiden, teknistä ja hallinnollista henkilöstöä ovat osa yhteisöä ja kiitos omiin taitoihinsa ja vastuut, ne kaikki osaltaan sen maineen ja kasvua. Sapienza pyrkii osaltaan merkittävästi kehitystä tietoyhteiskunnan tutkimuksen avulla, laadukasta koulutusta ja kansainvälistä yhteistyötä. Sapienza on itsenäinen organisaatio, tärkein sidosryhmä kansainvälisen tiedeyhteisön ja perustavanlaatuinen kumppani aloilla laadukasta koulutusta ja tutkimusta. Lisäksi se on myös tärkeä osa paikallista ja kansallista taloutta.

Perusarvoja, jotka määrittelevät Sapienza identiteetti ovat:

Ajatuksen ja tutkimusta, taata moniarvoisen kulttuurin ja ideoita; Sosiaalinen vastuu, jotta tutkimuksen ja koulutuksen edistää sosiaalista ja taloudellista kehitystä italialaisen yhteiskunnan, sen kaupungit ja kansa; Autonomiaa, koulutuksen, tutkimuksen ja organisaatio; Kilpailu, sisällä ja ulkopuolella yliopiston järjestelmään; Osallistua kaikki tiedekunnan opiskelijat, tekninen ja hallinnollinen henkilöstö; Sulje vuorovaikutusta opetuksen ja tutkimuksen edistämiseen enemmän yhdentymistä; Innovaatiot tutkimuksen ja opetuksen muotona tulevaisuuden investointeja; Avoimuus, erityisesti välillä yliopiston ja sen opiskelijoiden; Jatkuva parantaminen ohjenuorana organisaatiossaan ja hallinta; Kehittäminen ammatillinen kykyjä koulutusprosesseihin; Tehokas palvelut opiskelijoille ja muille yhteisön jäsenille

Sijainnit

Rooma

Sapienza University of Rome

Osoite
Piazza Borghese 9
00186 Rooma, Lazio, Italia
Puhelin
+39 06 49911