Scuola Superiore Sant'Anna

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Scuola Superiore Sant'Anna perustettiin vuonna 1987 yhdistämällä kaksi oppilaitokset: Pacinotti College ja College of Medical Law. Se on julkinen yliopisto, jossa ansiot ja lahjakkuus count. Excellence koulutukseen ja tutkimukseen, kansainvälistyminen, vuorovaikutus työmarkkinoilla - nämä ovat tavoitteita Scuola Superiore Sant'Anna, joka tarjoaa koulutusta ja jatko-opintoja taloustieteen ja johtamisen laitos, Law Tiede oppi, Agricultural Science and Biotechnology, Medical Tiede ja Industrial and Information Engineering. Scuola Superiore Sant'Anna on tiedeyhteisö, jossa akateemisen henkilöstön ja tutkijoiden vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kautta vaihdetaan jatkuvasti kulttuurinen ja henkinen ajatuksia.

Akkreditointi ja akateeminen valtakirjat

Koska julkinen yliopisto, Scuola Superiore Sant'Anna on akkreditoitu Italian hallituksen kautta opetusministeriö, korkeakoulujen ja tutkimuksen.

Scuola Superiore Sant'Anna maailmassa

Tutkimus toteutettiin Scuola Superiore Sant'Anna on johtanut yhä useammat huipputason kansainväliseen yhteistyöhön. Lisäksi useat sopimuksia on tehty välillä Scuola Superiore Sant'Anna ja eri ulkomaisten yliopistojen johtavat kehitystä kansainvälisen gradu kursseja, seminaareja ja kongresseja sekä opiskelija-, professorien ja tutkijoiden. Scuola Superiore Sant'Anna on myös toteuttanut onnistuneesti kehittyneitä muotoja tieteen ja teknologian yhteistyötä, luoda yhteinen tutkimuskeskus Laboratories yliopistojen ja tutkimuskeskusten ulkomailla.

kansainvälisten suhteiden

Yksi tärkeimmistä painopisteistä Scuola Superiore Sant'Anna on kansainvälistyminen, joka koskee sekä opetussuunnitelmien ja tutkimusyhteistyöstä. Kansainvälinen profiili Scuola Superiore Sant'Anna on osoituksena suuri osa opiskelijoista Italian ulkopuolella.

Siellä Scuola tarjoaa PhD ohjelmia ja kansainvälisiä tohtoria avoin italialaiset, Euroopan ja Euroopan ulkopuolisten kansalaisten ja tutkinnon kursseja yhteistyössä sekä Italian ja ulkomaisten yliopistojen sekä italialaisia ​​ja ulkomaalaisia ​​opiskelijoita.

Kansainvälisiin ohjelmiin kuuluvat International Masters, joista Erasmus Mundus -ohjelman.

Scuola Superiore Sant'Anna kansainvälisten suhteiden järjestetään kansainvälisten yleissopimusten kautta arvostetuimmat yliopistot ja tutkimuslaitokset. Näitä ovat enemmistö tieteenaloihin ja liity opetusta, tutkimusta ja opiskelijoiden liikkuvuutta.

Scuola Superiore Sant'Anna edistää kansainvälistymistä kannustamalla sen opiskella ulkomailla kesäkurssien ja pitkän aikavälin harjoittelupaikkoja.

Sijainti

Päärakennusten Scuola Superiore Sant'Anna sijaitsevat sydämessä Pisa, sisällä neljästoista luvulla benediktiiniläisluostari joka on täysin kunnostettu ja muunnetaan moderni kampus: se käsittää kaksi pääasiallista luentosalit, kirjasto, kielistudio, monet virastoissa ja tiedekunnan huoneita, tietokone huone ja useita perustutkintoa asuinpaikka hallit. Scuola Superiore Sant'Anna omistaa myös muita rakennuksia, jotka taloon laitokset ja useiden laboratorioiden, tutkimuskeskusten ja hallintohenkilöstö.

Sijainnit

pisa

SSSUP

Osoite
Piazza Martiri della Libertà,
33 - 56127 pisa, Toscana, Italia
Puhelin
+39 050 883111