Lue virallinen kuvaus

Politecnico di Milano on aina perustunut laatua ja innovaatiota opetuksessa ja tutkimuksessa, mikä tuottelias suhde talouden ja valmistus maailmoja kokeellista tutkimusta ja teknologian siirtoa.

Tieteellinen tutkimus

Politecnico di Milano erottuu vahvasti sitoutunut Researchis, toteutetaan pääosin energia-, liikenne-, suunnittelusta, arkkitehtuuri, suunnittelu, matematiikka, luonnon- ja ammattikorkeakouluissa, ICT, ympäristöstä ja kulttuuriperinnöstä kuuluu ..

Tutkimus on keskeinen tekijä vertailu ja kilpailu parhaista yliopistojen laitosten kansainvälisellä tasolla, sillä kehittyneet ja innovatiiviset koulutusohjelmat suunnitellaan, luoda paikka, jossa yliopiston ja maailman yritysten tavata, mikä antaa vahvan panoksen innovaatioita ja muutosta yhteiskunnan.

Euroopassa, Politecnico di Milano mukana useissa tutkimus- ja koulutushankkeita kanssa pätevimmät eurooppalaisten yliopistojen sekä laajentamista muihin maihin: Pohjois-Amerikasta Kaakkois-Aasiassa. Yliopisto on osa IDEA League, Strategisen liittouman joukossa viisi johtavaa eurooppalaista yliopistoa tekniikan, jonka tavoitteena on kouluttaa uuden sukupolven insinöörien vapaa-ajan toimintaa valituille, lahjakkaiden opiskelijoiden.

Kampuksilla

Politecnico di Milano on seitsemän kampuksilla kaupungeissa Milano (Leonardo ja Bovisan kampuksilla), Como, Lecco, Cremona, Mantova ja Piacenza. Tämä monikeskuksisen rakennetta kutsutaan Politecnico Network. Milanossa, ja lähikaupunkien ovat yksi suurimmista talouden ja kulttuurin aloilla Euroopassa. Milano itsessään on maailmanlaajuisesti tunnettu aloilla muodin ja muotoilun.

Tervetuloa kansainvälisten opiskelijoiden ja urheilua PoliMi

Useat urheilumahdollisuudet ovat saatavilla Politecnico di Milano ja muissa keskuksissa kumppaniksi yliopiston. Opiskelija voi harjoitella yleisurheilu, jalkapallo, rugby, uinti, kuntosali, golf, lentopallo, koripallo, jalkapallo, judo, miekkailu, kiipeily, hiihto, jne.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Politecnico di Milano

Biolääketieteen tekniikan maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille lääketieteelliseen ja biologiseen ympäristöön soveltuvan insinöörikoulutuksen. Oppimispolun tarkoituksena ... [+]

Missio ja tavoitteet

Ohjelman erityinen monitieteinen rakenne mahdollistaa elektroniikan ja tietotekniikan vahvan tietämyksen, mekaanisen, kemiallisen ja materiaalitekniikan kehittämisen ja edistää teknisten tutkimusten integrointia biotieteiden, biologian, fysiologian ja lääketieteen aloilla. Ohjelma opetetaan englanniksi.

Ohjelmassa on 4 neuvottua polkua (mahdollisuuden lisäksi kehittää henkilökohtainen polku, jossa on tiettyjä rajoituksia):

Kliininen tekniikkaElektroniset teknologiatBiomekaniikka ja biomateriaalitSolu, kudos ja biotekniikka [-]
Italia Milan
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Politecnico di Milano

Welcome week for international students

Milano Leonardo

Milano Bovisa

Como

Lecco

Piacenza

Politecnico di Milano
Osoite
Piazza Leonardo da Vinci, 32
20133 Milan, Lombardy, Italia
Verkkosivusto
Puhelin
+39 02 2399 2008
Osoite
Polo Territoriale di Como Via Natta 12/14
22100 Como, Lombardy, Italia
Osoite
Polo Territoriale di Lecco Via Gaetano Previati, 1/c
23900 Lecco, Lombardy, Italia
Osoite
Polo Territoriale di Cremona Via Sesto 39/41
26100 Cremona, Lombardy, Italia
Osoite
Polo Territoriale di Piacenza Via Scalabrini 76
29121 Piacenza, Emilia-Romagna, Italia
Osoite
Polo Territoriale di Mantova Piazza d'Arco 3
46100 Mantua, Lombardy, Italia
Osoite
Milano Bovisa Campus
Milan, Lombardy, Italia