FH Gesundheit - Health University of Applied Sciences Tyrol

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Fh Gesundheit luo ja välittää terveystietoa yliopistotasolla. Näin tehdessään fh gesundheit onnistuu täyttämään toimeksiannon terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelujen tarjoamisesta Tirolissa ja yhdistämään sen ammatillisen alan sisältöön ja akateemiseen kehitykseen. Laadukas ja soveltava tutkimus palvelee väestön terveyttä ja terveyttä.

Kokeneiden, motivoituneiden ja pätevien työntekijöiden tiimillä opetuksessa ja monissa käytännön harjoittelupaikoissa, kumppanilaitoksissa Saksassa ja ulkomailla, fh Gesundheit harjoittaa tällä hetkellä yli 1000 opiskelijaa terveydenhuollossa. Yliopistokoulutuksen yhteydessä opiskelijat kehittävät taitoja, joita he tarvitsevat valmistautuakseen vaativiin tehtäviin ja haasteisiin jokapäiväisessä työelämässä ja yhteistyössä ammattialajärjestöjen kanssa.

Mitä me seisomme:

  • Erikoistuminen terveys- ja sosiaalialan opinto-ohjelmiin Tirolin terveys- ja sosiaalihuoltolaitosten hoidossa
  • Sisältö ja akateeminen kehitys ammattialalla
  • Moniammatillisuuden edistäminen
  • Laadukas ja soveltava tutkimus, joka palvelee väestön terveyttä ja terveyttä

malli

Fh Gesundheit luo ja välittää tietoa terveydenhuollon kansainvälisten standardien mukaisesti. Meidän velvollisuutemme on tarjota terveydenhuollon markkinoille korkeasti koulutettuja ihmisiä.

Laitamme ihmiset keskelle

Humanistinen kuva maailmasta ja ihmisestä muodostaa yrityskulttuurimme. Toimimme tulevaisuuteen, vastuulliseen ja sosiaalisesti pätevään. Opetamme ja elämme terveyttä edistävää ja elinikäistä oppimista.

Muodostamme terveyttä

Opiskelijamme kehittävät ammatillisia menetelmiä, tieteellisiä, sosiaalisia-kommunikaatiota ja omaa osaamista terveydenhuollon harjoitteluun tähtäävän korkeakoulutuksen yhteydessä. Jatkuva laadun kehittäminen takaa FH-tutkinto-ohjelmien ajankohtaisuuden, käytännön merkityksen ja tieteellisen luonteen sekä jatkokoulutuskursseja.

Työntekijämme ovat todistettuja asiantuntijoita osaamisalueellaan ja välittävät ajankohtaisia tietoja uusimpien havaintojen mukaan. Lisäksi fh-terveydellä on päteviä osa-aikaisia opettajia, jotka tuntevat hyvin sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmän erityishaasteet.

Kehitämme tietoa

Monitieteisenä laitoksena asetamme korkeat vaatimukset opetuksessa, tutkimuksessa ja konsultoinnissa. Yrittäjähenkinen lähestymistapa varmistaa tutkimushankkeiden toteuttamisen sekä uusien FH-koulutusohjelmien ja jatkokoulutuskurssien kehittämisen.

Olemme tunnustettu kumppani terveydenhuoltoalan kansallisille ja kansainvälisille instituutioille ja olemme tieteellisessä keskustelussa Innsbruckin lääketieteellisen yliopiston, Innsbruckin yliopiston Medical University of Innsbruckin ja terveysyliopistojen, lääketieteen tietotekniikan ja teknologian yliopiston kanssa.

Otamme käyttöön ajattelun ja oppimisen huoneet

Työntekijöitämme ja opiskelijasi tukevat tehokkaat rakenteet ja prosessit tehtäviensä suorittamisessa. Avoin ja järjestelmällinen viestintä helpottaa uuden tiedon vaihtoa ja kehittämistä. Virtuaalinen ja alueellinen suunnittelu ja laitteet tukevat opiskelua, opetusta ja tutkimusta fh gesundheitissa.

Luomme verkkoja

Opiskelijat, valmistuneet, työntekijät, osa-aikaiset luennoitsijat, käytännön kouluttajat ja yhteistyökumppanit ovat periaatteemme ja arvojemme lähettiläitä. Elinikäisen oppimisen kannalta pidämme yhteyttä valmistuneisiin.

omistajat

FHG - Zentrum für Gesundheitsberufe Tirol GmbH: n / fh gesundheitin omistajat ovat Tirol Kliniken GmbH, jossa on 74% ja Private University of Health Sciences, lääketieteen tietotekniikka ja teknologia (UMIT) 26%.

Ura terveyteen

Terveys on sinun osaamistasi, koulutus ja tutkimus ovat intohimonne? Innsbruckin fh-terveys- ja terveysyliopistossa tyrolissa löydät monenlaisia tehtäviä, joita opiskelijat voivat seurata matkalla terveydenhuollon ammattiin. Ammattitaitoinen ammattitaitoinen tiimi työskentelee nykyaikaisessa oppilaitoksessa, joka on optimoitu verkottumaan Tirolin rajojen yli.

Sijainnit

Innsbruck

Osoite
Innrain 98
6020 Innsbruck, tyrol, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin