Lue virallinen kuvaus

University of Hull perustettiin vuonna 1927, jolloin meistä tuli Englannin 14. vanhin yliopisto. Ylpeä akateemisen huippuosaamisen ja elämää muuttavan tutkimuksen luomisen ja innostavan historian avulla tarjoamme täydellisen yhdistelmän perintöä ja korkeaa tekniikkaa, kaikki ystävällisessä ja kohtuuhintaisessa opiskelijakaupungissa.

Opetuksen ja tutkimuksen huippuosaaminen

Hull ansaitsi hopeapalkinnon hallituksen opettamisen osaamiskehyksessä (TEF 2018), joka tunnustaa erinomaisen opetuksen ja oppimisen Ison-Britannian yliopistoissa ja korkeakouluissa ja on erikoistunut laajaan valikoimaan korkealaatuisia jatko-opetettuja kursseja ja jatkotutkimuksia.

Olemme 50 parhaan tutkimusvoiman yliopiston joukossa (REF 2014) ja uskomattoman kunnianhimoinen tutkimusohjelmamme suhteen. Vastaamme suuriin globaaleihin haasteisiin - terveydestä elinympäristöihin, ruoasta tulviin ja toimitusketjuista orjuuteen. Seitsemän tutkimuslaitoksemme kokoaa yhteen asiantuntemusta yliopiston kaikista kulmista, ja tutkijamme työskentelevät avainkumppaneiden ja sidosryhmien kanssa kaikkien hyödyttävän ja tulevaisuuden politiikan muotoilun ja informaation tekemiseksi.

Kansainväliset opiskelijat

Opiskelijoiden kanssa yli 100 maasta ympäri maailmaa valitsevat opiskelua Hullissa, olemme todella globaali instituutti. Vaikuttava 97,9% kansainvälisistä opiskelijoistamme menee töihin tai jatko-opiskeluun kuuden kuukauden kuluessa valmistumisestaan (HESA 2018).

Kotimaassasi on usein mahdollisuuksia tavata yliopistomme henkilökuntaa. Tarkista maasi -sivustollemme saadaksesi lisätietoja seuraavasta vierailusta.

Kampus ja opiskelijaelämä

Olemme investoineet 300 miljoonaa puntaa uusiin tiloihin, mukaan lukien maailmanluokan kirjasto, huipputekninen konserttisali, kampuksella sijaitseva opiskelijamajoitus ja uudet urheilumahdollisuudet. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset opiskeluun, elämiseen ja seurusteluun - monipuolisista työtiloista palkittuun urapalveluun - kaikki yhdeltä sivustolta. Palkittu opiskelijakuntayhdistyksemme - jossa on yli 150 yhdistystä ja urheiluseuraa - ja opiskelijatukitiimimme - tarjoavat neuvoja muun muassa terveyteen ja hyvinvointiin, rahaan, oppimistukeen - varmistaa, että saat kaiken irti kaikesta, mitä yliopisto tarjoaa.

Tutustu virtuaalikierrokseen nähdäksesi kauniin, vihreän kampuksen itsellesi!

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Olemme myös ainoa yliopisto, joka on Team GB: n virallinen kumppani. Tämä yksivuotinen kuuden vuoden kumppanuus hyödyttää opiskelijoitamme tarjoamalla mahdollisuuksia yhteisiin tutkimus- ja yritysprojekteihin sekä uranlisämahdollisuuksiin.

Palkkiot ja rahoitus

Lukukausimaksut vaihtelevat erilaisille kursseille ja ohjelmille, katso lisätietoja verkkosivustoltamme sekä sivuillamme stipendejä ja apurahoja sekä kansainvälisiä apurahoja.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hyväksymme joukon kansainvälisiä tutkintoja, jotta pääsemme tietoon pääsyvaatimuksistamme tutustumalla perus- ja jatko-opintojen sivuillemme.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi ja tarvitset enemmän tukea ennen opiskelua kanssamme, tarjoamme istuntoja edeltäviä englanninkielisiä kursseja eri tasoilla.

Jos haluat lisätietoja University of Hull ohjelmasta, täytä lomake ja lue yksityisyydensuojakäytäntömme .

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

University of Hull

Sekoita reaalimaailman käytännön kokemuksia ja teoriaa tutkiaksesi ravinnon merkitystä urheilusuorituksessa ja yleisessä terveydessä. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Sekoita reaalimaailman käytännön kokemuksia ja teoriaa tutkiaksesi ravinnon merkitystä urheilusuorituksessa ja yleisessä terveydessä. Yhdistämällä kaksi tiedettä tässä kiehtovassa tutkinnossa opit kuinka toinen aihe vaikuttaa toiseen keskittyen aineenvaihduntaan, ruokavalioon, suorituskykyyn ja fyysiseen kuntoon.

Hionat taitoja arvioinnissa ja diagnosoinnissa, parantamalla valtuustasi, kun aloitat ammatillisen uran valmistumisen jälkeen.

Henkilökuntamme on asiantuntijoita, jotka tekevät tutkimusta yhteistyössä FIFA: n, UEFA: n, kansainvälisen olympiakomitean ja maailman antidopingjärjestön kanssa. Työskentelet tiloissa, kuten urheilu kuntoutusohjelma, terveys- ja ihmissuorituskykylaboratorio, ympäristökammio, suorituskykyanalyysisviitti ja liikuntafysiologialaboratoriot.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hull

Hanki tietoja ja taitoja innovoinnin vauhdittamiseksi, mikä säästää ihmishenkiä. Biolääketiede soveltaa biologisia periaatteita lääketieteeseen. Se tutkii ihmiskehon fysi ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Hanki tietoja ja taitoja innovoinnin vauhdittamiseksi, mikä säästää ihmishenkiä.

Biolääketiede soveltaa biologisia periaatteita lääketieteeseen. Se tutkii ihmiskehon fysiologisia prosesseja ja toimintoja arvioidakseen sairausprosesseja, diagnooseja ja hoitoa.

Tämä on dynaaminen aihe, jolla edistytään jatkuvasti terveydenhuollossa ja tieteessä innovaatioiden ja tutkimuksen edistäjänä. Monitieteinen, laboratoriopohjainen lähestymistapamme pitää opetuksen ajan tasalla muuttuvan biolääketieteen kentän kanssa.

Keräät tietoa ja taitoja työllisyydestä monissa ympäristöissä - mukaan lukien potentiaalisesti hengenpelastustyö terveystutkimuksen kärjessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Hull

Biolääketiede käyttää biologisten periaatteiden pohjalta parantamaan ymmärrystämme ihmisten terveydestä ja sairauksien hoidosta käyttämällä monitieteistä lähestymistapaa. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Biolääketiede käyttää biologisten periaatteiden pohjalta parantamaan ymmärrystämme ihmisten terveydestä ja sairauksien hoidosta käyttämällä monitieteistä lähestymistapaa. Eri alojen tuntemus mahdollistaa ihmisen kehon normaalin fysiologian selvittämisen. Tämä johtaa sairausprosessien ymmärtämiseen, mikä auttaa etenemään sairauden diagnosoinnissa ja sitä seuraavassa terapeuttisessa interventiossa. Opiskelijat, jotka suorittavat tämän opetetun MSc-ohjelman, saavat ymmärryksen tutkimuksen tärkeydestä ja kokevat edistyneitä tekniikoita, mukaan lukien tutkimuksen suunnittelu ja data-analyysi.

Tilat sisältävät laajan valikoiman instrumentointeja ja ajan tasalla olevia laitteita proteomisia analyysejä varten sekä tutkimuksia soluprosesseista. Yliopistolla on kansainvälinen maine onkologiaan, sydän- ja verisuonijärjestelmään sekä aineenvaihduntasairauksiin keskittyvällä tutkimuksella. Ohjelma perustuu laitoksen tutkimusosaamiseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhistoriaan NHS: n kliinisten tutkijoiden kanssa sekä vahvoihin suhteisiimme biolääketieteen instituuttiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Hull

Opiskelemalla tätä kurssia Hullissa, saat vahvat yhteydet moniin yhteisöihin ja terveydenhuollon työnantajiin. Ne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet harjoitteluun sovel ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Jokaisella kahdesta Yhdistyneen kuningaskunnan ihmisestä kehittyy syöpä elämänsä aikana. Syövän hoidon parantuessa yhä useammat potilaat selviävät ja toteuttavat kuntouttavia hoitoja paranemisen helpottamiseksi. Tämä ohjelma tarjoaa jatkokoulutusta nykyisille terveydenhuollon ammattilaisille ja kehittyvän alan työskenteleville.

Opiskelemalla tätä kurssia Hullissa, saat vahvat yhteydet moniin yhteisöihin ja terveydenhuollon työnantajiin. Ne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet harjoitteluun soveltaa taitojasi todellisessa ympäristössä. Yliopisto toimii City Healthcare Partnership -kumppanuuden kanssa, joka hoitaa kuntoutusohjelmia Hullissa ja East Riding -alueella. Sinulla on mahdollisuus osallistua laajaan tutkimustyöhön, julkaisemiseen vertaisarvioiduissa lehdissä ja auttaa kehittämään todistepohjaa syövän kuntoutuksen kurinalaisuudelle Britanniassa... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta runko
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Cottingham Road
HU6 7RX runko, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta