Lue virallinen kuvaus

Inspiroi menneisyytenne auttaa sinua muovaamaan tulevaisuutesi

Yliopiston 50 vuoden akateemisen huippuosaamisen takana olemme jatkaneet kansainvälisen maineen ja kurssitarjontamme kasvattamista. Olemme aina olleet edelläkävijöitä uusien kurssikohteiden kehittämisessä, mikä kuvastaa ja ennakoi työnantajien, opiskelijoiden ja koko yhteiskunnan tarpeita.

Bradford oli ensimmäinen Lontoon ulkopuolella sijaitseva yliopisto tarjoamaan osa-aikaista tutkintoa, ja kursseillemme suunniteltiin vastaamaan muuttuvaa liiketoimintaa, yhteiskuntaa, tieteellistä ja ympäristömaailmaa.

Ensimmäisestä, kansainvälisestä maineesta lähtevästä modernista Business School -kurssista ensimmäinen rauha-opintojen tutkinto tarjoaa jatko-opiskelijoillemme tarkoituksenmukaista, käytännöllistä ja hyödyllistä oppimista.

Tänään työnantajajärjestöt ovat laajentaneet maapalloa. Yhteistyömme vaihtelevat paikallisten työnantajien yhdistyksistä työnantajan sitouttamisaloitteiden kautta ulkomaille kumppanuuksille, mukaan lukien Singaporessa, Bruneissa, Malesiassa, Pakistanissa ja Intiassa.

"Voit olla vakuuttunut siitä, että yliopistosi kehittyy tulevaisuudessa samalla dynamiikalla kuin aikaisemmin on osoitettu." Kouluttamalla miehiä ja naisia, jotka saavat koulutusta ja koulutusta, joka vastaa muuttuvan yhteiskunnan tarpeita. "

Harold Wilsonentinen pääministeri ja ensimmäinen kansleri

Strategiat, politiikat, tehtävä ja arvot

Kaikki, mitä yliopisto tekee, olipa se pieni, on osa tehtäväämme instituutiona ja yritystrategiana.

Arvomme ja politiikkamme ovat valmiit varmistamaan, että tavoitteidemme saavuttamisessa teemme niin oikeudenmukaisesti ja mahdollisimman hyvin.

Visio kestävästä kampusta

University of Bradford olemme sitoutuneet kestävyyteen ja olemme saaneet tunnustuksen kestävästä kampuksestamme, ja olemme yksi maailman johtavista Ecoversity-maista.

Visiomme sisältää neljä päätavoitetta:

Kestävää koulutusta

Kestävämmän tulevaisuuden muotoilu ottamalla oppilaat, henkilökunta, paikallisyhteisöt ja työnantajat mukaan kestävän kehityksen edellyttämiin taitoihin ja tietoihin.

Työskentely terveelliseen ympäristöön

Ympäristönsuojelu minimoimalla resurssien käyttöä ja päästöjä sekä samalla lisäämään ympäröivää ympäristöä.

Sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen

Luomalla vihreämpi ja turvallisempi ympäristö, jossa opiskelijat, henkilökunta ja paikallinen yhteisö voivat elää, vuorovaikutuksessa, opiskella ja olla aktiivisia.

Työskentely kohti kukoistavaa taloutta

Tutkimuksen, innovoinnin ja tiedon siirtämisen kehittäminen opiskelijoiden, yliopiston, kaupungin ja alueen menestymisen lisäämiseksi.

tutkimus

University of Bradford on teknologiayliopisto, jolla on yli 50 vuoden huippututkimuskokemus.

Tutkimuksemme on sijoittunut korkeimmalle 50: lle Isossa-Britanniassa (HEFCE, 2014) tutkimuksen laadulle, ja kolme neljäsosaa luokitellaan joko maailman johtaviksi tai kansainvälisesti erinomaisiksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

University of Bradford

Tämä kurssi antaa sinulle yksityiskohtaisen käsityksen ihmisen sairauden syistä, miten nämä aiheuttavat oireita ja sairauden vaikutuksia ihmisen solujen, kudosten ja koko ... [+]

Yleiskatsaus

Biolääketiede on ihmisen biologian perusteellinen tutkimus sekä normaaleissa että sairauksien tiloissa.

Tämä kurssi antaa sinulle yksityiskohtaisen käsityksen ihmisen sairauden syistä, miten nämä aiheuttavat oireita ja sairauden vaikutuksia ihmisen solujen, kudosten ja koko organismin rakenteeseen ja toimintaan. Opiskelija oppii sekä nykyisiä tekniikoita, joita käytetään NHS: n ihmisten sairauksien tutkimuksessa, että innovatiivisia teknologioita, joita kehitetään kokeiluhoitoja varten.

University of Bradford on parhaillaan 50 huippuyliopistossa, joka tutkii viimeisintä tutkimuksen huippuosaamista koskevaa kehystä, ja maailmanluokan tutkijat tekevät tutkimukseen perustuvaa opetusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Fysioterapia on olennainen osa monien potilaiden terveydelle ja hyvinvoinnille. Fysioterapeutit työskentelevät monissa tilanteissa eri terveydenhuollon palveluissa, usein ... [+]

Yleiskatsaus

Fysioterapia on olennainen osa monien potilaiden terveydelle ja hyvinvoinnille. Fysioterapeutit työskentelevät monissa tilanteissa eri terveydenhuollon palveluissa, usein osana moniammatillisia tiimejä.

Bradfordin opiskelijana kehität taitoja, joita tarvitset ottamaan keskeisen roolin sekä akuuttien että pitkän aikavälin olosuhteiden hoidossa, auttamalla palauttamaan ja ylläpitämään toimintaa ja toimintaa sekä ehkäisemään vammoja tai sairauksia.

Bradfordin lähestymistapa korostaa teorian ja käytännön integraatiota ja soveltamista tuottamaan mukautuva, innovatiivinen tutkija, jolla on erinomaiset ammattitaidot, jotka voivat käyttää tutkimukseen perustuvaa, arvioivaa ja ongelmanratkaisua fysioterapeuttiseen käytäntöön.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Hoitotyön kolmen vuoden kokopäiväinen tutkinto johtaa ammatilliseen hoitotyön pätevyyteen ja kelpoisuuteen rekisteröityä hoito- ja kätilöneuvostoon. Tämä on käytännölline ... [+]

Yleiskatsaus

Hoitotyön kolmen vuoden kokopäiväinen tutkinto johtaa ammatilliseen hoitotyön pätevyyteen ja kelpoisuuteen rekisteröityä hoito- ja kätilöneuvostoon.

Tämä on käytännöllinen, potilaskeskeinen kurssi, jossa on yhtä paljon teoriaa ja kliinistä käytäntöä, jonka avulla opiskelijat voivat kokea erilaisia terveydenhuollon näkökohtia.

Bradfordin hoitotyön opiskelijat kokivat 96 prosentin kokonaistyytyväisyydestä National Student Survey 2016 -tutkimuksessa.

Yorkshiren maaseutualueille ulottuvilla Yorkshire Dales -alueilla mikään muu Yhdistyneen kuningaskunnan alue ei tarjoa runsaasti monipuolista kliinistä kokemusta yliopiston ja sen yhteistyökumppaneiden kautta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Optometria on terveydenhuollon ammatti, joka käsittelee ihmisen visuaalisen järjestelmän tutkimista, diagnosointia ja hoitoa. Ikääntyvässä väestössä silmänhoidon kysynnän ... [+]

Yleiskatsaus

Optometria on terveydenhuollon ammatti, joka käsittelee ihmisen visuaalisen järjestelmän tutkimista, diagnosointia ja hoitoa.

Ikääntyvässä väestössä silmänhoidon kysynnän odotetaan kasvavan, ja optometria on ihanteellisella paikalla auttamaan vastaamaan tähän kysyntään.

Ohjelma perustuu sekä perustutkintoon että yksityiskohtaisiin kliinisiin ja käytännön opintoihin. Painopiste on hyvin optometrinen palvelu potilaille.

Näet potilaat yliopiston omassa silmäklinikassa ja käydään paikallisissa sairaaloissa, joissa sinua opastetaan silmäsairauksien tunnistamisessa ja hoidossa vanhemmilla silmälääkärillä.

Kolmivuotisen ohjelman avulla voit edetä kohti rekisteröitynyttä optometriaa - sinun täytyy suorittaa vuoden esirekisteröintikoulutus valmistumisen jälkeen, jotta voit tehdä tämän.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Työterapiaohjelmamme tarjoaa aktiivisen, yhteistyössä oppimiskokemuksen ystävällisessä ja tukevassa ympäristössä. Voit saada teoreettisen ymmärryksen ja käytännön käytänn ... [+]

Yleiskatsaus

Työterapiaohjelmamme tarjoaa aktiivisen, yhteistyössä oppimiskokemuksen ystävällisessä ja tukevassa ympäristössä.

Voit saada teoreettisen ymmärryksen ja käytännön käytännön kokemuksen, josta sinun tulee tulla ammatilliseksi työterapeutiksi.

Kehität tietoa:

ihmisten ja väestön ammatilliset tarpeetammatilliset taidot ammatin esteiden poistamiseksiihmisten ammatillisen suorituskyvyn ylläpitäminen ja parantaminen

Työterapeutit auttavat ihmisiä toipumaan fyysisestä tai psyykkisestä sairaudesta ja auttavat heitä elämään elämäänsä täysimääräisesti.

Työskentelet sekä aikuisten että lasten kanssa erilaisissa terveys- ja sosiaalipalvelujen asetuksissa, ja löydät luovia ratkaisuja päivittäisiin ongelmiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University of Bradford

Käytä ammatillista teknistä osaamista ymmärtää, muokata ja valvoa biologisia järjestelmiä tällä 4-vuotisella BEng (Hons) Biomedical Engineering -alalla, mukaanlukien tein ... [+]

Käytä ammatillista teknistä osaamista ymmärtää, muokata ja valvoa biologisia järjestelmiä tällä 4-vuotisella BEng (Hons) Biomedical Engineering -alalla, mukaanlukien teini-ikävuosi.

Tutit tieteenaloja, kuten:

kuntoutustekniikka - proteettiset / ortotetut laitteetbiomateriaalit ja implantin suunnittelukudostekniikan ja haavan korjaus keinotekoisille elimillegenominen koodaus ja geenitekniikkalääketieteellinen tekniikka - suunnittelu ja valmistus

Viimeisin tutkimus kertoo kaiken opetuksen, ja se toimittaa kokeneita lääketieteellisiä insinöörejä ja kliinisiä tutkijoita. Voit myös saada ammattimaisia ​​näkemyksiä alan johtavista yhteistyökumppaneista ja käytännönläheisestä käytännön kokemuksesta huipputekniikan laboratorioissamme.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tämä uusi nelivuotinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää erityisesti urheiluun ja liikuntaan liittyvää tietoa ja perinteisiä fysioterapiaympä ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä uusi nelivuotinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää erityisesti urheiluun ja liikuntaan liittyvää tietoa ja perinteisiä fysioterapiaympäristöjä.

Valmistuneet saavat ammattikorkeakoulututkinnon fysioterapiassa, mikä avaa erilaisia uramahdollisuuksia fysioterapeuttina urheilussa, liikunta- ja terveys- ja hyvinvointialoilla. Se tarjoaa myös perustan lisätutkimukselle.

MPhysioterapia Urheilu ja liikuntalääketiede sisältää kaikki yliopiston arvostetun BSc (Hons) fysioterapiaohjelman moduulit. Opetussuunnitelmaa laajennetaan täydentävillä urheilulajeilla ja erityisillä moduuleilla, parannettu tutkimus ja mahdollisuus saada urheilun ensiapukelpoisuus - parantaa mahdollisuuksiasi työskennellä urheilualalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

University of Bradford

MSc Nursing Studies (International) on teoreettisesti keskittynyt ohjelma, joka on kehitetty erityisesti kansainväliselle opiskelijalle, joka pyrkii kehittämään käytännön ... [+]

Yleiskatsaus

Sairaanhoitajat ympäri maailman ovat terveydenhuollon ja sosiaalihuollon innovaatioiden ja kehityksen eturintamassa. Sairaanhoitajille asetetaan yhä enemmän vaatimuksia teknologian ja roolimuutoksen edistymisestä samalla, kun hyödynnetään näyttöön perustuvaa käytäntöä ja työskennellään dynaamisissa ympäristöissä, jotta potilaat saavat parhaan tuloksen.

Kansainvälisen liikkuvuuden nykyisessä ilmapiirissä on välttämätöntä toimia tehokkaasti eri kulttuurien kanssa, koska terveydenhuolto voi olla ristiriidassa potilaiden kulttuuristen uskomusten, standardien ja käytäntöjen kanssa.

MSc Nursing Studies (International) on teoreettisesti keskittynyt ohjelma, joka on kehitetty erityisesti kansainväliselle opiskelijalle, joka pyrkii kehittämään käytännön roolia. Tämän palkinnon visio on kehittää sairaanhoitajia / kätilöitä, jotka voivat aktiivisesti osallistua elinikäiseen oppimiseen, työskennellä tehokkaasti ihmisten kanssa, joilla on monipuolisia kulttuureja, uskomuksia ja käytäntöjä, ja arvioida näyttöön perustuvaa käytäntöä ja kirjallisuutta, jotta he voivat tiedottaa, edetä ja johtaa käytäntöjä ja palveluita .... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tämä kokopäiväinen maisteriohjelma tarjoaa kattavan katsauksen huumeiden turvallisuuteen liittyvistä käytännöistä lääkekehitysprosessissa. Siinä käsitellään prekliinisen ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä kokopäiväinen maisteriohjelma tarjoaa kattavan katsauksen huumeiden turvallisuuteen liittyvistä käytännöistä lääkekehitysprosessissa.

Siinä käsitellään prekliinisen huumausaineiden arvioinnin keskeisiä näkökohtia:

Huumeiden löytäminen ja kehittäminenTurvallisuuden farmakologiaLääkeaineiden aiheuttaman toksisuuden mekanismitSääntelyasiatBioanalyyttiset tieteet

Se antaa sinulle nykyaikaisen koulutuksen prekliinisestä toksikologiasta painottaen toksikologian ja turvallisuuden farmakologian arvioinnin molekyylien in vitro ja in vivo näkökohtia.

Osana ohjelmaa toteutatte alkuperäisen tutkimushankkeen, joka on väitöskirjanne pohja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Advanced Dementia Studies on osa-aikainen etäopiskeluohjelma. Kun opiskelet verkossa, sinulla on joustavuus, joka sopii opintoihisi työelämässäsi ja oppia ympäri maailmaa ... [+]

Yleiskatsaus

Advanced Dementia Studies on osa-aikainen etäopiskeluohjelma. Kun opiskelet verkossa, sinulla on joustavuus, joka sopii opintoihisi työelämässäsi ja oppia ympäri maailmaa tulevien opiskelijoiden kanssa.

MSc Advanced Dementia Studies - 3 vuottaPGDip Advanced Dementia Studies - 2 vuottaPGCert Dementia Studies - 1 vuosi

Ohjelma on suunniteltu kehittämään sinua dementiahoidon johtajana ja voit käyttää parasta käytettävissä olevaa näyttöä työnne tukemiseksi. Hyväksymme ihmisoikeusnäkökulman dementiasta kärsivien ihmisten kokemusten ymmärtämiseksi ja monitieteisen tiimityöskentelyn ja palvelun käyttäjien sitoutumisen edistämiseksi. Ohjelmamme perustuu huippututkimukseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Request Info
Englanti
Part-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tämä ohjelma on ainutlaatuinen, sillä se yhdistää lääketieteellisen teknologian, myös lääketeollisuuden, ja lääkkeiden hallinnan tutkimuksen. Se on suunniteltu antamaan s ... [+]

Tämä ohjelma on ainutlaatuinen, sillä se yhdistää lääketieteellisen teknologian, myös lääketeollisuuden, ja lääkkeiden hallinnan tutkimuksen.

Se on suunniteltu antamaan sinulle kehittyneitä teoreettisia tietoja tieteistä, jotka liittyvät lääketieteen tieteenaloihin ja antavat sinulle taidot, joita tarvitset laboratoriotyötä varten tällä alalla.

Näihin tieteenaloihin kuuluu farmaseuttisen formulaation kehittäminen, jossa painotetaan erityisesti farmaseuttisessa prosessissa käytettyä teknologiaa sekä lääkkeiden kehittämistä ja tuotantoa. Tämä painopiste johtaa painopisteisiin lupakirjojen ja sääntelyn edellyttämien kliinisten tutkimusten prosesseissa ja menettelyissä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tämä tutkijajohtoinen maisterikurssi on suunniteltu siten, että voit ymmärtää biotieteiden - regeneratiivisen lääketieteen - kärjessä olevan alueen ja sovellukset. ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä tutkijajohtoinen maisterikurssi on suunniteltu siten, että voit ymmärtää biotieteiden - regeneratiivisen lääketieteen - kärjessä olevan alueen ja sovellukset.

Regeneratiivisen lääketieteen tavoitteena on hoitaa ihmisen tautia tuottamalla korvaavia soluja, kudoksia tai elimiä. Siihen liittyy joukko uusia teknologioita, jotka perustuvat kantasolujen käyttöön. Tämä alue on parhaillaan alkuvaiheessa, mutta kehittyy nopeasti, koska äskettäinen kyky manipuloida erikoistuneita aikuisten kantasoluja palaa takaisin alkion kaltaisempaan vaiheeseen, joka voi tuottaa kaikki solutyypit.

Iho on erityisen hyödyllinen malli, koska se sisältää hyvin aktiivisia kantasoluja ja on suhteellisen helposti saatavilla oleva ihmissolujen lähde. Hiusten follikkelin ainutlaatuinen ihmisen regeneratiivinen kapasiteetti on erityisen mielenkiintoinen. Follikkelit vuodattavat karvatsa usein kasvavien syklien aikana, jotka uudistavat uusia korvaavia aineita; nämä saattavat muistuttaa aikaisempia tai eri kokoisia ja / tai värejä (esim. pieniä kasvojen karvoja korvaavat parta karvat).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tämä lääketieteellinen biotieteen kurssi on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat erikoistua ihmisen sairauden keskeiseen alueeseen syöpäbiologian, lääketieteellisen ... [+]

Yleiskatsaus

Biolääketieteen alalla on monialainen lähestymistapa ihmisten terveyden ja sairauksien tutkimukseen.

Tämä biologisten ja molekyylitieteiden valikoima tukee tieteellistä perustaa ihmisen kehon tutkimiselle terveydelle ja taudille, mikä mahdollistaa diagnoosin ja terapeuttisen intervention.

Tutkinnon suorittaneille, joilla on kehittynyt biolääketieteellinen koulutus, on kysyntää, joka kykenee soveltamaan taitojaan tutkimukseen, koulutukseen, sääntelyyn, diagnostisiin palveluihin ja biolääketieteellisten tietojen kaupallistamiseen.

Tämä lääketieteellinen biotieteen kurssi on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat erikoistua ihmisen sairauden keskeiseen alueeseen syöpäbiologian, lääketieteellisen biokemian, lääketieteellisen solubiologian tai lääketieteellisen mikrobiologian aloilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle nykytilanteessa nykyaikaisen syöpäfarmakologian, joka vastaa työnantajien kysyntää ja tarjoaa asiantuntijanäkymän saatavilla ole ... [+]

Tämä on jännittävä aika osallistua syöpälääkkeisiin. Syövän molekyyli- näkökohtien paremman ymmärtämisen perusteella on tullut esiin uusia mahdollisuuksia terapeuttiseen interventioon, jotka ovat tehokkaita ”kohdennettuja”. Nämä uudet terapeuttiset aineet ovat melko erilaiset kuin klassiset kemoterapeuttiset aineet ja ne tarjoavat mahdollisuuden todella valikoiviin syöpähoitoihin, jotka on räätälöity yksittäisen potilaan kasvain suhteen. Syöpäfarmakologialla on keskeinen rooli huumeiden kehittämisessä. Sekä laboratoriossa että klinikalla syövän farmakologian on pitänyt sopeutua huumekehityksen muuttuvaan kasvoon luomalla kokeellisia malleja ja kohdennettuja lähestymistapoja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua terveydenhuollon ammattilaisena. Se antaa sinulle sekä ammattitaidon että ammatillisen pätevyyden, jota tarvitset hakemaan yli ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua terveydenhuollon ammattilaisena. Se antaa sinulle sekä ammattitaidon että ammatillisen pätevyyden, jota tarvitset hakemaan ylimmän johdon ja johtotehtäviä terveyden- ja sosiaalipalveluissa.

Kokeneiden tutkijoiden ja ammattilaisten tiimimme keskittyy pätevään johtamiseen ja tehokkaaseen johtamiseen, antamalla opiskelijoille sekä kliinisiä että johdon taustoja työkaluja, joita tarvitaan palvelun parantamiseen ja kestävään muutokseen terveys- ja sosiaalipalveluissa.

Ohjelma soveltuu niille, jotka työskentelevät sekä kliinisissä että ei-kliinisissä tehtävissä:

jotka jo työskentelevät liittoutuneina terveydenhuollon ammattilaisina, kliinisinä tutkijoina, sairaanhoitajina tai lääkäreinä, jotka haluavat harjoittaa johtamismahdollisuuksiaterveydenhuolto- ja sosiaalihuollon tai vapaaehtoistyöntekijät työskentelevät rooleissa, kuten käyttöönotossa, laadun parantamisessa, kliinisessä tarkastuksessa tai riskienhallinnassa, jotka haluavat ryhtyä seuraavaan vaiheeseen urallaan... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

University of Bradford

Innovatiiviset ja palkitut tutkinto-ohjelmamme, jotka on toimitettu pääasiassa tiimipohjaisen oppimisen (TBL) kautta, on suunnitellut apteekit, opettajat, opiskelijat ja ... [+]

Yleiskatsaus

University of Bradford olemme opettaneet apteekkia vuodesta 1927 lähtien ja olemme asiantuntijoita valmistelemaan opiskelijoita kliinisen käytännön maailmaan.

Apteekkien, kasvattajien, opiskelijoiden ja työnantajien suunnittelemat innovatiiviset ja palkitut koulutusohjelmat, jotka on tuotettu pääasiassa Team-Based Learning (TBL) -ohjelmalla, varmistavat, että suoritat lääketieteellisen tutkinnon suorittaneiden, mutta myös luottamuksen, viestinnän, tiimityöskentelyn ja ongelmanratkaisutaitoja, joita tarvitaan työllisyyden varmistamiseen. Ryhmämme simuloivat työpaikkaa ja työskentelet pienissä tiimeissä ratkaistakseen todellisia ongelmia, joista monet on tuotu apteekkikäytäntöihin luokkahuoneessa apteekkarin opettajien ja harjoittajien tiimille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 - 5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Bradford MPH on suunniteltu niille, jotka haluavat siirtyä kansanterveyteen, politiikkaan tai yhteisökehitykseen ylemmällä tasolla, ja sopii monipuolisten perusopiskelijo ... [+]

Yleiskatsaus

Bradford MPH on suunniteltu niille, jotka haluavat siirtyä kansanterveyteen, politiikkaan tai yhteisökehitykseen ylemmällä tasolla, ja sopii monipuolisten perusopiskelijoiden ja / tai ammatillisen kokemuksen ehdokkaille.

Ohjelma kehittää opiskelijoita tuleviin terveydenhuollon johtajiin, jotka ymmärtävät terveyspolitiikan, yhteisön muutoksen, ihmisen käyttäytymisen muutoksen tai terveyspalvelujen suunnittelun.

Ohjelmassa korostetaan johtamista ja strategista ajattelua, joka on kehitetty kattavan laadullisen ja määrällisen tutkimuksen, analyysin ja arvioinnin avulla. Se on räätälöity nykyaikaisten kaupunkien yhteiskunnan demografisiin ja epidemiologisiin haasteisiin - vaurauden ja ikääntymisen sairauksiin sekä syrjäytyneisiin ja haavoittuviin väestöryhmiin, joita tällaiset asetukset tuottavat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

University of Bradford

Kutsumme innostuneiden tutkimusopiskelijoiden hakemuksia, jotka haluavat tutkia tutkimusklustereihimme liittyviä käytännön näkökohtia. ... [+]

Yleiskatsaus

Kutsumme innostuneiden tutkimusopiskelijoiden hakemuksia, jotka haluavat tutkia tutkimusklustereihimme liittyviä käytännön näkökohtia.

Elävät hyvin dementian kanssaOsallistuminen ja monimuotoisuusHallinto, laatu ja turvallisuusHoidon lopettaminenTerveyserotTerveysteknologiat

Tutustu edellä mainittuihin alueisiin, jotta saat tietoja saatavilla olevista projekteista, mahdollisista esimiehistä ja nykyisistä opiskelijoista.

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä tiedekunnan henkilökuntaan, joka työskentelee kiinnostavalla alueella keskustelemaan tutkimusideostasi ennen kuin lähetät hakemuksesi ja tutkimusehdotuksenne.

Toivomme, että jatko-tutkintotutkintoja koskevat hakemukset ovat tervetulleita ympäri vuoden, ja harkitsemme vaihtoehtoisia lähtöpäiviä, kun ajoitus ei sovi kahden ilmoittautumispäivämäärän kanssa: lokakuussa ja helmikuussa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Hae lääketieteen tohtorin tutkinto Bradfordin apteekki- ja lääketieteellisessä tiedekunnassa, joka käsittää monitieteisen tutkimuksen lääketeollisuuden tekniikan keskukse ... [+]

Yleiskatsaus

Hakekaa opiskelemaan PhD-tutkintoa Bradfordin apteekki- ja lääketieteellisessä tiedekunnassa, joka käsittää monitieteisen tutkimuksen lääketeollisuuden tekniikan keskuksessa ja on myös tutkimusalueilla seuraavilla aloilla:

Koulutuksen innovaatiotutkimusLääkkeiden kehittäminen ja lääketeollisuusLääkkeiden optimointiFarmakologia ja kokeellinen terapiaSyöpälääketieteen laitos

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä listattuihin valvojiin ennen kuin lähetät hakemuksesi - yhteystiedot löytyvät jokaisesta projektista.

Tuorein tutkimuksen huippuosaamisen kehys (2014) arvioi 92% tutkimuksestamme kansainvälisen laadun / maailman johtavan tutkimuksen perusteella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Request Info
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi