Lue virallinen kuvaus

Lääketieteen ja eläinlääketieteen oppilaitos koostuu kahdesta koulusta. Nämä ovat Edinburghin lääketieteellinen koulu ja Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulu.

Yhdessä muodostavat ainutlaatuisen ryhmittymän Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa vetäjät, lääkärit ja biolääketieteelliset tiedemiehet toimivat yhdessä ja tutkivat yhteisiä taudin syitä, jotka vaikuttavat väestöömme. Meidän kampuksemme, rakenteemme ja tutkintotodistuksemme takaa, että meillä on Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulun ja Edinburghin lääketieteellisen koulun henkilöitä, jotka hengittävät samaa ilmaa, suunnittelevat hankkeita yhdessä ja opettavat erikoistuneilla alueillaan.

eläinlääkäri

Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulu

Iso-Britannian korkein sijoittunut eläinlääketieteellinen tutkimuslaitos Research Excellence Framework 2014: ssa, Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulu on maailman johtava eläinlääketieteellinen koulutus, tutkimus ja käytäntö. Tarjoamme erinomaista eläinlääketieteellistä koulutusta palkitun opetussuunnitelman, innovatiivisten opetusmenetelmien ja monitieteisen ympäristön avulla. Meidät asetettiin ensimmäisen joukkoon seitsemästä Yhdistyneen kuningaskunnan eläinlääkärikoulusta tutkimuksen laatuun vuoden 2008 tutkimuksen arviointitehtävissä, mikä vahvisti koulun erinomaisen kansainvälisen maineen. Kliiniset palvelut - Pieneläimet ja suuret eläinkäytännöt - ovat tärkeimpiä kliinisen hoidon keskuksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical Schoolissa on kolme Deaneriesia. Näitä ovat biolääketieteelliset tieteet, kliiniset tieteet ja molekyyli-, genetiikka- ja väestötieteet.

MBChB-ohjelman opetusta ja muita biolääketieteellisiä perustutkintoja ja jatko-opintoja harjoitetaan kolmella Deaneries-ohjelmalla. Yhdistämällä oikeat yksilöt sekä kliinisiin että ei-kliinisiin, me katalysoimme ja luodamme mahdollisuuksia kehittää jännittävää työtä, joka tekee eron ihmisten elämään. Edinburgh Medical School tarjoaa ensiluokkaisen koulutuksen ensiluokkaisissa tiloissa innoissaan, jotka ovat huippuluokkaa.

Tarjoamme erinomaisen kokemuksen ympäristössä, jossa tutkimusta vaalitaan ja syytetään. Tutkimus on tärkeä osa jokaisen opiskelijan elämää keinona ymmärtää ajattelutapaa, joka antaa heidät tarjoamaan positiivista muutosta ihmiskunnalle.

Edinburgh Medical School: Biolääketieteellinen tiedekunta

Biomedical Sciences ylläpitää uraauurtavaa tutkimusta Kognitiivisten ja neuroaalisten järjestelmien keskus, Integraation fysiologian keskus, Neurodegeneration keskus sekä Infektio- ja Pathway-lääketieteen osasto.

Edistämme myös tieteidenvälistä tutkimusta näiden yhteyskeskusten kanssa: Edinburghin tartuntataudit, Edinburghin neurotieteet, Muir Maxwellin epilepsian keskuksen, Patrick Wild -keskuksen sekä farmakologian, toksikologian ja terapeuttisen aineen.

Deaneryn tutkimusaiheita ovat:

  • Geenit ja kehitys
  • Membrabibiologia
  • Neuraalijärjestelmät
  • Kognitio, oppiminen ja synaptinen plastisuus
  • Neuropharmacology
  • Perus ja kliininen virologia
  • Bakteeripatogenesi ja kemoterapia

Myös Deaneryn sisällä on biolääketieteellinen opetusjärjestö (BMTO), jolla on keskeinen rooli hallinnon, koordinoinnin ja perusopetuksen opetuksen toteutuksessa.

BMTO on vastuussa BSc Medical Sciences -ohjelmasta sekä lukuisista Honours-ohjelmista biologian, lääketieteen ja eläinlääketieteen alalla sekä neljätoista Biomedical Sciences -kursseja perustutkinnon suorittaneille.

eläinlääkäri

Edinburgh Medical School: Kliiniset tieteet

Kliiniset tieteet ovat pitkäaikaisessa kansainvälisessä tutkimusprofiilissaan Kliinisen verisuonikeskuksen keskus, Kliinisen aivotutkimuksen keskus, tulehdustutkimuskeskus, kuntokeskus, lisääntymisterveyden keskus, Edinburghin jatkotutkimuslaitos ja Division Terveystieteet.

Viimeisimmässä UK Research Assessment Exercise -työryhmässä kliininen lääketiede luokiteltiin eniten 28: stä lähetyksestä koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Deanery perustuu pääasiassa Pikku Ranskalle.

Pikku Ranskalle, kanslerin rakennus, Queen's Medical Research Institute ja Regenerative Medicine Center ovat huippuluokan opetus- ja tutkimustilat Edinburghin kuninkaan sairaalan ja Edinburgh BioQuarterin biolääketieteen tutkimuspuiston vieressä.

Muita Deanery-sivustoja ovat Edinburgh Sick Children's Hospital, Länsi-General Hospital, Royal Edinburgh Hospital ja Lauriston Place.

Edinburghin lääketieteellinen tiedekunta: Molekyyli-, genetiikka- ja väestötutkimus

Molekyyli-, genetiikka- ja väestötutkimus koostuu Genetiikan ja molekyylilääketieteen MRC-instituutista, Usher Institute of Population Health Sciences -tietotekniikan, Edinburghin kliinisten tutkimusten yksiköstä ja patologian osastosta.

MRC: n genetiikan ja molekyylilääketieteen instituutti koostuu MRC: n ihmisen genetiikan yksiköstä, Edinburghin syöpätautikeskuksesta ja Genomiikan ja kokeellisen lääketieteen keskusyksiköstä.

Väestötieteiden ja tietotekniikan Usher-instituutti koostuu väestötutkimuskeskuksesta, lääketieteellisen informaatiokeskuksen ja maailmanlaajuisen terveystutkimuksen keskuksesta.

Deanery isännöi Edinburghin kliinisiä tutkimuksia käsittelevä yksikkö (ECTU), joka äskettäin oli täysi rekisteröinti Yhdistyneen kuningaskunnan kliinisten tutkimuskonsortioiden kanssa ja sai MRC-kliinisten kokeiden metodologian keskipisteen ja patologian osaston.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämän ohjelman tarkoituksena on levittää lääketieteellisen kuvan analysointia, taitoja ja ymmärrystä, mikä mahdollistaa tehokkaan ja tehokkaan lääketieteellisen kuvan ana ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämän ohjelman tarkoituksena on levittää lääketieteellisen kuvan analysointia, taitoja ja ymmärrystä, mikä mahdollistaa tehokkaan ja tehokkaan lääketieteellisen kuvan analysoinnin, jota voidaan käyttää sekä kliinisesti että kaupallisesti.

Kuvataiteen fysiikan ja siihen liittyvien tekniikoiden peittämisessä keskitytään myös erikoistuneeseen sisältöön, joka kattaa kuvan käsittelyn ja analysoinnin.

Opiskelija osaa myös hyödyntää MATLAB-tietojenkäsittelyympäristöä ja ohjelmointikieltä.

Tämä ohjelma hyödyntää osaamistamme kuvankäsittelyssä ja analysoinnissa, minkä ansiosta oppijat voivat kouluttaa tällä alalla verkko-oppimisympäristön kautta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Paranna kuvantamisosaamistasi ja hankitse erittäin arvostetun maisteritutkinnon verkossa etäopiskeluna samalla, kun olet työssäsi kentälläsi ja omalla paikallasi. ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kuvankäsittelytietämyksen, taitojen levittäminen

Joustavan, ajoittaisen osa-aikaisen online-oppimisen (OL) ohjelman tavoitteet:

kuvataiteen teorian, tekniikan, analyysin ymmärtäminenkehittää tutkimussuunnitteluatulkinnan mahdollistamiseksiyhdistää kuvantamistutkimus kliinisiin sovellutuksiinVerkko-oppiminen

Käytä maailmanluokan opetusta Edinburghin yliopistossa säilyttäen paikalliset ammattilaiset

Verkko-opiskelijoillemme ei ole vain pääsy Edinburghin erinomaisiin resursseihin vaan myös osaksi tukevaa verkkoyhteisöä, joka kokoaa yhteen opiskelijoita ja tutoreita ympäri maailmaa.

Ohjelmarakenne

Voit halutessasi opiskella sertifikaatti, diplomi tai maisteritaso.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Yhdistetty positroniemission tomografia (PET) ja magneettikuvaus (MR) on kuvantamistekniikka, joka mahdollistaa aineenvaihdunnan, fysiologian ja anatomian tietojen kerääm ... [+]

Ohjelman kuvaus

Yhdistetty positroniemission tomografia (PET) ja magneettikuvaus (MR) on kuvantamistekniikka, joka mahdollistaa aineenvaihdunnan, fysiologian ja anatomian tietojen keräämisen yhteen skannausistuntoon diagnostisiin ja tutkimustarkoituksiin (esim. Dementioiden tutkiminen

PET-MR-skannerit asennetaan yhä useammin kliinisiin ja tutkimustilanteisiin, mutta tällä hetkellä koulutusta siitä, kuinka käyttää ja käyttää parhaiten tällaisia ​​laitteita, on vähäinen, mikä vaatii usein pitkiä oleskelujaksoja, poissa työstä ja henkilökohtaisista sitoumuksista kotona.

Edinburghin yliopisto on muutamia UK-keskuksia, joissa on PET-MR-skanneri ja henkilökunta, jolla on asiantuntemusta siitä, miten se toimii ja käyttää sitä. Tämä ohjelma hyödyntää osaamisemme kuvantamistekniikassa, jonka avulla oppijat voivat kouluttaa tällä alalla verkko-oppimisympäristön kautta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ohjelma levittää kuvantuntemusta, taitoja ja ymmärrystä, jotta kuvantamisen tehokas ja tehokas käyttö olisi mahdollista kliinisesti tutkimuksessa ja teollisuudessa. ... [+]

Ohjelman kuvaus

Levittää hermokuvantamisosaamista, taitoja ja ymmärrystä, jotta hermojakoa voidaan käyttää tehokkaasti ja tehokkaasti tutkimuksessa.

Joustavan, ajoittaisen osa-aikaisen online-oppimisen (OL) ohjelman tavoitteet:

jotta saadaan aikaan ymmärrys tutkimuksesta, joka käyttää neuroimaging-tekniikoitakehittää tutkimussuunnitteluatulkinnan mahdollistamiseksiyhdistää neuroimaging -tutkimus kliinisiin sovellutuksiinVerkko-oppiminen

Käytä maailmanluokan opetusta Edinburghin yliopistossa säilyttäen paikalliset ammattilaiset

Verkko-opiskelijoillemme ei ole vain pääsy Edinburghin erinomaisiin resursseihin vaan myös osaksi tukevaa verkkoyhteisöä, joka kokoaa yhteen opiskelijoita ja tutoreita ympäri maailmaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä jatkotutkinto ja tutkintotodistus ovat ainutlaatuinen tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat tutkia ihmisen anatomian näkökulmia verkko-etäopetusohjelman joustavuu ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä jatkotutkinto ja tutkintotodistus ovat ainutlaatuinen tilaisuus opiskelijoille, jotka haluavat tutkia ihmisen anatomian näkökulmia verkko-etäopetusohjelman joustavuuden kautta.

Kaikki kurssit, jotka muodostavat ohjelman, käyttävät innovatiivisia opetusmenetelmiä tarjoamaan opiskelijoille avain siirrettävissä taitoja lisäksi vankka perustana anatomisen tiedon.

Anatomiset tieteemme ohjelmamme toimitetaan kokonaan verkossa ja siksi hyödynnetään tietotekniikan käyttöä esimerkiksi sähköpostin, audiovisuaalisen aineiston, keskustelufoorumien ja muiden interaktiivisten resurssien avulla.

Tämä on jatkotutkinto lääketieteellisille, biolääketieteellisille, liittoutuneille terveydenhuollon ammattilaisille ja kokonaisvaltaisille käytännöille, joilla on kiinnostusta ihmisen anatomiaan. Ohjelma perustuu korkeasti arvostettuun opetus- ja tutkimushenkilöstöön yliopistossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
12 - 48 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma tarjoaa erinomaisen perustan tohtorintutkinnalle tai muille biolääketieteen tieteellisille tutkimuksille. Opit arvokkaita tutkimus ... [+]

Tutkimusprofiili

Tämä yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma tarjoaa erinomaisen perustan tohtorintutkinnalle tai muille biolääketieteen tieteellisille tutkimuksille. Opit arvokkaita tutkimustaitoja, biolääketieteellisiä laboratoriotekniikoita ja laajan valikoiman muita siirrettäviä taitoja, jotka antavat sinulle edun muulle urallesi. Voit myös valita kaksi teemaa, jotka parhaiten sopivat etujasi ja urasi tavoitteisiin.

Ohjelmaan kuuluu seminaareja, opetettuja moduuleja ja kaksi tutkimushanketta maailman tunnetuissa tutkimuslaboratorioissamme. Haluamme myös käsitellä useita arvokkaita siirrettäviä taitoja, mukaan lukien kriittinen analyysi tutkimustöistä, oppiminen projektitukihakemuksen ja kirjallisuuden tarkasteluun sekä tietojen esittämiseen ja tilastolliseen analyysiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille tieteellistä tietoa ja käytännön taitoja tutkimuksen tekemiseksi eläintutkimuksen ja "One Health" -ympäristössä, antamalla säätiön ... [+]

Ohjelman kuvaus

Ohjelma antaa tutkinnon suorittaneille tieteellistä tietoa ja käytännön taitoja tutkimuksen tekemiseksi eläintutkimuksen ja "One Health" -ympäristössä, antamalla säätiön tietoa eläinrungon toiminnasta. Tutkimme eläinkokeiden soveltamista eläinlääketieteeseen ja ihmisen lääketieteeseen, kotieläintuotantoon ja elintarviketurvaan.

Ohjelma on järjestetty maailmankuululle Roslin-instituutille, joka sijaitsee historiallisessa tutkimusrakennuksessa pääsiäiskampelakampuksella, Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulun vieressä. Instituutin henkilökunnan jäsenenä voit hyötyä maailmanluokan maineesta tutkimukseen elävää, menestyksekästä akateemista yhteisöä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Eläinten eläinlääkärinhoidossa eläinlääketieteellisessä hoidossa eläinten hyvinvoinnin parantamisessa on elintärkeä anestesia (eläinten kuolemattomuuden antaminen sallimi ... [+]

Ohjelman kuvaus

Eläinten eläinlääkärinhoidossa eläinlääketieteellisessä hoidossa eläinten hyvinvoinnin parantamisessa on elintärkeä anestesia (eläinten kuolemattomuuden antaminen sallimista varten) ja kivunlievitys (vähentää kipua, jota eläin kärsii), mikä mahdollistaa lääketieteellisen ja kirurgisen kehityksen jatkuvan kehityksen.

Anestesian tuntemus ja edistykset viimeisten 20 vuoden aikana ovat olleet huomattavia. Voimme käyttää tekniikoita, jotka estävät tunteen paikallisesti tai kehon alueen yli, ei pelkästään täydelliseen tajuttomuuteen. Meillä on joukko huumeita ja huumeiden hallintamenetelmiä, joita meillä on käytettävissämme taistelussa kipua vastaan. Anestesiasta on aina ollut riskejä, ja meillä on yhä enemmän saatavilla olevia valvontalaitteita, jotka auttavat meitä valvomaan kehon fysiologista toimintaa anestesian aikana tavoitteena vähentää sairastuvuutta ja kuolleisuutta eläimissämme.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Eläinlääketieteellinen epidemiologia on tärkeä osa monissa maailmanlaajuisissa haasteissa, jotka liittyvät tautien torjuntaan, elintarviketurvaan ja ilmastonmuutokseen. S ... [+]

Ohjelman kuvaus

Eläinlääketieteellinen epidemiologia on keskeinen tekijä useissa maailmanlaajuisissa haasteissa, jotka liittyvät tautien torjuntaan, elintarviketurvaan ja ilmastonmuutokseen. Siksi on parannettava kykyämme ymmärtää, ennakoida ja reagoida sairauksien malleihin ja dynamiikkaan sekä torjua tautipesäkkeitä.

R (D) SVS- ja SRUC-kumppanuus luovat suurimman tutkimustehon keskittymän eläinlääketieteessä ja maataloustieteissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa. MSc hyödyntää tätä runsaasti kokemusta ja tutkimustoimintaa, joka tarjoaa tieteellistä tietoa biologisten prosessien (esim. Käyttäytymisen, fysiologian, immunologian, ekologian) ja ympäristö- ja maatalouskäyttäytymisen (esim. Kasvatus, ravitsemus, karjankasvatus) , levinneisyys ja leviäminen kotieläintuotantojärjestelmissä. Tämä mahdollistaa syvällisen ymmärtämisen taudin monimutkaisista ympäristömalleista, mikä helpottaa sairauden riskin ennustamista ja valvontaa. Tämä monitieteellinen järjestelmällinen lähestymistapa antaa sinulle taidot, joilla autetaan tekemään merkittävää panosta elintarviketurvan, ilmastonmuutoksen ja taudintorjunnan torjumiseksi eläinten terveydenhoidon ammattilaistasi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ohjelma perustuu näiden tautien välisiin vastaaviin, oppimalla haasteita, jotka ovat olemassa ja joilla pyritään yhdistämään yksilöitä luomaan perusta maailmanlaajuiselle ... [+]

Ohjelman kuvaus

Viime vuosikymmeninä on vuosittain lähes yksi uusi sairaus, ja yli 75 prosenttia näistä sairauksista on peräisin zoonoosien alkuperää. Nyt on enemmän kysyntää investoinneille ja tutkimuksille, jotta voimme hallita näitä sairauksia paremmin.

Ohjelmalla pyritään käsittelemään tarttuvien tautien aiheuttamia haasteita 2000-luvulla tarjoamalla sinulle kursseja tartuntatautien valvomiseksi, ehkäisemiseksi ja torjumiseksi sekä arvioimaan, miten ne vaikuttavat kansanterveyteen.

Tämä on ammattikorkeakoulututkinto biolääketieteelliselle, lääketieteelliselle, kansanterveydelle ja eläinlääkintähenkilökunnalle, joka on kiinnostunut maailmanlaajuisesta terveydestä ja tartuntataudeista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ohjelmamme tavoitteena on parantaa teoreettista ja käytännöllistä ihmisen anatomian tuntemusta intensiivisen kampusseurastuksen kautta sekä anatomian opetuksen teoreettis ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tässä ohjelmassa voit:

Opi anatomia disssectionin avullaHanki tietoa ja kokemusta anatomisesta opetuksestaOta käyttöön muita moduuleja neuroanatomia, embryologia, anatomia lakia ja etiikka ja lääketieteellinen kuvantaminen.Osallistu maailman johtaviin anatomisiin ja / tai biolääketieteellisiin tutkimuksiin

Ohjelmamme tavoitteena on parantaa teoreettista ja käytännöllistä ihmisen anatomian tuntemusta intensiivisen kampusseurastuksen kautta sekä anatomian opetuksen teoreettisten ja käytännön näkökohtien kehittäminen ja oppiminen perus- ja jatko-opintojen tasolla.

Tällä ohjelmalla on kaksi pääjaksoa. Yksi on syvällinen tutkimus ihmisen kehon anatomian suhteen. Anatomiset tiedot oppii tasolle opettaa jatko-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille ja lääketieteen alan ammateille. Tämä osa sisältää ruumiin hajoamisen kolmesta viiteen ryhmään kahdessa lukukaudessa. Tämä kurssin osa on suurelta osin itseohjautuva, ja säännölliset "leikkaukset", kun opetushenkilökunta on läsnä vastatakseen kysymyksiin ja auttaakseen oppilaita leikkaamalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Integroivan neurotieteen tutkimuksen maisteriohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen tutkimusohjelma, joka kattaa kaikki nykyajan neurotieteen tasot, mikä tekee siitä ihant ... [+]

Tutkimusprofiili

Integroituvan neurotieteen tutkimuksen maisteri on yhden vuoden kokopäiväinen tutkimusohjelma, joka kattaa kaikki modernin neurotieteen tasot, mikä tekee siitä ihanteellisen ohjelman valmistelemaan teitä tohtoriksi.

Meillä on molekyyli-, solu-, järjestelmät, regeneratiivinen, kognitiivinen, kliininen ja laskennallinen neurotiede. Voit myös valita erikoisalasi heti alusta alkaen, jolloin voit muokata oppimista etujen ja uran tavoitteiden ympärille.

Ohjelmarakenne

Aloitat opetetulla komponentilla ensimmäisten 12 viikon aikana ja osallistut ”teemaviikkoihin”, jotka toimivat samanaikaisesti valinnaisten kurssien kanssa.

Valinnaiset kurssit suoritetaan ensimmäisen 12 viikon aikana kahdella puolipäivällä viikossa. Nämä antavat sinulle syvemmän kuvan tietyn kiinnostuksen kohteen käsitteistä ja menetelmistä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä osa-aikainen ohjelma on pääasiassa online-etäopiskelua, mutta potentiaalisille hakijoille on huomattava, että Edinburghin Hammaslääketieteellisen laitoksen isännöimä ... [+]

Tämä osa-aikainen ohjelma on pääasiassa online-etäopiskelua, mutta potentiaalisille hakijoille on huomattava, että Edinburghin Hammaslääketieteellisen laitoksen isännöimä päivä päivältä on odotettavissa kliinistä sitoutumista, jossa he saavat kliinistä kokemusta potilaan tietoisen sedaation antamisesta.

Se on suunnattu hammaslääkäreille joko perus- tai toissijaisessa hoidossa, jotka haluavat esitellä tämän korvaamattoman taidon käytäntöön tai virallistaa nykyistä koulutustaan ​​ja kokemustaan. Se on ainoa yliopistopohjainen ohjelma hampaiden sedaatiossa Skotlannissa.

Ohjelmarakenne

Tämä ohjelma antaa hammaslääkäreille taitoja ja tietoja, jotka ovat välttämättömiä tarjoamaan tietoisen sedaatiopalvelun käytäntöön. Verkkokurssit kestävät 5 viikon ajan, ja osallistuminen verkkokeskusteluihin ja lehden klubiin on odotettavissa. Opiskelijoita kannustetaan voimakkaasti ylläpitämään heijastavaa henkilökohtaista lehteä heidän kliinisestä kokemuksestaan ​​sedaatiopäiväkirjan rinnalla, kun he edistävät ohjelmaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä online-MSc tarjoaa vankan biologisten, immunologisten, patologisten ja epidemiologisten periaatteiden pohjalta valmiudet tunnistaa, hallita ja hallita eläintauteja j ... [+]

Ohjelman kuvaus

Eläimet ovat elintärkeitä miljoonien ihmisten elämässä, mutta endemiset ja epidemiset sairaudet, jotka vaikuttavat karjan raja-arvon tuottavuuteen ja pahentavat köyhyyttä.

Eläinten ja ihmisten väliset sairaudet uhkaavat myös karjanhoitajien terveyttä, heidän perheitään ja heidän yhteisöjään. Monilla kehitysalueilla viljelijät ja eläinten terveydenhoidon työntekijät ovat usein huonosti kykeneviä hoitamaan tämän riskin.

Tämä ohjelma kokoaa yhteen yliopiston asiantuntemusta tarjoamaan ensiluokkaista opetusta ja tutkimusta näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Tämä online-MSc tarjoaa vankan biologisten, immunologisten, patologisten ja epidemiologisten periaatteiden pohjalta valmiudet tunnistaa, hallita ja hallita eläintauteja ja asiantuntemusta 2000-luvun kansainvälisten eläinten terveysongelmien ratkaisemiseksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä on ihanteellinen ohjelma, jos olet alan ammattilainen tai uusi ja haluatte vastata nykypäivän kansanterveyteen liittyviin ongelmiin. ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kansanterveys koskee sairauden ehkäisemistä, elämän pidentämistä ja terveyden edistämistä yhteiskunnan ponnisteluilla.

Tämä on ihanteellinen ohjelma, jos olet alan ammattilainen tai uusi ja haluatte vastata nykypäivän kansanterveyteen liittyviin ongelmiin.

Tämä ohjelma on opetettu kampuksella, mutta tarjoamme myös osa-aikainen MPH verkossa etäopetuksen, joka sopii niille, jotka haluavat jatkaa työskentelyä opiskellessaan tai jotka eivät voi tulla Edinburghiin.

Tulet saamaan käsityksen siitä, miten eri tieteenaloja voidaan käyttää tutkiakseen ja kehittää parhaillaan parhaita käytäntöjä epidemiologian, kansanterveyden ja yhteiskuntatieteiden, etiikan ja terveyden alalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MPH-ohjelmamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää, miten eri tieteenaloja voidaan tutkia ja kehittää parhaita käytäntöjä epidemiologiassa, kansanterveydessä ja ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kansanterveyslaitos (MPH) -ohjelma perustuu Edinburghin yliopiston akateemisen opetuksen ja tutkimustyön pitkäaikaiseen perinteeseen.

Kansanterveys koskee taudin ehkäisemistä, elämän pidentämistä ja terveyden edistämistä yhteiskunnan ponnisteluilla. Onko sinulla jo ammattitaitoa tällä alalla tai uusi aihe, tämä kansanterveyden maisteri (MPH) on ihanteellinen ohjelma niille, jotka haluavat puuttua nykypäivän kansanterveydellisiin ongelmiin.

MPH-ohjelmamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää, miten eri tieteenaloja voidaan tutkia ja kehittää parhaita käytäntöjä epidemiologiassa, kansanterveydessä ja yhteiskuntatieteessä.

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan lähtökohtana joko kansanterveysalan ammattilaisille tai kansanterveystutkimukselle uusille aihealueille, mutta myös riittävän syvyyden olemassa olevien kansanterveysalan ammattilaisten hyväksi. Valittavien kurssien valikoima kuvastaa aiheen monitieteisyyttä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä ohjelma tarjoaa huippuluokan translaatiota neurotieteeseen, joka keskittyy kantasoluihin, neurodegeneratiivisiin sairauksiin, regenerointiin ja malleihin (sekä eläin ... [+]

Ohjelman kuvaus

Dementia (mukaan lukien joukko neurodegeneratiivisia sairauksia, kuten Alzheimerin tautia) on viime aikoina tullut johtava kuolinsyy Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kantasolut ovat uudenlaista ja suhteellisen nuorta tieteellistä tutkimusta, jolla on potentiaalia paitsi hoitoille, myös kykenevän mallintaa nämä selvästi ihmisen sairaudet.

Tämä ainutlaatuinen ohjelma tarjoaa opiskelijoille todellisia näkökulmia potilaista, hoitajista, tutkijoista ja erilaisista terveydenhuollon ammattilaisista, mukaan lukien maailman johtavat asiantuntijat neurologisten sairauksien vaikutuksesta.

Tämä ohjelma tarjoaa huippuluokan translaatiota neurotieteeseen, joka keskittyy kantasoluihin, neurodegeneratiivisiin sairauksiin, regenerointiin ja malleihin (sekä eläin että solu). Lisäksi potilaiden ja tärkeimpien hoitajien ottaminen mukaan ja näiden tautien todellisia vaikutuksia yksilöihin on yhteinen lanka, joka kulkee koko ohjelman ajan ja tekee siitä todella ainutlaatuisen ja poikkeuksellisen uudenlaisen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä päällikkö on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille taitoja ja osaamista, jotka ovat erittäin tehokkaita ammattilaisia ​​ja joiden avulla he voivat toimia eläinlääkin ... [+]

Ohjelman kuvaus

Eläinlääketieteessä on nopeasti kehittyvä kurinalaisuus, joka käsittää laajan valikoiman erikoisaloja. Eläinlääketieteellinen tutkimus vaikuttaa suoraan kotieläinlajien terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseen ja kansanterveyden suojeluun.

R (D) SVS: llä on kansainvälinen maine, ja sen kliiniset palvelut - pieneläinten sairaala (koira ja kissa ja eksoottiset eläimet, eläintarha ja luonto) sekä suuret eläinsuojelualueet (hevoseläimet ja kotieläimet) ovat tärkeimpiä kliinisen hoidon keskuksia Britanniassa ja Euroopassa. Se on parhaimmillaan edistämään alan ammattitaitoa perus-, keski- ja korkea-asteen hoidon lääketieteen ja leikkauksen taitoja sekä laajaa tutkimustoimintaa eläinlääketieteen kaikilla osa-alueilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä online-ohjelma on yhteisesti tarjolla Edinburghin yliopistossa ja Royal College of Surgeons of Edinburghissa. Se kattaa UK Intercollegiate Surgical Curriculum -ohjel ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä online-ohjelma on yhteisesti tarjolla Edinburghin yliopistossa ja Royal College of Surgeons of Edinburghissa . Se kattaa UK Intercollegiate Surgical Curriculum -ohjelman.

Tämä ohjelma antaa sinulle ensiluokkaisen valmistautumisen Royal College of Surgeons (MRCS) -tutkinnon jäseneksi, jossa korostetaan hankittua tietoa ja sen soveltamista.

Kolmannen vuoden MSc-tutkimushanke tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää akateeminen uran leikkauksessa.

Verkko-oppiminen

Verkko-oppimisteknologiamme on täysin vuorovaikutteinen, palkittu ja voit kommunikoida erittäin pätevän opettajamme kanssa oman kodin tai työpaikan mukavuudesta.

Verkko-opiskelijoillemme ei ole vain pääsy Edinburghin erinomaisiin resursseihin vaan myös osaksi tukevaa verkkoyhteisöä, joka kokoaa yhteen opiskelijoita ja tutoreita ympäri maailmaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä osa-aikainen, täysin online-ohjelma houkuttelee kansainvälisen ja monikulttuurisen opiskelijaryhmän ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden olla suora yhteys muiden ... [+]

Ohjelman kuvaus

Edinburghin yliopisto tunnustetaan maailmanlaajuisesti tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnalleen, ja se on tarjonnut opiskelijoille maailmanluokan koulutusta yli 425 vuoden ajan. Anestesiakomitean, kriittisten hoitojen ja kivuliaslääketieteen laitosten kipulääkitysohjelmat jatkavat tätä perinnettä integroimalla nykyinen kliininen tutkimus korkeatasoisiin akateemisiin ja ammatillisiin panoksiin.

Moniulotteisena ilmiönä on tärkeää, että kipua hallitaan suunnitelluilla monitieteellisillä aloitteilla ja panoksilla, joilla pyritään helpottamaan kärsivällisyyttä ja parantamaan elämänlaatua. Elinkeinon, psykologisten ja yhteiskunnallisten käsitteiden, jotka ohjaavat, kehittävät ja ylläpitävät kipua, kiinteän, teoreettisen ymmärryksen avulla opiskelija tutkii kipun ja sen vaikutusten moninaista luonnetta. Opiskelijat saavat tarkan käsityksen kipuhallinnan erikoisaloista ja kehittävät pitkälle edenneen kipulääkärin ydinosaamista ja tietämystä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

ChM on suunniteltu tukemaan edistyksisiä silmätautien harjoittelijoita Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti opetussuunnitelman avulla, joka tunnustaa niiden ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä uusi kaksivuotinen osa-aikainen Masters-ohjelma, joka on kokonaan verkossa, on Edinburghin yliopiston ja Edinburghin kuninkaallisen kirurgian kollegion yhdessä tarjoama ja johtaa Master of Chirurgia. Se on kehitetty tukemalla NHS Education for Scotland (NES).

ChM on suunniteltu tukemaan edistyksisiä silmätautien harjoittelijoita Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti opetussuunnitelman avulla, joka tunnustaa niiden subpecialistiset oftalmiset intressit valmistelemaan poistumistarkastusta ja sairaalaan perustuvaa käytäntöä.

Ohjelmamme ovat yhdenmukaisia ​​sekä FRCSEd- että FRCOhth-tutkimusten opetussuunnitelmien kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa, mikä tekee näistä asteista erittäin houkuttelevan kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä verkko-ohjelma tarjoaa tietoa ja ymmärrystä kliinisen tutkimuksen suunnittelun, toimituksen ja analyysin keskeisistä elementeistä ja periaatteista. GCP: n periaattei ... [+]

Ohjelman kuvaus

Verkko-ohjelma tarjoaa tietoa ja ymmärrystä kliinisen tutkimuksen suunnittelun, toimituksen ja analyysin keskeisistä elementeistä ja periaatteista. GCP: n periaatteiden ja niiden käytännön toteutuksen kliinisten tutkimusten tietämyksen ja ymmärtämisen lisäksi.

Tämä ohjelma soveltuu tutkinnon suorittaneille lääketieteessä, hoitotyössä, apteekissa, biotieteissä ja muissa siihen liittyvissä kliinisissä tutkimuksissa.

Tämä ohjelma tukee asianmukaisesti pätevien tutkijoiden kysyntää kaikkien vaiheiden kliinisten kokeiden suorittamiseksi. Jokainen kurssi on jaettu joukkoon teemoitettuja osioita, joissa materiaalia esitetään lyhytkestoisten online-luentojen, käytännön tapaustutkimusten, kohdennettujen lukemien, podcastien ja arkistoitujen webinaarien yhdistelmänä. Keskusteluryhmän tehtävät ja live-asiantuntijavierailut tarjoavat mahdollisuuden yhteistyöhön kriittisen keskustelun ja keskustelun nykyisistä kysymyksistä asiantuntijoiden ohjauksessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä osa-aikainen online-modulaarinen ohjelma tarjoaa yleishammaslääkäreille master-tason koulutusta, jossa korostetaan erityisesti hammashoitoa. Tutkinnon rakenne on suu ... [+]

Ohjelman kuvaus

Huomaa, että tätä ohjelmaa mainostettiin aiemmin ensisijaisena hammashoitona

Tämä osa-aikainen online-modulaarinen ohjelma tarjoaa yleishammaslääkäreille master-tason koulutusta, jossa korostetaan erityisesti hammashoitoa.

Tutkinnon rakenne on suunniteltu vastaamaan hammaslääkäreiden tarpeita kaikkialta maailmasta.

Ohjelma kehittää kykyäsi käyttää näyttöön perustuvaa lähestymistapaa kliiniseen käytäntöön ja arvioida ja tarjota laadukasta ensisijaista hammashoitoa.

* (Tarkistettu 20. helmikuuta ohjelman nimen muuttamiseksi)

Verkko-oppiminen

Verkko-oppimisteknologiamme on täysin vuorovaikutteinen, palkittu ja voit kommunikoida erittäin pätevän opettajamme kanssa oman kodin tai työpaikan mukavuudesta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc Critical Care -ohjelma on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille, jotka kohtaavat kriittisesti sairastuneita aikuisia päivittäisessä käytännössään (sairaanhoitaja ... [+]

Edinburghin yliopisto on tunnustettu maailmanlaajuisesti tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassaan, ja se on tarjonnut opiskelijoille maailmanluokan koulutusta yli 425 vuoden ajan.

Tämän perinteen pohjalta kriittisen hoidon maisteriohjelma on kehitetty yhteistyössä Edinburghin lääkäreiden kuninkaallisen kollegion kanssa, ja sen perustana on yliopiston kliinisten tieteiden dekaani ja lääketieteen ja eläinlääketieteen korkeakoulu. MSc on mielenkiintoinen uusi online-ohjelma, joka yhdistää todisteisiin perustuvan kriittisen hoidon kliinisen tutkimuksen klinisen tutkimuksen ja akateemisen harjoittelun.

Kliinisestä taustastasi riippumatta opit suoraan innostuneesta ja kokeneesta opettajakoulusta, joka on valittu heidän asiantuntemuksestaan opetettavassa kliinisessä tai akateemisessa aihealueessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämän yhden vuoden kokopäiväisen MSc by Research -ohjelman tavoitteena on esitellä opiskelijoille nykyaikaista ajantasaista molekyyli- ja solubiologista tutkimusta lisään ... [+]

Tutkimusprofiili

Tämän yhden vuoden kokopäiväisen MSc by Research -ohjelman tavoitteena on esitellä opiskelijoille nykyaikaista ajantasaista molekyyli- ja solubiologista tutkimusta lisääntymistieteiden, lisääntymisterveyden ja lisääntymislääketieteen aloilla stimuloivassa, haastavassa ja elinvoimaisessa tutkimusilmapiirissä, perustieteen ja kliinisen potilaan hoidon välisellä rajapinnalla.

Ohjelma on tarkoitettu korkeatasoisille opiskelijoille, joilla on biologisen tieteen, lääketieteen tai eläinlääketieteen tausta.

On suositeltavaa, että otat yhteyttä ohjelmajohtajaan Dr. Richard Smithiin ennen hakemuksen tekemistä varmistaaksesi, että ohjelma vastaa akateemisia tavoitteitasi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Masters in Medical Sciences -ohjelma on ainoa laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja sen on todistettu antavan tutkinnon suorittaneille kilpailuetu työmarkkinoilla. ... [+]

Tutkimusprofiili

Masters in Medical Sciences -ohjelma on ainoa laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja sen on todistettu antavan tutkinnon suorittaneille kilpailuetu työmarkkinoilla. Se on suunniteltu korkeatasoisille lääketieteen tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat tutkia lääketieteellistä tutkimusta ja hyötyä siitä, mahdollisesti jatkaakseen tohtorin tutkintoa tai tutkijanuraa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa tutkimusprojekti erikoisuuttasi koskevassa laboratoriossa tai osastolla. Suoritettujen tutkimushankkeiden valinta on laaja ja vaihtelee penkkitutkimuksesta kliiniseen tutkimukseen.

Esimerkkejä toteutetuista hankkeista ovat:

Terapeuttinen hypotermia vähentää kallonsisäistä painetta vakavissa traumaattisissa aivovaurioissaMunuaisten toiminta tyypin 1 tyyppisissä 1/3-hydroksysteroididehydrogenaasissaImmuunisolupopulaatiot hiiren keuhkoissa RSV-infektion aikanaSuolan ruokahalu vakaassa sydänsairaudessa ja terveillä vapaaehtoisilla... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Jatko-todistus Global Health Challenges -ohjelmassa on osa-aikainen online-ohjelma, joka ottaa monitieteisen lähestymistavan näiden muuttuvien ongelmien ymmärtämiseen ja ... [+]

Ohjelman kuvaus

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sellaisia, jotka työskentelevät jo globaalissa terveydenhuollossa ja kehityksessä tai jotka aikovat työskennellä kansainvälisten ja kansallisten terveysvirastojen kanssa työkaluilla, osaamisella ja taidoilla, jotka liittyvät monitahoisiin, oikeudenmukaiseen ja oikeudenmukaiseen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin ongelmiin.

Se on myös valtava arvo niille, jotka ovat kiinnostuneita globaalista kehityksestä ja tuesta sekä ne, jotka ovat kiinnostuneita urakehityksestä terveydenhuollon journalismissa tai työskentelevät kansainvälisessä liiketoiminnassa terveydenhuollossa ja sosiaalialalla sekä yritysten yhteiskuntavastuussa ja kestävyydessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Lääketieteellinen käytäntö, etenkin patologian ja genetiikan aloilla, on yhä enemmän riippuvainen genomisesta tekniikasta. Tämän ohjelman tarkoituksena on lisätä tieteell ... [+]

Ohjelman kuvaus

Lääketieteellinen käytäntö, etenkin patologian ja genetiikan aloilla, on yhä enemmän riippuvainen genomisesta tekniikasta. Tämän ohjelman tarkoituksena on lisätä tieteellisen ja kliinisen henkilöstön tietämystä ja valmiuksia, jotka käyttävät geenitietoa päivittäisessä työssään. Tämän avulla tutkinnon suorittaneet voivat harjoittaa luottavaisesti molekyylipatologian ja genomisen lääketieteen tieteellisiä käsitteitä ja käyttää taitojaan potilaiden hoidon parantamiseksi. Ohjelma voisi tarjota myös perustan opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kliinisen akateemisen uran kehittämisestä.

Edinburghin yliopisto on geenitekniikan eturintamassa. Ohjelma kattaa genomitekniikan tieteellisen perustan ja kliinisen soveltamisen, jotta lääkärit ja tutkijat voivat tarjota potilaille maksimaalisen hyödyn.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ohjelman tavoitteena on laajentaa kantasolujen, regeneratiivisen lääketieteen ja kudosten korjauskonseptien tuntemusta painottaen voimakkaasti tieteidenvälistä ja transla ... [+]

Ohjelman kuvaus

Mitä voit saada MSc: sta tutkimuksessa regeneratiivisen lääketieteen ja kudosten korjausohjelmasta

Ohjelmamme on yksi vuosi, kokopäiväinen, kampuksella MSc tutkimusohjelmassa (180 op), joka on rakennettu kahden laboratoriopohjaisen tutkimushankkeen ympärille. Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet perustutkintoa suorittavan tutkinnon ja / tai ammattilaiset, jotka haluavat harjoittaa tutkimustyötä joko akateemisessa ympäristössä tai ammatillisessa roolissa biotekniikkateollisuudessa. Ohjelman tavoitteena on laajentaa kantasolujen, regeneratiivisen lääketieteen ja kudosten korjauskonseptien tuntemusta painottaen voimakkaasti tieteidenvälistä ja translaatiotutkimusta, joka tukee tätä biolääketieteen aluetta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä ohjelma on tarkoitettu korkeakoulututkinnon suorittaneille lääkäreille, jotka osallistuvat lasten kliinisten hätätilanteiden hallintaan. Se on ihanteellinen lapsille ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma on tarkoitettu korkeakoulututkinnon suorittaneille lääkäreille, jotka osallistuvat lasten kliinisten hätätilanteiden hallintaan.

Se on ihanteellinen lapsille tarkoitetuille harjoittelijoille ja hätäleikkauksille, ja se on myös erittäin tärkeä anestesialaisille, jotka haluavat kehittää taitojaan pediatrisessa anestesiassa tai pediatrisessa tehohoidossa.

Se auttaa myös etäkouluoperaattoreita, jotka työskentelevät syrjäisillä ja maaseudulla ilman pediatrista tukea.

Diplomivuonna opiskelijoilla on myös mahdollisuus valita pediatrian kriittisen hoitohoidon kursseja, joiden tarkoituksena on kuroa hätäkeskuksen elvytyksen välinen kuilu ja pediatrisen kriittisen hoitoyksikön (mukaan lukien suuri riippuvuus ja tehohoito) pääsy.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Edinburghin yliopisto tarjoaa laadukasta jatkotutkakoulutusta online-etäopetuksen muodossa. Opiskelijat ovat eri maista eri puolilla maailmaa, ja jokainen tuo ainutlaatui ... [+]

Ohjelman kuvaus

Maailman terveysjärjestön (WHO) pääjohtaja kutsuu perhelääkäreitä "tulevaisuuden tähtemme tulevaisuuteen". Tämä heijastaa WHO: n uudistettua sitoutumista perhelääketieteen kehittämiseen erikoispiirteittäin kaikilla alueilla. Perheilääketieteen vahvistaminen on tunnustettu keskeiseksi tekijäksi yleisen terveydenhuollon kattavuuden saavuttamisessa osana kestävän kehityksen tavoitteita, joihin kaikki maat sitoutuivat viimeisimmässä YK: n yleiskokouksessa. Tämä tutkinto pyrkii rakentamaan tätä vauhtia perusterveyden vahvistamiseen kehittämällä päteviä perheen lääkäreitä, joilla on valtuudet tulla johtajiksi ja puolustaa ammattinsa tulevaisuutta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä kolmivuotinen osa-aikainen Masters-ohjelma, joka on opetettu kokonaan verkossa, on yhteisesti tarjolla Edinburghin yliopistossa ja Edinburghin Royal College of Surge ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä uusi kolmivuotinen osa-aikainen Masters-ohjelma, joka on opetettu kokonaan verkossa, on Edinburghin yliopiston ja Edinburghin Royal College of Surgeonsin yhteisesti tarjonnut ja johtaa MSc-tutkintoon. Se on kehitetty yhteistyössä NHS Education for Scotland (NES) kanssa.

Tavoitteena on ensisijaisesti opettajille, jotka etsivät muodollista jatkokoulutusta yhteisöpohjaisessa kliinisessä hoidossa, tämä ohjelma on myös erittäin tärkeä lääketieteellisille ja kirurgisille harjoittelijoille, jotka osallistuvat silmätautien erikoiskoulutukseen.

Tämä tutkinto vastaa sekä FRCSEd- että FRCOhth-tutkimusten opetussuunnitelmia Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa, mikä on erittäin houkutteleva kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä verkko-ohjelma antaa sinulle kattavan käsityksen yleisissä lääketieteellisissä käytännöissä esiintyvistä yleisistä sairauksista, prosesseista, tutkintamenettelyistä ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä verkko-ohjelma antaa sinulle kattavan käsityksen yleisissä lääketieteellisissä käytännöissä esiintyvistä yleisistä sairauksista, prosesseista, tutkintamenettelyistä ja hoitovaihtoehdoista.

Ohjelma on enimmäkseen varhaisille jatko-opiskelijoille. Se täydentää oppimista, jota tarvitset saavuttaaksesi Royal College of Physicians -opiskelijoiden jäsenet ja se voi myös olla sopiva muiden erikoislääkäreiden lääkäreiden tai sairaanhoitajan konsulttien ja muiden avustavan erikoislääkäreiden kanssa, joilla on laaja kliininen kokemus.

Kattavat perusfysiologia, patofysiologia, hoito ja kliininen hoito sekä kliiniset taidot, yleiset taidot (kirjoitus- ja tutkimusmenetelmät mukaan luettuina), etiikka ja lääkemääräyskyky.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä ohjelma on suosittu kansainvälinen valitus, ja monet kansainväliset järjestöt tukevat sen ajantasaista ymmärrystä ja uusimpia eläinten hyvinvointiin liittyviä menete ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma on suosittu kansainvälinen valitus, ja monet kansainväliset järjestöt tukevat sen ajantasaista ymmärrystä ja uusimpia eläinten hyvinvointiin liittyviä menetelmiä ja käytäntöjä.

Opiskelijoille annetaan eläinten hyvinvointia koskeva käsitys, jota voidaan soveltaa eläinten tutkimukseen, hoitoon, hoitoon, tuotantoon, tarkastukseen, arviointiin ja lainsäädännön valmisteluun.

Perusopetusryhmän lisäksi meillä on useita vierasopettajia matkustamaan joka vuosi Edinburghiin opettamaan ohjelmaa, jolloin voit hyödyntää eläinten käyttäytymiseen ja hyvinvointiyhteisöön kuuluvien ammattilaisten kokemuksia ja tietämystä.

Miksi tutkia sovellettua eläinten käyttäytymistä ja eläinten hyvinvointia?Ohjelmarakenne... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Konservaatiolääketiede on uusi tahto, joka tutkii monimutkaisia ​​suhteita ja vuorovaikutusta eläinten terveyden, ihmisten terveyden ja ekosysteemien terveyden välillä. T ... [+]

Ohjelman kuvaus

Konservaatiolääketiede on vakiintunut ala, joka kehittyy edelleen, kun kehitämme kykyämme tutkia monimutkaisia ​​suhteita ja vuorovaikutuksia eläinten terveyden, ihmisen terveyden ja ekosysteemin terveydentilan välillä. Se syntyi 1990-luvulla vastauksena tarpeeseen kokonaisvaltaisempaa ja monitieteellisempää lähestymistapaa biologisen monimuotoisuuden säilyttämiseen. Erityisesti terveyden merkitys monissa säilyttämiskysymyksissä tunnustettiin laajalti. Konservaatiolääketieteen perustaminen säilyttämisbiologian periaatteisiin sisältää terveystieteiden, ekologian ja yhteiskuntatieteiden osuudet. Sitä voidaan pitää yhtenä terveydelle biologisen monimuotoisuuden suojelemiseksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämän ohjelman tarkoituksena on antaa sinulle laajapohjainen lääketieteellisen tutkimuksen koulutus keskittyen sydän- ja verisuonitieteisiin. Tämä sisältää johdannon kard ... [+]

Tutkimusprofiili

Tämän ohjelman tarkoituksena on antaa sinulle laajapohjainen lääketieteellisen tutkimuksen koulutus keskittyen sydän- ja verisuonitieteisiin. Tämä sisältää johdannon kardiovaskulaariseen kehitykseen, sydän- ja verisuonisairauksien, elinten toiminnan ja toimintahäiriöiden kehittymiseen sekä sydän- ja verisuonisysteemien lisääntymiseen ja tulehdukseen.

Saat integroidun kuvan sydän- ja verisuonijärjestelmän fysiologiasta ja patologiasta sekä perus- että kliinisiltä tutkijoilta.

Ohjelmarakenne

Osallistuit vanhempien lääkäreiden ja perustutkijoiden tutkimusseminaareihin ja oppaisiin sekä suoritat kolme tutkimushanketta sydän- ja verisuonitieteiden keskuksen kansainvälisesti tunnetuissa laboratorioissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämän ohjelman järjestää Edinburghin tartuntataudit (EID), jota isännöivät lääketieteen ja eläinlääketieteen korkeakoulu sekä tiede- ja tekniikkaopisto. Se tarjoaa johdan ... [+]

Tutkimusprofiili

Tämän ohjelman järjestää Edinburghin tartuntataudit (EID), jota isännöivät lääketieteen ja eläinlääketieteen korkeakoulu sekä tiede- ja tekniikkaopisto.

Se tarjoaa johdannon tutkimusmenetelmille biologille, lääkärille ja eläinlääkärille. Koulutus tarjoaa pääsyn myös jatko-opintoihin. Aikaisemmat opiskelijat ovat ryhtyneet hankkeisiin seuraavilla alueilla:

antibioottiresistenssi ja sairaalassa hankitut infektiotniveljalkaisten vektoribiologia ja vektoriperäiset sairaudeteläin- ja ihmisinfektioiden epidemiologia ja matemaattinen mallintaminentartuntatautien molekyylidiagnostiikka ja hoitopisteiden havaitseminenbakteeri- ja loistartuntojen immunologia (mukaan lukien suuret trooppiset sairaudet, kuten malaria, trypanosomiasis ja skistosomiasis)märehtijöiden infektioiden immunologia (esimerkiksi Johnen tauti)virussairauksien (eläin- ja ihmisen, mukaan lukien herpes ja HIV) patogeneesiOhjelmarakenne... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä kaksivuotinen, osa-aikaista master-ohjelmaa, jota opetetaan kokonaan verkossa, tarjoaa Edinburghin kuninkaallisen kirurgian kongressi ja Edinburghin yliopisto ja joh ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä kaksivuotinen, osa-aikaista master-ohjelmaa, jota opetetaan kokonaan verkossa, tarjoaa Edinburghin kuninkaallisen kirurgian kongressi ja Edinburghin yliopisto ja johtaa master-kirurgian laajuuteen (ChM).

UK Intercollegiate Surgical Curriculum -ohjelman pohjalta trauma- ja ortopediakeskuksen tarjoama koulutus antaa harjoittelijoille mahdollisuuden valita sellaiset pitkälle kehitetyt moduulit, jotka liittyvät heidän ilmoitettuun erityispiirteensä ja tukevat oppimista Royal College of Surgeons (FRCS) -tutkimuksen apurahoille.

Ohjelma on suunniteltu toimimaan kliinisen koulutuksen rinnalla ja täydentämään työpaikalla tehtävää arviointia.

Verkko-oppiminen... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä kaksivuotinen osa-aikainen master-ohjelma, jota opetetaan kokonaan verkossa, tarjoaa Royal College of Surgeons of Edinburghin ja Edinburghin yliopiston ja johtaa Mas ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma toimittaa yliopisto yhdessä Royal College of Surgeons of Edinburghin kanssa ja johtaa palkinnon Master of Surgery (ChM). Se toimii kliinisen koulutuksen rinnalla ja täydentää työpaikalla tehtävää koulutusta.

Yhdistyneen kuningaskunnan Intercollegiate Surgical Curriculum -ohjelman pohjalta se tarjoaa vaskulaariseen ja endovaskulaariseen leikkaukseen harjoittelijoille mahdollisuuden opiskella erityisaiheisiin liittyviä aiheita ja tukee valmiiden lopullisten poistumistarkastusten valmistelua, kuten FRCS ja FEBU. Tutkimuksesi avulla voit parantaa näyttöön perustuvaa tietämystesi ja parantaa kliinistä käytäntöäsi.

Tämän ohjelman päätyttyä harjoittelijat voivat:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä ohjelma toimittaa yliopisto yhdessä Royal College of Surgeons of Edinburghin kanssa ja johtaa palkinnon Master of Surgery (ChM). Se toimii kliinisen koulutuksen rinn ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma toimittaa yliopisto yhdessä Royal College of Surgeons of Edinburghin kanssa ja johtaa palkinnon Master of Surgery (ChM). Se toimii kliinisen koulutuksen rinnalla ja täydentää työpaikalla tehtävää koulutusta.

Yhdistyneen kuningaskunnan intercollegiate kirurgisen opetussuunnitelman pohjalta se tarjoaa vaskulaariseen ja endovaskulaariseen leikkaukseen harjoittelijoille mahdollisuuden opiskella erityisaiheisiin liittyviä aiheita ja tukee valmiiden ammatillisten poistumistarkastusten valmistelua, kuten FRCS ja FEBVS. Tutkimuksesi avulla voit parantaa näyttöön perustuvaa tietämystesi ja parantaa kliinistä käytäntöäsi.

Tämän ohjelman päätyttyä opiskelijat voivat:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 4 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Tämä kaksivuotinen, osa-aikaista master-ohjelmaa tarjoavat yhdessä Edinburghin kuninkaallisen kirkkohallituksen ja Edinburghin yliopiston ja sitä opetetaan kokonaan verko ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä kaksivuotinen, osa-aikaista master-ohjelmaa tarjoavat yhdessä Edinburghin kuninkaallisen kirkkohallituksen ja Edinburghin yliopiston ja sitä opetetaan kokonaan verkossa. Molemmat instituutiot ovat yhdistäneet aikaisemmin palkinnon saavan mestarin ohjelman tukemaan varhaista kirurgista koulutusta ja toimivat edelleen tehokkaana brändinä leikkauksessa.

Sinua opettaa kokeneet tutorit - kaikki alan johtavat lääkärit - ja sinulla on mahdollisuus käyttää hyvin määriteltyjä ja hallittuja oppimisresursseja ja opetusmateriaaleja, mukaan lukien vertaansa vailla oleva verkkokirjasto.

Havainnollistavat tapaukset kattavat tekniset taidot ja menettelytavat sekä ydinosaamisen ja kliinisten taitojen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Skotlanti, EH3 9HA GB
Sosiaalinen media