The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lääketieteen ja eläinlääketieteen oppilaitos koostuu kahdesta koulusta. Nämä ovat Edinburghin lääketieteellinen koulu ja Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulu.

Yhdessä muodostavat ainutlaatuisen ryhmittymän Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa vetäjät, lääkärit ja biolääketieteelliset tiedemiehet toimivat yhdessä ja tutkivat yhteisiä taudin syitä, jotka vaikuttavat väestöömme. Meidän kampuksemme, rakenteemme ja tutkintotodistuksemme takaa, että meillä on Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulun ja Edinburghin lääketieteellisen koulun henkilöitä, jotka hengittävät samaa ilmaa, suunnittelevat hankkeita yhdessä ja opettavat erikoistuneilla alueillaan.

eläinlääkäri

Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulu

Iso-Britannian korkein sijoittunut eläinlääketieteellinen tutkimuslaitos Research Excellence Framework 2014: ssa, Royal (Dick) Eläinlääketieteellisen korkeakoulu on maailman johtava eläinlääketieteellinen koulutus, tutkimus ja käytäntö. Tarjoamme erinomaista eläinlääketieteellistä koulutusta palkitun opetussuunnitelman, innovatiivisten opetusmenetelmien ja monitieteisen ympäristön avulla. Meidät asetettiin ensimmäisen joukkoon seitsemästä Yhdistyneen kuningaskunnan eläinlääkärikoulusta tutkimuksen laatuun vuoden 2008 tutkimuksen arviointitehtävissä, mikä vahvisti koulun erinomaisen kansainvälisen maineen. Kliiniset palvelut - Pieneläimet ja suuret eläinkäytännöt - ovat tärkeimpiä kliinisen hoidon keskuksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical Schoolissa on kolme Deaneriesia. Näitä ovat biolääketieteelliset tieteet, kliiniset tieteet ja molekyyli-, genetiikka- ja väestötieteet.

MBChB-ohjelman opetusta ja muita biolääketieteellisiä perustutkintoja ja jatko-opintoja harjoitetaan kolmella Deaneries-ohjelmalla. Yhdistämällä oikeat yksilöt sekä kliinisiin että ei-kliinisiin, me katalysoimme ja luodamme mahdollisuuksia kehittää jännittävää työtä, joka tekee eron ihmisten elämään. Edinburgh Medical School tarjoaa ensiluokkaisen koulutuksen ensiluokkaisissa tiloissa innoissaan, jotka ovat huippuluokkaa.

Tarjoamme erinomaisen kokemuksen ympäristössä, jossa tutkimusta vaalitaan ja syytetään. Tutkimus on tärkeä osa jokaisen opiskelijan elämää keinona ymmärtää ajattelutapaa, joka antaa heidät tarjoamaan positiivista muutosta ihmiskunnalle.

Edinburgh Medical School: Biolääketieteellinen tiedekunta

Biomedical Sciences ylläpitää uraauurtavaa tutkimusta Kognitiivisten ja neuroaalisten järjestelmien keskus, Integraation fysiologian keskus, Neurodegeneration keskus sekä Infektio- ja Pathway-lääketieteen osasto.

Edistämme myös tieteidenvälistä tutkimusta näiden yhteyskeskusten kanssa: Edinburghin tartuntataudit, Edinburghin neurotieteet, Muir Maxwellin epilepsian keskuksen, Patrick Wild -keskuksen sekä farmakologian, toksikologian ja terapeuttisen aineen.

Deaneryn tutkimusaiheita ovat:

  • Geenit ja kehitys
  • Membrabibiologia
  • Neuraalijärjestelmät
  • Kognitio, oppiminen ja synaptinen plastisuus
  • Neuropharmacology
  • Perus ja kliininen virologia
  • Bakteeripatogenesi ja kemoterapia

Myös Deaneryn sisällä on biolääketieteellinen opetusjärjestö (BMTO), jolla on keskeinen rooli hallinnon, koordinoinnin ja perusopetuksen opetuksen toteutuksessa.

BMTO on vastuussa BSc Medical Sciences -ohjelmasta sekä lukuisista Honours-ohjelmista biologian, lääketieteen ja eläinlääketieteen alalla sekä neljätoista Biomedical Sciences -kursseja perustutkinnon suorittaneille.

eläinlääkäri

Edinburgh Medical School: Kliiniset tieteet

Kliiniset tieteet ovat pitkäaikaisessa kansainvälisessä tutkimusprofiilissaan Kliinisen verisuonikeskuksen keskus, Kliinisen aivotutkimuksen keskus, tulehdustutkimuskeskus, kuntokeskus, lisääntymisterveyden keskus, Edinburghin jatkotutkimuslaitos ja Division Terveystieteet.

Viimeisimmässä UK Research Assessment Exercise -työryhmässä kliininen lääketiede luokiteltiin eniten 28: stä lähetyksestä koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Deanery perustuu pääasiassa Pikku Ranskalle.

Pikku Ranskalle, kanslerin rakennus, Queen's Medical Research Institute ja Regenerative Medicine Center ovat huippuluokan opetus- ja tutkimustilat Edinburghin kuninkaan sairaalan ja Edinburgh BioQuarterin biolääketieteen tutkimuspuiston vieressä.

Muita Deanery-sivustoja ovat Edinburgh Sick Children's Hospital, Länsi-General Hospital, Royal Edinburgh Hospital ja Lauriston Place.

Edinburghin lääketieteellinen tiedekunta: Molekyyli-, genetiikka- ja väestötutkimus

Molekyyli-, genetiikka- ja väestötutkimus koostuu Genetiikan ja molekyylilääketieteen MRC-instituutista, Usher Institute of Population Health Sciences -tietotekniikan, Edinburghin kliinisten tutkimusten yksiköstä ja patologian osastosta.

MRC: n genetiikan ja molekyylilääketieteen instituutti koostuu MRC: n ihmisen genetiikan yksiköstä, Edinburghin syöpätautikeskuksesta ja Genomiikan ja kokeellisen lääketieteen keskusyksiköstä.

Väestötieteiden ja tietotekniikan Usher-instituutti koostuu väestötutkimuskeskuksesta, lääketieteellisen informaatiokeskuksen ja maailmanlaajuisen terveystutkimuksen keskuksesta.

Deanery isännöi Edinburghin kliinisiä tutkimuksia käsittelevä yksikkö (ECTU), joka äskettäin oli täysi rekisteröinti Yhdistyneen kuningaskunnan kliinisten tutkimuskonsortioiden kanssa ja sai MRC-kliinisten kokeiden metodologian keskipisteen ja patologian osaston.

Sijainnit

Edinburgh

Osoite
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

EH3 9HA Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat