School of Dentistry - University of Dundee

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hammashoitokoulu sijaitsee pääyliopiston keskellä, joten hammaslääketieteen jatko-opiskelijat ovat lähellä yliopiston muissa osissa olevia tutkijoita ja tutkimusta sekä kirjasto-, virkistys-, kulinaarisia ja urheilupaikkoja.

Dundee-hammaslääketieteen jatko-opiskelijat hyötyvät huippututkimuksen altistumisesta vakiintuneelle tutkimusympäristölle koko opintojen ajan. On myös erinomaiset kliiniset tilat niille opiskelijoille, jotka opettavat kliinisiä ohjelmia. Jatko-opiskelijat eri puolilta maailmaa työskentelevät läheisessä, integroidussa ympäristössä koulun sisällä aktiivisella tutkimuskulttuurilla

Kotimaisten opiskelijoiden lisäksi Skotlannista ja Isosta-Britanniasta on tällä hetkellä jatko-opiskelijat Saudi-Arabia, Egypti, Syyria, Jordania, Irak, Bahrain, Nigeria, Singapore ja Uusi-Seelanti. kaikkialla maailmassa suosituimmista opettamistutkinnon kursseista Prostodontics (MDSc) ja syöpä tutkimus (MSc).


Dundee Dental School tarjoaa kuusi opetettua jatko-ohjelmaa, johon voit liittyä. Näihin kuuluvat MDSc Prostodontics, MRes suuharutto, MFOdont oikeuslääketieteen hammaslääketieteen, MS in ortodontia, MSc suuhun biologia ja MDPH hammaslääketieteessä. MRes MFOdont, MDPH ja toimitetaan yhdessä kollegoiden kanssa koko koulun. Meillä on elävää yhteisöä jatko-opiskelijoilta Hammashoitokoulussa sekä opittujen että tutkimusohjelmien ja kansainvälisesti tunnustettujen tutkijoiden ja kliinikoiden kanssa.

Jatko-opiskelijayhdistys

Vasta muodostettu Dundee Dental Postgraduate Students Society (DDPSS) on opiskelijajohtava jatko-opiskelija, joka pyrkii tarjoamaan jatko-opiskelijoita, jotka opiskelevat hammaslääketieteen alalla ja joilla on ylimääräisiä akateemisia ja sosiaalisia mahdollisuuksia.

DDPSS: n jäsenet ovat kaikki Dundee-yliopiston hammaslääketieteen jatko-opiskelijat, kokopäivät ja osa-aikaiset. Ryhmänä pyrimme:

  • tukea hammashoitolaan liittyneitä post-grad-opiskelijoita
  • tarjota jatko-opiskelijan edustajaelin
  • tarjoavat foorumin sisäisille ja ulkoisille puhujille
  • tarjoavat mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen; siirrettävä ja tekninen
  • luoda epävirallinen ilmapiiri, jossa post-grad-opiskelijat voivat tavata keskustelemaan hankkeistaan ​​ja jakaa ideoita ja lähestymistapoja yleisesti kohtaamiin ongelmiin, antavat jatko-opiskelijoille mahdollisuuden muodollisesti antaa tutkimuspäivityksiä
  • edistää tutkimuskulttuuria antamalla jatko-opiskelijoille mahdollisuuden sekoittua sosiaalisesti ja verkostoitua muiden Hammashoitokoulun tutkijan opiskelijoiden kanssa

Teemme kaikki edellä mainitut järjestämällä seminaareja, sosiaalisia tapahtumia, urheilukilpailuja ja paljon muuta.

Toivottavasti näemme teidät seuraavassa tapahtumassa!

Sijainnit

Dundee

Osoite
Nethergate, Dundee DD1 4HN, United Kingdom
Dundee, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin