Lue virallinen kuvaus

Sheffield Hallam University on yli 120 maassa opiskelijoiden ja henkilökunnan vieraanvaraisuus. Tarjoamme erinomaista opetusta yli 700 ohjelmasta säätiö, perustutkinto, jatko-opiskelu ja tutkimus tutkinto tasolla. Yli 31 000 opiskelijan joukossa olemme Yhdistyneen kuningaskunnan suurimpia yliopistoja.

Kurssimme kehittävät taitojasi, jotka sinun on ylitettävä uraasi. Työkokemus ja todelliset tapaustutkimukset upotetaan opetuksemme mukaan, joten sinulla on monia mahdollisuuksia oppimisen tekemiseen käytännössä. Meillä on vahva kokemus työharjoittelusta, kun opiskelijat suorittavat vuosittain lähes 19 000 sijoittelua. Omistettu urapalvelumme tarjoaa henkilökohtaista tukea työpaikkahakemuksille ja haastatteluille. Lisäksi järjestämme säännöllisiä luentoja alan asiantuntijoilta ja erilaisia ​​aihepiirikohtaisia ​​uranäyttelyitä. Monet kurssimme ovat akkreditoituja organisaatioita, kuten CIMA, RIBA ja CIM. Olemme ylpeitä siitä, että 93% valmistuneista on töissä tai jatko-opintoja kuuden kuukauden sisällä (DLHE, 2013-14).

Sheffield Hallam University tarjoaa poikkeuksellista oppimis- ja opetuskokemusta ja tutkimusohjelmaa, joka on listattu viiden parhaan joukossa Yhdistyneen kuningaskunnan nykyaikaisia ​​yliopistoja (Research Excellence Framework, 2014).


Sheffield Hallam's TESOL Center tarjoaa British Council akkreditoituja englanninkielisiä kursseja, jotka parantavat lukemista, kirjoittamista, kuuntelua ja puhetaitoja ennen kuin aloitat perus- tai jatkokurssiasi. Englanninkielisiä englannin kielen kursseja voi myös tukea opintojen aikana.

Yliopisto sijaitsee Sheffieldissä, kutsuva, monikulttuurinen kaupunki, jossa on rikas ja ylpeä historia. Se on turvallinen, ystävällinen ja edullinen paikka elää, minkä vuoksi se on valintamahdollisuus yli 60 000 opiskelijalle. Sheffield tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet, kaikki suuren kaupungin mukavuudet, kulttuuri ja viihde sekä maaseudun rauhalliset ja vihreät tilat.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Sheffield Hallam University

Kurssi tarjoaa stimuloivan, haastavan ja nautinnollisen kokemuksen syövän biologian opiskelusta käytännön sovelluksilla syöpäkentän eturintamassa. Tutkimusaktiivisten syö ... [+]

Hanki syvällinen ymmärrys nykyaikaisesta syöpäbiologiasta ja toimi kohti uraa, joka vaikuttaa.

Tutki maligniteetin kehittymisen taustalla olevia prosesseja.Kehitetään soveltavia tutkimusmenetelmiä käyttäen uusinta laboratoriotilaa.Suunnittele, toteuta ja tulkitse neoplastisen transformaation, diagnoosin ja hoidon käytännön työtä.Luo luottamusta työn esittelyyn akateemisille ja ammatillisille yleisöille.

Kurssi tarjoaa stimuloivan, haastavan ja nautinnollisen kokemuksen syövän biologian opiskelusta käytännön sovelluksilla syöpäkentän eturintamassa. Tutkimusaktiivisten syöpäbiologien johdolla kehität ymmärtämystä pahanlaatuisen muutoksen patogeneesistä solutasosta koko järjestelmän tasolle, keskustelemalla menetelmistä potilaiden diagnosoimiseksi ja hoitamiseksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Sheffield
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sheffield Hallam University

Hanki yksityiskohtaiset tiedot farmakologiasta ja bioteknologiasta - ottaen huomioon tieteen, teollisuuden, kaupan ja lääketieteen näkökohdat. Tämä on ainoa maisterikurss ... [+]

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden saada perustiedot siitä, miten huumeet toimivat molekyyli- ja solutasolla, ja miten biotekniikan tekniikoita käytetään uusien lääkkeiden tuottamiseen.

Tämä on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa maisterikurssi, joka yhdistää farmakologian ja bioteknologian aihealueet. Kurssin tavoitteena on tarjota sinulle vahva tietopohja näiden kahden erillisen alueen perusnäkökohtien ymmärtämiseen, erityisesti huumausaineiden molekyylimekanismiin tai sairauksien bioteknologian sovelluksiin.

Tämä kurssi antaa sinulle mahdollisuuden:

Tutki molekyylifarmakologian ja bioteknologian perusperiaatteita.Paranna laboratoriotaitoja kokeellisesta suunnittelusta tulosten tulkintaan.Opi syntetisoimaan uusia lääkkeitä tai tuottamaan niitä muuntogeenisestä mikro-organismista.Kehitä itsenäisenä oppijana, joka kykenee pohtimaan oppimista, osaamista ja ammatillisia käytäntöjä.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Sheffield
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Howard St, Sheffield S1 1WB, UK
S1 1WB Sheffield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta