Queen Mary University of London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bartsilla ja Lontoolla on pitkä ja loistava historia. Lääketieteellinen koulu on kouluttanut opiskelijoita 1800-luvulta lähtien ja on aina ollut lääketieteen koulutuksen eturintamassa

129941_blue-and-silver-stetoscope-40568.jpg

Englannin ensimmäinen lääketieteellinen koulu

Lontoon sairaalan lääketieteellinen korkeakoulu, Englannin ensimmäinen tarkoitukseen rakennettu lääketieteellinen koulu, avattiin vuonna 1785, ja se oli uranuurtaja uudentyyppiselle lääketieteelliselle koulutukselle, joka tarjoaa teoria- ja kliinisiä taitoja.

St Bartholomew's Hospital -sairaalassa rakennettiin tarkoituksenmukainen luentoteatteri vuonna 1791, ja vuonna 1822 kuvernöörit hyväksyivät lääketieteellisen koulutuksen tarjoamisen sairaalassa. Molemmista Lontoon korkeakouluista ja St Bartholomew'sista muodostettiin Lontoon yliopiston alaiset elimet vuonna 1900.

Hammaslääketieteellinen koulu avattiin Lontoossa vuonna 1911, ja se osti uuden hammaslääketieteen instituutin ja laajensi opiskelijoiden lukumäärää 1960-luvulla.

Kahden lääketieteellisen korkeakoulun välinen tiivis yhteistyö kehitettiin kuninkaallisen lääketieteellisen koulutuksen toimikunnan seurauksena vuonna 1968, ja samaan aikaan perustettiin uusia yhteyksiä silloiseen kuningatar Mary Mary -opistoon. Vuonna 1989 esikliiniset opetukset kahdessa lääketieteellisessä korkeakoulussa yhdistettiin ja sijoitettiin lääketieteen perusrakennukseen kuningatar Marianella.

Vasta 1995, kun kaksi korkeakoulua yhdistyivät muodollisesti Queen Mary University of London alaisuuteen.

130309_rsz_qm0156.jpg

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Mile End Rd, Bethnal Green
E1 4NS Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Victoria

Osoite
Triq l-Arċisqof Pietru Pace
VCT 2520 Victoria, Malta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin