Lue virallinen kuvaus

Manchester Metropolitan University on ylpeä perintö vuodelta 1824. Se on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista yliopistoista, jolla on yli 38 000 opiskelijaa. Siellä asuu monipuolinen kansainvälinen opiskelijajoukko yli 120 maasta.

Yliopisto on listattu maailman 200 parhaan 50 vuoden ikäisen yliopiston kesken *, joka on osoitus sitoutumisesta laadun ja opetuksen tuottamiseen ja tukemiseen.

Manchester Metropolitanin kampus sijaitsee Manchesterin keskustassa, maailmankuulun musiikin, taiteen, ostos- ja urheilumahdollisuuksien sekä toiseksi suurimman Chinatownin alueella Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Manchester pidetään Britannian "paras kaupunki asua" ** ja yksi maailman 10 suosituimmista kaupungeista †.

Yliopisto on saanut 400 miljoonan punnan investointiohjelman tehostamaan opetus- ja tutkimuslaitoksiaan, rakennuksiaan ja julkisia tilojaan.

85% Manchester Metropolitanin tutkimuksesta on "maailman johtava" tai "kansainvälisesti erinomainen" vaikutus ††, sen arkkitehtuurin koulu on sijalla 7. maailmassa ‡ ja sen Business Schoolissa on arvostetut AACSB- ja AMBA-akkreditoinnit. kauppakorkeakouluissa ympäri maailman.

Manchester Metropolitan tarjoaa opiskelijoilleen säännöllisiä työllistymistilaisuuksia, kuten neuvontapajoja, teollisuuden verkostoitumista, vierailevia puhujia ja uran messuja. Yliopistolla on alan yhteyksiä globaaleihin yrityksiin, kuten Nike, Hilton, DHL ja Dentsu Aegis Network§, ja opiskelijat hyötyvät elinikäisestä pääsystä digitaaliseen uran palveluun.

Yliopisto tarjoaa valikoiman apurahoja, jotka ovat yksinomaan kansainvälisiä opiskelijoita, enintään 5 000 £ arvoon asti.

* Aika korkeakoulutuksen nuoren yliopiston rankingissa 2018

** Economist Intelligence Unit: n Global Liveability Survey 2018

† Time Out City Life -indeksi 2018

†† Tutkimuksen huippuosaaminen (REF) 2014-21

‡ QS World University -tarjoukset aiheittain 2018

§Seuraavien sijoittelujen perusteella 2017-18

¶Suuriin stipendin määrä liittyy lukuvuosi 2018-19 ja voi muuttua lukuvuonna 2019-20

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Manchester Metropolitan University

MSc Advanced Physiotherapy on jatkokoulutusohjelma rekisteröidyille ja päteville fysioterapeutteille. Tämän pääohjelman sisällä on viisi erikoisalaa, joilla opiskelijat v ... [+]

Yleiskatsaus

MSc Advanced Physiotherapy on jatkokoulutusohjelma rekisteröidyille ja päteville fysioterapeutteille. Tämän pääohjelman sisällä on viisi erikoisaloitetta, joilla opiskelijat voivat ohjata heidän keskittymistään ja kehittää ammatillista käytäntöään:

Fysioterapian keskittyminenTuki- ja liikuntaelinten hoitotarkennusNeurologinen hoitoKardio-hengityshoideaManual Therapy focus (myöntää MACP-jäsenyyden oikeudet)

Kuitenkin riippumatta siitä, haluavatko opiskelijat keskittyä yhteen tai useampaan edellä mainittuihin erikoistuneisiin erikoistumisalueisiin, sinut valmistuu MSc Advanced Physiotherapy -ohjelmasta.

Jokainen näistä alueista koostuu ydinyksiköistä, jotka on toteutettava, jotta saavutat akateemiset standardit, jotka vaaditaan ohjelman onnistuneeseen suorittamiseen ja jotka ovat oikeutettuja saamaan yliopiston maisterin tutkinto. Lisäksi on olemassa joukko valinnaisia ​​yksiköitä, joita voidaan parantaa ammatillisen käytännön kehittämiseksi tai erikoisosaamisen kehittämiseksi tietyllä alueella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University

Tämä yleinen reitti keskittyy tautiprosessien biologisiin näkökohtiin. Valmistuneet saavat ajantasaista, merkityksellistä ja soveltuvaa kokemusta biolääketieteestä, kehit ... [+]

Yleiskatsaus

Valmis kaivaamaan syvemmälle aiheeseen? Biomedical Science -tieteen MSc antaa sinulle mahdollisuuden kehittää tutkimustyötäsi, tutkia erikoisaloja ja tehdä itsenäinen tutkimushanke.

Kurssi keskittyy tautiprosessien biologisiin näkökohtiin. Kehität taitoja harjoittelun korkeammalle erikoistasolle, hankkimalla asiasta laajaa tietoa matkan varrella.

Core-moduulit kehittävät nykyistä tietämystänsi ja parantavat analyyttisiä taitoja. Voit myös valita valinnaisia ​​yksiköitä - kliinisen hematologian tai ihmisen tartuntataudin kaltaiset aiheet antavat sinulle mahdollisuuden erikoistua alueelle, josta olet kiinnostunut.

Työskentelemme laajasti Manchesterin alueen sairaaloiden kanssa ja tarjoamme mahdollisuuksia tutkimushankkeisiin kliinisesti merkityksellisillä alueilla. Tutkimushankkeen loppuun saattamisen avulla voit ymmärtää tieteellisen tutkimuksen prosessi ja viestintä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University

Kurssi on suunniteltu tuottamaan kliinisen biokemian strategioiden ja tekniikoiden tutkinnon suorittaneiden erikoistuntemusta (sekä teoreettista että käytännöllistä), jot ... [+]

Yleiskatsaus

Kurssi on suunniteltu tuottamaan kliinisen biokemian strategioiden ja tekniikoiden tutkinnon suorittaneiden erikoistuntemusta (sekä teoreettista että käytännöllistä), jota harjoitetaan tutkimuksessa ja kliinisissä yhteyksissä. Valmistuneet saavat kliinisen biokemian ajantasaista, merkityksellistä ja soveltavaa kokemusta, hankkivat syvällistä tietämystä yhdessä laaja-alaisen tietämyksen oppiaineesta ja hankkivat taitoja harjoitteluun erikoistumiskoulutuksessa. Tutkimushankkeen loppuun saattaminen antaa tutkijalle mahdollisuuden ymmärtää tieteellisen tutkimuksen prosessia ja viestintää.

Kurssin ominaisuudet ja edutMeidän jatko-opiskelija Biomedical Science, Medical Microbiology, Cellular Pathology, Kliininen Biokemia ja HematologiaMeidän biolääketieteen tutkimusryhmä on yksi Top 12 Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vuoden 2014 kansallisen tutkimuksen huippuosaamisen puitteissa biolääketieteellinen tutkimus arvioitiin suuresti, kun jotkut tutkimuksistamme luokiteltiin maailman johtaviksi.Terveydenhuollon tutkimuskeskuksemme on yksi Britannian korkeimmista terveyden tutkimuksen huippuosaamista. Meillä on kansainvälinen maine ihmisen moottorijärjestelmän ominaisuuksista, rajoituksista ja sopeutumiskyvystä terveydelle ja taudille integraation avulla, joka vaihtelee molekyylibiologiasta ihmisen liikkuvuuden koko kehon tutkimuksiin.Koulu tarjoaa erinomaiset tilat, mukaan lukien veren biokemian erikoislaboratorioita, biomekaniikkaa, moottorinohjausta, suorituskykyä, soluaToimimme laajasti Manchesterin sairaaloiden kanssa ja tarjoamme mahdollisuuksia tutkimushankkeisiin kliinisesti merkityksellisillä alueilla.Ohjelma sisältää mahdollisuuksia joustavaan oppimiseen, jota opetukset tukevat.Saat syvällisen tietämyksen biolääketieteen erikoisalasta sekä laajaa tietoa aihepiiristä.Meillä on vahvat yhteydet Biolääketieteellisen tiedekunnan, terveys- ja hoitotoimintaneuvoston, NHS: n trustien ja sairaaloiden kanssa Manchesterissa ja Luoteis-alueella, joka pitää biolääketieteen opetussuunnitelmamme ajan tasalla.Ohjelma sisältää mahdollisuuksia joustavaan oppimiseen, jota opetukset tukevat.Saat syvällisen tietämyksen biolääketieteen erikoisalasta sekä laajaa tietoa aihepiiristä.Kurssin yksityiskohdat... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University

Tämä on nopeutettu ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada fysioterapeutin osaamista ja taitoja. Tämän MSc: n menestyksekkäitä tutkinnon suorittaneita v ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä on nopeutettu ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden saada fysioterapeutin osaamista ja taitoja. Tämän MSc: n menestyksekkäitä tutkinnon suorittaneita voi hakea jäsenyyttä Fysioterapian Chartered Societyn jäsenyydestä ja rekisteröidä Health Care Professions Councilin (HCPC) kanssa.

Tutorial-opetuksen avainasemassa ohjelmasisällön tavoitteena on kehittää opiskelijoiden kyky integroida teoria käytäntöön ja osoittaa kriittisen ajattelun korkea taso. Myös sijoitteluissa keskitytään voimakkaasti.

Kurssin ominaisuudet ja edutSyyskuun aloituspäiväNopeutettu ohjelma - kaksi pitkää vuotta (45 viikkoa) kokopäiväisesti)Teorian integrointi käytäntöönVahva keskittyminen sijoitteluihinKurssin yksityiskohdat... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University

Opintojakson tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille erikoistuneita asiantuntijoita (sekä teoreettisia että käytännöllisiä) hematologian ja verensiirtotutkimuksen ... [+]

Yleiskatsaus

Opintojakson tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittaneille erikoistuneita asiantuntijoita (sekä teoreettisia että käytännöllisiä) hematologian ja verensiirtotutkimuksen strategioista ja tekniikoista, joita harjoitetaan tutkimuksessa ja kliinisissä yhteyksissä. Valmistuneet saavat ajantasaista, merkityksellistä ja soveltavaa kokemusta hematologiasta ja verensiirtotieteestä, hankkivat syvällistä tietämystä yhdessä laaja-alaisen aihepiirin tuntemuksen kanssa ja hankkivat taitoja harjoitteluun korkeakoulututkinnon tasolla. Tutkimushankkeen loppuun saattaminen antaa tutkijalle mahdollisuuden ymmärtää tieteellisen tutkimuksen prosessia ja viestintää.

Tämä tutkinto on akkreditoitu Institute of Biomedical Science.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University

Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden tehdä perusteellista tutkimusta ravitsemustieteistä. Se lähestyy aihealueita sekä väestön ravitsemuksen näkökulmasta että yksilöllisest ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden tehdä perusteellista tutkimusta ravitsemustieteistä. Se lähestyy aihealueita sekä väestön ravitsemuksen näkökulmasta että yksilöllisestä ravitsemuksesta.

Opiskelijat tutkivat elintarvike- ja ravitsemusohjeiden kehittämistä ja käyttöä, ruokavalion arviointia ja hallintaa, ravitsemusaseman määrittäjiä, ruokavalio-taudin suhteita ja terveyden edistämistä. Näitä aiheita tukevat biokemian, molekyylin ravitsemuksen, elintarvikekoostumuksen ja epidemiologian tieteet.

Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä itsenäistä tutkimustutkimusta, jossa on asiantuntijatiedon tukema ohjaaja. Tämän avulla opiskelijat oppivat etiikan tieteellisestä tutkimuksesta, tutkimusmenetelmistä ja tilastollisista analyyseistä. Tämä valmistaa opiskelijat tekemään ja arvioimaan tieteellisiä tutkimustutkimuksia ja esittämän ne valitsemaansa ammattiin vaaditun tieteellisen tutkimuksen vaatimuksiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Manchester Metropolitan University

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan tutkinnon erikoistumisosaamista (sekä teoreettista että käytännöllistä) lääketieteellisen mikrobiologian strategioista ja tekniikoist ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä ohjelma on suunniteltu antamaan tutkinnon erikoistumisosaamista (sekä teoreettista että käytännöllistä) lääketieteellisen mikrobiologian strategioista ja tekniikoista, joita harjoitetaan tutkimuksessa ja kliinisissä yhteyksissä. Valmistuneet saavat ajantasaista, merkityksellistä ja sovellettua kokemusta lääketieteellisestä mikrobiologiasta, hankkivat syvällistä tietoa sekä laajaa tietoa aihepiiristä ja hankkivat taitoja harjoitteluun korkeakoulututkinnon tasolla. Tutkimushankkeen loppuun saattaminen antaa tutkijalle mahdollisuuden ymmärtää tieteellisen tutkimuksen prosessia ja viestintää.

Kurssin ominaisuudet ja edutMeidän jatko-opiskelija Biomedical Science, Medical Microbiology, Cellular Pathology, Kliininen Biokemia ja HematologiaMeidän biolääketieteen tutkimusryhmä on yksi Top 12 Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vuoden 2014 kansallisen tutkimuksen huippuosaamisen puitteissa biolääketieteellinen tutkimus arvioitiin suuresti, kun jotkut tutkimuksistamme luokiteltiin maailman johtaviksi.Biolääketieteen keskus on yksi korkeimmista terveyden tutkimuksen huippuosaamista Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Meillä on kansainvälinen maine ihmisen moottorijärjestelmän ominaisuuksista, rajoituksista ja sopeutumiskyvystä terveydelle ja taudille integraation avulla, joka vaihtelee molekyylibiologiasta ihmisen liikkuvuuden koko kehon tutkimuksiin.Koulu tarjoaa erinomaiset tilat, mukaan lukien veren biokemian erikoislaboratorioita, biomekaniikkaa, moottorinohjausta, suorituskykyä, soluaToimimme laajasti Manchesterin sairaaloiden kanssa ja tarjoamme mahdollisuuksia tutkimushankkeisiin kliinisesti merkityksellisillä alueilla.Ohjelma sisältää mahdollisuuksia joustavaan oppimiseen, jota opetukset tukevat.Saat syvällisen tietämyksen biolääketieteen erikoisalasta sekä laajaa tietoa aihepiiristä.Meillä on vahvat yhteydet Biolääketieteellisen tiedekunnan, terveys- ja hoitotoimintaneuvoston, NHS: n trustien ja sairaaloiden kanssa Manchesterissa ja Luoteis-alueella, joka pitää biolääketieteen opetussuunnitelmamme ajan tasalla.Ohjelma sisältää mahdollisuuksia joustavaan oppimiseen, jota opetukset tukevat.Saat syvällisen tietämyksen biolääketieteen erikoisalasta sekä laajaa tietoa aihepiiristä.Kurssin yksityiskohdat... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

Manchester, England, M15 6BH GB
Sosiaalinen media