University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

College of Lääketieteen ja hammaslääketieteen Sciences yliopiston Birmingham on merkittävä kansainvälinen keskus tutkimuksen ja koulutuksen lääketieteen, lääketieteen, hammaslääketieteen, hoitotieteen ja fysioterapia. Tuo yhteen terveydenhuoltoon liittyvä tutkimus ja koulutus, kollegio koostuu seuraavista viisi koulua: Syöpä tieteet, Clinical and Experimental Medicine, hammaslääketieteen, terveys ja Väestö Sciences, ja immuniteetti ja infektio.

Pääasiallinen pohja College sijaitsee heti välissä pääkampuksella yliopiston ja uusi Queen Elizabeth Hospital, yliopistollisen sairaalan Birmingham NHS Foundation Trust. Muita keskeisiä NHS Trust rakennukset ovat myös samalla kampuksella lukien Birmingham Naisten sairaala ja Happomarjapensas (Psychiatric) sairaala. Olemme suurin viiden yliopiston korkeakoulujen kanssa yli 1400 työntekijää.

koulutus College tarjoaa vaikuttavan valikoiman ja jatko opetti ja tutkimusohjelmia. Ohjelmat kaikilla tasoilla toimitetaan joidenkin Britannian arvostetuimmista lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset, tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen oppimiskokemus. Monenlaisia ​​jatkokoulutusta (CPD) koulutus on myös saatavilla vain muutamasta tunnista muutaman viikon alkuun asti taitojasi ja tietämystä ja pysymään pelin. Useimmat kurssit tarjotaan meidän paikan päällä konferenssitilat, Centre for Professional Development, joka on valikoima kokouksen, koulutus ja taukotiloja, uusinta AV-laitteet ja liike tilat edustajia.

College on läheinen suhde National Health Service, hyväntekeväisyysjärjestöt, urheilujärjestöjen ja yksityisen sektorin terveydenhuollon. Tämä helpottaa käännös tutkimuksen todellisia parannuksia potilaan hoitoon. College toimii tiiviissä yhteistyössä monien Sairaalaopetuksen, ensihoito luottaa ja koulutuksessa kaikkialla Englanti West Midlands. Opiskelijoita kannustetaan laajentamaan tietojaan ja kokemuksiaan työskentelemällä monilla järjestöjä ja kokea monipuolinen kulttuurien ja Väestörakenne West Midlands.

Sijainnit

Birmingham

University of Birmingham, College of Medical and Dental Sciences

Osoite
College of Medical and Dental Sciences
University of Birmingham
Edgbaston


B15 2TT Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 121 414 3858

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin