Keele University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

No.1 Englannissa Opiskelijoiden tyytyväisyys

Olitpa sitten peruskurssi tai perustutkinto, maisteri tai tohtori, Keele on paikka, jossa opiskelijat viihtyvät - olemme ylpeitä voidessamme olla No.1 Englannissa kurssin tyytyväisyydestä Guardian University League -taulukossa 2019, sen lisäksi, että hän on sijoittunut Englannissa nro 1 opiskelijan tyytyväisyydelle vuoden 2018 kansallisen opiskelijakyselyyn, laajapohjaisiin yliopistoihin. Meille myönnettiin myös kultaa viimeisimmässä opetuksen huippuosaamisen kehyksessä.

Laita itsesi oikeaan paikkaan

Englannin sydämessä sijaitseva Keele on erinomainen sekä koulutuksessa että tutkimuksessa. Olemme maailmankuuluja opetuksen leveydestä ja ylpeitä läheisistä kampusyhteisöistämme.

opiskelija

Tutustu akateemisiin etuihin ja urakehityksiin Keeleen kurssien laajuuden, valittavien moduulien valikoiman ja monialaisen opetuksen ja oppimisen historian avulla.

Jatko-opiskelu

Tarjoamme joukon jatko-opintoja, jotka auttavat sinua kehittämään edelleen omalla alallaan ja erottumaan joukosta valitussa urassa.

Jatkotutkimus

Tutkimusjohtoisena yliopistona Keele tarjoaa tukevan tutkimuskulttuurin sekä kehittyneitä ja arvostettuja tutkimuslaitoksia ja akateemista opetusta.

Kansainvälinen tutkimus

Keeleen opiskelijakunta edustaa yli 120 eri kansallisuutta. Tarjoamme ystävällisen kampuksen, joka osoittaa tällaisen monipuolisen kulttuuripopulaation ja ideoiden hyödyt.

Mahdollisuudet

Keele University on aina uskaltanut olla erilainen tarjoamillamme kursseilla.

  • Opiskella ulkomailla

Laajenna näköalojasi ulkomailla opiskelevan ohjelman avulla.

  • Oppia kieli

Keeleen Kielikeskus tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia opiskella englantia ja modernia kieltä.

  • CPD ja johtajuus

Tarjoamme erilaisia CPD- ja johtajuusopintoja.

109332_109267_students31.jpg

Maailman johtava tutkimus

Keele auttaa muuttamaan maailmaa paremmin tekemällä huippututkimusta. Käsittelemme joitakin yhteiskunnan kiireellisimpiä ongelmia, kuten ikääntymistä, maailmanlaajuista terveyttä ja uusiutuvaa energiaa. Olemme ylpeitä siitä, että 97% tutkimuksestamme pidettiin maailman johtavina tai kansainvälisesti merkittävinä (REF 2014).

Tutkimusvalot

Toimitamme laadukasta, kansainvälisesti tunnustettua huippututkimustutkimusta.

Tutkimuslaitokset

Monitieteiset instituutit tekevät huippututkimusta, jonka tavoitteena on käsitellä joitakin yhteiskunnan kiireellisimpiä haasteita. He tuovat opiskelijoita, tutkijoita ja tutkijoita koko yliopistosta ja toimivat keskuksina, jotka edistävät yhteistyötä ja keskustelua.

Sijainnit

Keele

Osoite
ST5 5BG Keele, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta