Lue virallinen kuvaus

Glasgow Caledonian University on erottuva, osallistava ja tulevaisuuteen suuntautunut yliopisto, joka on sitoutunut sosiaaliseen tehtäväänsä edistää yleistä hyvää. Meistä on tullut kansainvälinen korkea-asteen huippuosaamisen keskittymä, joka edistää työllistyvyyttä ja globaalia kansalaisuutta valmistuneissa. Tuomme palkintoja tukemme ja sitoutumistamme opiskelijakokemukseen tarjoamalla innovaatiota maailmanluokan tutkimuksemme kautta keskeisillä vahvuusalueilla. Meillä on perinne laajentaa pääsyä korkeakoulutukseen lahjakkaille yksilöille heidän taustastaan ​​riippumatta ja voimme hyödyntää älyllistä ja sosiaalista pääomaamme Skotlannissa ja kansainvälisesti toimivien yhteisöjen hyväksi.

Glasgow Caledonian University (GCU) on vilkas, innovatiivinen ja monipalkinnon saanut Commonwealth-yliopisto.

Pyrimme edistämään yhteiskuntaa tavalla, joka kattaa vielä ylittää yliopiston perinteisen roolin. GCU: n yhteinen hyvä sitoutuminen tuodaan elämään ja toimittaa opiskelijat ja henkilökunta akateemisissa kouluissa ja osastoissa.

Tervetuloa terveys- ja biotieteiden kouluun

Terveys- ja biotieteiden koulu, joka on yksi GCU: n kolmesta korkeakoulusta, kokoaa yhteen elämäntieteiden, psykologian, sosiaalityön ja liittoutuneiden terveystieteiden sekä hoitotyön ja yhteisön terveydenhuollon osastot.

Yhteistyössä henkilöstön, opiskelijoiden ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa Health and Life Sciences on luonut yhtenäisen vision, joka on suunniteltu täyttämään 2020 yliopistollisen strategian, joka sisältää huippuosaamisen, sitoutumisen ja energian kaikkiin koulu-elämän osa-alueisiin.

Koulumme yhdistää biotieteiden, psykologian, sosiaalityön ja liittoutuneiden terveystieteiden sekä hoitotyön ja yhteisön terveydenhuollon osastot. Osastojen välisen yhteistyön ansiosta koulu tarjoaa vertaansa vailla olevaa opetusohjelmaa ja joustavia toimitusvaihtoehtoja, tutkimusta, räätälöityjä koulutus- ja konsultointipalveluita terveys-, sosiaali- ja biotieteiden aloilla.

Koulussa on yli 280 tutkijaa, mukaan lukien professorit, lukijat, tutkijatohtorit ja tutkimusapulaiset. Saimme 93 prosentin tyydytyksen tyydyttävästi viimeisimmässä National Student Survey -työkalussa. Meillä on yli 4000 opiskelijaa eri puolilta maailmaa, mukaan lukien Iso-Britannia, Kanada, Myanmar, Indonesia, Kuwait, Saudi-Arabia ja Bangladesh. Ne ovat arvostettu ja kiinteä osa akateemista yhteisöämme.

Olemme sitoutuneet innovatiiviseen, harjoittavalle ja ammatilliseen koulutukseen kaikille opiskelijoillemme. Tätä tukevat maailmanluokan tilat ja huippututkimus. Menetelmämme menestys on osoittanut erinomaiset kansalliset opiskelijatutkimustulokset.

Tutkimuksen huippuosaaminen

Opetuksen ja tutkimuksen huippuosaaminen, huippuopettajat, kannustava ja kannustava oppimisympäristö monilla eri aloilla - elintarvike-biotieteistä hoitotyöhön.

Tutkimuksemme

Vuoden 2014 REF: ssä sijoittimme Iso-Britannian 20 parhaan joukkoon terveystutkimuksissa maailman johtavissa ja kansainvälisesti erinomaisissa standardeissa. Tutustu palkittuihin tutkijoihimme ja elinvoimaiseen tutkimusyhteisöön.

Meidän tilat

Tarjoamme opiskelijoille ja yrityksille pääsyn viimeisimpiin oppimis- ja tutkimustilanteisiin kaikissa yksiköissämme.

Osastot

Terveys- ja biotieteiden korkeakoulun ja siihen liittyvän ammattikorkeakoulun vahvuudet ovat ammattitaitoamme, moniammatillista tiimipohjaista palvelutarjontaa ja tiukkaa noudattamista sääntelystandardeihin, jotka edellyttävät kumppanuuksia yleisön ja kaupallisten ja valtiosta riippumattomien organisaatioille.

Koulumme sitoutuminen huippuosaamiseen ja yhteistyöhön takaa, että olemme huippuyksikön, jatko- ja tutkimuskäytäntöjen ja -tietojen kärjessä, jotka ovat innostuneita henkilökohtaisesta ja kollektiivisesta halusta edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Koulumme tarjoaa laajaa teoreettista tietoa, harjoittelutaitoja ja koulutusyhteistyötä, joka ulottuu yhteisöön penkereihin ja yöpöytään ja takaisin yhteisöön ja jota tuetaan jatkuvilla investoinneilla ihmisillemme ja palveluihimme.

Koulu koostuu kolmesta osastosta, jotka on jaettu akateemisiin aiheisiin:

 • Hoitotyön ja terveydenhuollon osasto
 • Psykologian, sosiaalityön ja liittoutuneiden terveystieteiden osasto
 • Biotieteiden laitos

Harjoittele akateemista työtä

Meidän politiikkamme, joka tukee käytännön / kliinisen akateemisen uran kaikilla tieteenaloilla, on olennaista terveys- ja biotieteiden oppilaitokselle. Nämä ovat mukana tehtävissämme kohti yhteistä hyökkäystä ja tukevat sitoutumistamme sen varmistamiseen, että sekä kliininen että akateeminen käytäntö ohjaa oppimista ja tutkimustyötä.

Tavoitteenamme on perustaa koulumme kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetuksi huippuyksikönä, ja kliinisen akateemisen tutkijanuran ja käytännön koulutuksen akateemiset ura-alueet ovat avainasemassa tässä visioinnissa.

Koulun kliiniset akateemiset ammattilaiset integroivat onnistuneesti kliiniset tiedot, taidot, tutkimus ja koulutus erikoistuneilla alueilla potilaiden / asiakkaiden ja oppijoiden hyödyksi sekä palvelutarjonnan tehostamiseksi.

Kliinisen akateemisen tutkijanuran ja käytännön koulutuksen akateemisen uran kautta terveys- ja elämäntie-oppilaitos harjoittaa reaalimaailman tutkimusta ja koulutusta vastaamaan aitoihin ongelmiin käytännössä ja kysymyksiä, jotka esiin nousevat huumeiden ja huollon kärjessä. Harjoittelu ajaa oppimista ja tutkimusta, ja tutkimuksemme antaa todisteita, jotka toteutetaan käytännössä potilaiden / asiakkaiden, yhteisöjen, terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen parissa.

Akateemisen uran tukeminen

Kliininen akateeminen tutkimus ja harjoittelu Opiskelijat edustavat kaikkia Terveys- ja biotieteiden oppiaineita ja ovat osautuneiden terveystutkimuslaitosten vakiintuneita tutkimusryhmiä ja niihin liittyviä infrastruktuuri- ja tutkimusvaikutuksia. Ne täyttävät keskeiset roolit tärkeiden tutkimuskysymysten tuottamisessa käytännön toimesta ja työskentelystä uusien todisteiden muodostamiseksi ja vaikuttavat palveluntarjontaan sekä terveys- ja sosiaalihallintoon. Koululla on harjoittelua / kliinistä akateemista tutkimusta harjoittajat ja harjoittavat koulutusta akateemisille toimijoille seuraavilla aloilla:

 • Sairaanhoito
 • Sosiaalityö
 • Psykologia
 • Fysioterapia
 • Toimintaterapia
 • jalkojenhoito
 • Radiologia
 • Vision Sciences - Optometria, Orthoptics
 • Käyttöyksikön käytäntö

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tarjoamme ainoan Biomedical Science -ohjelmaa, johon on sijoitettu Glasgow'n sairaanhoito-osasto, joka on hyväksytty Health and Care Professions Councilin (HCPC) hyväksym ... [+]

Hyväksytty: HCPC IBMS RSB

Biomedical tutkijat suorittavat laboratoriokokeita näytteitä lähetetään analysoimaan GP ja muut terveydenhuollon ammattilaiset.

Biolääketieteellinen tiede on elintärkeää taudin kliinisen diagnoosin ja potilaiden tarkan hoidon sekä NHS: n ja muiden terveyteen liittyvien toimialojen toiminnan kannalta.

Tarjoamme ainoan Biomedical Science -ohjelmaa, johon on sijoitettu Glasgow'n sairaanhoito-osasto, joka on hyväksytty Health and Care Professions Councilin (HCPC) hyväksymäksi ja jonka on akkreditoitu Institute of Biomedical Science (IBMS).

Sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot tulla biolääketieteelliseen tutkijaan, mukaan lukien solupatologia, kliininen biokemia, hematologia ja kliininen mikrobiologia. Ohjelman keskeinen vahvuus on työperäinen sijoittaminen skotlantilaisessa sairaalassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU: n Diagnostic Imaging -tutkinnot tunnustetaan maailmanlaajuisesti, ja voit rekisteröityä terveydenhuollon ammattilaisten neuvostoon (HCPC) ja Radiographers -yhdistyks ... [+]

Diagnostiset radiografit tuottavat ja tulkitsevat ihmiskehon kuvia. Diagnostinen kuvantaminen on keskeinen osa terveydenhuoltoa ja on kriittinen trauman ja taudin diagnosoinnissa ja hoidossa.

GCU: n Diagnostic Imaging -tutkinnot tunnustetaan maailmanlaajuisesti, ja voit rekisteröityä terveydenhuollon ammattilaisten neuvostoon (HCPC) ja Radiographers -yhdistykseen.

Suurin osa Skotlannin Diagnostic Radiographersistä on valmistunut GCU: sta, jolla on tarvittavat tiedot, taidot ja ominaisuudet, joita tarvitaan nykyaikaisten terveys- ja sosiaalipalvelujen harjoittamiseen. Sinulla on pääsy omistettuun x-ray-sarjaan, joka simuloi käytäntöä.

Vaihtoehtoinen sijoittelu vuoden lopussa antaa mahdollisuuden opiskella ulkomailla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Farmakologit ovat keskeisessä asemassa ihmisten ja eläinten terveyttä edistävien uusien lääkkeiden löytämisessä ja kehittämisessä. ... [+]

Farmakologit ovat keskeisessä asemassa ihmisten ja eläinten terveyttä edistävien uusien lääkkeiden löytämisessä ja kehittämisessä.

Tämä ohjelma sisältää suuren osan käytännön työstä, mukaan lukien viiden päivän käytännön molekyylibiologian työpaja, joka yhdistää teoriaa ja käytäntöä, varustaa sinulle laboratoriotaitoja työnantajien tarvetta. Saat käsityksen siitä, miten keho toimii, mikä menee väärin sairaudessa ja miten huumeita voidaan käyttää hallitsemaan näitä sairaita valtioita.

Menestyvä UK: n huumeala työllistää 70 000 ihmistä ja tuottaa edelleen 250 000 työpaikkaa liittyvillä aloilla. Skotlannissa terveydenhuollon ja bioteknologian alan laajentuminen merkitsee sitä, että tällä alalla valmistuneiden kysyntä ylittää tarjonnan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ohjelman päättyessä voit hakea rekisteröintiä terveys- ja hoitotoimikunnalle (HCPC). ... [+]

Sairaalassa, yhteisössä, teollisuudessa, kouluissa, urheilussa, julkisissa tai yksityisissä terveysasioissa työskentelevien fysioterapeuttien avulla fysioterapeutit pystyvät voittamaan fyysiset vaikeudet palauttaen liikkeen ja toiminnan mahdollisimman lähellä normaalia. Fysioterapeutit ovat keskeisiä terveydenhuollon tiimin jäseniä, jotka työskentelevät haastavassa ja palkitsevassa ammatissa.

Tavoitteenamme on kehittää tutkinnon suorittaneita arvoja ja taitoja innovatiivisiksi ja ongelmanratkaisijoiksi. Kehität tieteellisiä näkymiä ja käsittelette potilaita erilaisissa ympäristöissä. kuntoutuksesta tuki- ja liikuntaelimistöön hengityselimiin ja teollisuuteen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) Aikuisten hoitotyön tutkinto GCU: lta. Se on erittäin kilpailukykyinen ja valmistuneillemme käyvät läpi monenlaisia ​​uraa NHS: ssä. Tämä nelivuotinen tutkinto ... [+]

Aikuisten hoitotyö on dynaaminen, palkitseva ja erittäin ammattitaitoinen hoitotyö ja myötätuntoinen ura. Kehität erilaisia ​​taitoja, jotka vaihtelevat terveyskoulutuksen tarjoamisesta yksilöille monenlaisista taustoista monimutkaisen hoidon antamiseen useille akuuteille tai pitkäaikaisille oireille.

Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää sairaanhoitajia, jotka kykenevät tarjoamaan ihmisläheistä, turvallista ja tehokasta hoitoa, työskentelemään muiden ammattien ja virastojen kanssa muuttuvassa ja monimutkaisessa terveydenhuollon ympäristössä.

Koet erilaisia ​​kliinisiä harjoittelujaksoja ja oppii käyttämään erilaisia ​​tekniikoita ja lähestymistapoja. Teet kliinistä harjoittelua 50%: lla kurssista, yhteisössä ja sairaalassa sekä riippumattomasta ja vapaaehtoisesta alan kokemuksesta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Joustava ohjelma, jolla pyritään hoitotyön ammattilaisiin, jotka etsivät kehittynyttä pätevyyttä. ... [+]

Pätevien sairaanhoitajien ammatillinen kehitysohjelma, akateemisen pätevyyden edistäminen tutkintoon tai arvosanan tasoon; tai saada tutkintotodistus. Useat toimitusmenetelmät ja monipuoliset moduulivalinnat tarjoavat joustavuutta erilaisille kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille. Ratkaisupyynnöt voidaan räätälöidä yksilöllisten ammatinharjoittajien henkilökohtaisten kehitystarpeiden ja palvelukehityksen operatiivisten tarpeiden ja strategisten tarpeiden tyydyttämiseksi.

Miksi valita tämän ohjelman?

Olemme asiantuntijoita kaikilla neljällä hoitotyön osa-alueella (aikuiset, lapset, oppimisvaikeudet ja mielenterveys) sekä terveysvierailu, kätilö ja kansanterveys.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ota 4 vuoden BSc (Hons) -lapsen hoitotyön tutkinto ja osallistua harjoitteluun monissa eri asetuksissa, vaikka kansainväliset sijoittelut ovat saatavilla. Kun olet valmis ... [+]

Akkreditoitu: NMC

Sairaanhoitajien erottamattomana osana lapset hoitavat lapsiin ja heidän perheisiinsä erityistä hoitotyötä syntymästä nuoren aikuisikään. Lasten sairaanhoitajat harjoittavat monenlaisia ​​asetuksia, jotka vaihtelevat tehohoitoyksiköistä ja perhekodeista huolenpitoon maailmanlaajuisissa hätätilanteissa.

Ammattitaitoinen oppiminen eri terveydenhuollon ammattihenkilöiden kurssien opiskelijoiden kanssa kannustaa tietoisestasi laajemman monitieteisen tiimin tehtävistä ja vastuista sekä edistää tiimityöskentelytaitoja.

Ylioppilastutkinnon suorittajana harjoittelet harjoittelua erilaisiin asetuksiin, mukaan lukien uusi Glasgow-lastensairaala, hoitotyö ja koulunkäynti. Näitä kokemuksia tuetaan teoreettisella hoitotyön osaamisella ja käytännön kokemuksilla, jotka on kehitetty GCU: n huipputeknisessä ammatillisessa kliinisessä simulaatiokeskuksessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tämä kunnioittaa hoitotyön tutkinto kestää 4 vuotta ja tarjoaa sinulle runsaasti käytännön kokemusta ja taitoja ja tietoja, joita tarvitset tulla mielenterveyden sairaanh ... [+]

Edistämällä yksilön vahvuuksia, henkistä hyvinvointia ja itsenäisyyttä, mielenterveyden sairaanhoitajat tukevat ihmisiä, joiden on vaikea selviytyä elämästään mielenterveysongelmien vuoksi.

Ohjelma keskittyy mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten käytettävissä olevaan tukeen ja hoitoon. Opiskelijat harjoittelevat oppimiskokemusta 50 prosentilla kurssista NHS Greater Glasgow'n ja Clyden NHS: n alueella. Näihin kuuluvat NHS-yhteisö ja sairaalan sijoittelut sekä riippumaton ja vapaaehtoinen alan kokemus.

Harjoittelun aikana opiskelijat osallistuvat mielenterveyden hoitotyöhön, mukaan luettuna arviointi ja hoidon antaminen useille potilaille, jotka liittyvät heidän valitsemaansa hoitotyön Pathway . On olemassa mahdollisuuksia kansainvälisiin harjoitteluihin tai kokemuksiin ohjelman eri kohdissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Skotlannin pisimpään kulkeva Dietetics-ohjelma, jonka ovat hyväksyneet British Dietetic Association ja Health and Care Professions Council (HCPC). ... [+]

Ihmisen ravitsemus ja ruokavalio ovat ravitsemuksellisen tiedon soveltaminen tautien ehkäisyyn ja hoitoon sekä terveyden edistämiseen.

GCU: lla on pitkäikäinen Dietics-ohjelma Skotlannissa. Se tarjoaa perusteellisen ymmärryksen ravitsemuksesta ja aineenvaihdunnasta, joka on saatu fysiologian, biokemian, farmakologian ja elintarviketieteiden tutkimuksesta tunnustuksena psykologian ja sosiologian vaikuttavista näkökohdista.

Ohjelman vahva käytännön keskittyminen keskittyy ongelmapohjaiseen oppimiseen luokkahuoneessa, ravitsemuslaboratoriossa ja kliinisessä simulaatiotutkimuksessa sekä sijoituksessa.

Ohjelma on akkreditoinut British Dietetic Association ja Health and Care Professions Council (HCPC). Se johtaa siihen, että hakija voi hakea HCPC-rekisteröintiä (opiskelijoiden on täytettävä 1000 tuntia kliinistä harjoittelua) ja noudattaa British Dietetics Associationin perusopetussuunnitelmaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tämä ohjelma on hyväksytty Yhdistyneessä kuningaskunnassa Chiropodists ja jalkaterapeutit ja UK Health ... [+]

Potilaat, joilla on ongelmia jalkojensa tai alaosiensa kanssa, tarvitsevat asiantuntevaa hoitoa ja huomiota. Jalkaterapeutit ovat itsenäisiä korkeasti koulutettuja ammattilaisia, joilla pystytään sekä diagnosoimaan että hoitamaan jalkojen ja alaraajojen ongelmia.

Tavoitteenamme on kehittää luovia, innovatiivisia ja ammattitaitoisia jalkaterapeuttisia harjoittajia kommunikoivalla ja huolehtivalla potilaan suhtautumisella. Saat käytännön kokemusta kliinisestä ympäristöstä, tarkkailemalla ja työskentelemällä taitavien ja kokeneiden ja maailmankuuluisten tutkijoiden rinnalla.

Tämä ohjelma on hyväksytty Yhdistyneessä kuningaskunnassa Chiropodists ja jalkaterapeutit ja UK Health... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU: n Optometry-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan teoreettista ja käytännön harjoittelua sellaisten tutkinnon suorittaneiden valmistamiseksi, joilla on pitkälle kehitett ... [+]

GCU: n Optometry-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan teoreettista ja käytännön harjoittelua sellaisten tutkinnon suorittaneiden valmistamiseksi, joilla on pitkälle kehitettyjä kliinisiä taitoja, joita he käyttävät toimimiseen riippumattomina eyecare-ammattilaisina.

Optometristit ovat silmälääkäreitä, jotka havaitsevat näköongelmia ja määrittävät ja sopivat silmälaseja sekä piilolinssejä ja muita visuaalisia apuvälineitä. Optometristit havaitsevat ja hallitsevat myös erilaisia ​​silmän oireita, kuten glaukoomaa ja ikään liittyvää makulaarista rappeutumista.

Skotlannilla on laajennettu terveydenhuollon rooli verrattuna muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Kehittynyt tietämys ja kliiniset taidot, joita optometristen on täytettävä tämän tehtävän, ovat neljän vuoden optometria-ohjelman keskipisteenä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Orthopticsin opiskelu on mielenkiintoista ja haastavaa ja työllistymismahdollisuudet ovat erinomaiset. Pätevyys tunnustetaan maailmanlaajuisesti. ... [+]

Orthoptists ovat liittoutuneita terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet erilaisten silmäolosuhteiden diagnosointiin ja hallintaan.

Silmän ymmärtäminen ja aivojen rooli visuaalisessa kokemuksessa ovat avain ortotoksiseen työhön. Orthoptists työskentelevät sellaisten potilaiden hoidossa ja hoidossa, joilla on heikko näkökyvyn kehitys ja sairaudet, kuten aivovamma, diabetes, aivohalvaus, näköhäiriöt ja glaukooma.

Orthoptists työskentelevät läheisessä yhteistyössä ophthalmologien ja optiikan tutkijoiden sekä pediatrian, neurologien, lastentarhanopettajien, terveystieteilijöiden, endokrinologien ja muiden liittoutuneiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa monitieteellisessä hoidossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU on suurin terapeuttisen röntgenopetuksen tarjoaja Skotlannissa. Opetusryhmä työskentelee tiiviisti NHS: n käytännön työtovereiden kanssa. ... [+]

Terapeuttiset radiografit ovat korkeasti koulutettuja hoitavia ammattilaisia, joilla on keskeinen rooli syöpäpotilaiden hoidossa. Ne tarjoavat sädehoidon hoitoa käyttämällä huippuluokan laitteita.

Sädehoidon radiografit työskentelevät osana terveydenhuollon tiimiä ja osallistuvat päätöksiin sädehoidon potilaan hoidosta. He tarjoavat hoitoa ja tukea potilaille ja heidän perheilleen koko syöpämatkan ajan.

GCU on suurin terapeuttisen röntgenopetuksen tarjoaja Skotlannissa. Opettajaryhmä työskentelee tiiviisti NHS: n käytännön työtovereiden ja heidän ammattielimen kanssa varmistaakseen, että ohjelma on ajankohtainen ja ajankohtainen.

Sinulla on käytettävissään erityinen sädehoidon hoito -suunnittelulaitos ja digitaalisen kuvan katseluvälineet. Harjoittelupaikat tarjoavat sinulle kokemuksia sekä suurista että pienemmistä syöpäkeskuksista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Valmistuneet voivat hakea jäsenyyttä Ammattikorkeakoulun jäsenyydestä ja ilmoittautua Terveydelle ... [+]

Ammatilliset terapeutit työskentelevät monien ihmisten kanssa auttaakseen heitä saavuttamaan potentiaalinsa ja saamaan niin itsenäistä kuin mahdollista.

Fyysisten tai mielenterveyshäiriöiden kanssa jokapäiväiset tehtävät voivat olla vaikeita. Toiminnan avulla työterapia antaa kuitenkin ihmisille mahdollisuuden elää tuottavampaa ja nautinnollista elämää.

Työntekijöiden terapeuttien maailmanjärjestön vaatimusten täyttämiseksi tarvitaan vähintään 1000 tuntia harjoittelua. GCU on yksi Skotlannin ammattiopetustarjoajien suurimmista palveluntarjoajista, ja se on innovatiivista harjoittelupaikkaa, mikä johtaa uusien työpaikkojen luomiseen uusilla käytännön alueilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Joustava ohjelma, jolla pyritään hoitotyön ammattilaisiin, jotka etsivät kehittynyttä pätevyyttä. ... [+]

Pätevien sairaanhoitajien ammatillinen kehitysohjelma, akateemisen pätevyyden edistäminen tutkintoon tai arvosanan tasoon; tai saada tutkintotodistus. Useat toimitusmenetelmät ja monipuoliset moduulivalinnat tarjoavat joustavuutta erilaisille kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille. Ratkaisupyynnöt voidaan räätälöidä yksilöllisten ammatinharjoittajien henkilökohtaisten kehitystarpeiden ja palvelukehityksen operatiivisten tarpeiden ja strategisten tarpeiden tyydyttämiseksi.

Miksi valita tämän ohjelman?

Olemme asiantuntijoita kaikilla neljällä hoitotyön osa-alueella (aikuiset, lapset, oppimisvaikeudet ja mielenterveys) sekä terveysvierailu, kätilö ja kansanterveys.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU on ainoa Skotlannin yliopisto, joka tarjoaa kokopäiväistä silmälääkärin annosteluohjelmaa kampuksella sijaitsevassa tunnustetussa GCU Vision Centerissä. ... [+]

Optikkona annostelevat silmälääket ammattilaiset, jotka sopivat ja toimittavat silmälaseja ja ohjaavat optisia käytäntöjä. Optisten aineiden annostelu voi laajentua piilolinssien kiinnitykseen ja erikoistuneiden optisten laitteiden toimittamiseen.

GCU on ainoa Skotlannin yliopisto, joka tarjoaa kokopäiväistä silmälääkärin annosteluohjelmaa kampuksella sijaitsevassa tunnustetussa GCU Vision Centerissä. Nykyaikainen käyttötarkoituskeskus, Vision Center tarjoaa ihanteellisen ympäristön harjoittelulle kaupalliseen käytäntöön.

Erinomaisen, integroidun ammatillisen koulutuksen tarjoaminen GCU: n silmälääkekaupan hallinnan avajaiset avaavat ovia ammatillisiin sijoitteluihin ja tarjoavat linkkejä tuleviin työnantajiin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jotkin yhteistyöohjelmat ovat myös kansainvälisten kumppanien kanssa. BSc Ophthalmic Dispensing Management on akkreditoitu General Optical Council.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tämä jännittävä ja haastava ohjelma opettaa Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonianin yliopisto ja useita tiedotuskeskuksia. ... [+]

Hammashoitajat / terapeutit ovat erittäin ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka työskentelevät osana hammaslääkäreitä, jotka hoitavat potilaille hyvää hampaiden terveyttä.

Niillä on olennainen merkitys suun sairauksien kuten sappeen, hampaiden ja suun syöpien ehkäisyyn. Niiden taitoja ovat ennaltaehkäisevät, parodontaalit ja ennaltaehkäisevät hoitomuodot aikuisten ja lasten hampaissa kliinisen hoidon ja koulutuksen avulla.

Tämä jännittävä ja haastava ohjelma opettaa Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonianin yliopisto ja useita tiedotuskeskuksia. Hammashoitokoulun kliinisten taitojen laboratorioilla on erinomaiset tilat ja uusinta opetustekniikkaa.

... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella hoitotyötä kahdella harjoittelualueella, oppimisvaikeuksilla ja lapsilla. ... [+]

Hoitotyötä toimitetaan useissa nykyaikaisissa terveydenhuollon palveluissa. Rekisteröityjen sairaanhoitajien on oltava valmiita vastaamaan potilaiden, palveluntarjoajien ja hoitajien tarpeisiin yleisön odottamalle tasolle, jotta he voivat vastata haasteisiin ja vastata hoidon tarpeeseen nykyaikaisessa ja monimutkainen terveydenhuoltojärjestelmä.

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella hoitotyötä kahdella harjoittelualueella, oppimisvaikeuksilla ja lapsilla, ja se on jäsennelty tarjoamaan sinulle erilaisia ​​teoria- ja harjoittelumoduulia molemmilla aloilla.

Tämä on uusi ja innovatiivinen Pathway ja opiskelijahoitajana, opit erilaisten menetelmien avulla. 50% kokemuksestasi on kliinistä käytäntöä; vahvat yhteydet ja integroitu käytännön oppiminen paikallisten terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen tarjoajien avulla voit laittaa teoria käytäntöön ja kehittää laajaa osaamista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Hyvin kilpailukykyinen BSc Hons Learning Disability Nursing -ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tulla rekisteröidyksi sairaanhoitajaksi ja työskennellä yksilöiden ja pe ... [+]

Disability-hoitotyön oppiminen edellyttää yhteistyötä henkilöiden ja perheiden parissa autonomian parantamiseksi, terveyden edistämiseksi ja osallisuuden tukemiseksi. Tähän sisältyy todellinen panos parantamaan käyttäytymistä ja elämäntapoja, jotka auttavat parantamaan terveystuloksia.

Tämä ohjelma keskittyy kohtaamaan oppimisvaikeuksista kärsivien ihmisten kokonaisvaltaiset tarpeet. Tutkimme nykyisten oppimisvammaiskäytäntöjen keskeisiä teemoja, kuten terveydentarpeiden tyydyttämistä, yhteisöllistä sitoutumista, ihmiskeskeistä suunnittelua, osallisuutta ja integraatiota, käsitellä terveyseroja, lainsäädäntöä, rikosteknistä käytäntöä, hoitosuunnittelua ja arviointia, näyttöön perustuvaa käytäntöä, tutkimusmenetelmiä ja arviointi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ryhdy rekisteröidylle sairaanhoitajaksi GCU: n 3-vuotisen aikuiskoulutuksen BSc: n kanssa. Kun olet valmis, voit hakea sairaanhoitajaksi sairaanhoito- ja kätilöneuvoston ... [+]

Aikuisten hoitotyö on dynaaminen, palkitseva ja erittäin ammattitaitoinen hoitotyö ja myötätuntoinen ura. Kehität erilaisia ​​taitoja, jotka vaihtelevat terveyskoulutuksen tarjoamisesta yksilöille monenlaisista taustoista monimutkaisen hoidon antamiseen useille akuuteille tai pitkäaikaisille oireille.

Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää sairaanhoitajia, jotka kykenevät tarjoamaan ihmisläheistä, turvallista ja tehokasta hoitoa, työskentelemään muiden ammattien ja virastojen kanssa muuttuvassa ja monimutkaisessa terveydenhuollon ympäristössä.

Koet erilaisia ​​kliinisiä harjoittelujaksoja ja oppii käyttämään erilaisia ​​tekniikoita ja lähestymistapoja. Teet kliinistä harjoittelua 50%: lla kurssista, yhteisössä ja sairaalassa sekä riippumattomasta ja vapaaehtoisesta alan kokemuksesta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Valmistumisvaiheessa pääset sisään hoitokodissa ja kätilörekisteriin lastenhoitajana. ... [+]

Akkreditoitu: NMC

Sairaanhoitajien erottamattomana osana lapset hoitavat lapsiin ja heidän perheisiinsä erityistä hoitotyötä syntymästä nuoren aikuisikään. Lasten sairaanhoitajat harjoittavat monenlaisia ​​asetuksia, jotka vaihtelevat tehohoitoyksiköistä ja perhekodeista huolenpitoon maailmanlaajuisissa hätätilanteissa.

Ammattitaitoinen oppiminen eri terveydenhuollon ammattihenkilöiden kurssien opiskelijoiden kanssa kannustaa tietoisestasi laajemman monitieteisen tiimin tehtävistä ja vastuista sekä edistää tiimityöskentelytaitoja.

Ylioppilastutkinnon suorittajana harjoittelet harjoittelua erilaisissa tilanteissa, mukaan lukien uusi Glasgow-lastensairaala, hoitotyö ja koulun hoitotyö. Näitä kokemuksia tuetaan teoreettisella hoitotyön osaamisella ja käytännön kokemuksilla, jotka on kehitetty GCU: n huipputeknisessä ammatillisessa kliinisessä simulaatiokeskuksessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ohjelma keskittyy mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten käytettävissä olevaan tukeen ja hoitoon. ... [+]

Edistämällä yksilön vahvuuksia, henkistä hyvinvointia ja itsenäisyyttä, mielenterveyshoitajat tukevat ihmisiä, joiden mielestä on vaikea selviytyä elämästään mielenterveysongelmien vuoksi.

Ohjelma keskittyy mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten käytettävissä olevaan tukeen ja hoitoon. Opiskelijat harjoittelevat oppimiskokemusta 50 prosentilla kurssista NHS Greater Glasgow'n ja Clyden NHS: n alueella. Näihin kuuluvat NHS-yhteisö ja sairaalan sijoittelut sekä riippumaton ja vapaaehtoinen alan kokemus.

Harjoittelun aikana opiskelijat osallistuvat mielenterveyden hoitotyöhön, mukaan luettuna arviointi ja hoidon antaminen useille potilaille, jotka liittyvät heidän valitsemaansa hoitotyön Pathway . On olemassa mahdollisuuksia kansainvälisiin harjoitteluihin tai kokemuksiin ohjelman eri kohdissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Disability-hoitotyön oppiminen edellyttää yhteistyötä henkilöiden ja perheiden parissa autonomian parantamiseksi, terveyden edistämiseksi ja osallisuuden tukemiseksi. ... [+]

Disability-hoitotyön oppiminen edellyttää yhteistyötä henkilöiden ja perheiden parissa autonomian parantamiseksi, terveyden edistämiseksi ja osallisuuden tukemiseksi. Tähän sisältyy todellinen panos parantamaan käyttäytymistä ja elämäntapoja, jotka auttavat parantamaan terveystuloksia.

Tämä ohjelma keskittyy kohtaamaan oppimisvaikeuksista kärsivien ihmisten kokonaisvaltaiset tarpeet. Sinun tulee selvittää nykyaikaisen oppimisvaikeuskäytännön keskeisiä teemoja, kuten terveydentarpeiden tyydyttäminen, yhteisöllisyys, ihmiskeskeinen suunnittelu, osallisuus ja integraatio, terveyseroja, lainsäädäntöä, rikosteknistä käytäntöä, hoitosuunnittelua ja arviointia, näyttöön perustuvaa käytäntöä, tutkimusmenetelmiä ja arviointia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc Paramedic Science on ensimmäinen kokopäiväinen perustutkintoaste kaltaiselta Skotlannissa. ... [+]

Nykyaikainen sairauslääkäri kohtelee ja huolehtii ihmisistä paikallisesti tai kotonaan auttaakseen vähentämään välttämättömiä sairaalahoitoja sekä hätätilanteita. Koko tämän haastavan ja jännittävän ohjelman kautta opit muiden terveydenhuollon ammattilaisten rinnalla yhteistyön luonteeltaan nykyaikaisessa terveydenhuoltojärjestelmässä.

BSc Paramedic Science on ensimmäinen kokopäiväinen perustutkintoaste kaltaiselta Skotlannissa. Meidän huippuluokan simulaatiotutkimuslaboratorio, mukaan lukien korkealuokkaiset mallinuket ja tekniikka, antavat sinulle todellisen oppimiskokemuksen, jonka erinomaiset luennoitsijat tarjoavat erilaisista kliinisistä taustoista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tee ero lasten ja perheiden elämää ja hyvinvointia edistäen urasi PgD Specialist Community Public Health Nurse -palvelulla (Health Visiting). ... [+]

Tee ero lasten ja perheiden elämää ja hyvinvointia edistäen urasi PgD Specialist Community Public Health Nursing (SCPHN) kanssa. Yhteisöillä on monipuoliset tarpeet ja haasteet - ja olemme suunnitelleet ohjelman, joka valmistautuu tapaamaan niitä.

Terveystilanteessa sinulla on mahdollisuus palvella yleistä hyvää päivittäin ja edistää terveyttä paremmin yksilön, ryhmän ja yhteisön tasolla. GCU: ssa saat maailmanluokan koulutusta laitokselta, jolla on pitkä koulutus.

Autamme sinua kehittämään tarvitsemasi taidot tehokkaaseen ja tehokkaaseen hoitoon, jossa on lapsi- ja perhekeskeinen lähestymistapa, joka antaa palveluntarjoajille ja potilaille samanlaisen. Keskittymällä ennaltaehkäisevään ja ennakoivaan hoitoon olette ainutlaatuinen rooli terveydenhuollossa, yhteistyössä uusien rohkaisten vanhempien ja heidän perheidensä kanssa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Meidän arvostettu MSc Biomolekulaarinen ja Biomedical Sciences -ohjelma valmistaa sinut käytännön taitoja tieteellisessä tutkimuksessa ja arvokasta akateemista tietoa ilm ... [+]

Biomolekulaariset ja biolääketieteelliset tieteet ovat haastavia, vaativia innostuneita, ajaa opiskelijoita. Tietenkin nämä huippuluokan kentät tarjoavat myös uskomattomia positiivisia mahdollisuuksia - ja merkityksellisiä uran.

Biolääketieteelliset tieteet tarjoavat toivoa sairauksien parantamiseksi ja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi eri puolilla maailmaa. Jokainen löytö muodostaa tulevaisuuden. Jokainen panos edistää yleistä hyvää.

GCU on Top 20: ssä Yhdistyneessä kuningaskunnassa maailman johtavien standardien (Research Excellence Framework) kanssa. Meidän arvostettu MSc Biomolekulaarinen ja Biomedical Sciences -ohjelma valmistaa sinut käytännön taitoja tieteellisessä tutkimuksessa ja arvokasta akateemista tietoa ilmoitti uusimman tutkimuksen alalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Tämä ohjelma on suunniteltu rekisteröidyille sairaanhoitajille, jotka haluavat rakentaa nykyistä tietämystään ja kehittää uusia taitoja. ... [+]

Tehosta päätöksentekoa ja ongelmanratkaisukykyäsi ja oppi kohtaamaan monimutkaisten kliinisten tilanteiden haasteet PgD Advanced Practice -koulutuksessa piirin hoitotyössä erikoislääkärin ammattitutkinnolla. Tämä ohjelma on suunniteltu rekisteröidyille sairaanhoitajille, jotka haluavat rakentaa nykyistä tietämystään ja kehittää uusia taitoja.

Hanki koulutusta, jotta paremmin pystyt vastaamaan hoitotyön poliittisiin ja organisatorisiin vaatimuksiin - ja edistämään alan parhaita käytäntöjä. Hyödynnä sitoutumisestanne yhteiseen hyvään tekemällä mielekästä eroa paikallisella, kansallisella tai maailmanlaajuisella tasolla. Valmistaudu haastavaan ja palkitsevaan uraan erikoislääkärinä ohjelmassa, joka käyttää erilaisia ​​dynaamisia oppimismahdollisuuksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Hanki asiantuntemusta ja tietämystä, jota tarvitset hakeaksesi jäsenyyttä Chartered Society of Physiotherapy (CSP) -tilastoon, rekisteröidä Health and Care Professions Co ... [+]

Haluat ratkaista ongelman kliinisessä mielessä, ajatella itsenäisesti ja harjoitella charter-fysioterapeuttina - ja olet valmis saapumaan sinne nopeasti. Kiihtyvä MSc-fysioterapia on ohjelma sinulle.

GCU: ssa ohjelmat ovat molemmat erittäin tärkeitä urasi kannalta - ja keskityttiin luomaan mielekkäitä muutoksia, jotka edistävät yhteistä hyvää. Saat asiantuntemuksen ja tiedon, jota tarvitset hakeaksesi jäsenyyttä Chartered Society of Physiotherapy (CSP) -tiloukseen, rekisteröidä Health and Care Professions Counciliin (HCPC) ja tulet harjoittamaan fysioterapeutti.

Kehität uusia näkemyksiä neuromusculoskeletal, kardiovaskulaaristen ja hengitystiesairauksien ja neurorehabilitation alueilla - yhdistämällä perinteiset tutkimukset kattavaan käytännön kokemukseen kliinisissä harjoitteluissa. Ja sinulla on kannattava kukoistava, ystävällinen ja monipuolinen GCU-yhteisö, kuten opit.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Kehitä tietosi ... [+]

Kääntäkää kansanterveysteorian sosiaaliseen toimintaan ja luo mielekkäitä muutoksia paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla kansanterveysalan kansanterveyslaitos. Liity harjoittajiin monista taustoista tässä ainutlaatuisessa ja erittäin tärkeässä ohjelmassa. Kehitä tietoja ja taitoja, joita tarvitset etenemään uraasi ja parantamaan ihmisten elämää ympäri maailmaa.

Lähestymistavan avulla perinteinen opetus, jota verkko-opiskelu tukee, on valmis tekemään positiivisen vaikutuksen monenlaisissa kansanterveydellisissä kysymyksissä - sairauden ehkäisemisestä ja sen seurausten minimoimisesta elinajan pidentämiseen ja terveyden tasa-arvon parantamiseen. Olemme suunnitelleet erilaisia ​​arviointeja, kuten kirjallisia tehtäviä, projektiehdotuksia, pienimuotoisia tutkimuksia ja systemaattisia arvosteluja, jotta saisit kaiken hyödyn irti opinnoistasi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 5 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs MSc Medical Ultrasound -ohjelmalla on joustavat opintokokonaisuudet, jotka ovat räätälöityjä harjoittelualueellemme. Teemme teoreettisen perustan ja reaalimaailman k ... [+]

GCU: n MSc Medical Ultrasound -ohjelmalla on joustavat opintokokonaisuudet, jotka sopivat harjoittelualueellemme. Teemme teoreettisen perustan ja reaalimaailman kokemuksen, jota sinun on parannettava paitsi omaa työtäsi myös koko kentälläsi.

Käyttämällä huippuluokan simulaatiotiloja (MedaPhor ScanTrainer) ja sonografisia laitteita (GES8), monitieteinen akateemisten asiantuntijoiden ja kliinisten asiantuntijoiden ryhmä auttaa sinua turvallisessa ja tehokkaassa lääketieteellisessä ultraäänitutkimuksessa. Harjoittelet taitojasi sellaisessa ympäristössä, joka valmistautuu reaalimaailman käytäntöön ja saat välittömän palautteen, joka on omalla alalla.

Ohjelma on akkreditoinut Soneraalisen kasvatuksen akkreditointijärjestön (CASE) akkreditoima ohjelma, joka hyödyntää alan parhaita käytäntöjä, jotka ovat sekä näyttöön perustuvia että monipuolisia opetusohjelmia - luentoja, työpajoja, simulaatioita, seminaareja ja tapaustutkimuksia, jotka auttavat sinua oppimaan. Ja GCU: ssa saat maailmanluokan koulutuksen, joka myös edistää yhteistä hyvää - kriittisen tutkimuksen, ammatillisen keskustelun ja keskustelun edistämisen kriittisen arvioinnin avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Suunniteltu työskenteleville tutkijoille MSc Biomedical Science on ainoa laatuaan Glasgow'n kaupungissa. ... [+]

NHS-tiedemiehenä olet jo osallistunut yleiseen hyvään - mikä vaikuttaa positiivisesti mielekkääseen työhön. Nyt olet valmis seuraavaan vaiheeseen: olet valmis johtamaan.

Suunniteltu työskenteleville tutkijoille MSc Biomedical Science on ainoa laatuaan Glasgow'n kaupungissa. Tämä osa-aikainen ohjelma mahdollistaa NHS patologian palvelupisteissä tällä hetkellä työskentelevien biolääketieteen tutkijoiden pääsevän suurempaan osaamiseen ja siirtymään uransa seuraavaan vaiheeseen.

GCU: n MSc Biomedical Science on akkreditoitu Institute of Biomedical Science (IBMS). Osa-aikatutkimuksessa ohjelma kestää kaksi tai kolme vuotta.

Tämän ohjelman kautta sairaalan laboratoriotyöntekijät voivat edistyä Agenda for Change -liitoksilla ja täyttää vaaditut pätevyydet tulla Chartered Scientistiksi (CSci).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Suunniteltu kouluttamaan uuden sukupolven alan johtajia, MSc Diagnostic Imaging -ohjelma antaa sinulle uutta tietoa nykyisistä ja parhaista käytännöistä ja kouluttaa sinu ... [+]

Suunniteltu kouluttamaan uuden sukupolven alan johtajia, MSc Diagnostic Imaging -ohjelma antaa sinulle uutta tietoa nykyisistä ja parhaista käytännöistä - ja kouluttaa sinut luomaan todellista ja merkityksellistä muutosta. Kehität kehittyneitä kriittisiä ajattelutaitoja, syntetisoi todisteita useista tutkimuksista ja muista lähteistä ja rakentat alan tietämystä ja kliinistä kokemusta informoidaksesi ammatillista keskustelua ja keskustelua.

Osana GCU: n menestyksekästä ja monipuolista akateemista yhteisöä voit valmistautua menestyksekkään uran tekemiseen, mutta käytä sitä, mitä opit edistämään kenttää ja edistämään yleistä hyvää.

Voit valita laajakantoisen MSc Diagnostic Imaging -ohjelman tai käytännön harjoittelun valinnaisen Pathway .... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Kautta GCUs MSc Clinical Microbiology, voit hankkia tarvittavat taidot menestykseen tällä erittäin kilpailukykyisellä ja tärkeällä alalla. ... [+]

Huolimatta lääkkeiden epäonnistumisesta, 2000-luvulla on vielä paljon työtä terveellisempien yhteisöjen luomiseksi kaikkialla maailmassa - ja mikrobiologit ovat johtava tapa.

Tuberkuloosi ja kolera tuhoavat edelleen väestöä ympäri maailmaa. Uudet ja tappavat influenssakannat ovat ilmestyneet. Zika-virus leviää nopeasti lämpimämmillä lämpötiloilla - samoin kuin muut loiset sairaudet.

Olemme lähes vuosisadan ajan tukeneet rokotteita ja antibiootteja tartuntatautien ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi. Mutta uusien patogeenien ilmetessä ja antimikrobisten lääkkeiden vastustuskyvyn leviämisessä tarvitaan innovatiivisia lähestymistapoja. Mikrobiologien panokset ovat korkeammat kuin koskaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs MSc Diabetes Care and Management valmistaa sinua edistämään urasi luottamuksella ja auttaa ihmisiä yhteisössäsi nauttimaan terveellisemmästä ja täyttävämmästä elämäs ... [+]

Diabetes on nousussa maailmanlaajuisesti. Diabeteksen hoitoon erikoistuneilla terveydenhuollon ammattilaisilla on suuri kysyntä. Työ on haastavaa, mutta palkitsevaa, ja alalla tarvitaan lahjakkaita ammattilaisia, joilla on todellista sitoutumista yhteiseen hyvään.

GCU: n MSc Diabetes Care ja Management valmistaa sinua edistämään urasi luottamuksella - ja auttamaan ihmisiä yhteisössäsi nauttimaan terveellisemmästä ja täyttävämmästä elämästä.

MSc Diabetes Care and Management on monitieteinen, joka yhdistää avaintekijät useilta aloilta. Opit diabeteksen hoitoon ja hoitoon parhaista käytännöistä monista näkökulmista.

Ymmärtää taudin biologisuusLisätietoja diabeteksen ehkäisystä, diagnosoinnista ja hoidostaTunnista diabeteksen komplikaatiotTutki alan viimeisintä tutkimustaTutki ajantasaista hallinnan ja hoidon etenemistäHanki taitoja aktiiviseen tutkimukseen... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
16 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Osana menestyvää, monimuotoista ja maailmanlaajuisesti verkottuneita tutkimusyhteisöjä sinun tulee selvittää, miten laitos toimii ja mikä menee pieleen, kun sairaus iskee ... [+]

Inhalaattoreista, jotka helpottavat hengittämistä pillereihin ja injektioihin, jotka tuhoavat syövän, farmakologia vaikuttaa miljardeihin ihmisiin ympäri maailmaa hyvänä voimana. Meidän MSc Pharmacology -ohjelmassa huomaat, miten hyödyntää tätä voimaa säästää ja parantaa lukemattomia ihmishenkiä.

GCU: ssa kehität laajan ymmärryksen huumeiden taustalla olevista tiedoista ja niiden vaikutuksista ihmiskehoon - ja hallinnoit huipputekniikoita, laboratorion penkkejä ja kriittisiä ajattelutapoja, joita sinun on onnistuttava.

Osana menestyvää, monimuotoista ja maailmanlaajuisesti verkottuneita tutkimusyhteisöjä tutkimme, miten keho toimii ja mikä menee pieleen, kun sairaus iskee - ja opi, miten lääkkeitä muokataan taaksepäin ja estävät jopa laajan lääketieteellisen tilan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Opi huipputekniikan laitoksissa, tutustu viimeisimpiin kliinisiin tutkimuksiin ja hankkia johtava koulutus MSc-fysioterapian ohjelmassamme. ... [+]

Opi huipputekniikan laitoksissa, tutustu viimeisimpiin kliinisiin tutkimuksiin ja hankkia johtava koulutus MSc-fysioterapian ohjelmassamme. GCU tekee yhteistyötä alan kanssa tuomaan huippuluokan opinto-ohjelman fysioterapeutteille, jotka pyrkivät edistämään uransa. Ohjelmaa toimittavat harjoittelevat asiantuntijat, asiantuntijat ja akateemiset opinnot - ja tiedotetaan alan uusimmista kehityksistä.

Voit hioa taitojasi ystävällisessä, avoimessa ja monimuotoisessa ympäristössä - jossa keskitymme urasi etenemiseen ja sitoutuneisiin globaaliin sitoutumiseen, yhteiskunnalliseen vastuuseen ja palvelemaan yhteistä hyvää. Hanki maailmanluokan koulutus, joka ottaa ristikkäisemmän lähestymistavan mukaan hoitotyön, jalkaterapian, työterapian ja röntgenkuvan sekä fysioterapian, ja vierasasiantuntijoiden ja kokeneen akateemisen henkilökunnan opettamien GCU: n Health and Life Schoolin Sciences.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc Nursing Studies (Pre-registration) tarjoaa tutkinnon taustalta mahdollisuuden siirtää jatko taidot hoitotyön. ... [+]

Tämä uusi ja mielenkiintoinen MSc-reitti tarjoaa tutkinnon suorittaneilta mahdollisuuden siirtää jatkotutkintonsa ja valjastaa heidät sairaanhoitajaksi.

Terveydenhuollon muuttuvan kontekstin ja tarvittavien sairaanhoitajien profiilin tunnistamiseksi MSc-hoitotyön tavoitteena on antaa jatko-opiskelijoille kehittyneitä kriittisiä ajattelutaitoja sekä käytännön taitoja ja taitoja toimittaa myötätuntoisia, päteviä, henkilökeskeisiä, tehokkaita, turvallisia ja korkealaatuista terveydenhuoltoa.

MSc-tutkinnon suorittajat odottavat merkittävästi parantavansa "elämän parantamista" yksilön, yhteisön ja maailmanlaajuisesti. Työskentelemällä yhteistyössä terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattilaisten kanssa potilaiden, asiakkaiden ja palveluntarjoajien tarpeiden tyydyttämiseksi he edistävät myös kansanterveydellisiä tuloksia koulutuksen ja terveyden parantamistoimien avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
28 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc-tutkimuksemme silmätautien ja visuaalisen tutkimuksen ansiosta näemme silmätautien ammattilaisia, kuten sinä, akateemista tietoa ja käytännön taitoja, joita he tarvit ... [+]

MSc-tutkimuksen silmätautien ja näkötutkimuksen avulla näet silmälääkärit kuin sinä, akateemiset tiedot ja käytännön taidot, joita he tarvitsevat auttaakseen innovatiivisia lääketieteellisiä edistysaskeleita ja tehokkaasti diagnosoimaan ja hoitamaan monenlaisia ​​silmän oireita.

Haluatko jatkaa akateemisia tutkimuksia tai ottaa uusia vastuuta ensisijaisena huoltajana - ohjelmamme antaa sinulle tarvittavat kliiniset taidot ja tutkimuskokemukset. Edistää urasi ja vaikuttaa mielekkäästi alan tulevaisuuteen.

Yhdistelmä ydin ja valinnaisia ​​moduuleja ja tutkimusmahdollisuuksia - tutkimushankkeella, joka muodostaa kolmanneksen ohjelmasta - voit mukauttaa opintoja henkilökohtaisten etujen ja ammatillisten vaatimusten perusteella. Tähän sisältyy mahdollisuus valita erikoistuminen, joka johtaa nimettyyn tutkintoon väitöskirjan valmistuttua:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc Nursing: Advancing Professional Practice -ohjelma valmistaa sinua johtamaan ja innovoimaan kehittyneen hoitotyön alalla, työskenteletko Iso-Britanniassa vai ulkomaill ... [+]

Hoitotyön osaamisen, taitojen ja ominaisuuksien edistäminen ovat välttämättömiä ammatillisen käytännön tukemiseksi. MSc Nursing: Advancing Professional Practice tarjoaa rekisteröidyille sairaanhoitajille koulutusalustan urakehitykselle tekemällä keskitetyn tutkimuksen kliinisen tietämyksen, taitojen ja ominaisuuksien edistämisestä tietyillä käytännön alueilla.

Tässä ohjelmassa tunnustetaan jatkuvasti muuttuva hoitotyön monimutkaisuus ja se tarjoaa monenlaisia ​​joustavia ja valinnaisia ​​opinto-optioita, jotka ovat koulutuksellisesti vastatakseen Yhdistyneen kuningaskunnan politiikan suuntaan.

Osallistuva henkilöstö MSc Nursing: Advancing Professional Practice -ohjelmaan osallistuu johtavaa tutkimusta ja politiikan kehittämistä yhteistyössä sellaisten ryhmien kanssa, Terveyden suojelu Skotlanti; Scottish Healthcare Associated Infection Institute; Yhdistyneen kuningaskunnan tahdon itsensähallintaverkosto, Advanced Practice Educators (AAPEUK).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Hyväksytään terveys- ja hoitotoimikunnan toimesta ja akkreditoidaan ammattitautipuistossa ja työterapistien maailmassa. ... [+]

Akkreditoitu: HCPC

Kuvittele, että tyydyttäminen auttaa ihmisiä saavuttamaan todelliset mahdollisuutensa, hallitsemaan heidän elämäänsä ja osallistumaan täysimääräisesti ympäröivään maailmaan. GCU: n MSc Occupational Therapy -ohjelman avulla juuri niin teet. Ammatilliset terapeutit ovat ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka auttavat kaikenikäisiä ihmisiä suorittamaan fyysisen tai henkisen sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi vaikeuttavat toimet.

Terveys- ja hoitotyön ammattilaisten hyväksymä ja ammattikorkeakoulun ja työterapeuttien maailmanliittojen akkreditoima ohjelma auttaa laajentamaan kokemustasi ja antamaan sinulle uutta tietoa potilaiden hoidosta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Hyväksytty College of Podiatry Lontoossa ja tarjotaan yhteistyössä Queen Margaret University Edinburghin kanssa, tämä osa-aikainen ohjelma valmistaa sinua menestymään men ... [+]

Kehitä vahva akateeminen säätiö nopeasti muuttuvassa kentässä MSM-teorian jalkaterapian kirurgian kanssa. Hyväksytty College of Podiatry Lontoossa ja tarjotaan yhteistyössä Queen Margaret University Edinburghin kanssa, tämä osa-aikainen ohjelma valmistaa sinua menestymään menestyksekkään uran pitkälle harjoittelun tai podium-leikkaus.

Meillä on laaja valikoima nykyisiä opetusmenetelmiä ja yhdistyvät itsenäinen työskentely tiimin lähestymistavalla hoitoon antaen sinulle uuden näkökulman kriittiseen ajatteluun, ongelmanratkaisuun ja reflektiiviseen käytäntöön tällä alalla. Ohjelma tukeutuu niihin taitoihin ja työkaluihin, joita tarvitset laadun parantamiseksi ja käytännön harjoittelun laajentamiseksi - edistämällä oman urasi samalla kun osallistut yhteiseen hyvään.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

PhD

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ainoa ohjelma Skotlannissa, DPsych GCU: ssa, tarjoaa laajan kliinisen kehityksen ja koulutuksen, joka vie sinut Registered Counseling Psychologist -tasolle. Työskentele m ... [+]

Akkreditoitu: HCPC BPS

Hanki integroitu kliininen koulutus ja laaja ammatillinen kehitys GCU: n DPsych Counseling Psychology -ohjelmasta - ainoasta ohjelmasta, joka on luonteeltaan Skotlannissa. Neuvontapsykologia on nopeasti kasvava sovellettavan psykologian ala ja monenlaiset erilaiset asetukset tarvitsevat erittäin ammattitaitoisia HCPC-rekisteröityneitä psykologeja.

Tässä tohtorikoulutusohjelmassa laajennat kykyäsi työskennellä monimutkaisten asiakasryhmiensä kanssa ja edistää vaikuttavaa tutkimusta psykologisen terveyden alalla.

Kiinnitämme suhteitamme aktiivihoitajien kanssa antamaan sinulle maailmanluokan ja erittäin tärkeän koulutuksen, jossa on kliinistä koulutusta sekä humanistisiin (henkilökeskeisiin) että kognitiivisiin käyttäytymismalleihin. Otamme kokonaisvaltaisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan opetukseen, ja kehität osaamistasi sovelletusta psykologisesta teoriasta ja tutkimuksesta sekä täydellisestä työstä jatkuvissa kliinisissä harjoitteluissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 - 7 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ainoa ohjelma Skotlannissa, DPsych in Healthissä GCU: ssa kehittää elintärkeitä tietoja ja taitoja saavuttaa BPS Practitioner Psychologist -status ja tulla pätevä ja teho ... [+]

British Psychological Societyin mukaan terveyden psykologian tavoitteena on tieteellisesti tutkia terveyden, sairauden ja terveydenhuollon psykologisia prosesseja.

Tavoitteena on soveltaa terveyspsykologiaa terveyden edistämiseen ja ylläpitoon, terveydenhuoltojärjestelmän analysointiin ja parantamiseen sekä terveyspolitiikan muodostumiseen, sairauden ja vammaisuuden ennaltaehkäisyyn sekä sairaiden tai vammaisten tulosten parantamiseen.

Terveyspsykologia kurinalaisena on Psykologian nopeimmin kasvava ala Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tällä hetkellä Skotlannissa ei ole tarjolla terveyspsykologeja. Kun otetaan huomioon ikääntyvä ja obesogeeninen väestö, johon liittyy pitkäaikaisia ​​terveysolosuhteita, käyttäytymiseen liittyvien terveys- ja hyvinvointitoimien (ja siten myös terveyspsykologien) kysyntä kasvaa vain.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ainoa ohjelma Skotlannissa, DPsych urheilussa ja liikunnassa kehittää kehittyneitä terapeuttisia taitoja interdisciplinisen oppimisen, opetuksen ja tutkimuksen avulla. Tä ... [+]

Urheilu- ja liikuntapsykologia on suhteellisen uusi ja yhä suosittu alue psykologiassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

DPsych Sports and Exercise Psychology on ainoa ohjelmansa Skotlannissa, jossa keskitytään voimakkaasti kehittämään erinomaisia ​​terapeuttisia taitoja, monialaista oppimista, opetusta ja tutkimusta.

Urheilu- ja liikuntapsykologit työskentelevät kaikilla urheilu- ja liikuntatoiminnan aloilla, erityisesti ammatti- ja olympialalla, lisääntyvässä liikunnassa ja osallistumisessa yleisen väestön keskuudessa.

Ne edustavat luotettavaa ja luotettavaa rakennetta urheiluseurannassa paikallisessa, kansallisessa ja olympia-urheilussa sekä ammattijalkapalloilun, rugby-golfin ja kansallisten urheiluinstituutioiden rakenteissa (Skotlanti, Pohjois-Irlanti, Wales ja Englanti).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Fysioterapian tohtori (Pre-registration) (DPT) on kokopäiväinen ohjelma, joka toteutetaan innovatiivisilla opetusmenetelmillä oppimisen helpottamiseksi ja kontekstuaalise ... [+]

Fysioterapian tohtori (Pre-registration) (DPT) on kokopäiväinen ohjelma, joka toteutetaan innovatiivisilla opetusmenetelmillä oppimisen helpottamiseksi ja kontekstuaaliseksi. Tämä ohjelma johtaa pätevyyden fysioterapeutiksi, joka voi hakea HCPC-rekisteröintiä harjoittavana fysioterapeuttina. Moduuleja toimittavat kokeneet tutorit, tutkijat ja kutsutut akateemiset ja kliiniset luennoitsijat, jotka ovat asiantuntijoita osaamisalueellaan.

Tiiviit yhteydet kliinisten / käytännön asiantuntijoiden kanssa antavat opiskelijoillemme pääsyn yliopiston ja käytännön asetelmiin uusimpaan kliiniseen materiaaliin, tutkimukseen ja ammatilliseen osaamiseen.

DPT on käytäntö ja tutkimus johti ja ohjelma on suunniteltu tuottamaan valmistuneita, jotka ovat valmiita vastaamaan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin ja haasteisiin terveys... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
Request Info
Englanti
Full-time
42 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Learning support from the School of Health and Life Sciences

Osoite
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Scotland, Yhdistynyt kuningaskunta