Lue virallinen kuvaus

Elokuussa 2013 College Ystrad Mynach ja COLEG Morgannwg yhdistyivät COLEG y Cymoedd mikä tarkoittaa kotipaikkakunta laaksot. College Ystrad Mynach palveli Caerphilly County Borough kanssa sivustoja Abertridwr, Bargoed, Blackwood, Caerphilly, Rhymney ja Ystrad Mynach.

COLEG Morgannwg palveli Rhondda Cynon Taff lääni sivustoja Aberdare, Nantgarw ja Rhondda. Liittymällä yhteen, COLEG y Cymoedd on nyt yksi suurimmista edelleen koulutuksen järjestäjän Walesissa oli arviolta 20000 oppijat valitsevat opiskelemaan ja yli 1000 työntekijää.

Paikkakunnat

Kampuksen sivustot Aberdare, Nantgarw, Rhondda ja Ystrad Mynach olemme ensimmäinen valinta täydennyskoulutusta Caerphilly County ja Rhondda Cynon Taff.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

College Of The Valleys - Coleg y Cymoedd

Tämä kurssi tarjoaa väylän korkeakoulussa terveydenhuollon ammattina. Kurssin tavoitteena on tarjota tukea ja ystävällinen ympäristö, jotta voit kehittää potentiaalisia j ... [+]

Pääsy korkeakoulututkinnon

Tämä kurssi tarjoaa väylän korkeakoulussa terveydenhuollon ammattina. Kurssin tavoitteena on tarjota tukeva ja ystävällinen ympäristö, jonka avulla voit kehittää potentiaalia ja valmistautua yliopistotutkimukseen.

Monet viime opiskelijat ovat onnistuneesti siirtyneet saada astetta ja muita korkeampia palkintoja kuten hoitotyön astetta, toimintaterapia ja kätilöiden toiminta osasto käytäntö, ensihoitaja tutkintotodistus ja sosiaalityö.

Sisäänpääsyvaatimukset

Ei muodollista akateemista pätevyyttä tarvitaan, mutta hyvään luku- ja laskutaidon on välttämätöntä. Sinut kutsutaan haastatteluun, ja tekee arvioinnin luku- ja laskutaito, luoda mitään tukea tarvitaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cardiff Aberdare Tonypandy Ystrad Mynach  + 1 More
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi