Brunel Medical School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Syyskuusta 2021 lähtien olemme innostuneita voidessamme esitellä 5-vuotisen lääketieteen perustutkinto-tutkinnon, joka johtaa lääketieteen kandidaatin, kandidaatin kandidaatin (MBBS) myöntämiseen. Uusi Brunel Medical School on osa terveys- ja biotieteiden korkeakoulua. 5-vuotinen lääketieteellinen MBBS on avoin opiskelijoille Ison-Britannian ja EU: n ulkopuolelta. Ensimmäisessä vaiheessa keskustelemme Health Education Englannin ja opiskelijatoimiston kanssa, jotta voimme tarjota lääketutkintomme lähitulevaisuudessa Ison-Britannian ja EU: n opiskelijoille (vahvistettava).

Miksi opiskella lääketiedettä Brunelissa?

Kliininen harjoittelu Lontoossa ja Englannin Kaakkois-Euroopassa

 • Brunel-lääketieteellisissä opinnoissasi suoritat laajan valikoiman kliinisiä harjoitteluja. Täällä et vain tarkkaile, sinulla on mahdollisuus soveltaa kliinistä tietosi tosielämän kliinisiin tilanteisiin.

Apurahat

 • Brunel Medical School myöntää 10 apurahaa erityisesti MBBS Medicine -tapahtumalle 2021/22. Lisätietoja on stipendien verkkosivustolla.

Keskittyminen yhteisön lääketieteeseen

 • Mielenkiintoinen osa lääketieteen MBBS-tutkimusta on, kuinka käytät kliinistä tietosi paikallisissa yhteisöissä. Tarkastellaan ”suurempaa kuvaa” oppimalla varmistamaan hyvä terveys kaikille, ei vain yhden potilaan terveys. Tätä paikallisesti saatua arvokasta kokemusta voidaan käyttää hyödyksi yhteisöille ympäri maailmaa.

Opi lääketiede ja "taide"

 • Me täällä Brunelissa emme opeta luonnontiedettä erikseen, sinun on tiedettävä, miksi opit. Opit kaiken lääketieteestä - kuinka lääkärit käyttävät ajan tasalla olevaa tieteellistä tutkimusta päätöksenteon helpottamiseksi. Opit myös lääketieteen "taiteen" - kuinka todisteisiin perustuvaa lääkettä käytetään jokaisessa näkemässäsi potilaassa.

Valmistaudu 'maailman' lääkkeisiin

 • Tarjoamme asiantuntijaneuvoja, tukea ja opastusta niille, jotka haluavat käyttää USMLE: tä tai MCCEE: tä .
 • Opit oppimistamme 2000-luvun haasteista, niiden vaikutuksista terveyteen ja kuinka tämä liittyy potilaiden hoitoon. Löydät ehkäisyn, kansanterveyden, kuntoutuksen ja muiden kliinisen lääketieteen näkökohtien merkityksen maailmanlaajuisesti. Valmistamme sinut lääketieteelliseen harjoitteluun paitsi Isossa-Britanniassa ja kotimaassasi, myös maailmanlaajuisesti.
 • Kehittynyt 'digitaalinen' maailma - Innovatiivisen opetussuunnitelman kautta koet erilaisia teknologioita, kuten tekoäly, robotiikka, virtuaalitodellisuus ja virtuaalisen neuvonnan tarjoaminen.
 • Kehittyvä maailma - Sinut koulutetaan harjoittamaan lääketiedettä ottamalla huomioon potilaan merkit ja oireet ilman monia nykytekniikan näkökohtia. Joissakin tapauksissa ilman sähköä!

Ensisijainen lääketieteellinen pätevyys

 • Yhdistyneen kuningaskunnan lääketieteellinen tutkinto on tunnustettu ympäri maailmaa. Valmistut lääkärin perustutkimuksesta, joka antaa sinulle väliaikaisen rekisteröinnin GMC: llä ja luvan harjoitteluun säätiön vuoden 1 / residenssivuoden 1 virkoissa.

Ole osa kansainvälistä yhteisöämme

 • Maailman opiskelijat kutsuvat Brunelia kotiin, josta olemme erittäin ylpeitä. Itse asiassa Brunelissa on edustettuna 150 maailman maata, mikä antaa sinulle mahdollisuuden elää ja opiskella osana monipuolista, globaalia yhteisöä.

Taattu opiskelijamajoitus Länsi-Lontoon kampuksellamme

 • Meillä on yli 4500 modernia, mukavaa ja turvallista huonetta, joissa on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja kampuksella.

130580_Box-image-x700.jpg

"Olemme ylpeitä maailmanluokan lääketieteellisestä koulustamme Brunelissa, jonka tavoitteena on valmistaa sinut 2000-luvun lääketieteeseen monissa kliinisissä ja yhteisöllisissä olosuhteissa. Erityisesti upotamme tietoa ja ymmärrystä integroiduista hoitojärjestelmistä, joissa sekä fyysinen että henkinen terveydenhuoltoa tarjotaan yhä enemmän yhteisössä digitaalisen teknologian tarjoamisen edistyksen tuella. Tuotamme lääkäreitä, joilla on tiedot, taidot, joustavuus ja potilaskeskeinen keskittyminen lääketieteen harjoittamiseen ympäri maailmaa. "

Professori Paul Hellewell

Provost- ja dekaani, terveys- ja biotieteiden korkeakoulu

Sijainnit

Uxbridge

Osoite
Brunel University London,
Kingston Lane

UB8 3PH Uxbridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta