Lue virallinen kuvaus

Yli 17 vuotta sitten perustettu BCNH tunnetaan akateemisesta ja kliinisestä huippuosaamisestaan, jossa on arvostettu luennoitsijat ja alan asiantuntijat.

Joustava oppiminen

Kaikki BCNH-kurssit on suunniteltu joustavasti. Useimmat opiskelijoistamme suorittavat opintonsa työn tai perheen sitoumusten ohella, joten käytämme uusinta teknologiaa, jonka avulla opiskelijat voivat opiskella sopivana ajankohtana. Opiskelijat voivat osallistua luennoihin henkilökohtaisesti, liittyä verkossa tai katsella tallenteita omalla ajallaan.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

akkreditoinnit

Koska sekä NTEC-valmistuksen että ravitsemusterapian tutkintotodistukset ja BSc (Hons) -tutkimushankkeet ovat hyväksyttyjä, valmistuneet voivat hakea nopeaa kirjaamista täydentävän ja luonnollisen terveydenhuollon neuvoston (CNHC) ammatilliseen rekisteriin, jota osasto tukee terveys.

Akateeminen erinomaisuus

BCNH: ssa olemme intohimoisesti antamaan opiskelijoillemme perusteellisen koulutuksen, jotta heistä tulee erinomaisia ​​ravitsemusalan ammattilaisia.

Opetamme näyttöön perustuvaa Functional Medicine -ohjelmaa, joten tutkinnon suorittaneet ovat paremmin arvioituja julkaistuja tutkimuspapereita. Rakennamme tutkimustesi taitoja vuodesta 1 lähtien, kun etsitään ja lue- taan tutkimusta, joka päättyy myöhempiin vuosiin ja kykenee kriittisesti arvioimaan tutkimuksia.

Meidän opettajamme ovat alan ammattilaisia ​​ja sinut opetetaan uusimmasta tutkimuksesta ja kehityksestä ravitsemusterapiaan.

"Mekanismit" - kaikki opiskelijat ja valmistuneet yhdistää BCNH: n mekanismeihin!

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä, että ymmärretään esimerkiksi "miksi" tai "miten" elintarvike tai ravintoaine voi olla hyödyllistä tai haitallista asiakkaalle ymmärtämällä fysiologisia prosesseja, joita se voi vaikuttaa kehoon. Mekanismien tunteminen on todella tärkeää, jotta sekä asiakkaat että terveydenhuollon ammattilaiset ottavat ne vakavasti.

Kattava koulutus - Kurssimme tarjoavat kattavan kattavuuden nykyisestä ravitsemusterapeuttitutkimuksesta ja opetussuunnitelma päivitetään vuosittain (esimerkiksi viimeaikaiset lisäykset sisältävät perusteellisen tutkimisen suolen mikrofloorasta ja sen vaikutuksesta terveyteen sekä geneettisen testauksen eduista / rajoituksista ravitsemushoitajalle )

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

BCNH College of Nutrition & Health

BCNH Level 6 Diplomikurssit on suunniteltu ehdokkaille, jotka haluavat korkealaatuista koulutusta, mutta niillä ei välttämättä ole aikaa tai taloudellisia resursseja sito ... [+]

BCNH Level 6 Diplomikurssit on suunniteltu ehdokkaille, jotka haluavat korkealaatuista koulutusta, mutta niillä ei välttämättä ole aikaa tai taloudellisia resursseja sitoutua koko BSc (Hons) -ohjelmaan.

BCNH: ssa diplomit ja BSc (Hons) opiskelevat yhdessä ja suorittavat samat ravitsemukseen liittyvät moduulit. Siksi kaikki BCNH-moduulit, jotka tutkitaan diplomi-kursseilla, ovat Greenwichin yliopiston luottoluokitus tasolla 4, 5 tai 6.

Yliopisto valvoo BCNH-moduulien kaikkia osia sisällöstä arviointimenetelmiin, merkintään ja laadunvalvontaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit olla varma, että jopa diplomioppilailta saat koulutustason suoritettua koulutusta. Ainoa ero on, että BSc (Hons) -opiskelijat ovat myös rekisteröityneet yliopistoon ja täydentävät Yliopiston moduuleja BCNH-moduulien rinnalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Elokuu 2020
Englanti
Part-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi