Lue virallinen kuvaus

Mater Dei Institute of Education on perusta Arkkihiippakunnan Dublin, College of Dublin City University ja nimetty korkeakoulu alla Korkeakoulujen Authority. Instituutti on perustettu vuonna 1966 kolmannen tason Katolinen College of Education erikoistunut akateeminen ja ammatillinen muodostumista Uskonnolliset kasvattajien ja opettajien jälkeiseen peruskouluissa Irlannissa. Roomalaiskatolinen arkkipiispa Dublin on suojelija instituutin. Vuonna 1999 instituutin tuli College Dublinin University. Yhteydessä sen yhteydet yliopiston, instituutin strategisen suunnitelman - Uskonto, koulutus ja Arts: Opettaminen ja oppiminen muuttuvassa Irlanti 2003-2008 käynnistettiin pääministeri Bertie Ahern TD.

Instituutti on erottamiskykyinen sen hyväksyminen samanaikaisesti mallin opettajankoulutuksen. Monien vuosien instituutti on kehittänyt useita jatko ohjelmia edelleen lisäämään osuuttaan koulunkäyntiin, sielunhoito ja Sairaalasielunhoidossa. Vuosina sen perustamisesta lähtien instituutti on ollut tärkeä ja myönteinen vaikutus kehitykseen Irlannin koulutus - ensisijaisesti, vaikka ei yksinomaan, alalla uskonnonopetuksen - kannalta sen käynnissä työ opettajankoulutuksen, erittäin merkittävä panos sen tutkinnon ja tutkimuksen ja julkaisut sen henkilöstön. Mater Dei instituutti on vastannut muuttuviin tarpeisiin koulutuksen alan edelläkävijä ammatillinen koulutus koulun pappien. Sen osallistuminen tällä alueella on johtanut sen kehittämiseen ammatillisen koulutuksen muita sielunhoidon. Lisäksi sen tietoisuus valtavia muutoksia, jotka ovat tapahtuneet Irlannin yhteiskunnassa viimeisten 30 vuoden aikana on saanut instituutin edistää kriittistä pohdintaa ja tutkimusta teemoja "Uskonto ja koulutus" ja "uskonnon ja kulttuurin". Instituutti kautta sidonnaisuudet Dublin City University, voi myös myöntää MA ja Ph.D. tutkimukseen.

Instituutti on ylpeä osuus Irlannin opettajan ammatin viime kolmekymmentäviisi vuotta, ja on halukas kumppani pyrkii ylläpitämään ja parantamaan opettajankoulutuksen laatu. Aikana vaikeuksia ammattiin, sekä kansallisesti että kansainvälisesti, instituutti sitoutuu jälleen lisäarvoa opettajankoulutuksen kannalta rekrytointi, ammatillinen muodostumista, induktio ja uran palvelu opettajien. Se aikoo muodostaa opettajia, jotka ovat omavaraisia, kriittisesti tietoinen ja sitoutunut koskaan laadun parantaminen sekä opetuksen ja oppimisen toisen asteen koulutus Irlannissa.

Viime vuosina instituutti on kehittänyt alalla Irlannin opinnot sen BA ohjelmassa. Tutkimus suhdetta uskonnollisen ja kulttuurisen identiteetin soveltuu erityisesti Irlannin yhteydessä. Toivoa sovinnon ilmaistu pitkäperjantain sopimuksen tarvitsee henkistä ja analyyttinen perusta. Tämä tutkimusohjelma tuottaa opiskelijoille, jotka voivat edistää kansallista tavoitetta uudistaa Irlannin identiteetin vuoropuhelun rikastaa irlantilainen kirjallisuus, historia ja uskonto. Huolellinen älyllinen analysointi näillä aloilla olisi tuottaa ymmärrystä nojautui kunnioittamista ja suvaitsevaisuutta ero. Yhdistelmä Religious Studies ja Irlannin Studies on erityisen sopiva. Muutamassa maassa on vaikutusvaltaa uskonnon ollut niin läpitunkevaa kuin Irlannissa. Sekä hyviä ja pahassa, uskonnollinen tietoisuus on tunkeutunut mielissä Irlannin sekä kotona ja diasporassa. Tämä tutkinto antaa tutkinnon oivalluksia käyttöliittymä uskonnon ja yhteiskunnan.

Meidän strateginen suunnitelma pohdimme, mitä on olla katolisen College muuttuvassa maailmassa. "Mater Dei Institute väittää sen ainutlaatuinen asema välittäjänä Irlannin katolilaisuuden ja irlantilaisen kulttuurin eikä vain käsittää uusimpia suuntauksia yhteiskunnassa, ovatko ne ohjaavat markkinoille tai ideologisesti. Instituutti on tärkeä paikka, jossa kristinusko voi neuvotella avoimesti useiden muiden kulttuurien, asenteita ja uskomusjärjestelmiä eikä vakaumukseen, ja kannattaa tarvetta näiden neuvottelujen kutsumalla ihmisiä kaikista vakaumuksia osallistumaan siihen. "Toivon, että tämä sivusto antaa sinulle maku eri näkökohtia elämän instituutin.

Andrew G. McGrady johtaja

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Mater Dei Institute of Education

Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa osallistujille tietoa, taitoja ja osaamista erityisalansa terveydenhuollon eettinen käsitellä eri eettisiä kysymyksiä, haasteita ja onge ... [+]

Jatko Todistus Etiikka (Terveydenhuolto) yhteisesti koordinoima MDI, DCU instituutti Etiikka ja DCU School of Nursing ja humanististen tieteiden. Tämä monitieteinen kurssi tarjoaa osallistujille tietoa, taitoja ja osaamista erityisalansa terveydenhuollon eettinen käsitellä eri eettisiä kysymyksiä, haasteita ja ongelmia, jotka ilmenevät päivittäisessä yhteydessä terveydenhuollon. Luennot ohjaa luova ja aktiivinen integrointi teorian ja käytännön välillä, mikä on helpottanut yhteistyöryhmä oppiminen, keskustelut, keskustelu ja analyysi eri skenaarioita. Jatko Todistus Etiikka (Terveydenhuolto) tarjotaan osa-aikaisesti yli vuosi.

Kuka on tämä ohjelma?

Ohjelma on suunnattu erityisesti hoitotyön ja lääketieteen ammattilaisia ​​ja muille liittoutuneille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan etiikasta yleisesti ja terveydenhuollon etiikka erityisesti. Olisi myös kiinnostaa niitä, jotka istuvat tutkimuksen eettisiä komiteoita ja kliinisen eettiset toimikunnat. Kurssi käsitellään useita aiheita kuten:... [-]

Irlanti Dublin
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi