City Colleges - Online Learning

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa College of e-Learning City Colleges

College of e-Learning, tarjoamme saman kaupungin Colleges kursseja, mutta online-muodossa. Opiskelija nauttia maailmanluokan online-resursseja, paras ja parhaiten ajan tasalla oppimateriaaleista ja hellittämätön sitoutuminen henkilökohtaista huomiota. Kaupunki Colleges College of eLearning edustaa täysin uutta lähestymistapaa kolmannen tason ammatillinen koulutus ja tutkimus valmistelu verkossa.

Monet Irlannin johtava luennoitsijat aloilla lain, kirjanpidon, Media, Entertainment & Journalism, Business, Computing & IT, Arts, kriminologian ja psykologian ovat yhdessä tarjota opiskelijoille erilaisen oppimiskokemus, yksi jossa oppijan tarpeet ovat ensiarvoisen, ja hänen odotukset ovat jatkuvasti ylitetty.

Kuinka se toimii

E-oppiminen on osoittautunut erittäin tehokas menetelmä opetuksen. Se on tarjonnut miljoonia oppijoille arvokasta mahdollisuuksia edetä opintojaan kätevä, edullisempi ja tehokkaasti. Raportti tilaama US Department of Education (Evaluation of Evidence-Based Practices Online Learning (2010)) totesi, että "luokkiin verkossa oppiminen (onko opettanut kokonaan verkossa tai sekoitettu) keskimäärin tuottaa vahvemman opiskelijoiden oppimistuloksia kuin tehdä luokkia, joissa on ainoastaan face-to-face opetusta ", ja" .. että keskimäärin opiskelijaa verkossa oppiminen olosuhteissa suoritetaan maltillisesti parempi kuin vastaanottava face-to-face opetusta. "ottaminen kurssin College of eLearning City Colleges ei voisi olla helpompaa. Sinulla on pääsy täysi luentoja (elävä tai tallennettu - valinta on sinun), poikkeuksellinen kurssimateriaalien-sivuilla, ja henkilökohtainen, one-to-one tukea kurssin ohjaaja.

Sijainnit

Irlanti Online

Osoite
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Irlanti Online, Irlanti

UK Online

Osoite
UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

USA Online

Osoite
USA Online, Yhdysvallat

Australia Online

Osoite
Australia Online, Australia

Kanada Online

Osoite
Kanada Online, Kanada

Saksa Online

Osoite
Saksa Online, Saksa

Ranska Online

Osoite
Ranska Online, Ranska

Singapore Online

Osoite
Singapore Online, Singapore

Arabiemiirikunnat verkossa

Osoite
Arabiemiirikunnat verkossa, Arabiemiirikunnat

Italia Online

Osoite
Italia Online, Italia