Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA DAYANANDA SAGAR YLIOPISTO

Dayananda Sagar toimielimet perustettiin 60-luvulla yksi tällainen visionääri, myöhäinen Sri Dayananda Sagar sitoutunut ottamaan tietoa ihmisille, muuttaa nykypäivän opiskelijat vastuullisia kansalaisia ​​ja ammatillinen johtajat huomenna. Dayananda Sagar University Lailla on Karnatakan valtion vuonna 2014, rakennettu tämän ihana perintö ja innoittamana oma merkkipaaluja, tarpeisiin laadun korkeakoulutuksen tässä osassa maailmaa.

Paljastamalla LEGACY

Yliopistot suuren perinnön eri puolilla maailmaa ovat korvaamattoman panoksen tiettyjen visionäärit maailmaan. Yliopistot eivät valmista tuotteita tiettyyn käyttöön ja määrätietoinen elinkaari. He jakavat & välittää joukoittain virtoja tietoa ja luoda ihana ihminen - oppinut harjoittajia & levittäjän tiedon tehdä maailmasta parempi paikka. Nämä yliopistot suuri merkitys ovat eläneet vuosisatoja rakennuksen osaamiskeskusten ja suuria alumni näiden yliopistojen.

Ylpeä olla osa DSU

DSU on ylpeä jäsen Dayananda Sagar toimielinten perhe. Perusti Late Sri Dayananda Sagar kuusikymmentäluvun alkupuolella (vain neljä opiskelijaa), DSI on morphed kansainvälisyyskasvatus Power House, levinnyt yli viisi kampuksilla, catering koulutustarpeita yli 17000 opiskelijaa. Toiminta alaisuudessa Mahatma Gandhi Vidya Peetha Luota Bangalore, DSI on mahdollistanut muutosta kymmenien tuhansien nuorten Intian ja kansainväliset kansalaisista ammattilaisia ​​erilaisiin erikoisaloja.

PARAS-luokan laitteet

Sitä paitsi meidän korkeatasoisia opetushenkilöstö, opiskelijat saavat haastavan akateemisen ympäristön kanssa hyvin varustettu luentosalit, laboratoriot, erinomainen kirjastot ja tietoverkkojen tilat. DSU on myös poikkeuksellisen infrastruktuuri opiskelijoille, joilla intohimo urheilu ja pelit. Hostellissa, joka kattaa kulttuuri- ja vapaa-ajan tarpeisiin, palvelemaan sekä paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita.

INSPIRAATIOTA INNOVAATTORIT

Tutkimus, innovaatio ja Incubation (levitä yli 25000 sft teollisuuden laadun labs) muodostavat ytimen DSU. Ei siis ole yllättävää, että DSU on ottanut seuraava looginen askel: pohjustaa muuttaa yrittäjyyteen unelma jokaisen nuoren Intian ja maailmankansalaisena todeksi. Ottaminen tämä muutos on aktiivista tukea teollisuuden johtajia, teollisuus elinten ja oma 4 lakh neliömetrin moderni ready-to-siirrä-infrastruktuuriin !.

Loistavien suoritustensa - kerta toisensa jälkeen

Dayananda Sagar toimielimet (DSI) ovat yhdenmukaisia ​​täydentää akateemista kaavioita jokaisella alueella tiedon erottua keskellä merta laitosten maineen. Sen saavutukset ovat vertaansa vailla. Viime aikoina, DSI turvattu 58 riveissä alkaen Visvesvaraya teknillinen korkeakoulu joukossa 220 Teknilliset korkeakoulut Karnataka (vuonna 2014).

Eri kurssien ERI Passions

Alku Lukuvuosi 2015-16, Dayananda Sagar University tarjoaisivat kursseja Engineering, Computer Applications, Sciences, Taide ja Management Alempi, Masters ja tohtori tasolla. Tukeminen akateemista toimintaa ovat osaamiskeskusta ICT, Health Care, Energia ja Life Science, muun nopeasti kehittyvän opintoalojen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Dayananda Sagar University

Suorittaville ohjelma valmistelee opiskelijoiden pätevä sairaanhoitajat riittävän teoreettisen ja kliinisen altistuksen hyväksymällä nykyaikaisen opetuksen ja oppimisen m ... [+]

Bachelor of Science Hoitotyön (BScN)

Dayananda Sagar College of Nursing Sciences perustettiin vuonna 2002. Oppilaitos on kiinnitetty Sagar Hospital - monen erikoisuus sairaalan sisällä kampuksen kliinisen harjoittelua.

Yleistä:

Suorittaville ohjelma valmistelee opiskelijoiden pätevä sairaanhoitajat riittävän teoreettisen ja kliinisen altistuksen hyväksymällä nykyaikaisen opetuksen ja oppimisen menetelmiä.

Jatko-ohjelma valmistelee opiskelijoita kehittämään erinomaiset taidot kliinisessä alueilla, varmistetaan luottamus työskennellä haastavassa ympäristössä ja mahdollistaa myös työskennellä itsenäisesti kehittynyt sairaanhoitaja lääkärin tai sairaanhoitajan tutkija. Koko kurssin opiskelijat oppivat harjoitella henkilökeskeisen hoitotyötä myötätuntoinen ja kunnioittavasti, joka edistää ihmisarvoa ja hyvinvointia. Graduate sairaanhoitajat kehittää kykyä toimia ammattitaitoa ja rehellisyyttä, ja työtä sovitun ammattilainen, eettisiä ja oikeudellisia puitteita ja prosesseja ylläpitää ja parantaa standardeja terveydenhuollon.... [-]

Intia Bangalore
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Dayananda Sagar University

4 vuoden perustutkintoa tietenkin, joka antaa riittävät tiedot ja tieteellisen tiedon laajoilla alueilla farmasian kuten farmaseuttisen kemian, lääketeollisuus, farmakolo ... [+]

Bachelor of Pharmacy (B.Pharm)

College of Pharmaceutical Sciences tarjoaa neljä vuotta perustutkintoa (B.Pharm) kuuden vuoden Pharm.D ohjelma ja kaksi vuotta maisteriohjelman (M.Pharma) eri alojen ohella tohtoriohjelmaa apteekissa. The College koostuu uusinta infrastruktuurin ja erittäin pätevä omistettu tiedekunta.

B. Pharm

4 vuoden perustutkintoa tietenkin, joka antaa riittävät tiedot ja tieteellisen tiedon laajoilla alueilla farmasian kuten farmaseuttisen kemian, lääketeollisuus, farmakologian ja farmakognosia.

Opiskelija oppii käytännön näkökohtia synteesi, muotoilu ja analyysi erilaisten lääkkeiden ja kasviperäisten lääkeaineet, farmakologinen seulonta, biologiset standardointi ja in vivo lääkeinteraktion.... [-]

Intia Bangalore
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi