David Tvildiani Medical University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja DTMU: sta

David Tvildiani Medical University on alueen ensimmäinen valtiosta riippumaton lääketieteellinen yliopisto; Missiomme on tarjota tieteeseen ja parhaisiin kansainvälisiin käytäntöihin perustuvaa lääketieteellistä korkeakoulutusta. Uskomme, että koulutetut ihmiset auttavat lisäämään yhteiskunnan tietoisuutta, tuhoamaan stereotypiat ja luomaan moraaliin ja henkiseen riippumattomuuteen perustuvan yhteiskunnan vapauden. Valaistuneet ihmiset vähentävät köyhyyttä, lisäävät terveydenhuollon saatavuutta ja tehokkuutta maailmassa, huolehtivat ympäristöstä ja luovat yhdessä yhteisen hyvinvoinnin.

MD-ohjelma

6-vuotinen MD-ohjelma on jaettu 3 vaiheeseen:

 • Perustieteet (2,5 vuotta);
 • Kliiniset tieteet (2,5 vuotta) ja
 • Kliininen toimisto (1 vuosi).

MD-opetussuunnitelmien ja opetuksen johtamisjärjestelmän rakenne ja muoto ovat alkuperäisiä, ja tekijänoikeudet omaavat ne. Ne on erityisesti suunniteltu lisäämään oppimisprosessin tehokkuutta ja ymmärrettävyyttä: Moduulit integroidaan elin - järjestelmäkeskeisiin kiertoihin. Lukuvuosi koostuu 40 opetusviikosta (240 opetuspäivää) jaettuna kahteen 20 viikon syksyn ja kevään lukukauteen. Lukukaudet erotetaan lomilla. Perustuu ECTS: ään (Eurooppalainen opintopisteiden siirto- ja kertymisjärjestelmä) 30 opintopistettä jokaisen 20 viikon lukukauden työmäärään. Yksi lukuvuosi käsittää siis 60 op; yksi opintopiste vastaa 30 työtuntia, josta 16 tuntia on kontakti tuntia ja 14 tuntia on tarkoitettu opiskelijan itsenäiseen työskentelyyn. Oppimisprosessi suoritetaan 6 päivää viikossa, 4 tuntia päivässä. Jokainen kierto päätetään monimutkaisella testikyselyllä. Opiskelijoiden tiedon arviointi suoritetaan tietokonepohjaisella testauksella, joka varmistaa maksimaalisen objektiivisuuden.

130356_5.JPG

Järjestelmälähtöinen MD-ohjelma e-PBL: llä

Vuodesta 2014-2015 DTMU: lle on akkreditoitu uusi ”Problem Based Learning” (PBL) -muotoinen MD-ohjelma. Ohjelma on kehitetty ERASMUS-yliopistohankkeen - ”Kansallisten lääketieteellisen koulutuksen keskusten ylikansallisen verkoston perustaminen keskittyen PBL: ään ja virtuaalipotilaisiin” yhteydessä. Ohjelman kesto on 6 vuotta ja se koostuu 376 opintopisteestä. Uusi opetusmenetelmä - Ongelmaan (potilastapaus, skenaario) perustuva oppiminen on toteutettu lääketieteellisen (teoreettisen) perustaidon opetuksessa, joka auttaa:

 • Lääketieteellisten perustieteiden oppiminen yhteydessä,
 • Lisääntynyt valmius seuraaviin opintovaiheisiin (ohjelman kliininen vaihe, jatko- / residenssiohjelmat) ja lääketieteelliseen käytäntöön.

130355_7.JPG

Miksi valita DTMU

 • Yli 30 vuoden kokemus korkeasti koulutettujen lääketieteen ammattilaisten kouluttamisesta
 • Ainutlaatuinen, nykyaikaisia kansainvälisiä standardeja vastaava opetusohjelma
 • Yli 200 tutkinnon suorittaneista työskentelee johtavina lääketieteen ammattilaisina joissain maailman parhaista klinikoista
 • DTMU: n opetusohjelman erityispiirteet antavat opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa residenssikokeet ennen valmistumistaan.
 • Kliininen koulutus parhaissa sairaaloissa, JCI-akkreditoitu
 • Taloudellinen tuki parhaiden opiskelijoiden kansainvälisille lupakokeille
 • Tutkimuksen ja johtamisen laadun jatkuva parantaminen
 • Opiskelijoiden ja akateemisen henkilöstön täysi tuki heidän potentiaalinsa maksimoimiseksi

USMLE-pohjainen työohjelma

DTMU: n opetusohjelma on kokonaan Yhdysvaltain standardien mukainen. Tämä on erittäin hyödyllistä opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa uraa Yhdysvalloissa. Lisäksi DTMU: lla pidetään USMLE-valmennuskursseja, jotka ovat täysin ilmaisia.

Maailmanlaajuinen tunnustus

30-vuotisen historiansa aikana DTMU on onnistunut saamaan tunnustusta kansainvälisiltä organisaatioilta, kuten WHO (Maailman terveysjärjestö), WFME (lääketieteellisen koulutuksen maailmanliitto), ECFMG (ulkomaisten lääketieteellisten tutkinnon suorittaneiden koulutustoimikunta), MCI (lääketieteellinen lääketiede). Intian neuvosto) ja monet muut. Äskettäin DTMU liittyi myös EQAR: iin (korkeakoulutuksen eurooppalainen laadunvarmistusrekisteri). Kaikki tämä yhdessä valtavan määrän tietämyksen ja taitojen kanssa, jotka opetusohjelmamme antaa tutkinnon suorittaneille, antaa heille mahdollisuuden jatkaa uraa maailman johtavissa lääketieteellisissä laitoksissa. Tällä hetkellä DTMU: lla on satoja tutkinnon suorittaneita, jotka harjoittavat lääketiedettä maailman korkeimmalla tasolla.

130357_4.jpg

Yliopiston kampus

Uusin lisäys DTMU: hon on äskettäin rakennettu Rustavi-kampus, joka tarjoaa myös erinomaiset olosuhteet oppimiseen, tutkimukseen ja virkistykseen. Tbilisin rauhallisessa esikaupungissa sijaitseva hotelli on varustettu korkeimmilla moderneilla vaatimuksilla ja tarjoaa kohtuuhintaista majoitusta DTMU: n ulkomaalaisille opiskelijoille.

Vilkas ja mielenkiintoinen opiskelijaelämä

 • DTMU: lla on useita opiskelijajärjestöjä, joiden tavoitteena on tarjota tukea kaikilla opiskelija-elämän osa-alueilla. Osallistumista paikallisiin ja kansainvälisiin konferensseihin ja tutkimusseminaareihin kannustetaan suuresti.
 • DTMU: lla on myös useita urheilujoukkueita, jotka kilpailevat suurella menestyksellä paikallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

130353_3.jpg

Apurahat

Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus saada 25–100-prosenttista stipendiä akateemisten tulosten perusteella. Apurahan saajat ja määrä määritetään ensimmäisen opiskeluvuoden tulosten perusteella.

Helppo ja nopea pääsyprosessi

Olemme työskennelleet ahkerasti byrokratian minimoimiseksi ja DTMU-jäsenyyden tekemiseksi saumattomaksi ja nopeaksi. Opiskelijoidemme ei tarvitse maksaa pääsymaksuja, ja dokumentointivaatimukset ovat vähäiset.

Luku- ja majoitusmaksut

 • Vuotuinen lukumaksu DTMU: lla on 8000 USD
 • Vuotuinen majoitusmaksu alkaa 3000 USD, (täysihoito)

130354_6.jpg

Sijainnit

Tbilisi

Osoite
ლუბლიანას ქუჩა,2/6
0159 Tbilisi, Tbilisi, Georgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin