BAU International University Batumi

Esittely

Lue virallinen kuvaus

BAU International University, Batumi on vastikään perustettu opetusyliopisto Georgiassa, jossa korkeasti koulutettu akateeminen henkilöstö, uusimmat teknologiat, laboratoriot ja luokkahuoneet toteuttavat menestyksekkäästi koulutuksen ja tutkimuksen kolminkertaisen tehtävän. Amerikkalaisen mallin opetusohjelma vastaa kansainvälisiä standardeja, ja sen toteuttavat sekä ulkomaiset että Georgian professorit, joita kutsutaan eri oppilaitoksista. Yliopisto sijaitsee samassa rakennuksessa kuin uusi kansainvälinen yliopistollinen sairaala. Itse sairaala on rakennettu JCI-standardien mukaisesti ja on varustettu ajanmukaisilla laitteilla. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota parasta opetusta lääketieteen opiskelijoille, sillä he saavat kliinistä kokemusta ensimmäisestä koulutusvuodesta. BAU International University, Batumi on BAU Global Networkin yliopisto, joka koostuu 9 yliopistosta, 16 yhteysvirastosta ja 3 kielikoulusta, jotka jakautuvat 9 maahan yli 4 mantereella. Tämä antaa meille opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden rikastuttaa heidän tietämystään ja kokemustaan johtavista lääketieteellisistä ja oppilaitoksista maailmanlaajuisesti.

Miksi BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi on BAU Global Networkin yliopisto, joka koostuu korkeakouluista eri puolilla maailmaa. Näin ollen opiskelijoillamme on ainutlaatuiset mahdollisuudet laajentaa osaamistaan ​​ja kokemustaan ​​maailmanlaajuisesti.
 2. BAU International University, Batumi sijaitsee samassa rakennuksessa kuin uusi kansainvälinen yliopistollinen sairaala. Itse sairaala on valmistettu JCI-standardien mukaisesti ja varustettu ajan tasalla olevilla tiloilla. Tämä antaa meille mahdollisuuden tarjota parasta koulutusta lääketieteellisille opiskelijoille, koska he saavat kliinistä kokemusta koulutuksensa ensimmäisestä vuodesta.
 3. Amerikkalaisen mallin koulutusohjelma vastaa kansainvälisiä standardeja, kestää kuusi vuotta ja on englanninkielinen. Opiskelijoilla on opiskelun aikana myös USMLE (Yhdysvaltojen lääketieteellinen lisensointi) kurssi.
 4. Bahcesehirin (Istanbul) yliopistolta kutsuttuja professoreita ja sairaanhoitopiirin Medical Park sekä eri georgialaisilta yliopistoilta johdetaan opetusmenetelmä BAU: n kansainvälisessä Batumi-yliopistossa. Lisäksi yliopistolla järjestetään säännöllisesti kuuluisia Turkin lääkäreitä, jotka pitävät julkisia luentoja opiskelijoille.
 5. BAU International University, Batumi itse on moderni laitos, joka sisältää uusimmat teknologiat, laboratoriot ja luokkahuoneet.
 6. Yliopisto-opiskelijoilla on pääsy fyysiseen kirjastoon yliopiston rakennuksessa ja myös yhdelle maailman rikkaimmista elektronisista kirjastoista, Bahcesehir University Istanbul -kirjastosta.
 7. Yliopisto tarjoaa monikulttuurista ympäristöä, jonka avulla opiskelijat voivat tavata ystäviä ja tulevia kollegoja eri kulttuureilla, perinteillä ja taustoilla, jotka tulevat eri puolilta maailmaa.
 8. Yliopisto sijaitsee yhdellä Georgian kauneimmista kaupungeista, Batumista, joka on suosittu matkailukohde Mustanmeren rannikolla. Asumisessa ja oppimisessa Batumissa opiskelijat voivat myös hyötyä turvallisesta ympäristöstä ja kohtuullisista hinnoista, jotka luovat opiskelijoille houkuttelevan ympäristön.

Tehtävä ja näkemys

Tehtävä

BAUKin kansainvälisen yliopiston Batumi-opetusyliopiston tehtävänä on toteuttaa kansainvälisiä standardeja vastaavia koulutusohjelmia ja kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat kilpailukykyisiä kansainvälisillä työmarkkinoilla, joilla on korkeat moraaliset normit, ovat erittäin päteviä, joilla on tieteellinen näkemys, tietämys innovatiivisia teknologioita ja liberaaleja arvoja. Yliopiston päätavoitteet ovat:

 • Suorita ja kehittää yliopisto-opetusohjelmia (yksi sykli, kandidaatit ja maisteritutkinnot);
 • Kouluttaa korkeasti koulutettua henkilöstöä, joka on kilpailukykyinen kansainvälisillä työmarkkinoilla;
 • Tuetaan yliopiston integroitumista maailmanlaajuiseen koulutukseen ja tieteellisiin markkinoihin.
 • Kehittää ja toteuttaa tieteellisiä tutkimushankkeita yhteistyössä Georgian ja ulkomaisten yliopistojen kanssa;
 • Varmista professoreiden ja opettajien akateeminen vapaus;
 • Luo opiskelijoille joustava ympäristö, jonka avulla he voivat opiskeluun ja tieteellisiin pyrkimyksiin.

Yliopiston tärkeimmät tehtävät ovat:

 • Koulutusohjelmien jatkuva parantaminen ja koulutusprosessin innovatiivinen kehittäminen potentiaalisten työnantajien etujen mukaisesti.
 • Maksimoi opiskelijoiden tukemisen ammattitaidon lisäämiseksi.
 • Opiskelijoiden liikkuvuustuki;
 • Tuetaan tieteellistä tutkimusta ja esitellään innovatiivisia opetusmenetelmiä;
 • Kehittää kansainvälisiä tieteellisiä kumppanuuksia;
 • Tuetaan kansainvälisten tieteellisten tutkimushankkeiden kehittämistä ja toteuttamista.
 • Tukiprofessorin ammatti- ja urakehitys.

Näkemys

BAU International University, Batumi on johtava oppilaitos lääketieteen suuntaan paitsi Georgiaan, mutta myös Kaukasuksen alueella. Yliopisto toteuttaa menestyksekkäästi toisaalta koulutusta ja toisaalta tutkimustoimintaa, joka on suunnattu globaaleille kansalaisille suunnattaville koulutusalan ammattilaisille, joilla on tieteellinen näkemys, kyky ratkaista ongelmia ja innovatiivisten teknologioiden tuntemusta.

Sijainnit

Batumin

BAU International University

Osoite
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumin, Adjaran, Georgia
Puhelin
+995 422 21 25 35