Lue virallinen kuvaus

Valencian katolinen yliopisto "San Vicente Mártir" on omistettu totuuden syystä palvellen ihmisarvoa ja kirkon syytä. Tässä yliopistossa kehitetty työ perustuu intiimiin vakaumukseen siitä, että tieto ja syy ovat uskon uskollisia palvelijoita.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Valencia Catholic University

Hammaslääketieteen kandidaatti ... [+]

Tieteellinen aikakausi Tiivistelmä

Biokemia / Bioquímica 1 6

Ymmärtää biomolekyylinen rakenne ja toiminnot. Opiskele aineenvaihdunnan yleinen rakenne ja sen integraatio. Opi geenin ilmentymisasetus ja signaalien siirtojärjestelmät. Ymmärtää ja kehittää biokemiallisen analyysin perustekniikoita.

Biologia / Biología 1 6

Ymmärtää biologia ja biologisten tieteiden kehitys. Hanki tietoa organisaatiosta ja solurakenteesta ja sen suhteesta aineenvaihduntaan. Hanki kyky erottaa solut ja kudokset mikroskoopilla.

Embryologia ja yleinen anatomia I / Embriología y Anatomía Yleistä I 1 6

Sisältää ihmiskehon muodostusvaiheet lannoitteesta alkion alkion loppuunsaanniksi raskauden ensimmäisen raskauskolmanneksen aikana. Ymmärtää ihmisen anatomian käsite, osat ja evoluutio. Liitä sairauden anatominen ja toiminnallinen käsitys. Tunnista patologinen anatominen epänormaalius. Epäpatologisen anatomisen variantin käsitteen hankkiminen Oppiminen tuki- ja liikuntaelimistön topografisesta, kuvaavasta ja toiminnallisesta anatomiasta. Ymmärtää tuki- ja liikuntaelimistön morfologia, rakenne ja toiminta. Tunnista ja syrjäytä alueelliset akselit ja tasot kehoon Tutustu anatomisen suhteen, vertailun ja liikkeen käsitteisiin, jotka erottavat elimen, laitteen ja järjestelmän anatomiset ja toiminnalliset käsitteet. Opi perusopetusta kirurgisen ruumiinleikkauksessa. Käytä itseopiskelua perusvälineenä kehityksessä, innovaatiossa ja ammatillisessa vastuussa. Ihmisen kehon semiotiikan rakenteen ja toiminnan oppiminen, taudin mekanismit, syyt ja yleiset ilmentymät sekä diagnostiset menetelmät käsittelevät lääketieteellistä ja kirurgista patologiaa. Hanki tarvittavat taidot kliinisen ja kirurgisen kokemuksen saavuttamiseksi kullekin lääketieteelliselle sisällölle, edistämällä tietoisuutta pinnan anatomian käytöstä ja kirurgisten välineiden hallinnasta ruumiissa. ... [-]
Espanja Valencia
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi