Lue virallinen kuvaus

Meistä

Voittoa tavoittelematon toimielin, jolla on historiaa ja arvostusta.

RCU: n Escorial-Mª Cristina perusti Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, vuonna 1892, jota johtaa Augustinian uskonnollinen järjestys sen perustamisesta lähtien. Se on ylemmän koulutuksen keskus, joka liittyy Madridin Complutense-yliopistoon.

Opetamme oikeustieteen kandidaatin ja liiketalouden kandidaatin, oikeustieteen kandidaatin ja kiropraktiikan yksityisen tutkinnon ohjelmia.

Escorial - María Cristina Royal University Center sijaitsee poikkeuksellisessa ympäristössä ja upeassa ympäristössä. Yliopistokampus on osa hämmästyttävää monumentaalista arkkitehtonista kompleksia, joka on kuningas Phillip II: n perustama El Escorialin kuninkaallinen luostari 16. vuosisadalla. Kaikki tämä tarjoaa erityisen hyödyllisen ilmapiirin opiskeluun ja henkilökohtaisiin suhteisiin.

Rakennukset ovat todellisia arkkitehtuurikiviä, joissa on täysin modernisoidut tilat: opiskelija-asuinpaikka, kirjasto, urheilualue, heijastushuoneet, joissa on projisointilaitteet, laskentatilat jne.

Yksilöiden yleiskoulutus on Escorial - María Cristina Royal University Centerin tarjoaman koulutusohjelman ensisijainen tavoite kehittämällä heidän kognitiivista, fyysistä, sosio-kulttuurista potentiaaliaan, joka vie ne mahdollisten tietämyksiään. Kannustamme luovuutta ja tieteellistä tutkimusta akateemisen koulutuksen, tiedon ja kulttuurin välityksellä.

Keskuksen johto valvoo laadun ja koulutuksen huippuosaamista jatkuvassa ja sujuvassa vuoropuhelussa opettajien ja opiskelijoiden välillä, kaukana steriilistä byrokraattisesta muodollisesta koulutuksesta.

Lecturing Staff, joka on suurelta osin peräisin Madridin Complutense-yliopistosta ja liike-elämästä, on henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti mukana alojensa koulutuksessa ja opetuksessa.

Olet kiinnostuksen kohde ja täysi institutionaalinen akateeminen työmme. Tästä syystä jokaisella opiskelijalla on ohjaaja / luennoitsija, joka ohjaa ja seuraa häntä ammatillisessa ja akateemisessa koulutuksessa.

"Kävele minun kanssani, jos sinulla on samat totuudet. Tutki minua, jos sinulla on samat epäilyt. Kun tunnistat virheen, tule kanssani. Missä tunnistat minun, vie minut kanssasi (St. Augustine).

Tämän vertaansa vailla olevan arkkitehtonisen ympäristön, yleismaailmallisuuden ja veljeskunnan symbolin yhteydessä pyydämme, että opiskelijat / ammattitaitoiset ammattilaiset ovat miehiä ja naisia, joilla on kansalaisarvoja, herkkiä ja sitoutuneita ihmisarvon kehittämiseen ja kunnioittamiseen.

Avatamme ovemme kaikille, tekemättä eroa rodusta, uskonnosta tai asemasta, helpottamalla vastavuoroista koulutusta ja tietoa muiden yliopistokeskusten kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktiikka on nopeasti kasvava ammatti Euroopassa. Niissä maissa, joissa kiropraktiikka on säännelty, tarvitaan yhä enemmän ammattilaisia. ... [+]

Miksi minun pitäisi tutkia kiropraktiikkaa?Kiropraktiikka on nopeasti kasvava ammatti Euroopassa. Niissä maissa, joissa kiropraktiikka on säännelty, tarvitaan yhä enemmän ammattilaisia.Lihas- ja liikuntaelinkipu on merkittävä syy työkyvyttömyyteen, jolla on valtavia sosioekonomisia seurauksia, ja kiropraktiikka on johtava ammatti tämän ongelman käsittelyssä.Se on ammatti, joka käsittelee potilaita ja tarjoaa keinoja konservatiiviselle hoidolle.Miksi opiskella Madridin kiropraktiikan korkeakoulussa?Madridin kiropraktiikan korkeakoulu on Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, arvostettu keskus, joka perustettiin vuonna 1892Koulutusmalli perustuu pieniin kohortteihin ja tarjoaa siten yksilöllisen koulutuksenOpetussuunnitelma on täynnä kiropraktiikan koulutuksen Eurooppa-neuvostoaSe oli ensimmäinen laitos, joka tarjosi koulutusta kiropraktikasta Espanjassa ja se on akkreditoitu ensimmäisenä valmistumisen jälkeenTiedekunta koostuu julkisten ja yksityisten yliopistojen akateemikoista, joilla on laaja ja monipuolinen akateeminen ja kliininen tausta.Kansainvälisiä vaihto-mahdollisuuksia on tarjolla Japanin, Kanadan, Meksikon, Brasilian ja Yhdysvaltojen laitosten kanssaOpi näyttöön perustuva ja potilaskeskeinen opetussuunnitelmaMitä minun tarvitsee tehdä opiskelijaksi?... [-]
Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Spanish (Spain),Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktiikan maisteri Madridin kiropraktiikan korkeakoulussa - RCUEMC pyrkii kouluttamaan kiropraktiikan tutkinnon, jotta he voivat syventää tietämystään kiropraktikast ... [+]

esittely

Kiropraktiikan maisteri Madridin kiropraktiikan korkeakoulussa - RCUEMC pyrkii kouluttamaan kiropraktiikan tutkinnon, jotta he voivat syventää tietämystään kiropraktikasta ja sen sivuliikkeistä, joilla on enemmän edustavia erikoisuuksia, ja harjoitella ammattia maissa, jotka vaativat tätä koulutusta. Maisterin tutkintoon kuuluu 60 opintopistettä, jotka vastaavat kasvokkain olevia teoreettisia aiheita, käytäntöjä ulkopuolisissa keskuksissa ja lopputöitä.

tavoitteet

Kiropraktiikan maisterin päätavoitteena on valmistaa opiskelijoita ammattilaisiksi, jotta he voivat harjoitella kiropraktiikkaa täysin pätevällä tavalla.

Laajuus: vastaa 60 opOpetuskieli: 70% espanja ja 30% englantiPaikat: 5Arvioitu hinta: 5 864 euroaHallintokeskus: Madridin kiropraktiikan korkeakouluKäyttöprofiili... [-]
Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Spanish (Spain),Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi