Lue virallinen kuvaus

"Jos pidät terveydenhuoltoalalle auttaa ihmisiä estää ja hoitaa sairauksia, tutkimusta tai toimintaa liittyvät luonnon hoitoja, sinun täytyy kouluttaa sinua koulu, joka tarjoaa vankan pohjan oman ammatillisen tulevaisuuden."

Historia

Ismet(Korkeakoulun perinteisen lääketieteen) perustettiin vuonna 1992, käsi José Luis Badrena, ja vihki tiedekunnan dekaani perinteisen kiinalaisen lääketieteen Pekingissä. Ismet syntynyt panemiseksi koulutusta luonnon hoitoja niin, että opiskelijat voivat tulla paras ammattilaisten aloilla opetamme Naturopatian ja homeopatia, MedicinaTradicional Kiinassa ja Akupunktio, tekniset käsikirjat, Osteopatia, Hyvinvointi ja Natural estetiikka, valmennus ja terveys , Henkilökohtainen kasvu ja energia Therapies. Sittemmin toistaiseksi Ismet kehittyy ja laajentaa tarjontaansa lisäksi sisällyttää arkipäivän aikana saadut kokemukset vuosina sekä valmistuneet, päälliköiden ja jatkuva koulutus ja kliininen käytäntö uusille opiskelijoille.

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus, jotka ovat läpäisseet suuri joukko opiskelijoita ja yli tuhat opiskelijaa aktiivista takanamme. Yhdensuuntainen luomista koulun käynnisti myös kylpylävieraiden, jossa kaksi tavoitetta edistää tutkimuksen toteuttamiseen menetelmien tutkittu ja toimii välttämätön lisä koulutukseen oppilaille.

Ismet hetkellä tekee yhteistyötä UCC-UVic (Central University Katalonian - yliopiston Vic) keskustan ja UCAM (Catholic University San Antonio Murcian).

koulu

Miksi opiskella kanssamme

 • Meillä on joustavat aikataulut ja tutkimuksen menetelmiä (in henkilö tai verkossa), sopeutua työn ja perhe-elämän.
 • Jatko opetussuunnitelmat on kehitetty ja koulutusoppaita IES (Institut d'Estudis Health - Terveysministeriö of Katalonian).
 • Tarjoamme sinulle opetus tiimiin kuuluu yli 100 ammattilaista, jotka yhdistyvät opetus niiden kliiniseen käytäntöön
 • Vuosittain tehdään noin 250 seminaari- ja tapaus, onko johdanto tai erikoistuminen
 • Tarjoamme ammattitaitoista kehitystä hoitomenetelmiä todellisia potilaiden ja käytäntöjä urheilutapahtumissa. Vuosittain noin 18000 käyntiä tehdään
 • Sopimuksia kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen saada yliopistotutkintoja itsensä kentässä luonnon hoitoja
 • Kautta työmarkkinoilla vuosittain yli 200 työtä aukot liikkuvat ... katsomaan Instagram, lähetämme heidät siellä!
 • ISMETalumni, alumniyhdistykselle Ismet, tarjoaa alennuksia ja erikoishintoja eri yksinoikeudellisiksi entisille opiskelijoille Ismet ... täysin ilmainen palvelu
 • Olemme vain keskustan alueella sijaitsee rakennuksen yli 2000m2 vasemmassa Eixample.

Lopuksi, yhteisö Ismet tarjoaa ilmaisen luentoja ja työpajoja, retkiä, täydennyskoulutus, tietoteollisuuden ja muita vapaa-ajan toiminta.

koulu

Online-tilassa

"Tässä tilassa voit tutkia koulutusohjelmia, ilman aikatauluja ja ilman siirtymä"

Pääpiirteet online-tilassa:

 • Didaktisiin materiaali esittämät luvut ja aiheet täydentävät materiaali arviointi: harjoitukset, tentit, arvioiva ja auto - arviointi testejä, foorumit toimivat. Kaikki tämä varmistaa opetuksen ja oppimisen dynamiikan, joka auttaa ymmärtämään ja edistää oppimista.
 • Henkilökohtainen ohjaus opettajien erikoistunut alan, jotka edistävät oppimista ja ohjata opiskelijoita. Interaktiivinen kampusyhteisön edistää viestintää opettajien ja opiskelijoiden ja mahdollistaa kehityksen opiskelija mahdollisuuksiensa mukaan.
 • Edistää opiskelijoiden osallistumista. Opiskelija on jatkuvasti yhteydessä hänen luokkatoverinsa ja opettajansa. Lisäksi jatkuva arviointi (foorumit, keskustelut, ryhmätyöt, e) motivaatiota oppimiseen. Kaikki luokkatoverit ja opettajat osallistuvat koulutukseen (jakamiseen kysymyksiä, ideoita ja selitykset), ja näin tuottaa "palautteena" vaikutus molemmin puolin.
 • Se on joustavampi, koska eivät ole aikatauluja tai rajoitetun ajan. Opiskelija valitsee kun opiskella ja kuinka kauan. Näin voit räätälöidä kurssi jokaiseen tarpeeseen.
 • Campus tiedekunnan pysyy aktiivisena syyskuusta heinäkuuhun. Aikana elokuussa opiskelijan on edelleen pääsy Campus tarkistaa oppitunteja tai seurata asioita, jotka menevät myöhään.
 • Jatkuva arviointi. Opiskelija arvioitava ottaen huomioon heidän evoluutioprosessia koko kurssin. Siten, koska kurssin alkua asti lopetuspäiväänsä se arvioidaan käyttämällä erilaisia ​​prosesseja: harjoituksia, testejä, tenttejä, työ, osallistuminen foorumeihin, jne ja kaikkien summien nämä testit johtavat lopullisesta arviosta tietenkin. Opiskelijan tulokset tutkitaan akateemisen komitean lisävalidointia.
 • Seuranta oppimista. Online koulutusjärjestelmä Ismet, jonka avulla opiskelijat voivat tarkistaa niiden edistymistä koko oppimisprosessi. Tässä mielessä, opiskelija on täysin tietoinen aina nykyisen akateemisen tilan, ja siksi voi sopeutua niiden taso tutkimuksen tarpeisiin jokaista hetkeä. Voittaa materiaaleja ei tehty (tällä hetkellä vireillä ja säätelee hallinto) valvottua tentit.

tekniset vaatimukset:

 • Laitteen selaimella voi toistaa Flash-sisältöä
 • Minimi näytön resoluutio 1024 x 768
 • Internet-yhteyden ja suosittelema nopeus 20MBs
 • Mozilla Firefox-selain on suositeltavaa. Android tabletti jos Dolphin verkkoselain. Jos Ipad, Puffin verkkoselain
 • Plugin Flash Player 6, ainakin. Suositeltava ottaa sen kauniisti päivitetty
 • On suositeltavaa, että perus atk-taitoja käyttäjätasolla.

Osoitettu

Virtuaalinen kampus Ismet syntynyt kaikille niille ihmisille, jotka työtä, henkilökohtaisia ​​tai jopa maantieteellinen sijainti syistä ne eivät voi osallistua säännöllisesti luokkiin.

Tämä koulutus on suunnattu sekä ihmisille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta, jotka haluavat kouluttaa ensimmäistä kertaa näillä alueilla, kuten ammattilaisille, jotka haluavat täydentää koulutustaan ​​tai kierrättää tätä tietoa, onko terapeutit erikoistunut näillä alueilla tai muiden täydentävien (chiromasseurs, akupunktuurin jne) sekä terveydenhuollon työntekijät haluavat täydentää koulutusta tällä alalla (lääkärit, psykologit, fysioterapeutit, veroja, jne).

Tavoitteet

Perimmäinen tavoite online tutkimuksista on tarjota kattavan koulutuksen alalla luonnon hoitoja, jotta opiskelijat voivat hankkia tarvittavia tietoja kyseisen ammatin harjoittamiseen. Näin opiskelija oppii suorittamaan tehtäviä käytännön luonnon hoitoja ja valmentaa tarvittavaa asiantuntemusta hoidoissa luonnollisia menetelmiä.

Opettajat ja materiaali

Kun tavoitteena on tarjota vankka koulutus ja laadun, meillä on salkun erikoistunut opettajien eri alueilla. Joten se täyttää sen panos tiedon, opettajat oltava laaja ammatillinen kokemus, joka väistämättä rikastaa laatu verkkokursseja entisestään. Lisäksi opettajat on koulutettu tarjoamaan dynaaminen ja nykyinen opetus, tarkoituksenmukaista tämän tyyppistä koulutusta, ja koordinoi järjestelmän koulutuksen suunnittelua.

Opiskelijalla on konsultti / a kunkin kurssin, joka myötäilee sen kehitystä koko kurssin. Toisaalta, on luku koordinaattori linjalla, jonka päätehtävänä on koordinoida vuorovaikutusta oppilaan ja opettajien, arvioi pedagogisia prosesseja ja varmistaa ja edistää kulttuurin campus.El opetusmateriaalin toteuttamiseen tarvittava kurssien se esitetään kautta online kampuksella. Akateeminen ohjelma on luotu alan asiantuntijat.

omistautuminen

Kampuksen oppimisen järjestelmä Ismet verkossa tarjolla hyviä joustavuutta luokan aikataulut. Joten voit liittää kampuksen aina kun haluat ja tunnit haluat, kunhan et mene kattaa asettamat tavoitteet aineenopettajan.

Alussa kurssin opettaja suunnittelee sen sisällön siten, että opiskelija tietää alusta alkaen, milloin ja mitä aiheita tutkii joka viikko. Suhdetta opintopistettä ja tuntia omistautumista 1 kolikko = 10 käyttötuntia. Yhteenlaskettu lasken opintopistettä (tuntia käyttöastetta) viittaa aika suorittaa ja analysoinnit eikä aika yhteyden.

varmennettu

Kurssin / s monografia / s rekisteröity, ja kun läpäissyt arviointi testejä ja olla tietoinen maksun, todistuksen tutkintotodistuksen toimitetaan Tutkittu alue. Tämä todistus opiskelijoiden tietoihin, tuntimäärän (op) kurssit, päivämäärä ja määrä rekisteröintitodistus diploma.El yksityiskohtaista verkkokursseja on sinetöity asiakirja ja rekisteröity koulun. Se lähetetään sähköpostitse toimittamat kampuksen suojatussa PDF-muodossa, jotta se voidaan manipuloida, lainsäädännön mukaan voimassa Espanjassa pätevyyteen digitaalisten asiakirjojen.

Uranäkymät

Kaappi tai yksityisen kuulemisen ja käytännöllinen Naturisti Criterion Criterion kätevä tai käytännön homeopaattiset Therapy perinteinen kiina. Yhteistyö: terveyskeskuksissa ja hoitoja, kauneushoitolat, kylpylät, kylpylät ja kaupunkien kylpylät, luontaistuotekaupoista, kuntosalit tai keskusten deportivos.Se on epäilemättä ammatti suurella sosiaalinen tilaus ja siksi jolla on suuri tulevaisuus .

Kansainvälinen

Haluavat opiskella ulkopuolelta Espanjassa? Voit käyttää online-koulutusta tahansa maassa maailmassa ja aika, joka sopii sinulle, luokat on alkamispäivä ja päättymispäivä seurata pitää asianmukaista vauhtia, voit käyttää kertaa kuin haluat tänä aikana aika on rajoittamaton, kunhan pysyt kampuksella, tällä tavalla voit nähdä vahvistaa oppituntia tarvitset useammin.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

University ohjelma 29 opintopistettä asiantuntija naturopathic ruokavaliohoidolla pääaineenaan Fytoterapia (kasviperäisten) hoito tai orthomolecular (ravintolisät). Voit ... [+]

aloittamista

Syyskuu 2018/1 lukuvuosi (10 kk) / Kesto Lähiopetustoteutus. Barcelona (Espanja) Lokakuu 2018 ja helmikuun 2019 / pituus 1 lukuvuosi (10 kk) / tarjoavat verkossa

esittely

Vuosi toisensa jälkeen moninkertaisen määrän terapeuttien ja ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita niin nuorten ja perheiden terveellisempää ruokavaliota ja terveellisempiä hoitoa terveydelle. Todisteita tästä on kasvava määrä yrityksiä elintarvike-, naturopathic ja lääkeala, jotka tarjoavat markkinoille tuotteita, jotka elävät tämän uuden filosofia terveellisen elämän aikana tv-asemat lähettävät ohjelmia, jotka edistävät terveellistä elämäntapaa .

Ruokavalio hoito on hoito, joka perustuu ennaltaehkäisyyn ja parantamiseen sairauksien tai poistamista oireiden kautta ruokaa syömme tai poistamme ruokavaliosta.... [-]

Espanja Barcelona Espanja Online
Request Info
Espanjalainen
Part-time
10 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Espanjassa meillä on kaksi suurta luonnollisen terapia-alan messut, kuten Expo EcoSalud ja BioCultura; sekä Infarmasta Madridissa ja Barcelonassa. ... [+]

Face-to-face edition: syyskuusta 2018 kesäkuuhun 2019Online-versio: lokakuusta 2018 heinäkuuhun 2019Kesto: 10 kuukautta

Espanjassa meillä on kaksi suurta luonnollisen terapia-alan messut, kuten Expo EcoSalud ja BioCultura; sekä Infarmasta Madridissa ja Barcelonassa. Vuodesta toiseen osallistujien määrä näytteilleasettajina kasvaa, koska nuoret ja perheet ovat kiinnostuneita terveellisemmästä ruokavaliosta ja terveellisemmästä terveydenhuollosta ilman sivuvaikutuksia. Todiste tästä on kasvava joukko elintarvike-, naturisti- ja lääkealan yrityksiä, jotka tarjoavat markkinatuotteita, jotka ovat rinnakkain tämän uuden filosofian kanssa terveellistä ja terveellistä elämää varten. Samanaikaisesti espanjalaiset televisioverkot lähettävät ohjelmia, jotka edistävät elämää terve.... [-]

Espanja Barcelona Espanja Online
Request Info
Espanjalainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Ruokavaliohoito on hoito, joka perustuu sairauksien ennaltaehkäisyyn ja parantamiseen tai niiden oireiden poistamiseen elintarvikkeiden kautta, joita syömme tai niistä, j ... [+]

Face-to-face versio: tammikuusta 2019 heinäkuuhun 2019Online-versio: tammikuusta 2019 heinäkuuhun 2019Kesto: 7 kuukauttaesittely

Ruokavaliohoito on hoito, joka perustuu sairauksien ennaltaehkäisyyn ja parantamiseen tai niiden oireiden poistamiseen elintarvikkeiden kautta, joita syömme tai niistä, jotka poistamme ruokavaliosta. Sen lisäksi, että meidän on otettava huomioon ravitsemukselliset ominaisuudet, meidän on otettava huomioon manipuloinnit ja prosessit, joihin ruoka on alttiina, sekä kasvien tai eläinten viljely- tai ikääntymismenetelmät, joita nautimme.

Esihistoriasta lähtien eläimet ovat kyenneet säätelemään ruoan saantia terveydellisten epätasapainojen korjaamiseksi tai oireiden heikentämiseksi, esimerkkinä tästä löytyy lemmikistä, jotka "vaiston avulla" puhdistetaan syömällä tiettyjä kasveja tai tekemällä paasto, kun he tuntevat huonoja. Ihmiset eivät ole menettäneet tätä vaistoa ollenkaan, ongelmana on se, että emme kuuntele organismeja, joka ei ole tuntenut tietyn ajan kuluessa hylkäystä elintarvikkeesta, on ottanut sen, ja sen jälkeen se on ollut väärässä tai tietyissä tilanteissa sinulla on täytyy juoda, jotain makeaa tai suolaista. Diatterapia käytetään hyvin usein allopaattisessa lääketieteessä ja lähes aina holistisessa lääketieteessä, vaikkakaan ei aina ole samoja kriteerejä.... [-]

Espanja Barcelona Espanja Online
Request Info
Espanjalainen
Full-time
7 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Espanjassa meillä on kaksi suurta luonnollisen terapia-alan messut, kuten Expo EcoSalud ja BioCultura; sekä Infarmasta Madridissa ja Barcelonassa. ... [+]

Face-to-face edition: syyskuusta 2018 kesäkuuhun 2019Online-versio: lokakuusta 2018 heinäkuuhun 2019Kesto: 10 kuukautta

Espanjassa meillä on kaksi suurta luonnollisen terapia-alan messut, kuten Expo EcoSalud ja BioCultura; sekä Infarmasta Madridissa ja Barcelonassa. Vuodesta vuodesta lähtien osallistujien määrä näytteilleasettajina kasvaa, koska nuoret ja perheet ovat kiinnostuneempia terveellisemmälle ruokavaliolle ja terveellisemmälle terveydenhuollolle, jossa on vähemmän huumeita. Todiste tästä on kasvava joukko elintarvike-, naturisti- ja lääkealan yrityksiä, jotka tarjoavat markkinatuotteita, jotka ovat rinnakkain tämän uuden filosofian kanssa terveellistä ja terveellistä elämää varten. Samanaikaisesti espanjalaiset televisioverkot lähettävät ohjelmia, jotka edistävät elämää terve.... [-]

Espanja Barcelona Espanja Online
Request Info
Espanjalainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Kurssit

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Pätevyys Valmistuttuaan ja läpäistyään kaikkien aiheiden arviointitestit käsitellään "Rakennemuutoksen osteopatia" (1.114 h), suorittanut ja suoritettu toisen kurssin jäl ... [+]

Opintokokonaisuudet

Paikan päällä aamuisin

Terveystieteiden aiheet iltapäivällä ja lauantai-ryhmässä tai online-tilassa. On mahdollista yhdistää useita toimintatapoja, tarkistaa kunkin aineen saatavuus.

Pääsy opiskeluun: tällä hetkellä luonnontieteellistä hoitoa ei säännellä opetusministeriöllä, joten opiskelijoiden edellyttämä pääsy on ESO tai vastaava

uramahdollisuuksia

Avata osteopaattinen hoitokeskus, työskennellä terveyskeskuksissa, kuntoutuskeskuksissa, urheilukeskuksissa, kylpylöissä, hotelleissa, luksusristeilyissä, kylpylöissä ja hyvinvointikeskuksissa.

titraus

Valmistuttuaan ja läpäistyään kaikkien aineiden arviointitestit käsitellään "Graduate in Structural Osteopathy" (1.114h), kerran läpäissyt ja suorittivat toisen kurssin... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Alueen manuaaliset hoidot vaativat yhä ammattimaisemmin aikaa erilaisia ​​tekniikoita omassa manuaaliset hoidot joko soveltaa yhdistelmä sopivia tekniikoita esitetyistä v ... [+]

aloittamista

Lokakuu 2018/1 lukuvuosi / Kesto Lähiopetustoteutus

esittely

Terapioiden alue alt = "käsikirjat vaativat yhä useammilta ammattilaisilta hyvin erilaisia ​​tekniikoita omissa hoidoissaan alt =" käsikirjoissa niin, että tai soveltavat sopivimpien tekniikoiden yhdistelmää käyttäjän esittämien vaatimusten tai , saada laaja terapeuttinen tarjous ja saada enemmän mahdollisuuksia saada käyttäjiä hoitokeskuksissa alt = "käsikirjat.

Siksi tämä koulutus on suunnattu lääkäreille ja fysioterapeutteja, jotka haluavat tietää mahdollisuuksista, joita chiromassage yhdessä joidenkin ylivoimainen hieronta tekniikoita ja mukana lymfaterapiaan ja vyöhyketerapiaa.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Kasvu vapaa-aika henkilökunta tekee lisäävät tarvetta hyvän alan ammattilaisten estetiikan ja hyvinvointi mutta naturopathic lähestymistapa, jossa hyvinvointi henkilön so ... [+]

aloittamista

Lokakuu 2018 / Kesto 10 kuukautta / Lähiopetustoteutus

esittely

Estetiikka ja alt = "hyvinvointi ovat hyvin läsnä yhteiskunnassamme, todiste tästä on suuri määrä esteettisiä keskuksia ja alt =" wellness, jotka tarjoavat palveluja ympäri maailmaa, hotelleista, kylpylöistä, luksusristeilyistä, kylpylöistä , kauneuskeskukset, kauneuskeskukset, mm. estetiikka-klinikat, jotka tarjoavat palveluja henkilökohtaisen kuvan ja henkilön hyvinvoinnin kannalta.

Ismet on ensimmäinen kauppakorkeakoulu alueella luonnon hoitoja tarjotaan Espanjassa oma Master estetiikan ja hyvinvointi, ja myös kokonaisvaltaista puolelta kautta UCAM arvostetun yliopiston kanssa 60 opintopistettä.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Naturopatian konaisnäkemyksen ihmisten, määritellään Maailman terveysjärjestön (WHO) kuin terveydenhuollon alueella työskentelee ehkäisyssä, hoidossa ja edistää optimaali ... [+]

aloittamista

Syyskuu 2018/1 lukuvuosi Kesto / Lähiopetustoteutus. Barcelona (Espanja)

Lokakuu 2018/1 lukuvuosi Kesto / Online (10 kuukautta)

esittely

Koko historian aikana ihmisillä on ollut paljon luonnonvaroja, joilla parannetaan, tasapainotetaan ja palautetaan ihmisten ja jopa eläinten terveys.

Naturopatian kattaa hoitokäytäntöjä säilyttämiseksi terveyttä, ehkäistä ja hoitaa sairauden tai epätasapaino, onko fyysinen, henkinen ja / tai energiaa.

Naturopatian konaisnäkemyksen ihmisten, määritellään Maailman terveysjärjestön (WHO) kuin terveydenhuollon alueella työskentelee ehkäisyssä, hoidossa ja edistää optimaalisen terveyden käyttämällä terapeuttisia menetelmiä, joilla lisätään teko-paranemista (VIX medicatrix naturae).... [-]

Espanja Barcelona Espanja Online
Request Info
Espanjalainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Corporativo Ismet - www.ismet.es

Sijainnin osoite
Carrer de Floridablanca, 18-20
Barcelona, Katalonia, 08015 ES
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Spain Online, ES