Lue virallinen kuvaus

esittely

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) on Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (UdG) perustama instituutti edistämään tieteellistä tutkimusta ja opetusta Gironan yliopiston kaikilla alueilla ja toimimaan yhteiskunnan palveluksessa. mikä on osa.

Sen päätarkoitus on edistää yhteiskunnan edistymistä ja myötävaikuttaa kansalaisten koulutukseen ja kehitykseen sekä edistää tiedon siirtoa Gironan yliopiston ja yritysmaailman välillä. Tätä tarkoitusta varten säätiö johtaa UdG: n toimintaa omissa jatkokoulutuksen sekä kulttuurisen ja tieteellisen levityksen tutkimuksissa.

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació on perustettu vuonna 1997, ja se on edistänyt ja hallinnoinut laajaa UdG-ohjelmien tarjontaa. Yli 40 000 ammattilaista on suorittanut osan maisteristaan, jatkotutkinnostaan tai tutkintotodistuksestaan ehdotetuilla eri aloilla.

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació on myös jatko-opintokeskuksen omistaja, joka on Gironan yliopiston yhteydessä oleva oma keskus, joka opettaa yliopistojen päälliköitä, omia päälliköitä, jatkotutkintoja ja jatkotutkintoja UdG: n hyväksymien asetusten mukaisesti.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Kliininen seksologia on ylöspäin suuntautuva erikoistuminen, joka vaatii yhä enemmän ammattitaitoa tällä osaamisalueella. Itse asiassa hieman yli 45% väestöstä kärsii jon ... [+]

Syyt kurssin ottamiseen

Kurssit Barcelonassa viikonloppuna kerran tai kahdesti kuukaudessa.

Ryhmä opettajia, joilla on laaja kliininen kokemus kliinisen seksologian ja parihoidon alalta.

Opiskelijan muodollinen hoito ennen työskentelyn aloittamista määrätyissä tapauksissa.

Harjoittelee todellisia tapauksia, seksuaalisuuden ja parin tutkimuksen instituutissa.

Valvontaryhmät

Opastetut kierrokset

Kurssille sopiva Moodle foorumeilla, materiaalien lataamisella jne.

Ohjaus on saatavana koko maisterin.

esittely

Kliininen seksologia on ylöspäin suuntautuva erikoistuminen, joka vaatii yhä enemmän ammattitaitoa tällä osaamisalueella. Itse asiassa hieman yli 45% väestöstä kärsii jonkin tyyppisistä seksuaalisista toimintahäiriöistä koko elämänsä ajan. Tästä korkeasta yleisyydestä huolimatta julkisia palveluita ei ole riittävästi koulutettu tarjoamaan tätä erityishoitoa asianmukaisesti. Toisaalta on yhä enemmän yksityisiä keskuksia, joiden on liitettävä alaan erikoistuneita ammattilaisia muodostamaan monitieteisiä ryhmiä, jotka pystyvät vastaamaan monenlaisiin hoitotarpeisiin kliinisen seksologian alalla.... [-]

Espanja girona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
3 lukukaudet
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
XRPG+7V Girona, Espanha
girona, Katalonia, Espanja