Barcelona College of Chiropractic - BCC

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kiropraktiikka on suurin luonnollinen terveydenhuollon ammatti maailmassa. Nyt kotipaikka yli 70 maassa, Tämä nopeasti kasvava kurinalaisuutta on 90000 ammattilaista koulutettu akkreditoitu korkeakouluissa / yliopistoissa pääasiassa sijaitsee Pohjois-Amerikassa ja anglosaksisissa maissa.

Kiropraktiikka on ensisijainen yhteyshenkilö terveydenhoitoalan ammatti että on vakiintunut monissa maissa ympäri maailmaa. Kiropraktiikka keskittyy suhdetta kehon rakenne - lähinnä selkärangan - ja se on toimiva, säännellyt hermosto.

Kiropraktikot tarjoavat lähestymistapa, joka käyttää ei huumeita eikä leikkausta, vaan keskittyy tarjoamaan muutoksia selkärangan, jonka tavoitteena on korjata toiminnallisia ongelmia ja tukevat kehon luonnollista kykyä parantaa itsensä.

Barcelona College of Chiropractic:

Opettaa tieteen, taiteen ja filosofian kiropraktiikka, On maailman ensimmäinen kaksikielinen kotipaikkakunta kiropraktiikka, On kansainvälinen, Onko opiskelija keskitetty, Toteuttaa prosessi kohti akkreditointia, Sijaitsee kampuksella, ja voit käyttää Master Kiropraktiikka alkaen, Espanjan johtavista yliopisto (Universitat Pompeu Fabra), Perustuu keskellä kaunis Välimeren kaupunki. Barcelona ja Kiropraktiikka ...

Mikä kaunis yhdistelmä!

Sijainnit

Barcelona

Fundación Privada Quiropractica

Osoite
Barcelona College of Chiropractic - BCC
C/ Balmes, 132, Barcelona, Spain
idEC Building, 4th floor

08008 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 935 42 28 22

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin