Lue virallinen kuvaus

Lyhyt historia Educational Institute of Piracicaba

Piracicaba Koulutuksen tutkimuslaitos Methodist Church (HOJKS) on yhteisö pitää Piracicabano College, Methodist University Piracicaba ja Piracicaba School of Music "Maestro Ernst Mahle." On perillinen Piracicabano College, perustettiin 13. syyskuuta 1881 lähetyssaarnaaja Miss Martha wattia. Perustamisesta lähtien, EPO ylläpitää eriytetty pedagoginen lähestymistapa ohjaa pyrkimyksiin parantaa, kun otetaan haasteisiin kaikissa maan kehitysvaiheita.

Alkuvuosina, hän omistautui yksinomaan peruskoulutukseen ja lukion, joka, täyttämisen lisäksi alueen houkutellut opiskelijoita muiden valtioiden, jotka osallistuivat tässä vanha kuntosali ja tieteestä miesten ja naisten lennolle. Vuonna 1964 tarpeisiin paikallisen yhteisön ja alueella pankki asennettu korkeakouluasteen, kanssa taloustieteiden tiedekunta, Laskentatoimen ja Business Administration. Sittemmin uusia ohjelmia toteutetaan vasta 10. lokakuuta 1975 silloinen liittotasavallan Opetushallituksen tunnustettu Methodist University of Piracicaba. Se teki Unimep ensimmäinen Methodist University Latinalaisessa Amerikassa.

Sittemmin laitos kerää historiallisia hetkiä, joissa viitataan korkeakoulutuksessa. Niistä merkittävin on luoda yliopistojen kampuksilla: Taquaral avattiin vuonna 1979; Santa Barbara d'Oeste, luotu 1980 ja kampuksen Lins, rakennettu vuonna 1996. Lisäksi syyskuussa 1998, EPO myös sisällytetty Piracicaba School of Music (EMP), joka perustettiin vuonna 1953. Kunniaksi kapellimestari ja säveltäjä Ernst Mahle, jotka säätiön hallussa asemaa taiteellinen johtaja, EMP nimettiin Piracicaba School of Music Maestro Ernst Mahle (Empem). Erottaa johtajat EPO, uskollinen ihanteita sen perustaja, painettu laitoksen turvallinen ja Christian suuntautumiseen perustuva opetus ohjausta Methodist Church, mikä johti Academic Policy. Asiakirjassa sellaisiin toimintoihin yliopiston. Tässä yhteydessä pankki, joka aloitti toimintansa yhdellä opiskelija 19th century \, on tällä hetkellä yli 12000 opiskelijaa ajalle useita kursseja, päiväkodista jatko-ohjelmia, mikä osoittaa huolta koulutus kaikilla tasoilla.

MISSION Edistää tehokkaasti metodisti instituutio, koulutuksen, tuotannon ja sosiaalistumisen tiedon kunnioittaen kulttuurista ja uskonnollista monimuotoisuutta ihmisen ja ympäristön kanssa, jotta kehitystä juuri ja veljellisen yhteiskunta, osallistuu rakentamiseen kansalaisuuden kollektiivinen perintö, viitaten arvot kristillisen uskon ja etiikan näkökulmasta julkista vastuuta, institutionaalinen ja henkilökohtainen.

VISION By kuvitella juuri ja veljellisen yhteiskunnan, parantaa aloilla toimielimen toiminta ja sen prosesseja, tyypillisesti koulutuksen edistäminen, toiminta-laatua, pitää noudattaa tieteen, teknologian ja ammatillinen innovaatioiden laajaa vuoropuhelua kaikkien yhteiskuntaa, jotta voitaisiin vastata vaihtoehtoja, laillinen ihmisen ja sosiaalisia tarpeita, edesauttamaan yhteisön, kuten osallisuus, oikeudenmukaisuus ja tasa, evankelis Christian näkökulmasta.

ARVOT

Arvottaminen elämä

Sitoutuminen ihmisarvoista elämää ja ihmisoikeuksia Sosiaalisen vastuun sisällyttäminen Kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu Fyysistä, henkistä ja hengellistä hyvinvointia

Laadukasta koulutusta

Kattavan koulutuksen, jossa yhdistyvät tekninen ja hallinnollinen asiantuntemus innovatiivisia kapasiteetti, kriittinen ja osallistuva ja kansalaisuus Jakamattomuuden opetuksen, tutkimuksen ja laajennus Kulttuurin, tieteen ja teknologian kehittämiseen

Prosessit

Keskitytään ihmisiin Itsenäisyyteen Perustuvat ohjeistuksiin Talouden ja rahoituksen kestävyyden Kollegiaalinen Jatkuvassa arvioinnissa ja parantaminen

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Fysioterapia on tiede, joka käsittelee tutkimuksen ihmisen liikkumisesta kaikissa muodoissaan ja mahdollisuudet. ... [+]

Fysioterapia on tiede, joka käsittelee tutkimuksen ihmisen liikkumisesta kaikissa muodoissaan ja mahdollisuudet. Fysioterapeutti on nyt runsaasti työmahdollisuuksia sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja asemat, urheilujoukkueiden ja kuntoutuslaitokset. Luotu vuonna 1976, aikana Fysioterapia, UNIMEP on huomauttanut erikoistunut lehdistö yhtenä parhaista maassa. Tämä johtuu pääasiassa huippuosaamista sen innovatiivisen opetussuunnitelman, täyttävät uusimmat kansalliset ohjeet ja markkinoiden vaatimuksiin, sekä sen hiukset harjoittelua, integrointi maisteriohjelma Fysioterapian ja sen infrastruktuuri.

Kesto5 vuotta päivällä tai yöllä

Kuukauden investointi

Päivä: R $ 1,526.00 Night: R $ 1,526.00 ** Vastinetta syöttämällä 1. puoliajan 2016.... [-]

Brasilia Campinas
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi