Lue virallinen kuvaus

Cruzeiro do Sul Educacional perustettiin vuonna 1965 Sao Paulossa ja koostuu tällä hetkellä College of Southern Cross, SP SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP; University Module keskus, Caraguatatuba - SP; University Center of Federal District, Brasilia - DF, City University of São Paulo, SP - SP, Franca University, College Standard korkea ja College CTEC Franca - SP, College San Sebastian ja College Maali San Sebastian - Center San Sebastián - SP, tiedekunta Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; ja viime aikoina yliopiston Our Lady suojeluksessa Centre, CEUNSP College, College Itu ja Salto City College kaupungeissa Itu ja Salto SP.

Strateginen etu ryhmä on tosiasia työskennellä instituutioiden, tuotemerkkejä ja eri paikoissa kuin tiettyjä markkinoita ja ominaisuudet kaupungeissa, joissa se väittää oppilaitoksissa. Kaikki toimielimet säilyttää identiteettinsä luopumatta eettisiä periaatteita ja ihanteita koulutuksen, jotka ohjaavat toimintaa Etelä Educational Cruise, mikä merkitsee joitakin parhaista akateeminen indikaattoria Brasilian oppilaitoksissa.

 • Parhaat arvosanat ensimmäinen ulkomaisille institutionaalisille arviointi opetusministeriön - MEC.
 • Paras tapa Visual Arts São Paulon National Survey of Student Performance - Enade.
 • Parhaat kurssit yhteiskuntatieteet Brasilian National tutkiminen Student Performance - Enade.
 • Parhaat tuotantotekniikka kurssit São Paulon National Survey of Student Performance - Enade.
 • Parhaat Fysioterapian tietenkin Sao Paulo National Survey of Student Performance - Enade.
 • Paras Brasilian maantiede tietenkin National tutkiminen Student Performance - Enade.
 • Paras kurssi historian National Survey of Student Performance - Enade.
 • Biolääketiede: korkein luokitus MEC.
 • Lääketieteellinen: Ainoa mahdollinen São Paulo tunnustettu mahdollisimman käsite. Brasiliassa, pioneeri jäsen Global Health Learning oportunities - GHLO, konsortio luoma American Association of Medical korkeakouluissa.

 • Paras perustutkintoa ohjelma, mukaan CNPq.
 • Lisääntynyt useita tieteellisiä julkaisuja ISI Web of Science.
 • Parhaat hyväksyntä luokitus OAB-DF tutkimus.
 • Paras paikka Enade, pohjoisrannikolla São Paulo.
 • Yli 200 riviä laitoshoidossa tutkimusta.
 • 66 tutkimusryhmät rekisteröity CNPq.
 • 04 tohtorin ja 11 maisteriohjelmaa.
 • 51 apurahat Tieteelliset aloittaminen CNPq.

Tällaiset ominaisuudet ja saavutukset ovat seurausta sitoutunut, jäsennelty ja yhteisen hallinnoinnin välillä perustajajäsenet opettajien jäsenet tiedeyhteisön ja tunnustettu markkinoiden ammattilaisia.

Lyhyt historia

Tarina alkoi vuonna 1965, kun ryhmä nuoria opettajia luotu koulu Sao Paulo, Sao Miguel Paulista naapurustossa: College of Southern Cross. Kun yhä useammat opiskelijat ja uudet näkymät vuonna 1972, oli lupa tarjota tutkintoihin, luomalla tiedekunnan Cruzeiro do Sul. Se aloitettiin sieltä, tarjontaa korkea-asteen koulutuksen.

Kun 21 vuotta kovaa työtä ja paljon omistautumista vuonna 1993, tulee tunnustusta opetusministeriön, joka myöntää Southern Cross korkein korkeakoulujen, otsikko YLIOPISTO.

Sittemmin se aloitettiin useita toimia, joilla edistetään tieteellistä tutkimusta. Jopa 90-luvulla, se toteutettiin Scholarship institutionaalisten Program tieteellistä aloittaminen Cruzeiro do Sul ja pidetään ensimmäinen kokous tieteellisen aloittaminen yliopistossa.

Tulevaisuuteen keskittyvän ja etsivät teknologisia ratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta koulutusta, tutkimusta etäopetuksen tehtiin, tuottaa ensimmäinen testit virtuaalisten oppimisympäristöjen ja luoda Education Center Etäisyys, nykyinen Virtuaalikampus Cruzeiro do Sul.

Etsittäessä erinomainen koulutus vuonna 2001 oli professionalization Dean ja Pro-hakemistoissa, jotain ennenkuulumatonta yhteydessä yksityisten korkeakoulujen Brasiliassa.

Samana vuonna, kampuksella Analia Franco, hyväpalkkainen naapurustossa Sao Paulo, vihittiin, josta näkyy selvästi halu laajentaa toiminta-alueella kaupungin. Tänä aikana, tunnustuksena laajennusaktiviteetteihin edistää toimielin sen perustamisesta lähtien, yliopisto on johtava ensimmäinen kansainvälinen tehtävä yliopiston Partneriohjelma Mosambikissa - Afrikassa.

Käyttää teknisiä välineitä koulutukseen sovellettavan on vakiinnutettu käytön Blackboard, koulutus Graduate, ja myös kehitystä eclass, virtuaalinen oppimisympäristö, yliopiston Cruzeiro do Sul. Toinen merkittävä askel oli sisällyttämistä perustutkintoa ohjelman yliopistossa Institutional Program tieteellistä aloittaminen CNPq Exchange.

Vuonna 2004 kaksi merkittävää tapahtumaa merkintä historian yliopiston: alku toiminnan vapauden kampuksen keskustan alueella, ja hyväksyminen ensimmäistä kahta herraa: Hammaslääketiede ja tiede ja matematiikka Opetus.

Unelma luoda ryhmä yksityisiä korkeakoulujen että balizasse eettiset periaatteet ja sitoumukset koulutukseen alkaa hahmottua, ostamalla University Center moduuli, suurin ja perinteinen korkeakoulu Pohjois Paulista rannikolla .

Ja konsolidointi yliopiston jatkui avaaminen toisen kampuksella: kampuksella Pinheiros, West Zone São Paulon ja käyttöönotto kahden tohtorin: Hammaslääketiede ja tiede ja matematiikka Opetus.

Myös vuonna 2008, yksi askel kohti lujittamista Etelä Educational Cruise ryhmälle annetaan, ostamalla University Center of Federal District, ensimmäinen yksityinen korkeakoulun Brasiliassa.

Vuonna 2012, University City São Paulo, perinteinen instituutio ja tunnustettu laadusta kursseja terveydenhuollon ja hänen roolistaan ​​etäopetuksen, liittyi Southern Cross kasvatus-, siten, laajentaa konsernin suorituskykyä kansallisella alueella ja edistää, kanssa hankittujen tietojen yli sen 40 vuotta olemassaolon, jotta jatkuva parantaminen kursseja kunkin jäsenen toimielin ryhmän.

Hyväksyttiin vuonna 2013, College korkeatasoinen, Technical College ja yliopisto Franca - UNIFRAN, joka omistaa paras virallinen laatuindikaattoreita keskuudessa Brasilian yksityisiä yliopistoja.

Välillä 2014 ja 2015, tuli osa ryhmää College San Sebastian - San Sebastian - SP, College Maali San Sebastian - San Sebastian - SP, tiedekunta Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, University Center Our Lady of Sponsorointi - Salto ja Itu - SP, College CEUNSP - Salto - SP, College Itu - Itu - SP College ja jump - jump - SP.

Tällä hetkellä kahdeksan korkeakoulut tarjoavat perustutkintoa, jatko ja kasvot etäisyys ja tutustuttamisohjelmilla kunnioittaen paikalliset erityispiirteet ja vaatimukset. Tällä tavoin kerätä akateemisesti asianomaisten korkeakoulujen ja jonka tuotemerkkejä omilla markkinoillaan ovat tavoitteita Etelä Educational Cruise.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Kurssi antaa ylioppilaskunnassa käytännön oppimiseen, jolla pyritään ammattikäyttöön tiedekunnan koostuu lääkäreistä opettajiin, joilla on laaja kokemus omilla alueillaan ... [+]

Aikana

Kurssi antaa ylioppilaskunnassa käytännön oppimiseen, jolla pyritään ammattikäyttöön tiedekunnan koostuu lääkäreistä opettajiin, joilla on laaja kokemus omilla atuação.No Veterinary Complex kehitetään opetusmenetelmien tutkimusta, laajennus, ja sairaanhoito ja kirurginen hoito pienten ja suurten eläinten täydentäen teoriatuntimäärää.

Tukirakenteen on kolme toimivaa huonetta, kahdeksan kliinistä hoitoa klinikat, kliinisten laboratorioiden, kotieläinjalostus ja ennaltaehkäisevää lääketiedettä, ruumiinavaus huoneet ja kirurginen tekniikka, anatomian laboratorioiden ja mikroskopia, nesteen huone ja kuvantamisen teollisuus ( radiologia, ultraääni ja ekokardiografia), sekä suuret eläinten hoito piha, kojuista ja kennelit eläinten pitoon Complex ja alle hoitoa. ... [-]

Brasilia São Paulo
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Kurssi antaa ylioppilaskunnassa käytännön oppimiseen, jolla pyritään ammattikäyttöön tiedekunnan koostuu lääkäreistä opettajiin, joilla on laaja kokemus omilla atuação.No ... [+]

Aikana

Hammaslääketieteen opiskelija (tulevaisuuden DDS) on ammattilainen humanistinen, kriittistä ja harkitsevaa tässä ammatissa työskentelevät kaikilla tasoilla suun terveydenhuollon, joka perustuu eettisiin ja oikeudellisia periaatteita, sitoutunut sosiaalista todellisuutta, kulttuuriset ja taloudelliset maan. Humanistinen koulutus on tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen, koska se toimii, ja kerron ihmisen kanssa tarjoavat lukuisia ihmissuhde tilanteita, jotka edellyttävät valmistelua alueilla humanististen. Tieteellinen tieto antaa opiskelijalle teknistä valmistelua, taidolla ja käyttäytymistä, jotka mahdollistavat päätöksiä ja toimia turvallisesti ja tehokkaasti ehkäisyssä ja hoidossa Suu- ja leukasairauksien sekä edistämällä yleistä terveyttä hänen potilaalle. Hammaslääketieteen on ammatti, joka huolehtii suun terveyden ihmisiä, jotka työskentelevät ennaltaehkäisevää, parantavaa ja kuntoutus sairauksien suun. Oppilas saa koulutuksen, jonka avulla voit diagnosoida ja hoitaa suun sairauksien ja systeemiset sairaudet suun kautta ilmenemismuotoja. Siten heidän koulutuksensa, oppiminen vaaditaan eri osaamisalueiden peruskoulutuksen ja ammatillisen sisältöä, joka on opettanut eri opetuksesta. Kurssi tarjotaan kampuksilla San Miguel ja Liberty, tarjosi päivällä ja yöllä, kestävä 8 lukukautta, on yhteensä työmäärä 4007 tuntia. Työmarkkinat Professional kun ulospääsyä valmis toimimaan yleis- tai yleensä voi toimia jollakin seuraavista alueista: Public Health; Endodontia: juurikanavan hoito; Parodontologian: purukumi hoito; Hammaslääketieteen: täytteitä hampaiden; Proteesi: Kuntoutus funktio hampaan tai korvaaminen puuttuvat hampaat; Radiologia: X-ray tarkastukset ja muita kokeita käyttämällä kuvan; Potilaat, joilla on erityistarpeita; Pediatric Dentistry: ehkäisyyn ja hoitoon imeväisten ja lasten Leikkaus: yksinkertainen uuttamista tai laajan kirurgian mukana jopa kasvaimen poisto; Oikeuslääketieteen hammaslääketieteen: tunnistaminen ruumiiden rikollisen taidot ja ammattilaisten hampaat; Laser hammaslääketieteen: suuritehoiset laserit ja vähän eri erikoisuuksia.... [-]

Brasilia São Paulo
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
8 - 8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Conheça a Universidade Cruzeiro do Sul