Lue virallinen kuvaus

Kasvu-uralle, saavutuksista ja menestystä!

Me City University of Sao Paulo - UNICID, olemme malli laitos kansallinen panoraama, sitoutunut koulutukseen ja innovaatioihin.

Mainetta ja voimaa olemme saavuttaneet maassa ovat tulosta 40 vuoden omistautumista, jatkuva päivittäminen ja suuria investointeja infrastruktuuriin.

Seuraavan linjat ovat huomioon, kuinka rakensimme tämän menestystarina.

Me säilyttää historiamme vakavuuden ja tärkein tavoite kouluttaa enemmän päteviä ammattilaisia ​​vuodesta 1972, jolloin laitos luotiin kouluttajien ryhmä johti professori Remo Rinaldi. Tällä hetkellä, olimme vielä tunnettiin School of East Zone São Paulo (FZL).

Olivat ensimmäiset asentaa korkeakoulutuksen São Paulon alueella Tatuape, itäosassa kaupunkia, ja myös ensimmäinen tarjota kurssin Fysioterapian vuonna 1984, jatkuva valittiin yksi parhaista Brasiliassa arvostetun opiskelijan opas, julkaisija Editora huhtikuussa.

Vuonna 1992 tunnustettu yliopisto, aloimme soittaa City University of São Paulo - UNICID.

Vuonna 1995 olemme edelläkävijä Telecommunications kurssitarjonta, viittaus monien muiden korkeakoulujen ohjauksessa MEC.

Vuonna 2000 kaikki perustutkintoa yliopistossa (historia, koulutus, kirjallisuus, biotieteet, matematiikka ja liikunta) tuli lisätään Teacher Training Program, vastaamaan koulutustarpeisiin politiikkaa MEC, jossa suositeltiin uutta dynamiikkaa sisällä monitieteinen näkökulma. Ohjelma on tullut viittaus opetuskäytössä.

Näiden neljän vuosikymmenen aikana olemme vahvistaa meitä paljon terveysalan ja aloimme pitää viittaus tässä suhteessa. Aluksi tarjosimme Hoitotyö, fysioterapia ja hammaslääketieteen ja vuonna 2004 aloitimme tarjota kursseja lääketieteen ja biolääketieteen, perustettu Maksimipisteet MEC. Tänään, lisäämme 32 vuoden kokemus alalla ja yli 6000 valmistuneet ja toimivat markkinoilla, joten se vilkkain ja arvostetuin kursseja ammattialat.

Vuonna 2008 Mechatronics Engineering Sähkötekniikan, rakennustekniikan ja ympäristötekniikan osasto on tullut osa meidän luettelon peruskurssit. Lisäksi toimme markkinoille uuden Technology peruskurssit talonrakentamisessa, Graafinen suunnittelu, mm.

Vuonna 2009 alkoivat tarjota kurssin arkkitehtuurin ja urbanismin, joka antaa vankka ja on eroa keskittyä kestävyyteen.

Muita vahvuuksia ovat meidän klinikat ja meidän laboratorioissa varustettu erittäin kehittyneen teknologian laitteita ja meidän tiedekunnan erittäin kokenut ja pätevä. Opeta sitoutuminen, vaadimme omistautumista ja lataa opiskelijoiden ja opettajien tuloksia ja jatkuvaa etsimistä uutisia ja päivityksiä alueella.

Olemme nyt yksi parhaista korkeakoulujen maassa, jossa yhdistyvät vankka tuntemus ammattietiikka ja että aina menee mukaan innovaatiot maailmanmarkkinoilla, joka tarjoaa yli 60 peruskurssit ja tekniikka Perustutkinto, jatko kurssit laajassa merkityksessä ja suppeassa merkityksessä, henkilökohtaisesti, terveyden osa-alueisiin, Business, Communication, Legal Sciences, tarkka ja matkailu, muun muassa, ja useita laajentaminen kursseja ja kumppanuudet ohjelmat Brasiliassa ja ulkomailla. Vuosi 2012, vuosi UNICID karanteeni, merkitty hetki laajentamista toimielimen, josta tuli osa Southern Cross kasvatus-, säveltänyt College Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; University Module keskus, Caraguatatuba - SP; Yliopisto Franca, Franca SP; University Center of Federal District, Brasilia - DF, San Sebastian College, San Sebastián - SP; Tiedekunnan Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; University Our Lady suojeluksessa keskus, Salto ja Itu - SP, ja University City São Paulo, São Paulo - SP, yhdistävät voimansa ja luoda vahvempi toimintaa, kilpailukykyinen ja pystyy tarjoamaan parempia koulutus- vaihtoehtoja koulutukseen oppilaamme

Jatkossakin kirjoittamaan tämän historian suuret saavutukset ja menestys!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Opetussuunnitelma mahdollistaa kumppanuuksia useilla alueilla ja serviçosExcelência koulutus: korkein luokitus Brasilian opetusministeriön (MEC) ja optimaalinen sijoitus ... [+]

Kurssista Opetussuunnitelma mahdollistaa kumppanuuksia useilla alueilla ja serviçosExcelência koulutus: korkein luokitus Brasilian opetusministeriön (MEC) ja optimaalinen sijoitus Enade 2010. Kuuluminen tunnustettu terveydenhuollon aluetta kaupungin São Paulon yliopisto - UNICID aikana Biolääketieteen on modulaarinen opetussuunnitelma. Ehdotus on integroida perus tieteenalojen ja kliinisiä oppiaineita yksiköissä, kuten aggressiivisuutta ja puolustus moduuli, joissa käsitellään sisältö Pathology, mikrobiologia, Immunology, parasitologia eri outros.Metodologia. Koko lähestymistapa opetussuunnitelman sisältöä käytetään aktiivista menetelmiä opetuksen ja oppimisen voi edistää tulevaisuudessa biolääketieteen kehittää kriittistä ajattelua valmistautuu häntä ammattialan. Siksi kehotamme opiskelija oppia oppimaan ja oppia tekemällä, saada näin parempi koulutus ja pätevyys profissional.Parcerias tutkimuslaitosten ja laboratorioiden. Näin opiskelijat pääsevät täydellisen koulutuksen, jonka avulla he voivat työskennellä yhdessä tutkimuslaitosten, teknologian kehittämiseen teollisuuden, taudinmäärityslaboratorioita täydentää ja ennustaa ihmisten sairauksia sekä ympäristön ja elintarvikkeiden analyysi, tutkimukset / analyysit ihmisgenetiikkaa ja molekyylibiologian. Teoriasta käytäntöön! Lisäksi päätökseen Health monitieteinen ohjelma yhteisössä (Pisco), joiden toiminta-alat ovat yhteisön asetukset, University Health Program joukkueet Perhe ja perusterveydenhuollon palvelut, jotta opiskelijat voivat jatkuvasti yhteydessä väestö ja ammatin harjoittamista. Valmistaa heitä näin palvella yhteisöä, yhdistämällä julkisen terveydenhuollon joukkueet, esittävien suunnittelu, valvonnasta ja terveysohjelmia ehkäisemiseksi laatu doenças.Infraestrutura ja moderni laboratorioissa. Yliopisto kokoaa yhteen infrastruktuurin korkealaatuisia, modernit laboratoriot, nuorin kliiniset analyysit Lab, joka edistää opetuksen, tutkimuksen, terveydenhuollon ja yhdyskuntapalvelua, jossa teknisen osaamisen ja laadun. ... [-]
Brasilia São Paulo
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Kuuluminen tunnustettu UNICID terveydenhuollon alueen Lääketieteen käyttää erilaisia ​​opetus-oppimisen menetelmä, opiskelija-keskitetty. ... [+]

Kurssista Huippuosaamista koulutuksessa: korkein luokitus Brasilian opetusministeriön (OKM). Kuuluminen tunnustettu UNICID terveydenhuollon alueen Lääketieteen käyttää erilaisia ​​opetus-oppimisen menetelmä, opiskelija-keskitetty. Ongelma-Based Learning (PBL - Ongelma oppiminen) mahdollistaa tieteidenvälistä ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa terveyttä väestön korostaen humanistinen asenne ja etiikka ammatista ja potilaan sisällä todellisuus Unified Health System Brasilian (SUS) . Alusta alkaen, opiskelija kannustetaan kehittämään kliinisen päättelyn ja oppii tekemään päätöksiä, jotka perustuvat tieteelliseen näyttöön. Lisäksi esiintyy sisäoppilaitos parhaalla terveydenhuollon laitoksissa kaupungin, kuten Sairaala valtion virkamieslain, Municipal lastensairaalassa Child Jesus ja Maternity Hospital Leonor Mendes de Barros. Käytännön soveltamista eri tilanteissa: perusterveydenhuollon yksiköissä, poliklinikoilla, päivystyspoliklinikat ja sairaaloiden keski- ja korkea monimutkaisuus. ... [-]
Brasilia São Paulo
Maaliskuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
12 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi