Lue virallinen kuvaus

University of Mons (UMONS) sijaitsee Etelä Belgian, lähellä Belgian ja Ranskan rajalla akselilla Bryssel-Pariisi, antiikin kaupungin Mons, joka on valittu Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2015.

Yliopisto on yksi top-12% ja korkeakoulujen arvioitu U-Multirank joiden toteuttaminen arvosanan "erittäin hyvä", eli yli 10 "" -pisteitä.

UMONS tyytyväinen sen kampuksella noin 7000 opiskelijaa yli 40 kansallisuutta, kansainväliset opiskelijat edustavat noin 15% opiskelijoista.

UMONS edistää liikkuvuutta omien opiskelijoiden ja tutkijoiden useiden ohjelmien, kuten Erasmus +. Kaksoistutkinnoista myönnetään myös, esimerkiksi määräajassa verkoston (Top Industrial Managers for Europe).

UMONS sisältää 7 Tiedekunnat ja 2 Koulut, vanhin on tiedekunnan Engineering perustettiin vuonna 1837:

Arkkitehtuurin tiedekunta ja yhdyskuntasuunnittelun Lääketieteellinen tiedekunta ja Farmasian, Tiedekunta Engineering, Tiedekunta psykologian ja kasvatustieteen, Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Tiedekunta kääntäminen ja tulkkaus-EII - School of International Tulkit, Warocqué School of Business and Economics Language Institute School of Human ja yhteiskuntatieteet Law School

UMONS tarjoaa tavallista korkeakoulututkintoja eli kandidaatteja, päälliköiden ja tohtorin tutkinnot (FT). Kun useimmat peruskurssit annetaan ranskaksi, yliopisto tarjoaa mestari kursseja opetetaan Englanti vuonna erilaisia ​​aiheita, kuten kannalta olennaisia ​​asioita tiedekunnan Engineering ja Warocqué School of Business and Economics. Lisäksi kaikissa tiedekunnissa tarjoavat mestareita ja väitöskirjaa valvottava Englanti.

Yli 700 tutkijaa, tutkimuksen tavoitteet UMONS ratkaistaan ​​sekä alueellisella ja kansainvälisellä tasolla.

Asiantuntemus yliopiston tutkijoiden on kansainvälisesti tunnustettu, mistä on osoituksena esimerkiksi luokitus Thomas-Reuters viraston kolmen alan tutkijoiden kemian ja materiaalitieteen joukossa Top 100, jotka ovat olleet kaikkein vaikutusvaltaisin niiden tieteenalojen viime vuosikymmenen aikana 2001 -2010.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

University of Mons

Masters Biolääketieteiden tarjoaa jatkokoulutus lääketieteen alalla, joka perustuu luotettavaan tieteelliseen liittyy paljon käytännön työtä. ... [+]

Masters Biolääketieteiden tarjoaa jatkokoulutus lääketieteen alalla, joka perustuu luotettavaan tieteelliseen liittyy paljon käytännön työtä.

Koulutus perustuu hankkimista kehittynyttä osaamista aloilla biokemian, molekyylibiologian, toksikologian ja farmakologian.

Tarjoamme erikoistuminen kehitetty neljään suuntaan ja tukee tieteellistä työtä meidän tutkimuslaboratorioissa. Nämä neljä suuntaviivat ovat osa biolääketieteen tutkimus aloilla lupaavimmat toivoa potilaille.

Rakenne

Ensimmäisen vuoden aikana Master, opiskelijat suorittavat kursseja pitkälle erikoistuneella Biolääketieteiden, kuten rakenteellisia ja toiminnallisia proteomiikka, geeniterapia ja Clinical Immunology.... [-]

Belgia Mons
Syyskuu 2020
Ranskalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Testez l'effet UMONS :-)