Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa yksi parhaista ja pisimmällä paikkoja oppimisen maailmassa. Vuodesta 1996 tiedekunnan kansainvälisten opiskelijoiden on kouluttanut tuhansia Lääkärit, Stomatologists (hammaslääkärit) ja proviisorit.

Azerbaidžan Medical University (AMU) perustettiin vuonna 1930, on yksi suurimmista ja arvostetuimmista korkea-asteen oppilaitokset maassa.

On 5 tiedekuntaa joita ovat: General Medicine, Medical Profylaksi, Stomatology (hammaslääketieteen), Military Medicine, Pharmaceutic.

Tällä hetkellä 8000 opiskelijaa (mukaan lukien 1171 ulkomaiset opiskelijat) opiskelee yliopistossa. Kurssit opetetaan 74 osastolla on kattava työskentelee yli 1628 koulutetut ammattilaiset.

On 5 tiedekuntaa, jotka sisältävät:

01. yleislääketieteen

Aikana Viimeisten 10 vuoden 2768 tieteellistä teoksia työntekijöiden tiedekunnan julkaistu, 467 niistä ovat käsikirjoja, käsikirja täydentää ja muut koulutus-methodic teoksia, 1173 ovat artikkelissa lehdet, 1128 ovat työssä, 605 teokset julkaistaan tieteellinen tiivistelmät ulkomaiden ja konferenssimateriaalit.

02. MEDICAL ehkäisytoimenpiteet

03. Hampaiden

Stomatologialaitteet tiedekunnan Azerbaidžanin Medical University järjestettiin vuonna 1954. Tavoitteena perusta tiedekunnan oli tarjota väestölle meidän tasavallan korkeasti koulutettuja hammaslääkäri asiantuntijoita.

04. Sotilaslääketieteen

05. pharmaceutic

Useat lääkärit kemiallisten ja biologisten tieteiden työskentelevät Azerbaidzhanissa National Academy of Science ovat valmistuneet farmakologian laitos Azerbaidžan Medical University.

Azerbaidžan

Ensimmäisellä vuosikymmenellä tämän vuosisadan, Azerbaidžan oli kotiin yksi nopeimmin kasvavista talouksista. Driven by nopea laajeneminen sen öljyn ja kaasun alalla country,Äôs BKT kolminkertaistunut vuosien 2003 ja 2011. Talouskasvu on jäähtynyt viime vuosina, mutta Azerbaidžan on kuitenkin tehnyt erittäin onnistunut siirtyminen laajentuvan markkinatalouteen lähtien saavuttamaan itsenäisyytensä entisen Neuvostoliiton vuonna 1991. Maan yli yhdeksän miljoonaa ihmistä, Azerbaidžan istuu risteyksessä Itä-Euroopan ja Länsi-Aasiassa. Se rajoittuu välittömästi Turkki, Iran ja Venäjä, ja jakaa alueen muiden entisten neuvostotasavaltojen, kuten Georgia ja Kazakstan.

Keitä me olemme ja mitä tarjoamme?

 • TRC Korkeakoulut osa TRC koulutus- konserni.
 • Exclusive maailmanlaajuinen edustaja AMU.
 • Eurooppalainen yhtiö eurooppalaisten eettiset säännöt.
 • Pitkä vuoden kokemus.
 • Ei agentti vaan yliopiston edustaja

Pysyvä yhteysvirastojen maailmanlaajuisesti

Majoitus ja tuki

 • TRC Korkeakoulut AMU opiskelijat ovat taatusti kampuksella jakamisesta majoitusta halutessaan
 • TRC Korkeakoulut AMU opiskelijat ovat Free TV ja Wi-Fi säädetty huoneissaan
 • TRC Korkeakoulut AMU opiskelijat on pesukone ja jääkaappi tarjotaan omissa huoneissaan
 • TRC Korkeakoulut AMU opiskelijat ovat TRC Korkeakoulut Adult Mentor (Dr of Medicine)
AMU

AMU Jewel Azerbaidžanin yliopistojen

 • Jäsen kansainväliseen rekisteriin (vuodesta 1996)
 • Jäsen Mustanmeren yliopistojen yhdistyksen (vuodesta 1999)
 • Jäsenenä kansainvälisessä yliopistojen yhdistyksen (vuodesta 2000)
 • Täysjäseneksi Euroopan yliopistojen liiton (vuodesta 2002)
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Azerbaijan Medical University

Historia koulutuksen farmakologian Azerbaidžanissa alkaa vuoden 1938. Meidän farmakologian laitos kouluttaa erittäin päteviä pharmaceutist kanssa kandidaatin ja maisterin ... [+]

Historia koulutuksen farmakologian Azerbaidžanissa alkaa vuosi 1938. Our Farmakologian laitos kouluttaa erittäin päteviä pharmaceutist kanssa kandidaatin ja maisterin tutkintoon työskennellä terveydelle, myös farmakologian alalla. Meidän osasto opettaa opiskelija perusteella farmakologia - etsimään lähteitä lääkkeiden, menetelmien laadun tarkkailua lääkkeiden ja valmistelun eri lääkkeitä. Opiskelija saa tietoja ja taitoja täytäntöönpanossa nykyaikaisten kemiallisten analyysien ja hankkimalla uusia lääkkeitä. Opiskelijat myös saada yksityiskohtaista tietoa mahdollisista vaikutuksista lääketieteen organismista, sekä tutkia laadun lääkettä.

Nykyään on yli 6500 korkeasti koulutettua pharmaceutist kanssa kandidaatin ja maisterin tutkintoon Azerbaidžanissa. Lähes kaikki niistä ovat valmistuneet AMU: n farmakologian laitos. 11 henkilöä on äskettäin puolustanut lopputyöni tohtorin tutkinto ja 44 henkilöä PHD farmakologian erikoisuus tuolit osasto.... [-]

Azerbaidžan Baku
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Azerbaijan Medical University

Stomatologialaitteet tiedekunnan Azerbaidžanin Medical University järjestettiin vuonna 1954. Tavoitteena perusta tiedekunnan oli tarjota väestölle meidän tasavallan korke ... [+]

Stomatologialaitteet tiedekunnan Azerbaidžanin Medical University järjestettiin vuonna 1954. Tavoitteena perusta tiedekunnan oli tarjota väestölle meidän tasavallan korkeasti koulutettuja hammaslääkäri asiantuntijoita.

Koska ensimmäinen vuoden ulkomaisia ​​opiskelijoita - (Union of Independent goverments), Lyria, Irag, Palestiina, Afganistan, Pakistan, Turkki, Iran ja muut maat opiskella Azerbaijanian opiskelijoille.

Muodostuminen hammaslääkäri klinikan yliopiston vuonna 2002 voidaan pitää uutena vaiheessa stomatology tiedekunnan. Käytännön luokat Tässä klinikalla tehdään luokkahuoneissa varustettu moderneilla laitteessa.

Yleensä 13 lääkäreitä tieteiden, professorit, 32 dosents ja vanhempi opettajat, 46 ehdokkaita tieteiden, 24-yliopettaja, 89 avustajat, 33-opettajat työskentelee stomatology tiedekunnan.... [-]

Azerbaidžan Baku
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Azerbaijan Medical University

Lääketieteellinen esikunnat laadittu "Hoito työ" erikoisuus tiedekunnan. Peruslääketieteet aineita opiskellaan 1-3 kursseja, kliininen aineita opiskellaan 4-6 kursseja. ... [+]

Lääketieteellinen esikunnat laadittu "Hoito työ" erikoisuus tiedekunnan. Peruslääketieteet aineita opiskellaan 1-3 kursseja, kliininen aineita opiskellaan 4-6 kursseja.

Jotkut opiskelijat erilaiset koulutuksessa on mahdollisuus tehdä käytännön työtä yliopistoissa eri maissa (kuten Turkki, Saksa, USA, Bulgaria, Romania, Italia) ennenaikaisen tutkintotodistus aikana.

Lahjakkaat opiskelijat Tiedekunnan kokeilla tieteellisen tutkimuksen teoksia todelliset ongelmat lääketieteen Student Scientific Society sekä niiden koulutukseen.

16 osastojen ja 1 kurssi toimen II profylaktista hoitoa tiedekunnan. 3 heistä ovat teoreettista, 14 ovat klinikalla yksiköt. Scientific-tutkimukset suoritetaan yksiköiden eri ongelmia ja ratkaisuja ongelmiin lääketieteen ohella koulutus.... [-]

Azerbaidžan Baku
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi