Lue virallinen kuvaus

University of Canberra on joukko apurahoja, jotka ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille.

Kaikessa on kyse sinusta

University of Canberra on vilkas hallitseva yliopisto, jossa tulevaisuutesi on tärkeintä. Meidät tunnustetaan kansainvälisesti, sijoittuvat maailman 100 parhaan nuoren yliopiston joukkoon ja teillä on suuret suunnitelmat tulevaisuutesi osalta.

Emme vain keskittyneet asioiden teoriaan, haluamme opettaa oppilaitamme niin, että he työskentelisivät. Sitä kutsumme työelämän integroiduksi oppimaksi, ja se on suuri syy siihen, että opiskelijamme ovat erittäin haluttuja Australiassa palkattujen ja kaikkein palkattomimpien joukossa.

Kurssimme

Yli 300 perustutkintoa, jatko- ja tutkintoasteita, jotka ulottuvat 28 laajalle alueelle, on varmasti urapolku, joka sopii sinulle UC: ssä.

Tutkimusalueemme ovat:

 • Kirjanpito ja johtaminen
 • Rakennettu ympäristö ja muotoilu
 • Viestintä ja media
 • Luova ja kulttuurinen käytäntö
 • koulutus
 • Hallitus ja politiikka
 • Terveys ja urheilu
 • Laki ja oikeus
 • Engineering, tietotekniikka ja data
 • tiede

Hieman meistä

Yliopisto perustettiin vuonna 1990, University of Canberra on saanut maineen tuottamaan maan työllistettäviä tutkintoja. Opiskelijamme ovat suuressa kysynnässä työnantajien kanssa kaikkialla Australiassa ja ympäri maailmaa.

Meillä on monipuolinen yhteisö, johon kuuluu yli 17 500 opiskelijaa, 2500 henkilöä ja 78 000 alumnia yli 105 maassa.

Vain 10 minuutin päässä Canberran CBD ja vain viiden minuutin päässä Belconnen kaupungin keskustasta, Bruce kampus sijaitsee 120 hehtaaria viehättävää native Bushin.

Kampusympäristömme kiertää kahviloita, ravintoloita, baareja, oleskelutiloja ja nurmikkoja ympäri. On olemassa joukko ammattilaisia ​​ja sosiaalisia seuroja, yhteiskuntia ja urheilujoukkueita sekä säännöllisiä sosiaalisia tapahtumia. Olemme myös ACT Brumbiesin, WNBL Canberra Capitalsin ja monien ammatti- ja eliittiurheilijoiden koti.

Yliopisto on äskettäin allekirjoittanut sopimuksia, jotka mahdollistavat yli 2 miljardin dollarin investoinnin kampuksella, mukaan lukien teknologiakeskuksen ja terveyskeskuksen, jossa on oma julkinen sairaala. Tule siis opiskelemaan todella innovatiivisessa yliopistossa, joka kirjoittaa omat historiansa.

Etkö voi tulla Canberraan? Tutustu Melbourne, Sydney ja Queenslandin yhteistyökumppaneidemme kursseihin.

Miksi UC?

 1. Yliopisto sijaitsee Canberrassa, Australian pääkaupungissa ja Australian liittovaltion hallituksessa ja parlamentissa.
 2. University of Canberra on nimetty maailman huippuyliopistoihin "Top 100 nuorella yliopistolla" arvostetulla 2017 Times Higher Education (THE) Young University -listalla.
 3. University of Canberra on sijoitettu arvokkaisiin "Top 100 yliopistoihin, jotka ovat alle 50-vuotiaita" vuoden 2016-17 QS Young University -listalla.
 4. Koulutuksemme keskittyvät kehittämään taitoja reaalimaailmalle, jossa painotetaan työelämän integroitua oppimista koko opetussuunnitelman puitteissa.
 5. Joustavat Pathways ovat yliopiston saatavilla University of Canberra yliopiston kautta.
 6. UC: n jatko työllisyysaste on 90 prosenttia (yli kansallisen yliopiston keskiarvon 89 prosenttia).
 7. UC-tutkinnon suorittaneiden palkkaerot kaikissa tutkimusalueissa ovat keskimäärin 58 000 dollaria vuodessa (yli kansallisen yliopiston keskiarvon 56 000 dollaria).
 8. UC: llä on kaikki - lukukausimaksut ovat maltillisia, luokkien koot ovat pienet, akateemiset standardit ovat korkeat ja tutkinnoissamme arvostetaan maailmanlaajuisesti.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

University of Canberra

UC: n hoitotyön tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden täyttää mahdollisuutesi tulevana johtajana ja visionäärina Australian hoitotyössä. Uudistettu ohjelma osoittaa huipp ... [+]

University of Canberra on joukko apurahoja, jotka ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille.Tunnustettu ja hyväksytty yli 160 maassa

Jos olet intohimoisesti auttamassa muita ja harkitsemaan hoitotyön tulevaisuutta, UC: n hoitotyön kandidaatin kurssi tarjoaa erinomaisen alan ja maailmanlaajuisesti arvostetun alustan, josta voit aloittaa hoitotyön uran.

Tämä innoittava ja täysin vuorovaikutteinen kurssi sisältää uusimmat kansalliset ja kansainväliset interaktiiviset opetus- ja online-käytännöt, kun taas innovatiivisten teknologisten ja lääketieteellisten laitteiden avulla simuloidaan todellisia skenaarioita.

Osana tätä kurssia voit myös tehdä useita kliinisiä sijoittelumahdollisuuksia ja saada arvokasta tietoa ja kokemusta monenlaisista terveydenhuollon palveluntarjoajista.... [-]

Australia Canberra
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Maisteri

University of Canberra

University of Canberra on sitoutunut rakentamaan vahva ja kestävä Aboriginal ja Torres Strait Islander terveydenhuolto- ja urheiluteollisuuden työntekijä. Jos olet Aborig ... [+]

University of Canberra on joukko apurahoja, jotka ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille.Vahvista fysioterapian urasi.

Jos olet fysioterapeutti, joka etsii urakehitystä, niin UC Master of Physiotherapy -kurssi antaa sinulle tietoa ja tutkimustaitoja auttaaksesi uraasi uudelle tasolle.

Tämä 2-vuotinen kokopäiväinen kurssi sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat keskittyä fysioterapian tietämyksensä tietylle alueelle ja haluavat vaikuttaa alan standardeihin tai kenties astua akateemiseen tutkijakoulutukseen.

Riippumatta siitä, mikä motivaatiosi, tämä kurssi antaa sinulle sekä kokemuksen että pätevyyden, jotta työsi tunnustettaisiin korkeammalla tasolla. mikä puolestaan ​​voi johtaa mahdollisuuksiin vaikuttaa muutokseen ja parantaa laajemman yhteisön terveyden ja hyvinvoinnin kansallisella tasolla.... [-]

Australia Canberra
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 - 8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Canberra

Tämä kurssi täyttää suuresti nälkäsi hienostuneiden pätevyyksien ansiosta ja voit soveltaa asiantuntemustietojasi tarjoamalla ammattimaisia ​​ravitsemusneuvontaa, joka jo ... [+]

University of Canberra on joukko apurahoja, jotka ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille.Kasvata ravitsemusuraasi sisältä

Jos olet vakavasti ravitsemus ja vaikuttavat jatkuvasti kasvavan ja ikääntyvän väestön ruokavalion tarpeisiin, UC Master of Nutrition -kurssi antaa sinulle tarvittavat taidot ja pätevyydet, jotta ideasi vaikuttavat muutokseen paikallisella ja kansallisella tasolla.

Osana tätä kurssia käytät nykyistä osaamista ja kokemusta suunnitellaksesi ja toteuttamallesi valitsemallesi tutkimushankkeelle ja osallistumalla 20 viikon täysipäiväiseen työpaikkakoulutukseen, jotta projekti saadaan elämään - kaikki täysi tuki ja rohkaisua akateemisista ja alan asiantuntijoista ja mentoreista.... [-]

Australia Canberra
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 - 12 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi