Lue virallinen kuvaus

Noin

Tervetuloa Job Training Institute (JTI), jossa mottomme nostaa aina seuraavan tason. JTI on australialainen instituutti, joka tarjoaa ammatillista koulutusta. Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille parhaat mahdollisuudet saada työtä hankkimalla tunnustettu Australia-laajuinen pätevyys.

Miksi valita JTI?

  • Joustavuus - Job Training Institute tarjoaa oppimisen joustavuutta opiskelijoille yhdistetyn oppimisen kautta, mukaan lukien kasvotusten ja online-tilat. Kaikilla opiskelijoillamme on mahdollisuus yhdistää kaksi oppimistapaa.
  • Työharjoittelu - Job Training Institute helpottaa harjoittelua opiskelijoille ja työharjoittelijan on mahdollista auttaa opiskelijoita mahdollisissa harjoittelukysymyksissä.
  • Opiskelijatuki - Kouluttajamme ovat aina valmiita auttamaan opiskelijoita opiskelussaan ja tehtävissään useilla eri tavoilla, jotka vaihtelevat chatista, sähköpostista, puheluista ja käyntikohteista. Job Training Institute tarjoaa opiskelijoille viikoittaisia ​​online-luokkia, joita ohjaavat ammattitaitoiset ja kokeneet kouluttajamme.

JTI-jäsenyys

Job Training Institute on jäsenenä ACPET: ssä - ja suostuu noudattamaan Australian yksityisen koulutuskeskuksen (JTI member ID: 183094) perustuslakia, ohjesääntöjä ja eettisiä sääntöjä.

Kurssimme

  • Face to Face Learning - Oppiminen tapahtuu paikan päällä Dandenong (VIC) ja Sunshine (VIC).
  • Verkko-oppiminen - Olemme käyttäneet teknologiaa, joka tuo digitaaliseen oppimiseen oppimista, jossa oppiminen on helpompaa ja nopeampaa. Käyttämällä julkisesti hyväksyttyjä ohjelmistoja, joita käytetään suurissa TAFES- ja korkeakouluissa, tuomme sinulle oppimisen missä sinä olet maailmassa. Kurssisisällöt ja -arvioinnit toimitetaan verkossa, mutta harjoittelun arvioijien on tehtävä kasvotusten arvioinnit.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Job Training Institute

JTI-hoitotyön tutkintotodistus on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uran terveydenhuollon alalla sellaisilla aloilla kuin akuutti hoito, kuntoutus, yh ... [+]

Kurssin toimitustila

Kansainväliset opiskelijat hyötyvät huomattavasta opettajien yhteydenotosta ja 25% verkko-oppimisesta uusimman tekniikan tuella. Kurssissamme on myös työpaikkaharjoitteluohjelma, jonka avulla voit soveltaa luokassa opetettua teoriaa todelliseen maailmaan.

Ohjelmamme ovat täydellinen yhdistelmä teoriaa ja käytännön harjoittelua tarjoamalla sinulle taitoja maksimoida terveys ja yhteisön palvelut uranäkymät.

Kurssista

JTI- hoitotyön tutkintotodistus on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uran terveydenhuollon alalla sellaisilla aloilla kuin akuutti hoito, kuntoutus, yhteisöterveys ja palliatiiviset ja vanhukset. Kurssin suoritettuaan opiskelijat saavat Australian Hoitotyön ja Aikuiskoulutusneuvoston (ANMAC) akkreditoiman hoitotyön tutkintotodistuksen (Department of Nursing, Division 2). Valmistuttuaan opiskelijat voivat rekisteröityä Australian Terveydenhuollon Sääntelytoimistoon. *... [-]

Australia Dandenong auringonpaiste Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Life in JTI