International Nurse Training

Esittely

Lue virallinen kuvaus

INT Nurse Training Pty Ltd on rakennettu toimitusjohtajan ja perustajan, Sarita Mudaliarin (RN) intohimoon ja haluun tuottaa ammattitaitoista, ammattitaitoista ja laadukasta koulutettua hoitohenkilökuntaa terveydenhuollon ja terveydenhuollon aloilla yhteisömme. Toive ulottuu näihin tutkinnon suorittaneisiin pitkäaikaisiin, kestäviin ammattilaisiin, joilla on uran hoitotyössä ja Pathway korkeakoulututkintoon, mukaan lukien hoitotyön rekisteröinti. INT-sairaanhoitaja pyrkii tunnetuksi terveydenhuollon ja terveydenhuollon korkeatasoisen koulutuksen johtajaksi, joka pitää potilaskeskeistä hoitoa ja yhteiskunnan terveyttä arvojen kärjessä.

Hoitotyön tarve laajemmassa yhteisössä on osaamista, joka on kasvava kysyntä, teollisuudesta, joka puolestaan ​​vaatii vain parhaita koulutettuja ja ammattitaitoisia työntekijöitä, joilla on empatiaa hoitaa sairaita, loukkaantuneita, heikkoja ja vanhoja. Tämä on erittäin palkitseva ura monien erikoisvaihtoehtojen ja Pathways , sillä sinulla on todellinen vaikutus ihmisten elämään joka päivä.

"Yli 30-vuotiaana rekisteröityneenä sairaanhoitajana keskitytään nyt koulutukseen, joka haluaa olla osa terveys- ja yhteisöaloitealoja, joka huolehtii kaikkein haavoittuvimmista ihmisistä ja tekee elämänsä eron. Opiskelu kanssamme on hankalaa, mutta palkitsevaa, kun teemme sen oikein ja tarjoamme korkeatasoisen osaavan koulutuksen erinomaisissa tiloissa, jotka liittyvät alan johtaviin kumppaneihin. "

Jos olet intohimoisesti Hoitotyön ja hoidon tarjoamista ja haluat aloittaa pitkin tätä Pathway urana, toivotan teidät ja toivomme että opiskelet kanssamme ja sitoutuu antamaan sinulle parhaan mahdollisen koulutuksen.

"Ensimmäinen vaatimus sairaalassa on, että se ei saisi sairaita ole haittaa" - Florence Nightingale (RN)

Sijainnit

sydney

Osoite
40 Phillip St, St Marys
Sydney, Australia

sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin