Lue virallinen kuvaus

INT Nurse Training Pty Ltd on rakennettu toimitusjohtajan ja perustajan, Sarita Mudaliarin (RN) intohimoon ja haluun tuottaa ammattitaitoista, ammattitaitoista ja laadukasta koulutettua hoitohenkilökuntaa terveydenhuollon ja terveydenhuollon aloilla yhteisömme. Toive ulottuu näihin tutkinnon suorittaneisiin pitkäaikaisiin, kestäviin ammattilaisiin, joilla on uran hoitotyössä ja Pathway korkeakoulututkintoon, mukaan lukien hoitotyön rekisteröinti. INT-sairaanhoitaja pyrkii tunnetuksi terveydenhuollon ja terveydenhuollon korkeatasoisen koulutuksen johtajaksi, joka pitää potilaskeskeistä hoitoa ja yhteiskunnan terveyttä arvojen kärjessä.

Hoitotyön tarve laajemmassa yhteisössä on osaamista, joka on kasvava kysyntä, teollisuudesta, joka puolestaan ​​vaatii vain parhaita koulutettuja ja ammattitaitoisia työntekijöitä, joilla on empatiaa hoitaa sairaita, loukkaantuneita, heikkoja ja vanhoja. Tämä on erittäin palkitseva ura monien erikoisvaihtoehtojen ja Pathways , sillä sinulla on todellinen vaikutus ihmisten elämään joka päivä.

"Yli 30-vuotiaana rekisteröityneenä sairaanhoitajana keskitytään nyt koulutukseen, joka haluaa olla osa terveys- ja yhteisöaloitealoja, joka huolehtii kaikkein haavoittuvimmista ihmisistä ja tekee elämänsä eron. Opiskelu kanssamme on hankalaa, mutta palkitsevaa, kun teemme sen oikein ja tarjoamme korkeatasoisen osaavan koulutuksen erinomaisissa tiloissa, jotka liittyvät alan johtaviin kumppaneihin. "

Jos olet intohimoisesti Hoitotyön ja hoidon tarjoamista ja haluat aloittaa pitkin tätä Pathway urana, toivotan teidät ja toivomme että opiskelet kanssamme ja sitoutuu antamaan sinulle parhaan mahdollisen koulutuksen.

"Ensimmäinen vaatimus sairaalassa on, että se ei saisi sairaita ole haittaa" - Florence Nightingale (RN)

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

International Nurse Training

Tämä kurssi heijastaa sellaisten tukityöntekijöiden roolia, jotka täyttävät erikoistyötoiminnot ja tehtävät ikääntyneillä palveluilla. joko asuin-, koti- tai yhteisöperus ... [+]

Kurssikuvaus

Tämä kurssi heijastaa sellaisten tukityöntekijöiden roolia, jotka täyttävät erikoistyötoiminnot ja tehtävät ikääntyneillä palveluilla. joko asuin-, koti- tai yhteisöperusteisissa ympäristöissä. Työntekijät ottavat vastuun omasta tuotostaan ​​määriteltyjen organisaatioiden ohjeiden mukaisesti ja ylläpitävät laadukasta palvelutarjontaa yksilöllisen palvelun suunnittelun ja toimituksen kehittämisen, helpottamisen ja tarkistamisen avulla.

Työntekijöitä voidaan vaatia osoittamaan johtajuutta ja heillä on vain rajallinen vastuu muiden tuotosten organisoinnista ja määrästä ja laadusta rajoitetuissa parametreissä.

Tämän pätevyyden saavuttamiseksi ehdokkaan on täytynyt suorittaa vähintään 120 tuntia työharjoittelua, kuten on määritelty osaamisyksiköiden arviointivaatimuksissa.... [-]

Australia sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

International Nurse Training

Tämä pätevyys heijastaa työntekijöiden roolia, jotka tarjoavat asiakkaille palveluja mielenterveysongelmiin nähden. He voivat tarjota neuvontaa, neuvontaa, edustusta ja k ... [+]

Kurssikuvaus

Tämä pätevyys heijastaa työntekijöiden roolia, jotka tarjoavat asiakkaille palveluja mielenterveysongelmiin nähden. He voivat tarjota neuvontaa, neuvontaa, edustusta ja koulutusta / terveyden edistämispalveluja. Näillä työntekijöillä on oltava korkeatasoinen erikoistuntemus, taidot ja pätevyydet erityisesti mielenterveysongelmista kärsivien lakien, heidän käytettävissään olevien palveluiden ja mielenterveyttä koskevien terveysongelmien suhteen.

Tämän alan työntekijät tekevät varhaista interventiota ja terveyttä edistäviä ohjelmia ja tutkimusta ja soveltavat todisteita käytäntöön. He kehittävät myös taitoja, joita tarvitaan puolustamaan ihmisiä, joilla on monimutkaisia ​​rinnakkaisia ​​mielenterveyttä, huumeita ja alkoholia koskevia kysymyksiä.... [-]

Australia sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
52 - 78 viikkoa
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi