The Australian National University | Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ANU on Australian kansallinen yliopisto, jolla on maailmanlaajuinen maine lääketieteen, biologian ja ympäristö sekä Fyysinen ja matemaattisten tieteiden.

Löydät meidän tutkijat eturintamassa tieteellisen käytännön ja löytö, missä se voi olla. Olipa etulinjassa Ebola puhkeamisen Sierra Leone, puunoksalla Tasmanian erämaa peering papukaijan pesä, joukossa elämää ylläpitäviä koneissa vastasyntyneiden tehohoitoyksikössä tai lab penkki, ja edessä luokkahuone.

ANU on sijoittunut planeetan 20 parhaan joukkoon ja Australiaan numero 11. Meidän tutkijat tuottavat tutkimusta, joka muuttuu elämää ja elämää sellaisena kuin me sen tunnemme. Olemme sitoutuneet ratkaisemaan ongelmat kokonaisuutta ja soveltavan tieteellisen tutkimuksen, parempaan terveyteen ja kestävään, turvallinen ja oikeudenmukainen resurssien käyttöä ympäri maailmaa. Opiskelijamme oppia näistä huippuluokan tutkijoita, samoin kuin Australian päättäjiä - meidän asiantuntemusta ja vaikutus ulottuu johtajia hallituksen, teollisuuden ja sen jälkeen.

Olemme ylpeitä pysyvä, historiastamme ja saavutuksistamme. Viimeisten 60 vuotta olemme tuottaneet neljä Nobel, joitakin Australian useimpien ylivoimainen tutkijoita ja tuhansia valmistuneiden maailmanluokan koulutus tieteen ja lääketieteen.

Mutta mikään innostaa meitä yhtä paljon kuin meidän tulevaisuudessa. Toivottavasti voit olla osa sitä.

ANU: n varakansleri ja vuoden 2011 Nobel-palkinnon voittaja, professori Schmidt

Miksi tutkimus Canberra

ANU sijaitsee myös Canberra, keskus tieteen ja innovaation. Kanssa CSIRO, australialainen tiedeakatemia, Questacon ja Australian poliittiset päättäjät ovelta ANU, Canberra on sulatusuuni varten Tieteellinen tutkimus ja innovointi. Se on moderni ja yhdistetty kaupunki, jonka äskettäin OECD on maailman paras kaupunki elää2. Meidän opiskelijat nauttivat korkeaa elämänlaatua kaupungin kanssa yksi parhaista koulutettuja työvoimaa, korkein keskimääräinen koko ajan tuloja ja alhaisin työttömyysaste Australiassa. Ja koska se on Australian pääkaupunki, suuria asioita tapahtuu täällä.

Strategiset painopisteet

ANU on kansainvälinen maine huippuosaamista tutkimuksen, koulutuksen ja politiikan asiantuntemus. Lue lisää alueemme huippuosaamisen ja strateginen painopistealue pidämme niitä.

Tutkimus »Tutkimus on keskeinen kaiken teemme kello ANU. Se muovaa oppimiskokemus tarjoamme opiskelijoille ja antaa meille mahdollisuuden olla johtava ääni kysymyksissä kansallisten ja kansainvälisten merkitys.

Koulutus »Education at ANU on muovautunut kulttuurimme intensiivisen tutkimuksen. Meidän opiskelijat opetetaan, ja työskennellä, aktiivista tutkijaa kaikilla tasoilla saavutus. Tämä takaa nykyaikainen koulutus perustuu oppimiseen ja löytö, eikä vain tiedon siirtämistä.

Linjaukset »ANU on johtava ääni kansallisen ja kansainvälisen politiikan kehittämiseen ja keskusteluun. Meidän tutkijat työskentelevät hallituksen, teollisuuden ja valtiosta riippumattomien järjestöjen soveltaa tutkimusosaamista keskeisiin poliittisiin haasteisiin Australia ja alueemme.

Voit halutessasi tarkastella joitain seuraavista linkkeistä, joista saat lisätietoja tieteestä ANUssa.

Koulutustiedot - saada yksityiskohtaisia ​​tietoja tutkinnoista ja lukea opiskelijoista, jotka ovat opiskelleet tällä alalla /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingTyöpaikat - selvittää missä ANU-tieteen tutkinto voi viedä sinut • /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingVirtuaalinen kierros - ottaa online-kierros meidän labs ja kampuksella • /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingKuinka hakea - ohjeet hakemuksen jättämisestä • /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingKansainväliset opiskelijat - tärkeät tiedot Australiassa opiskeleville kansainvälisille opiskelijoille

»1 QS World University -listat 2017 »2 OECD: n alueellinen hyvinvointiraportti 2014

Sijainnit

Canberra

The Australian National University

Osoite
The Australian National University
Acton ACT 2601

Canberra, Australian pääkaupunkialue, Australia
Puhelin
+61 2 6125 5111