Australian College Of Nursing

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Australian College of Nursing Australia ( ACN ) on sitoutunut edistämään sairaanhoitajien johtajuutta terveydenhuollon parantamiseksi. Yliopistollamme uskomme vakaasti, että kaikki sairaanhoitajat voivat olla johtajia riippumatta heidän työnimikkeestään tai ikästään. Yhdistämällä tuhansia ylimääräisiä sairaanhoitajia eri puolilta maata rakennamme vahvan yhteisen äänen hoitotyölle ja käskemme kunnioitusta ja tunnustusta, jonka ammattimme ansaitsee.

Tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden muotoilla kannanottoja hoitotyön, ikääntyneen hoidon ja terveydenhuollon tärkeistä näkökohdista kaikille australialaisille.

Koulutusorganisaationa jatko-opiskelijamme, jatkuva ammatillinen kehittymisemme (CPD) ja koulutuskurssimme ovat tunnettuja siitä, että sairaanhoitajat antavat lisää tietoa valitsemastaan erikoisalasta ja laajentavat kliinisiä taitojaan. Olemme erikoistuneet sairaanhoitajien johtamiskoulutukseen, kursseihin ja työpajoihin. Australian College of Nursing Australia kehittää myös räätälöityjä kursseja vastaamaan organisaation koulutustarpeita.

Sijainnit

Canberra

Osoite
1 Napier Close, Deakin ACT 2600
2600 Canberra, Australian pääkaupunkialue, Australia

sydney

Osoite
Level 6, 9 Wentworth Street, Parramatta NSW 2150
2150 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: