Lue virallinen kuvaus

American University of Antigua (AUA) College of Medicine on instituutti, joka on sitoutunut luomaan tulevia lääkäreiden sukupolvia, jotka palvelevat heidän edustajiaan. Nämä yhteisöt ovat usein aliedustettuina lääketieteen alalla ja heijastuvat oppilaitoksen monimuotoisuuteen. Vuonna 2004 perustettu AUA on saavuttanut enemmän kuin jotkut koulut ovat vuosikymmeninä. AUA johtaa tapaa puuttua ennustettuun lääkärin puutteeseen etenkin alkeis-, perhe- ja sisälääketieteen aloilla. Maailmanluokan opettajamme asettavat palkkion opiskelijoilleen pääsemiseksi ja luomaan oppimisympäristön, jossa käytännön koulutus on normi.

AUA: n suurimpien saavutusten lyhyt katsaus antaa potentiaalisille hakijoille lisää luottamusta päätökseen harkita vakavasti AUA: ta:

 • AUA hyväksytään, tunnustetaan ja hyväksyy Yhdysvaltain opetusministeriö, New Yorkin osavaltion koulutusosasto, Kalifornian lääketieteellinen hallitus, Floridain opetusministeriö ja Karibialla akkreditointiviranomainen lääketieteelliseen kasvatustieteeseen ja muihin terveystieteisiin. Olemme yksi kolmesta Karibian lääketieteellisestä koulusta, joilla on nämä erot.
 • AUA: n ensimmäistä kertaa suoritettavaa passia USMLElle, vaihe 1, tärkein tentti Yhdysvaltojen ja Karibian lääketieteen opiskelijoille, on 96%.
 • AUA: lla on kasvava verkosto, johon kuuluu 35 sairaalan tytäryhtiötä eri puolilla Yhdysvaltoja ja Kanadassa.
 • AUA: lla on kaksi uraauurtavaa ohjelmaa Florida International Universityn (FIU) kanssa. Clinical Clerkship Certificate -ohjelman avulla opiskelijat voivat täydentää kaikkia keskeisiä kliinisiä rotaatioita hoitavien sairaaloidensa, jotka ovat yhteydessä FIU: n Herbert Wertheimin lääkärikouluun (HWCOM), kun taas AUA-FIU Global MD -ohjelma tarjoaa tutkimusmahdollisuuksia, lääketieteellistä espanjankielistä koulutusta ja keskittyy sosiaalisia tekijöitä terveydelle kotimaassa ja ulkomailla.
 • IV osaston (liittovaltion) rahoitus, Kanadan liittovaltion lainat, VA-etuudet ja apurahat ovat pätevien hakijoiden saatavilla.

AUA on ihanteellinen valinta oppilaille, jotka ovat sitoutuneet tutkimaan lääketieteen, intohimoisesti palvelemaan yhteisöjään ja kuvittelemaan itseään vastaamaan terveydenhuollon tarpeisiin paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

MISSIO JA HISTORIA

American University of Antigua (AUA) College of Medicine on innovatiivinen lääketieteellinen koulu, jonka tehtävänä on tarjota korkealaatuista oppilaslähtöistä koulutusta, tarjota mahdollisuuksia aliedustetuille vähemmistöille, edistää monimuotoista akateemista yhteisöä ja varmistaa, että tutkinnon suorittaneet kehittävät taitoja ja asenteita elinikäistä oppimista, myötätuntoa ja ammattitaitoa. Tarjoamme myös opiskelijoille, jotka muutoin eivät pystyisi saamaan lääketieteellistä koulutusta työkaluilla menestyvien lääkäreiden saamiseksi.

AUA perustettiin sitoutumalla tukemaan vajaakuntoisia yhteisöjä ja käsittelemään uhkaavaa lääkärin puutetta painottaen ensisijaista hoitoa. Yliopisto tunnustaa sen sosiaalisen vastuun edistää lääketieteen alaa ja johtaa uuden sukupolven lääkäreitä ja terveydenhuollon ammattilaisia ​​vastaamaan globaaleihin terveydenhuollon tarpeisiin.

AKREDITOINNIT JA HYVÄKSYNTÄT

Monien Karibian lääketieteellisten koulujen kestää kymmenen vuotta näiden tunnustusten vastaanottamiseen, mutta AUA: n sitoutuminen korkeimpien akateemisten standardien noudattamiseen ei ole jäänyt huomaamatta valtion lainkäyttöalueilla, ulkopuolisilta laitoksilta ja kansainvälisiltä akkreditointielimiltä. Aikaisemmin yliopisto on tullut harvoista saavuttamaan arvokkaita akkreditointeja, jotka ansaittiin sen jälkeen, kun kattavat arvioinnit vahvistivat AUA: n tilojen, opetussuunnitelmien, resurssien, tiedekunnan, hallinnon ja oppilaitoksen ylimääräisen laadun. Nämä tunnustukset antavat opiskelijoillemme mahdollisuuden osallistua kliinisiin virkailijoihin ja tutkinnon suorittaneisiin, jotka varmistavat asuinpaikan ja tulevat lisensoituneiksi lääkäreiksi kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

 • US Department of Education
 • Tunnettu Kalifornian lääketieteellisen lautakunnan
 • Lisensoitu Yhdysvaltain opetusministeriön itsenäiseen koulutukseen
 • Hyväksytty New Yorkin valtion koulutusosastolta
 • Karibian akkreditointielimen akkreditointi lääketieteen ja muiden terveysalan ammattilaisten (CAAM-HP)
 • Intian lääketieteellisen neuvoston (MCI)
 • Tunnustettu amerikkalaisen Intialaisen alkuperälääkäriliiton (AAPI) johtajana kansainvälisessä lääketieteellisessä koulutuksessa.
 • Yhdistyneiden kansakuntien akateeminen vaikutus (UNAI)
 • Kansainvälisessä lääketieteellisen koulutuksen hakemistossa (IMED) ja Maailman terveysjärjestössä (WHO)
 • Tutkinnon suorittaneet voivat osallistua National Resident Matching Program (NRMP) ja Kanadan Resident Matching Service (CaRMS)
 • National Emergency Medical Technicians -järjestö (NAEMT)

Tämä koulu tarjoaa myös:

M.D.

American University of Antigua

Opiskelijat, jotka ilmoittautuvat BSc: n Health Sciences -ohjelmaan Manipal-yliopistossa, voivat ilmoittautua American Antigua -yliopiston (AUA) lääketieteen tohtori -ohj ... [+]

Manipal-yliopisto on yksi suurimmista yksityisistä yliopistoista maassa, johon kuuluu yli 25 000 oppilasta eri tieteenaloilla. Yliopisto tarjoaa erilaisia ​​kursseja jatko-opinnoista jatko-opintoihin insinööri- ja tietotekniikan, johtamisen, biotekniikan, sisustussuunnittelun ja arkkitehtuurin sekä median ja viestinnän opiskelijoille.

BSc on Health Sciences on erittäin monitieteinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota erinomaiset mahdollisuudet opiskelijoille aloittaa lupaavia urapolkuja. Se esiteltiin visio, jonka avulla opiskelijat saisivat tietoa ja taitoja, joiden on oltava lääketieteen ja tieteellisen tutkimuksen eturintamassa.

Ohjelma on räätälöity asiantuntijoiden mukaan teollisuuden ja korkeakoulujen nykyisiin tarpeisiin. Kun ohjelma on onnistunut, opiskelijat:... [-]

Antigua ja Barbuda Saint John's
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University of Antigua

Global MD -ohjelma on kattava, nelivuotinen pitkittäissuunnitelma globaalissa terveydessä, joka on integroitu American Antigua College of Medicine -ohjelman opetussuunnit ... [+]

GLOBAL HEALTH MD

American University of Antiguan lääketieteellisen korkeakoulun (AUA) Global MD -ohjelma toteutetaan yhteistyössä Florida International Universityn (FIU) kanssa.

Global MD -ohjelma on kattava, nelivuotinen pitkittäissuunnitelma globaalissa terveydessä, joka on integroitu American Antigua College of Medicine -ohjelman opetussuunnitelmaan.

Global Health on määritellyt "yliopiston maailmanlaajuisen terveydenhuollon konsortion", joka on "tutkimus, tutkimus ja käytäntö, joka asettaa painopisteen terveyden parantamiseksi ja kaikkien ihmisten tasavertaisuuden saavuttamiseksi kaikille ihmisille". Global Health käsittelee väestön terveyttä globaalissa kontekstissa ja ylittää kansakunnan poliittiset rajat, jotka keskittyvät sosiaalisiin terveyteen vaikuttaviin tekijöihin, terveydenhuollon eriarvoisuuteen, mukaan lukien tarttuvat ja ei tarttuvat taudit, ihmisoikeudet ja talouskehitys sekä poliittiset ja järjestelmälliset ongelmat.... [-]

Antigua ja Barbuda Saint John's
Request Info
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University of Antigua

AICASA tarjoaa opetussuunnitelmansa avulla kaikki tarvittavat resurssit tuleville MD: lle ja muille terveysalan ammattilaisille, jotta heidän koulutuksensa saataisiin jat ... [+]

AICASA

American International College of Arts and Sciences - Antigua (AICASA) tarjoaa terveystieteiden koulutusta ja perustutkinnon kursseja perustaa tai vahvistaa perustan lääketieteen ja muiden liittoutuneiden terveydenhuollon ammatteja. Opiskelijat, jotka tulevat suoraan lukioista, jotka tietävät polun MD-tutkinnon, ovat heitä, jota he haluavat jatkaa, voivat hakea AICASA: ta ansaitsemaan AS: n terveystieteiden alalla.

AICASA uskoo, että kenenkään, jolla on kykyä, ajaa ja intohimoa olla pätevä lääkäri, ei saa evätä mahdollisuutta ymmärtää tätä unta. Korkeakoulu tarjoaa erilaisia ​​peruskursseja painottaen lääketieteellisiä ja terveystieteitä ja tarjoaa monia vaihtoehtoja, jotka kaikki voivat johtaa tilaisuuteen ansaita MD-tutkinto * tai tieteenalan liitto (AS) tutkinto Health Sciences .... [-]

Antigua ja Barbuda Saint John's
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi