American University of Antigua

Esittely

Lue virallinen kuvaus

American University of Antigua (AUA) College of Medicine on instituutti, joka on sitoutunut luomaan tulevia lääkäreiden sukupolvia, jotka palvelevat heidän edustajiaan. Nämä yhteisöt ovat usein aliedustettuina lääketieteen alalla ja heijastuvat oppilaitoksen monimuotoisuuteen. Vuonna 2004 perustettu AUA on saavuttanut enemmän kuin jotkut koulut ovat vuosikymmeninä. AUA johtaa tapaa puuttua ennustettuun lääkärin puutteeseen etenkin alkeis-, perhe- ja sisälääketieteen aloilla. Maailmanluokan opettajamme asettavat palkkion opiskelijoilleen pääsemiseksi ja luomaan oppimisympäristön, jossa käytännön koulutus on normi.

AUA: n suurimpien saavutusten lyhyt katsaus antaa potentiaalisille hakijoille lisää luottamusta päätökseen harkita vakavasti AUA: ta:

 • AUA hyväksytään, tunnustetaan ja hyväksyy Yhdysvaltain opetusministeriö, New Yorkin osavaltion koulutusosasto, Kalifornian lääketieteellinen hallitus, Floridain opetusministeriö ja Karibialla akkreditointiviranomainen lääketieteelliseen kasvatustieteeseen ja muihin terveystieteisiin. Olemme yksi kolmesta Karibian lääketieteellisestä koulusta, joilla on nämä erot.
 • AUA: n ensimmäistä kertaa suoritettavaa passia USMLElle, vaihe 1, tärkein tentti Yhdysvaltojen ja Karibian lääketieteen opiskelijoille, on 96%.
 • AUA: lla on kasvava verkosto, johon kuuluu 35 sairaalan tytäryhtiötä eri puolilla Yhdysvaltoja ja Kanadassa.
 • AUA: lla on kaksi uraauurtavaa ohjelmaa Florida International Universityn (FIU) kanssa. Clinical Clerkship Certificate -ohjelman avulla opiskelijat voivat täydentää kaikkia keskeisiä kliinisiä rotaatioita hoitavien sairaaloidensa, jotka ovat yhteydessä FIU: n Herbert Wertheimin lääkärikouluun (HWCOM), kun taas AUA-FIU Global MD -ohjelma tarjoaa tutkimusmahdollisuuksia, lääketieteellistä espanjankielistä koulutusta ja keskittyy sosiaalisia tekijöitä terveydelle kotimaassa ja ulkomailla.
 • IV osaston (liittovaltion) rahoitus, Kanadan liittovaltion lainat, VA-etuudet ja apurahat ovat pätevien hakijoiden saatavilla.

AUA on ihanteellinen valinta oppilaille, jotka ovat sitoutuneet tutkimaan lääketieteen, intohimoisesti palvelemaan yhteisöjään ja kuvittelemaan itseään vastaamaan terveydenhuollon tarpeisiin paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

MISSIO JA HISTORIA

American University of Antigua (AUA) College of Medicine on innovatiivinen lääketieteellinen koulu, jonka tehtävänä on tarjota korkealaatuista oppilaslähtöistä koulutusta, tarjota mahdollisuuksia aliedustetuille vähemmistöille, edistää monimuotoista akateemista yhteisöä ja varmistaa, että tutkinnon suorittaneet kehittävät taitoja ja asenteita elinikäistä oppimista, myötätuntoa ja ammattitaitoa. Tarjoamme myös opiskelijoille, jotka muutoin eivät pystyisi saamaan lääketieteellistä koulutusta työkaluilla menestyvien lääkäreiden saamiseksi.

AUA perustettiin sitoutumalla tukemaan vajaakuntoisia yhteisöjä ja käsittelemään uhkaavaa lääkärin puutetta painottaen ensisijaista hoitoa. Yliopisto tunnustaa sen sosiaalisen vastuun edistää lääketieteen alaa ja johtaa uuden sukupolven lääkäreitä ja terveydenhuollon ammattilaisia ​​vastaamaan globaaleihin terveydenhuollon tarpeisiin.

AKREDITOINNIT JA HYVÄKSYNTÄT

Monien Karibian lääketieteellisten koulujen kestää kymmenen vuotta näiden tunnustusten vastaanottamiseen, mutta AUA: n sitoutuminen korkeimpien akateemisten standardien noudattamiseen ei ole jäänyt huomaamatta valtion lainkäyttöalueilla, ulkopuolisilta laitoksilta ja kansainvälisiltä akkreditointielimiltä. Aikaisemmin yliopisto on tullut harvoista saavuttamaan arvokkaita akkreditointeja, jotka ansaittiin sen jälkeen, kun kattavat arvioinnit vahvistivat AUA: n tilojen, opetussuunnitelmien, resurssien, tiedekunnan, hallinnon ja oppilaitoksen ylimääräisen laadun. Nämä tunnustukset antavat opiskelijoillemme mahdollisuuden osallistua kliinisiin virkailijoihin ja tutkinnon suorittaneisiin, jotka varmistavat asuinpaikan ja tulevat lisensoituneiksi lääkäreiksi kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

 • US Department of Education
 • Tunnettu Kalifornian lääketieteellisen lautakunnan
 • Lisensoitu Yhdysvaltain opetusministeriön itsenäiseen koulutukseen
 • Hyväksytty New Yorkin valtion koulutusosastolta
 • Karibian akkreditointielimen akkreditointi lääketieteen ja muiden terveysalan ammattilaisten (CAAM-HP)
 • Intian lääketieteellisen neuvoston (MCI)
 • Tunnustettu amerikkalaisen Intialaisen alkuperälääkäriliiton (AAPI) johtajana kansainvälisessä lääketieteellisessä koulutuksessa.
 • Yhdistyneiden kansakuntien akateeminen vaikutus (UNAI)
 • Kansainvälisessä lääketieteellisen koulutuksen hakemistossa (IMED) ja Maailman terveysjärjestössä (WHO)
 • Tutkinnon suorittaneet voivat osallistua National Resident Matching Program (NRMP) ja Kanadan Resident Matching Service (CaRMS)
 • National Emergency Medical Technicians -järjestö (NAEMT)

Sijainnit

Saint John's

Osoite
Jabberwock Rd
Saint John's, Saint John, Antigua ja Barbuda

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin