Keystone logo

13 Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Allied Healthcare Vaihtoehtoinen Hoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Terveydenhuolto
  • Allied Healthcare
  • Vaihtoehtoinen Hoito
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Allied Healthcare Vaihtoehtoinen Hoito

Oletko intohimoinen epätavanomaisista parantamisen ja hyvinvoinnin menetelmistä? Jos näin on, vaihtoehtoinen terapia saattaa olla täydellinen opiskeluala sinulle. Tämä kiehtova tieteenala keskittyy vaihtoehtoisiin käytäntöihin, joita käytetään usein perinteisen lääketieteen rinnalla tai sijasta ja tarjoaa kattavamman lähestymistavan terveydenhuoltoon.

Vaihtoehtoisen terapian tutkintojen osalta opetussuunnitelma voi vaihdella tietystä ohjelmasta ja oppilaitoksesta riippuen. On kuitenkin joitain yleisiä aiheita, joita todennäköisesti kohtaat, mukaan lukien anatomia, fysiologia, ravitsemus, yrttilääkkeet ja homeopatia. Monet ohjelmat vaativat myös opiskelijoita suorittamaan valvottuja kliinisiä tunteja.

Kun olet suorittanut vaihtoehtoisen terapian opinnot, sinua odottaa useita jännittäviä uravaihtoehtoja. Asiantuntija-alueestasi riippuen saatat työskennellä akupunktioterapeuttina, hierojana, yrttilääkärinä ja paljon muuta.

Joten jos olet valmis sukeltamaan kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin maailmaan, miksi et harkitse vaihtoehtoisen terapian tutkinnon suorittamista?