Keystone logo

15 Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Fysioterapia Urheiluhoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Terveydenhuolto
  • Fysioterapia
  • Urheiluhoito
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Terveydenhuolto Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Fysioterapia Urheiluhoito

Mikä on urheiluterapia?
Urheiluhoito on fyysisen aktiivisuuden ja liikunnan käyttö yksilön fyysisen ja henkisen terveyden parantamiseksi. Sitä voidaan käyttää vammojen ehkäisyyn tai hoitoon, suorituskyvyn parantamiseen ja muiden terveyteen liittyvien tavoitteiden saavuttamiseen. Urheiluterapeutit työskentelevät useiden asiakkaiden kanssa, mukaan lukien urheilijat, valmentajat ja vanhemmat. He voivat myös työskennellä muiden terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden ja fysioterapeuttien, kanssa.

Mitä voin tehdä urheiluterapian tutkinnolla?
Urheiluterapian tutkinto voi johtaa uraan urheiluterapeuttina, valmentajana tai fysioterapeuttina. Valmistuneet voivat työskennellä myös muiden terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden ja fysioterapeuttien, kanssa.

Miksi opiskella urheiluterapiaa?
Urheiluhoito on tärkeää, koska se voi auttaa parantamaan yksilön fyysistä ja henkistä terveyttä ja voi auttaa ehkäisemään tai hoitamaan vammoja ja parantamaan suorituskykyä. Urheiluterapeutit työskentelevät useiden asiakkaiden kanssa, mukaan lukien urheilijat, valmentajat ja vanhemmat. Urheiluterapeutit työskentelevät asiakkaiden kanssa auttaakseen heitä parantamaan fyysistä ja henkistä terveyttään. He voivat myös työskennellä muiden terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden ja fysioterapeuttien, kanssa.
Urheiluterapian tutkinnot
Urheiluterapian tutkinnot ovat saatavilla osakkuusyrityksen, kandidaatin ja maisterin tasolla. Associate- ja kandidaatin tutkinto-ohjelmien suorittaminen kestää tyypillisesti kahdesta neljään vuotta, kun taas maisteriohjelmat voivat kestää jopa kuusi vuotta. Urheiluterapeuteilla on yleensä oltava lupa siinä valtiossa, jossa he harjoittavat.

Mitä opiskelen liikuntaterapian tutkinnon aikana?
Urheiluterapian koulutusohjelman aikana opiskelijat suorittavat anatomian, fysiologian ja kinesiologian kursseja, he oppivat myös vammojen ehkäisystä ja hoidosta sekä suorituskyvyn parantamisesta. Urheiluterapeuteilla on yleensä oltava lupa siinä valtiossa, jossa he harjoittavat.