Keystone logo

1 Lääketieteen valmentavat opinnot Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Allied Healthcare Lääkärin avustaminen Lääkärin avustaminen sisään Durham, Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Lääketieteen valmentavat opinnot
  • Yhdysvallat
  • Terveydenhuolto
  • Allied Healthcare
  • Lääkärin avustaminen
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Lääketieteen valmentavat opinnot Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Allied Healthcare Lääkärin avustaminen Lääkärin avustaminen

Durham sijaitsee Pohjois-Carolinassa ja asuu kuuluisa Duke University. Kaupunki on aina ollut poliittisesti taipuvainen puolueen äänestäminen demokraattinen presidentit vuodesta 1869 lähtien.

Mitä lääkäri avustaa?
Lääkärin avustaminen on lääketieteen ala, joka käsittelee potilaiden hoidon tarjoamista. Lääkäriassistentit työskentelevät lisensoitujen lääkäreiden valvonnassa ja suorittavat monia samoja tehtäviä kuin he, kuten sairaushistorian ottaminen, fyysisten kokeiden suorittaminen, diagnostisten testien tilaaminen ja tulkinta sekä potilaan koulutuksen tarjoaminen. Lääkäriassistentit toimivat usein myös yhteyspisteenä potilaiden ja heidän lääkäreidensä välillä, tarjoamalla tietoa ja koordinoimalla hoitoa.

Mitä hyötyä on lääkärin avustamisen opiskelusta?
Joitakin lääkärin avustamisen etuja ovat kattavan ymmärryksen saaminen lääketieteen alasta, vahvojen kliinisten taitojen kehittäminen, ja uusimpien lääketieteellisten tekniikoiden perehtyminen. Lääkäriavustajilla on suuri kysyntä, ja monet opiskelijat päättävät jatkaa tätä urapolkua auttaakseen muita saamaan laadukasta terveydenhuoltoa. Lisäksi lääkäriassistentit ansaitsevat usein kilpailukykyisiä palkkoja ja nauttivat työtyytyväisyydestä.

Mitä tutkintoja on saatavilla Physician Assistingissa?
Lääkärin avustava tutkinto voidaan hankkia monista erityyppisistä laitoksista, mukaan lukien yhteisön korkeakoulut, yliopistot, ja lääketieteelliset koulut. Useimmat PA-ohjelmat edellyttävät opiskelijoilta perustutkintoa, vaikka jotkut koulut tarjoavat ohjelmia, joissa on esiammatillinen vaihe, joka voidaan suorittaa ilman aikaisempaa tutkintoa. Lääkärin avustusohjelman suorittamiseen kuluva aika vaihtelee laitoksen tyypin ja ohjelman erityisvaatimusten mukaan, mutta suurin osa opiskelijoista suorittaa opintonsa neljän vuoden kuluessa.

Mitä opiskelen lääkärin avustavan tutkinnon aikana?
Lääkäriä avustavan koulutusohjelman opetussuunnitelma sisältää tyypillisesti lääketieteellisen terminologian, anatomian ja fysiologian, farmakologian, diagnostisen testauksen ja potilaan hoidon kursseja. Opiskelijat osallistuvat usein myös kliinisiin kiertoihin, jotka antavat heille käytännön kokemusta työskentelystä potilaiden kanssa. Monet ohjelmat edellyttävät, että opiskelijoilla on joko perustutkinto terveydenhuollossa tai siihen liittyvä kokemus.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Ennen kuin ihmiset hakeutuvat lääketieteelliseen kouluun, he yleensä osallistuvat perustutkinnon harrastuksiin, jotka todennäköisesti valmistavat heitä näiden ohjelmien voimakkuuteen. Pre-med -kurssityö voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa opiskeluaan ja viime kädessä uraa lääketieteen alalla.