Keystone logo

6 PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Terveyskasvatus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Terveydenhuolto
  • Globaali terveys
  • Terveyskasvatus
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Globaali terveys Terveyskasvatus

Jatko-opiskelijat, jotka haluavat opiskella ja tutkia tiettyä aihetta, voivat päästä mukaan filosofian tohtorin (PhD) ohjelmaan. Se kestää yleensä vähintään neljä vuotta, ja se edellyttää laajaa oppimista ja tutkimusta, joka tyypillisesti johtaa lopputenttiin, kuten väitöskirjaan tai opinnäytetyöhön.

Mikä on tohtorintutkinto terveysalan koulutuksessa? Tämä on ainutlaatuinen tohtorikoulutusohjelma, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat jakaa tietonsa terveyden alalla muiden kanssa. Opetussuunnitelma vaihtelee erityiskoulun mukaan, mutta opiskelijoilla on yleensä mahdollisuus valita monista eri aloista, joilla opiskelu keskittyy. Näihin alueisiin voivat sisältyä johtaminen ja johtaminen, tutkimus, käyttäytymisterveys, väestön terveys ja maailmanlaajuinen terveys. Erityisluokkiin voi kuulua ikääntymisen epidemiologia, ihmisen seksuaalisuus, vähemmistöterveyden ongelmat ja huumeidenkäyttö.

Tämän tohtorikoulutuksen suorittavat opiskelijat saavat erilaisia ​​taitoja, jotka voivat auttaa heitä kilpailemaan työvoimasta ja / tai karsimaan heitä korkeamman palkkatason asemissa. Nämä taidot voivat olla viestintä, johtaminen ja ongelmanratkaisu.

Opetus on merkittävä ratkaiseva tekijä niille, jotka tutkivat tohtoreita. Aika on suuri tekijä, sillä opetussuunnitelman kesto voi vaihdella dramaattisesti paikasta toiseen. Opiskelijan tulee kysyä kokonaiskustannuksista ja potentiaalista taloudellista tukea ennen päätöksentekoa.

Terveydenhuollon tohtorintutkinnon suorittaneiden käytettävissä on lukuisia uranäkymiä, ja näissä tehtävissä voi olla terveydenhuollon laitokset, voittoa tavoittelemattomat yhteisön terveysvirastot, yritykset, yliopistot ja paikalliset terveysosastot. Yhteinen kanta on terveysalan kouluttaja. Muita potentiaalisia työnimikkeitä voivat olla terveydenhuollon tietohallinto, kansanterveystieteen sairaanhoitaja, yritysterveyslääkäri, yhteisöllinen avustaja, ammatillinen rehab-ohjaaja, professori ja tutkimuskoordinaattori.

Opiskelijat voivat aloittaa tutkimaan kouluja ympäri maailmaa käyttämällä tätä online-luetteloa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.