Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Optometria 2024

4 PhD Ohjelmat sisään Optometria 2024

Yleiskatsaus

Tohtorin Filosofian (PhD) on tutkinto ajoi tutkijakoulu. Tämä on korkein korkeakoulututkinto saatavilla ja taipumus keskittyä koulutukseen tutkimuksen, kirjoittamisen ja opetuksen. Usein se vie koululaiset kahdeksan vuotta loppuun.

Mikä on tohtori Optometria? PhD Optometry, joskus kutsutaan tohtori Optometry (OD), on opinto joka keskittyy visio tieteestä. Opiskelija oppii tarkastelemaan, analysoida, käsitellä ja hallita häiriöitä, sairauksia ja vammoja silmän ja muualla näköjärjestelmän. Opiskelija tutustuu myös määrättäessä lääkitystä, työskentelee potilaiden ja joidenkin kirurgisten. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä kursseista antaa opiskelijoille tietoa he tarvitsevat tulla optometrist.

Kun olet valmistunut tämän tyyppistä tutkinnon voit olla perusterveydenhuollon lääkärin silmään. Optikot ovat suuren kysynnän.Tämäntyyppinen kanta on myös melko ilahduttavaa, koska et voi auttaa ihmisiä paremmin silmien terveyteen.

Kuten kaikki korkeakoulututkinnon, kustannukset tämän tutkinnon vaihtelee. Se riippuu osittain college, maa että kollegio sijaitsee ja keskipitkällä jossa voit osallistua opetukseen.

Tohtorintutkinnon Optometria voit tulla lisensoitu optikon. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa uravaihtoehto. Voit myös tulla opettaja korkeakoulutasoisen, tai voit keskittyä tekemään tutkimukseen. Voit keskittyä auttamaan potilaita, tai voit keskittyä kuivatuksen silmä liittyviin sairauksiin. Ihmiset, joilla tämän tyyppinen tutkinnon työskentelevät usein julkisen, yksityisen tai jopa ei-voittoa aloilla. Tohtorintutkinnon Optometria, valintasi ovat valtavia.

Jos sinusta tuntuu, että tämä on oikea tie sinulle, on aika alkaa tarkastella yliopistoissa. Hakeminen Ohjelma on helppokäyttöinen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Terveydenhuolto
  • Optometria
  • Optometria
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto